Bugün yaptırdım canım şeker yüklemesini, sorun çıkmadı. Vitamin zaten almıyorum 2 aydır. B vitamini vardı demir hapımda, onu kesti bugün. Doktor sıkıntı yok herşeyi güzel sadece bebek iri dedi; ama sanırım bu normal doğumu riske atan bir durum ayrıca beklenen doğum tarihim de 15 mart'a kadar düştü. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de:107:
Gözün aydın canım:107:
Canım benimki de 26. hafta ama usgye göre 28 haftalık; yani 2 hafta önden gidiyor. Doktor iri bir bebek olacak, genetik olarak programlandığı ağırlığa-boya ulaşacak dedi. Senin bebeğinin de maşallahı var
benim de 5 gün geriden yiyor boyuna onun için yiyorum haftası normal olsun diye muz yiyorum muz iyi gelirmiş çünkü bebeğe
ayyy kızlr bende burun kanası oluyo kızkende vardı evlıykende sımdı bıle devam edıyo normal kanama degıl ole bole degı pecete yetmıyo doktoruma sormutum ama kulakk burana gıdcen dedı bnde gıtmedım hep oldugu ıcın bnm gbı olan varmı
maşallah kızına.Canını sıkma doktorum -1+1 hafta normal diyo.Sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil.Şeker sonucun nasıl çıktı.Bu arada 6 kilo gayet ideal.Ben tam tamına 12 kilo aldım.
bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona
ayyy kızlr bende burun kanası oluyo kızkende vardı evlıykende sımdı bıle devam edıyo normal kanama degıl ole bole degı pecete yetmıyo doktoruma sormutum ama kulakk burana gıdcen dedı bnde gıtmedım hep oldugu ıcın bnm gbı olan varmı
canım ben bugün Kraft mağazasına gittim çok güzel ve kullanışlı çantalar vardı ben benim var diye almadım benim kızdan kalan çantam var sapasağlam duruyo ama bende sırt çantası almayı düşünüyorum şimdi çünkü bebek kucağındayken koluna takılan çanta çok zor oluyo bence sırt çantası al derim benn benim bebek arabam Kraft tan kızım 2 buçuk yaşında bu güne kadar kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama sennin yer sorunun var galiba oturduğun yerde merdive boşluğu falan yokmu oraya bıraksan iyi olur arabanın olmaması çok zorlar seni çocuğun yürüyene kadar çarşı pazara doktora falan giderken çok zorlanırsın birde uyursa kucağında çocuk ayyy yandın yeni doğduğunda değil ama 5 6 aylık falan olunca dışarı bile çıkmak istemezsin benim arkadaşım almadı çocuğu 5 aylık olana kadar ayy lale ben deliymişim bu zamana kadar almamışım boşuna rezil olmuşum diyo vallahaslm herkeze
kızlar ben yarın toptan alışveriş yapcam allahın ıznıyle de karar veremıyorum canta ve bebek arabası konusunda bana fıkır verırmısıniz rıca etsem
cantayı sırt cantası mı alsam dıyorum arabayıda alsam nasıl kullancam dıyorum yollarda kaldırımlarda bıle araba var pazara cıkıyorum arabası olanlar cok zorlanıyo o klabalıkta bı de merdıven ındırıp cıkarmak var tabı sasırmıs durumdayım :44::44:
canım bence bebek telsizi gereksiz bi ayrınte eğerki evin küçükse hiç işine yaramıyo bana eltim vermişti ilk bebeğimde ama zaten telsizin verdiği sesi ben normaldede duyuyordum e zaten kapılarda açık oluyo yatarken birde annelik içgüdüsyle bebek gık der demez sen hemen kalkıyon ama ateş ölçer öümürlük sanada bebişede lazımm onu al hatta iyi bi marka alki uzunn bi süre kullanbebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona
kızlar benımde hamıllelıgım streslı gecıyor hamılelık öncesi antıdepresan kullanıyordum bırakır bırakmaz hamile kaldım obsesıf bozukluk anksıyate var bende ve hamilelikte cok cok arttı herseyı takıp korkmaya başladım hormonlarda sanırım cok etkılıyor ınsallah doğumdan sonra hepsı geçer sağlıklıca doğar bebeklerımız
Merhaba kızlar dün 50 gr şeker yüklememiz yapılldı.148 çıktı 2 hafta sonra 100 gr için gideceğim çok mooralim bozuldu bbirde ben sata göre 25+6 ydım dün ultrasonda 25+4 çıktı doktor fark bile değil normal dedi 852 gr geldi bebişim sizce iyimi. Ama benim bunlara canım sıkıldı sanki bişey olcak gibi korkuyorum geçen haftadaki kontrolde 2 gün önde gidiyorduk ne oldu anlamadım bu şeker olayı sanırım çoğu kişide çıkyor.ne yiyeceğimi bilemiyorum hamur işi ve tatlıyı kesktik ama ekmek yemeden nasıl doyacam ki ben offff.zaman geçmiyorr daha 3 ay var
Canlarım şeker yüklemem sorunsuz çıktı.
3 defa alınan kan normal çıkmış.
Çok şükür bunu da atlattık
Darısı sizlerin başına.
İnşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçları.
merhaba hamişler nasılsınız bakalım ya bende 2 gündür özellikle geceleri nefes daralması kalp çarpıntısı birde çok büyük bi sıkıntı oluyo sıkıntıdan ağlayacak gibi oluyorum sizdede varmı böle yoksa bendemi oluyo tekk
Kızlar benim kargom geldi sonunda.Philips Avent marka biberon cam değilmiş.Boyutu iyi.Alıcak olanlar varsa bilgilendiriyim dedim.Ben cam zannederek almıştım.İnşallah plastiği sağlıksız değildir.
Eki Görüntüle 909137
canım panık atak varmıydı oncesınde bendede sıkıntı halı oluyor takıntı var bendede
bende ılac kullandım ve bıraktığım ay hamıle kalmışım busefer cok kotu takıntılar başladı fena tetıkledı hamılleık ama dr gıtmıyorum ılacta kullanmadım dr kullanma dedı cunkı panık atak yok anksıyate takıntı bendedeevet canım ya panik atak var bendede birde obsesif bozukluk var ama hamile kalmadn 6 ay önce ilaçları falan kesmişti doktorum iyiyim diye ama şimdi tekrar başladı sanırsam pskolojim bozuldu nefes alamıyorum sanki birde çarpıntıyla nefes darlığı eklenince çok kötü oluyorum doktorumada gitmiyorum ilaç yazar diye e bende kullanmam kesinlikle hamileyken acaba bi pskoloğamı gitsemki bilemedimm:26::26:
Ben saldım bu aralar abur cubur çok yiyorum.
Benimde muz, ceviz v.s takviyesi yemem lazım.
Birde spora başladım, beden eğitimi mezunuyum ama hazirandan bu yana hep oturuyorum hep oturuyorum hareketsiz çok kaldım hamlanmaya yakınım.
O yüzden spora başladım iştahım da açılır hem.
Toparlarım diye düşünüyorum.
Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bruja Allah mı söyletti nedir:107: Bebek 38 cm 1200 gr, doktor iri bir bebek dedi; babası da ben de orta halliyiz kime çekti bu velet
Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez vakitte iyileşir prensesin
bende ılac kullandım ve bıraktığım ay hamıle kalmışım busefer cok kotu takıntılar başladı fena tetıkledı hamılleık ama dr gıtmıyorum ılacta kullanmadım dr kullanma dedı cunkı panık atak yok anksıyate takıntı bendede
ayy oyle dusuyor muuunasil yani 2 hafta onden geldigi icin mi?
sezaryen mi olacaksin
ay ne cahilimmmm
Oy masallah masallah. Tosun pasa geliyor desene, pofuduk pofuduk, tam sevilir o yaaaiki hafta da ilerden gidiyomus masallah canim. Sen dikkatli besleniyorsun bence onun etkisi. Doktor dogumda su kadar kilo olur diye tahminde bulundu mu?
Oyy maşallah tosununa
Teyzesi totosunu yer onun
Şeker yüklemenin de iyi çıkmasına çok ama çok sevindim.
Bizim tosuncuk benim kızın 2 katı maşallah=))
Biz daha 645 grmız
Darısı başımıza.
Bence çok sağlıklı besleniyorsun ve onun getirisi diye düşünüyorum.
Hep böyle güzel gitsin paşan cancazım
ayyy seninkide kötü olmuş ya hemen hamile kalmak hamilelik sıkıntısıda tetiklemiştir senin hastalığını ben en azından 6 ay sonra hamile kaldım ama şuan korkuyorum daha kötü olursam diye birde bebek olacak onun sıkıntısı birde benim 28 aylık kızım var ooo ne yapıcam bilemiyorum ben yeni hastalandığımda kızıma bile bakamamıştım 3 4 ay benim kv bakmıştı şimdi ne olacak bilemiyorum vallaha