2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
GÜNAYDIN HERKESE
ayyy kızlr bende burun kanası oluyo kızkende vardı evlıykende sımdı bıle devam edıyo normal kanama degıl ole bole degı pecete yetmıyo doktoruma sormutum ama kulakk burana gıdcen dedı bnde gıtmedım hep oldugu ıcın bnm gbı olan varmı
KILCAL DAMAR ÇATLAMASIDIR TUZLU DENİZ UYU İYİ GELİYOR .KAN BASINCI ARTTIĞI İÇİN BAŞLAMIŞTIR YİNE

Dışarısı zifiri karanlık; iyi geceler mi desem, günaydın mı desem bilemedim:KK9: Birkaç gündür sağ kaburgamın altı (safra kesesi hizası) ağrıyordu, dün doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi; ama benim yaramaz ne yaptı etti yaktı canımı gece gece. Uyku tutmadı, umarım sizler güzel rüyalar görüyorsunuzdur:KK76:MAŞŞALLAH BEBEĞİNE SAĞLIKLA DOĞSUN İNŞ.
BEBEKLERİNE EŞYA ALAN ARKADAŞLAR HEPSİ HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN

kızlar benim bebiş sabah uyandığımdam beri içerde kick-box yapıyo yumruk tekme ard arda:KK52: sağ yanıma yattığımda paldır küldür bişeyler yaptı biraz acıttı sağ yanımı hala uyumadı yaramazım:)

Bunlar da çok iyi görünüyor hem fiyat olarak hem özellik olarak...
Ama ben diyorum ki bebeğin 40 çıkana kadar pamuk ve gül suyu ile mi poposunu temizlesem sonra büyür ne kullanırsam kullanılır diye düşünüyorum :) gül suyu yerine ılık su da olabilir ... sanki ilk etapta en sağlıklısı o gibime geliyor
bende öyle düşünüyordum ama galiba insan doğum sonrasında çok rahatsız oluyor ve üşeniyor .. keske yapabilsek..
sağolasın canım... ateş düşürücü vermiştim düşmüştü ateşi... babası doktora götürdü şimdi daha iyiymiş
geçmiş olsun canım benim ya.. kızlarımız sanırım yaşıt.. nisan 2010 doğumlu benimkide.. dikkat et..
canım kız bebeğin yada erkek bebeğin fark etmez sadece dış kapaklarını değişmişler 15 tl gayet uygun bence bezde ben daha hiç almadım ılk bebek olduğu için bır paket prima alacağım eğer alerji olmazsa devam ederim yoksa değiştiririm stok yapmayı düşünmüyorum hiç

:
canım 15 tl olan 150 ml.. fiyatı.. çok yani sete göre.. bazı bebekler her bezi kabul etmiyor ama benim denediğim ve bildiğim en iyisi prima aktif bebek..
Sebamed Bakım Seti Çantalı Hediyeli GittiGidiyor'da 99883423
bundan canım, ama işte emin olamıyorum özellikle pişik kremi vs konusunda ya pişik olmazsa o zaman 69 tl de çok gelir gözüme ama yağdır şampuandır sabundur gayet iyi 500 ml şampuan 1 sene gider heralde :KK1:
zararı olmaz canım benim.. inan pişik kremide bulunsun.. bazı ilaçlar bile pişik yapıyor.. ozaman kullunılır.. 500 ml de dediğin gibi 1 yıl kullanılır..
bilemedimki sebamed diye bi ürünü de ilk defa görüyorum :/

chicco diye bi ürün var o nasıl ben çok onu görüyorum?
canım valla doktorların önerisi hep sabamed kokusu bile çooooooooooooooook az .. kimyasalı da az .. sağlıklı.. ben kızımdada onu kullandım inşallah bundada kullanmayı düşünüyorum .. tek tek fiyatlarına görede çok uygun geldi bana set
Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illet :KK43: gözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...

Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...

Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....

Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....
canım benim.. korkma .. inan bana RABBİM en iyisini biliyor.. hem taşıyamayacağımz yük vermez BİZLERE.. sakin kafayla bekle .. en kolayı o zaten..

canım benım bebegım erkek onun ıcın karar veremedim bıde yüzde ellı ındırım var bu fiyattan 10 lırada hedıye cekıyle 52 ye gelıyor

ilk anda fiyatı fazla geliyor aama bende 10 lu set %100 pamuk seti 55 liraya aldım.. indirimliyse güzel..

bunlarda aldıklarımızdan bır kaçtanesi :) $81819358_tn50_0.jpg $[img][5][1][900x1234]ý.jpg $[img][5][1][900x1234].jpg $1404851.jpg $jk.jpg

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun ihmal etme bence git.
Genellikle damar çatlamasından oluşuyor ama hamilelikte neye bağlıdır bilmiyorum.
İnşallah önemli bir şey değildir.

ssaol canım benım gıdıcem bugun yıne oldu ınsallh kotu bıse yoktur canım ya

artık ağrılardan, sinirden oturup ağlıyorum, ilçedeki hastaneye gittim dahiliye görünmek için doktor yokmuş, allahım ne b*ktan bir yer burası sinirlerim iyice bozuldu, çekip gidecem işine de diyecem evine de itten rezil oldum derler aynen benim için geçerli şuan karınımın yanları ağrıyor artık, öksürmekten hapşurmaktan, kuluçlarım desen öyle batıyorda batıyor...
Lütfen sizler çok dikkat edin dışarı her çıktığınızda... ben bir hastaneye gittim bu hallere düştüm hastane koridorlarında...

hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:

Günaydın canımm. atlattım çok şükürr:21::21: bidaha da tövbe, bana o kadar da yardım ettiler, bulaşık, sofra filan hiç karışmadım yani. ben severim aslında kalabalık toplantıları, yemekli misafir ağırlamayı ama bu kadar kalabalık olmasını istememiştim. önceden hazırlık da yapamadım, son anda alındı karar, pata küte giriştik :KK9::KK9: yok annem yok, senin içinde var, sana gelmeyelim de deseler, sokaktan geçerken kollarından tutup zorla alcan içeri :KK1::KK1: kolay gelsin, bugünkü plan nedir?

Ayyy ben kasindim dün ikk defa kabul ediyorum..
Biraz önce kahvaltı dan kalktik kv le..
Simdi işe koyulduk bakalım neler yapcaz?

allah bağışlasın canım benim.. senin bi kız daha vardı demi.. ben çok merak ediyorum nasıl olacaklar diye..

sağol canım...hepimizin evlatlarını rabbim bağışlasın...evet 1 kızım daha var oda 2005 doğumlu...o çok şükür büyüdü kurtardı kendini...ikiside çok sevinçliler bir erkek kardeşimiz olacak diye.şimdiden büyük kızım ismi eren olacak küçüğüde mete olacak diye iddalaşıyolar :KK9:

Son düzenleme:
kargo ücretiyle falan gene 100 küsür olur düşünüyorum harbiden kullanmama gerek yok yani kullanmıcaksam 10 lira bile gereksiz geliyo ne bileyim ücretsiz izin alıcam zaten park beşikte alıcam salona getiririm beşiği mutfakta salonun yanında ben yemek yaparım o uyur gık dese duyarım zaten uyku dışında hep kucağımda olur bırakmam ki :KK1:

canım kargo ücreti yok butik bebe de tabi ıhtıyacım yoksa alma

benim haala tüylerim diken diken. hayatta da unutmam o yüzü, doğunca bakayım bakalım rüyamda gördüğüm gibi mi gelcek kızım? o da ayrı bir merak konusu :KK49::KK49: ultrasondaki uzaylı yaratık hallerini bile özlüyoruz da özlüyoruz, öyle olsaydı aynanın karşısından hiç ayrılmazdık heralde :KK9::KK9:

aynen ben de uzaylı halını cok sevıyorum senınkı inşallah rüyandakı gıbı olur

ümrancım canım güle güle sağlıkla kullansın :nazar:

Kızlar pilates yada yoga yapan varmı normal doguma destek olarak ben yavastan basladım bı kac sorum olacak :)))

çok şeker güle güle kullanın :nazar:

Gule gule kullanin. Hepsi birbirinden sirin
hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:
Canim 26+3um. 6 kilo almisim. 7 saniyodum gecen hafta, bu hafta 6 oldu. Ya kilo verdim ya da odem filan vardi o gitti bilmiyorum

canım kargo ücreti yok butik bebe de tabi ıhtıyacım yoksa alma

aynen ben de uzaylı halını cok sevıyorum senınkı inşallah rüyandakı gıbı olur

ümrancım canım güle güle sağlıkla kullansın :nazar:

çok şeker güle güle kullanın :nazar:
Ben de istiyorum babasi gibi sari seker renkli gozlu olsun diye ama neye benzerse benzesin benim prensesim oo :)

Ayyy ben kasindim dün ikk defa kabul ediyorum..
Biraz önce kahvaltı dan kalktik kv le..
Simdi işe koyulduk bakalım neler yapcaz?
Hadi bakalim, kolay gelsin :KK70:

X