2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
artık ağrılardan, sinirden oturup ağlıyorum, ilçedeki hastaneye gittim dahiliye görünmek için doktor yokmuş, allahım ne b*ktan bir yer burası sinirlerim iyice bozuldu, çekip gidecem işine de diyecem evine de itten rezil oldum derler aynen benim için geçerli şuan karınımın yanları ağrıyor artık, öksürmekten hapşurmaktan, kuluçlarım desen öyle batıyorda batıyor...
Lütfen sizler çok dikkat edin dışarı her çıktığınızda... ben bir hastaneye gittim bu hallere düştüm hastane koridorlarında...

Canim yaa, keske evde kalip dinlenseydin. Gir battaniyenin altina, yap ihlamurunu filan. Oyle boyle gececek, sen acele edip kendini yordukca kotulesiyosun bak :KK43: ben de aglaya aglaya oksuruk krizim gecsin diye bekledigimi biliyorum. Esim doktor, ben doktorla ayni evde yasadigim halde bi faydasini gormedim. Bos ver hastanedeki doktoru. Hic ilac kullanamadim, ihlamurlar pekmezler ballar limonlardan icim disima cikti. Bi sekilde senin de gececek, sen ne kadar strese girip kendini ve bebisini uzersen o kadar gecikir iyilesme surecin. En guzel ilac moral ve dinlenmek.

Canim yaa, keske evde kalip dinlenseydin. Gir battaniyenin altina, yap ihlamurunu filan. Oyle boyle gececek, sen acele edip kendini yordukca kotulesiyosun bak :KK43: ben de aglaya aglaya oksuruk krizim gecsin diye bekledigimi biliyorum. Esim doktor, ben doktorla ayni evde yasadigim halde bi faydasini gormedim. Bos ver hastanedeki doktoru. Hic ilac kullanamadim, ihlamurlar pekmezler ballar limonlardan icim disima cikti. Bi sekilde senin de gececek, sen ne kadar strese girip kendini ve bebisini uzersen o kadar gecikir iyilesme surecin. En guzel ilac moral ve dinlenmek.

hafta sonu dinlenecem artık inşallalh yeni haftaya sağlıkla başlarımda geçer ...

hafta sonu dinlenecem artık inşallalh yeni haftaya sağlıkla başlarımda geçer ...

inşallah çarçabuk toparlanırsın bol bol mandalina portakal falan ye ayaklarınada su torbası koy ıhlamur varsa limonlu ıhlamur iç ter at güzelce duşunu al uyu bol bol uyu yemekmiş temizlikmiş vs uğraşma

Kizlaaaarr :KK70: Dun gece ruyamda kizimi gordum. Kocaman kavanoz gibi biseyin icindeydi. Babasiyla bakiyoruz, once sirtini poposunu goruyoruz. Sonra etrafindan dolasip yuzunu goruyoruz. Aa diyorum bak, gozleri acik. O sirada kafasini kaldirip bize bakiyo ve gulumsuyoo :KK70: babasi gibi renkli gozlu ve sarisin bi bebek, yanaklari da benim gibi dolgun dolgun, cok seviyorum. Bayaa da buyuk, kendi kendime "ya daha dogmasina 3 ay var ama kocaman benim kizim, simdi bunu dogurtsalar nolur ki" diyorum, bir yandan da "ama olsun, daha gelisimini tamamlamasi lazim sonucta anne karninda daha 3 ayi var" diyorum. Ay nasil guzeldi nasil guzeldi :)) geceden beri uyanip uyanip siritiyorum yaaa :KK70:

Gözün aydın gülüm, ne güzel bir rüya görmüşsün, darısı başıma:107: Maşallah prensesine:nazar::emir_bebek:

Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....

Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....

Arkadaşının gözü aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek: Dediğin gibi vakit kalmadı, önümüzdeki 2 ayı kazasız belasız atlatırsak (inşallah) sonrasında doğum beklenebilir. Ama korkma şimdiden, hiçbir doğum diğerine benzemez; rabbim kolaylık verir:107:

kızçeler annişler hepinize günaydın ve hayırlı cumalar yarın ızımde kontrolumuz ve seker yuklememız var daha sonra natavega alışveriş merkezine ıkea ya gıdeceğiz kızçeme bırseyler alacağız

anam maşallah süpanallah :nazar::nazar: yerım ben onun totişliğini canım ıyı bakmışsın yıgenıme aferın bende yarın gıdeceğim bakalım bızım kı kaç kılo olmuş göreceğiz :KK9:

Güzel haberlerle gel canım. Senin güzel prensesine de maşallah:nazar::emir_bebek:

MARİNA | Belis kızlar bunu almayı düşünüyoruz sizce nasıl?

Çok güzel, alırsanız güzel günlerde kullanın:107:

• [*=center]günaydın süzel anneler dün kızımın odasını ayarladım sadece yatak ve dolap alındı ve güzelce yerleştirilip hazır hale getirdik :KK16: şimdide kıyafetlerimzi yıkayıp sonrada güzelce bi ütüledikten sonra gardıroptaki yerlerini alacak :KK16::16

• Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın:nazar::emir_bebek:

Bugün yaptırdım canım şeker yüklemesini, sorun çıkmadı. Vitamin zaten almıyorum 2 aydır. B vitamini vardı demir hapımda, onu kesti bugün. Doktor sıkıntı yok herşeyi güzel sadece bebek iri dedi; ama sanırım bu normal doğumu riske atan bir durum ayrıca beklenen doğum tarihim de 15 mart'a kadar düştü. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de:107:

ayy az kalmışş,maşallah

Kızlar pilates yada yoga yapan varmı normal doguma destek olarak ben yavastan basladım bı kac sorum olacak :)))

Ben yoga yapıyorum canım (netten); hem normal doğumu kolaylaştrımak için hem de kas-kemik ağrılarına çok iyi geliyor:107:

bunlarda aldıklarımızdan bır kaçtanesi :)

Çok güzeller, güle güle kullanın canım:107:

artık ağrılardan, sinirden oturup ağlıyorum, ilçedeki hastaneye gittim dahiliye görünmek için doktor yokmuş, allahım ne b*ktan bir yer burası sinirlerim iyice bozuldu, çekip gidecem işine de diyecem evine de itten rezil oldum derler aynen benim için geçerli şuan karınımın yanları ağrıyor artık, öksürmekten hapşurmaktan, kuluçlarım desen öyle batıyorda batıyor...
Lütfen sizler çok dikkat edin dışarı her çıktığınızda... ben bir hastaneye gittim bu hallere düştüm hastane koridorlarında...

Geçmiş olsun gülüm, çok can sıkıcı bir durum ama moralini yüksek tutmaya çalış. Umarım tez vakitte atlatırsın.

hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:

8 aldım canım (57-65). Son 3 ay, ikişer kilo alsam maksimum 14 ile tamamlarım diye umuyorum:107:

canım kargo ücreti yok butik bebe de tabi ıhtıyacım yoksa alma

aynen ben de uzaylı halını cok sevıyorum senınkı inşallah rüyandakı gıbı olur

ümrancım canım güle güle sağlıkla kullansın :nazar:

çok şeker güle güle kullanın :nazar:
saol canım benim :KK34::KK34:

Kizlaaaarr :KK70: Dun gece ruyamda kizimi gordum. Kocaman kavanoz gibi biseyin icindeydi. Babasiyla bakiyoruz, once sirtini poposunu goruyoruz. Sonra etrafindan dolasip yuzunu goruyoruz. Aa diyorum bak, gozleri acik. O sirada kafasini kaldirip bize bakiyo ve gulumsuyoo :KK70: babasi gibi renkli gozlu ve sarisin bi bebek, yanaklari da benim gibi dolgun dolgun, cok seviyorum. Bayaa da buyuk, kendi kendime "ya daha dogmasina 3 ay var ama kocaman benim kizim, simdi bunu dogurtsalar nolur ki" diyorum, bir yandan da "ama olsun, daha gelisimini tamamlamasi lazim sonucta anne karninda daha 3 ayi var" diyorum. Ay nasil guzeldi nasil guzeldi :)) geceden beri uyanip uyanip siritiyorum yaaa :KK70:

çok güzelmiş rüyan, Allah hayırlara yazsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de geçen hafta çok benzerini gördüm. evde küçük bi aletimiz varmış, onu karnıma tutuyoruz duvara bi görüntü yansıyor. ama bebeğin şimdiki hali değil 5-6 aylık gibi. benim kucağımda. ben kilo vermişim inceciğim :KK52::KK52::KK52: oğlum da çok güzeldi, bembeyaz tenli hafif keltoş. koca yanak, babası gibi çekik gözlü :) ertesi gün hemen görümcemden kocamın bebeklik fotolarını istedim. çok benziyordu. inşallah öyle olur :KK49: :KK16:

esmer hayırlısı olsun şeker yüklemen Allah bizede nasip etsin gelişimi de çok fazla takma düzelir canım

bende sanırım 8 kılo almışım cok fazla gıbı geliyor bana boyumda uzun olmayınca ...kızlar ben cok yoruluyorum carsambadan sonra işe zor geliyorum Allahtan masa bası iş yapıyoruz valla elım kolum kalkmıyor bazenn

bende sanırım 8 kılo almışım cok fazla gıbı geliyor bana boyumda uzun olmayınca ...kızlar ben cok yoruluyorum carsambadan sonra işe zor geliyorum Allahtan masa bası iş yapıyoruz valla elım kolum kalkmıyor bazenn

canım bende masa başı çalışıyorum.muhasebedeyim. hergün evraklarla boğuşuyorum.burası çok yoğun evrağın ardı arkası bitmiyo.çok yoruluyorum.Allah sanada kolaylık versin

X