2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy oyle dusuyor muuu nasil yani 2 hafta onden geldigi icin mi?
sezaryen mi olacaksin
ay ne cahilimmmm

ayyy kızlr bende burun kanası oluyo kızkende vardı evlıykende sımdı bıle devam edıyo normal kanama degıl ole bole degı pecete yetmıyo doktoruma sormutum ama kulakk burana gıdcen dedı bnde gıtmedım hep oldugu ıcın bnm gbı olan varmı

Oyy maşallah tosununa
Teyzesi totosunu yer onun
Şeker yüklemenin de iyi çıkmasına çok ama çok sevindim.
Bizim tosuncuk benim kızın 2 katı maşallah =))
Biz daha 645 grmız
Darısı başımıza.
Bence çok sağlıklı besleniyorsun ve onun getirisi diye düşünüyorum.
Hep böyle güzel gitsin paşan cancazım

benim de 5 gün geriden yiyor boyuna onun için yiyorum haftası normal olsun diye muz yiyorum muz iyi gelirmiş çünkü bebeğe

Ben saldım bu aralar abur cubur çok yiyorum.
Benimde muz, ceviz v.s takviyesi yemem lazım.
Birde spora başladım, beden eğitimi mezunuyum ama hazirandan bu yana hep oturuyorum hep oturuyorum hareketsiz çok kaldım hamlanmaya yakınım.
O yüzden spora başladım iştahım da açılır hem.
Toparlarım diye düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun ihmal etme bence git.
Genellikle damar çatlamasından oluşuyor ama hamilelikte neye bağlıdır bilmiyorum.
İnşallah önemli bir şey değildir.

maşallah kızına.Canını sıkma doktorum -1+1 hafta normal diyo.Sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil.Şeker sonucun nasıl çıktı.Bu arada 6 kilo gayet ideal.Ben tam tamına 12 kilo aldım.

maşallah canım sen benimde senden eksik kalır yanım yok bende 10 kilo almışım

bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona

bebek telsizi iyi oluyor ama, ablam epey kullanmıştı tabi ben yeğeniminkilere konuyorum fiyatını bilemeyeceğim

merhaba hamişler nasılsınız bakalım ya bende 2 gündür özellikle geceleri nefes daralması kalp çarpıntısı birde çok büyük bi sıkıntı oluyo sıkıntıdan ağlayacak gibi oluyorum sizdede varmı böle yoksa bendemi oluyo tekk

canım bende önceleri hiç olmadı burun kanaması ama bu benim ikinci bebeğim iki bebeğimede hamileyken kanamaya başladı ilk bebeğimdede bundada özellikle geceleri sızıntı şeklinde kanıyo kadın doğumcu beni KBB ye yolladı ama oda hamile bayanlarda olacağını yükselen bi hormondan dolayı olduğunu hatırlayamadım şimdi hangi hormon olduğunu normal olduğunu söledi yani ialç bile yazmadan yolladı yani bence sendede hamilelikten dolayı oluyordur önceleride varmış zaten bence korkma doktor bana 1 2 ay sonra mutlaka geçer dedii

canım ben bugün Kraft mağazasına gittim çok güzel ve kullanışlı çantalar vardı ben benim var diye almadım benim kızdan kalan çantam var sapasağlam duruyo ama bende sırt çantası almayı düşünüyorum şimdi çünkü bebek kucağındayken koluna takılan çanta çok zor oluyo bence sırt çantası al derim benn benim bebek arabam Kraft tan kızım 2 buçuk yaşında bu güne kadar kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama sennin yer sorunun var galiba oturduğun yerde merdive boşluğu falan yokmu oraya bıraksan iyi olur arabanın olmaması çok zorlar seni çocuğun yürüyene kadar çarşı pazara doktora falan giderken çok zorlanırsın birde uyursa kucağında çocuk ayyy yandın yeni doğduğunda değil ama 5 6 aylık falan olunca dışarı bile çıkmak istemezsin benim arkadaşım almadı çocuğu 5 aylık olana kadar ayy lale ben deliymişim bu zamana kadar almamışım boşuna rezil olmuşum diyo vallaha

bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona
canım bence bebek telsizi gereksiz bi ayrınte eğerki evin küçükse hiç işine yaramıyo bana eltim vermişti ilk bebeğimde ama zaten telsizin verdiği sesi ben normaldede duyuyordum e zaten kapılarda açık oluyo yatarken birde annelik içgüdüsyle bebek gık der demez sen hemen kalkıyon ama ateş ölçer öümürlük sanada bebişede lazımm onu al hatta iyi bi marka alki uzunn bi süre kullan

canım inşirah suresini okumanı tavsiye ederim...

hiç moralin bozulmasın canım dediğin gibi çok kişide çıkıyo benim bir arkadaşımın bayağı yüksekti hatta bir hafta kaldı şükür doğumuna diyetede tam anlamıyla uymadığı halde bu zaman kaar geldi sorunsuz...

Canlarım şeker yüklemem sorunsuz çıktı.
3 defa alınan kan normal çıkmış.
Çok şükür bunu da atlattık
Darısı sizlerin başına.
İnşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçları.

sevindim canım gözün aydın...

canım panık atak varmıydı oncesınde bendede sıkıntı halı oluyor takıntı var bendede

canım panık atak varmıydı oncesınde bendede sıkıntı halı oluyor takıntı var bendede

evet canım ya panik atak var bendede birde obsesif bozukluk var ama hamile kalmadn 6 ay önce ilaçları falan kesmişti doktorum iyiyim diye ama şimdi tekrar başladı sanırsam pskolojim bozuldu nefes alamıyorum sanki birde çarpıntıyla nefes darlığı eklenince çok kötü oluyorum doktorumada gitmiyorum ilaç yazar diye e bende kullanmam kesinlikle hamileyken acaba bi pskoloğamı gitsemki bilemedimm:26::26:

bende ılac kullandım ve bıraktığım ay hamıle kalmışım busefer cok kotu takıntılar başladı fena tetıkledı hamılleık ama dr gıtmıyorum ılacta kullanmadım dr kullanma dedı cunkı panık atak yok anksıyate takıntı bendede

muzu ye bol bol doktor bide bebek asprini vermişti kırıp içiyorum kan sulanır bebeğe daha iyi kan gider diye

Oy masallah masallah. Tosun pasa geliyor desene, pofuduk pofuduk, tam sevilir o yaaa iki hafta da ilerden gidiyomus masallah canim. Sen dikkatli besleniyorsun bence onun etkisi. Doktor dogumda su kadar kilo olur diye tahminde bulundu mu?

ayyy seninkide kötü olmuş ya hemen hamile kalmak hamilelik sıkıntısıda tetiklemiştir senin hastalığını ben en azından 6 ay sonra hamile kaldım ama şuan korkuyorum daha kötü olursam diye birde bebek olacak onun sıkıntısı birde benim 28 aylık kızım var ooo ne yapıcam bilemiyorum ben yeni hastalandığımda kızıma bile bakamamıştım 3 4 ay benim kv bakmıştı şimdi ne olacak bilemiyorum vallaha

Dışarısı zifiri karanlık; iyi geceler mi desem, günaydın mı desem bilemedim Birkaç gündür sağ kaburgamın altı (safra kesesi hizası) ağrıyordu, dün doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi; ama benim yaramaz ne yaptı etti yaktı canımı gece gece. Uyku tutmadı, umarım sizler güzel rüyalar görüyorsunuzdur

ayy oyle dusuyor muuu nasil yani 2 hafta onden geldigi icin mi?
sezaryen mi olacaksin
ay ne cahilimmmm

Canım bebeğin gelişimi 28 haftalık görününce, teorik olarak beklenen doğum tarihi martın ortaları oluyor. Ama elbette bilemeyiz bebek ne zaman gelmek isteyecek ya da beklerken başka bir sıkıntı olacak mı; zamanını doldurabilecek mi yoksa erken mi alınacak. Doktorla henüz bunları konuşmadım. Ama gidişatı iri bir bebek olacağını gösteriyor, 4 kg geçtiğinde genelde risk almayıp sezaryen yapılıyormuş. Sanırım 1-2 aya akıbetim belli olur

Oy masallah masallah. Tosun pasa geliyor desene, pofuduk pofuduk, tam sevilir o yaaa iki hafta da ilerden gidiyomus masallah canim. Sen dikkatli besleniyorsun bence onun etkisi. Doktor dogumda su kadar kilo olur diye tahminde bulundu mu?

Allah kısmet ederse 13. dev adamı doğuracağım:118: Kararımızı deiştirdik adını Tosun koyacağız bu gidişle:107: Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dediğiniz gibi, mevsimde hangi sebze varsa hergün menümde; ama çocuk ta çekmiş amcaya dayıya o belli Doktorla doğumu ya da doğuma kadar ne kadar iri olabileceğini konuşmadık henüz. 7. ay da bitsin artık "ciddi" meseleler konuşulmaya başlanır sanırım.

Dün hastane baya hareketliydi zaten. Ben muayenemi beklerken, doktor doğuma gitti; 40 dk yoktu ortalıkta. Benden önceki hanımın suyu azalmış, acilen doğumhaneye yolladılar; suni sancı denenecekmiş önce olmadı sezaryen dedi doktor. Kadın yalnızdı orada, nasıl panik oldu. "Kimsem yok burada, yakınlarımı arayabilir miyim?" diye sordu şaşkınlıkla. Diğer bekleyen herkesten aldı duayı ama inşallah doğumu kolay geçmiştir. Ben muayenedeyken de acil bir hasta geldi. Daha 33 haftalıkmış, ilaçla kasılmalarını durduruyorlarmış ama sabahtan beri sancısı varmış. Doktor da kadın da hayli telaşlıydı. Bugün anladım işin ne kadar ciddi olduğunu, az kaldı az

Canım ben ilk okul çağındayken 1 yıl süreyle hergün burnum kanadı, başladığında saatlerce durmazdı. Onca tetkiğin ardından hiçbir şey bulunamadı. Bana verdiği "tek" hasar koku duygumu alması oldu; maalesef hiçbir şeyin kokusunu alamıyorum. Uzun zamandır yoktu bende de ama hamileliğin 3. ayı idi sanırım yine kanadı, aşırı değildi 1 kez oldu sadece. Ama genel olarak burunda kuruluk ve kurumuş kan sorunum var. Hamilelikte kan volümü artıyor, bizim burun kılcallarımız da hassas olduğundan kanama ile neticeleniyor. Doktora git kontrol için, ama telaş yapma yalnız değilsin:107:

bende okbyim ve kesinlikle psikolog desteği tavsiye ediyorum ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…