2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canimcim gozun aydin, seker sonucun iyi cikmis. Ben daha almadim, darisi basima bebisin de 4 gun geriden gelio die canini sikma annesi, sonucta normal gelisim sinirlari icinde degil mi? 4 gun fark bile sayilmaz. Masallah, onemli olan saglikli bi bebis olmasi bi dahaki kontrole kadar beslenmene dikkat et, belki fark olur. Bol et, sut, yumurta, ceviz, pekmez ve muz dene. Bunlardan baska aklima gelen bise yok :) ama hic moralini bozma, sonucta sapsaglikli gelio kizin, onemli olan o. Citi piti zarif bi hanim olcak kendileri belki, nolmus :) bu arada beni goren de erkek bebek gibi karnin diyo, ama ben yanlara yanlara da aldim kilo. Boyum uzun diye belki anlamiyolar cok

Kizlaaaarr Dun gece ruyamda kizimi gordum. Kocaman kavanoz gibi biseyin icindeydi. Babasiyla bakiyoruz, once sirtini poposunu goruyoruz. Sonra etrafindan dolasip yuzunu goruyoruz. Aa diyorum bak, gozleri acik. O sirada kafasini kaldirip bize bakiyo ve gulumsuyoo babasi gibi renkli gozlu ve sarisin bi bebek, yanaklari da benim gibi dolgun dolgun, cok seviyorum. Bayaa da buyuk, kendi kendime "ya daha dogmasina 3 ay var ama kocaman benim kizim, simdi bunu dogurtsalar nolur ki" diyorum, bir yandan da "ama olsun, daha gelisimini tamamlamasi lazim sonucta anne karninda daha 3 ayi var" diyorum. Ay nasil guzeldi nasil guzeldi :)) geceden beri uyanip uyanip siritiyorum yaaa

Senin beceriklilligin karsinda dilimi isirip masallah diyorum canim :) baska bise demiicem, sonra gelip beni de buluyo halbu ki ben kiiiimmm, kalabalik misafir agirlamak, hele de hamile halimle, kiiimmm

Günaydın kuzum..geçmiş olsun atlatmissin misafirleri..
Dun kv fatura yatirmaya çıkacakmış ee anne gel bize buraya kadar gelmişken dedim..
Geldi çay içtik babamı arada aksama buraya gelsin dedi..
Sonra ben kasindim Teyzemleri çağıralim gelin doğuracak ben de daha agirlasicam hiç alamam yemeğe çağıralim dedim veee
Ya Allah ya Bismillah dedik girdik mutfağa. .
Kv yemekleri halletti ben bulasik ve masayi hazırladım..
Geldiler yemek yediler ben makina doldurdum ve o kadar bulasigi belim kopa kopa yikadim..
Cay servisi yaparken artik topalliyodum kalcama giren ağrıdan dolayı. .
Sabah eşim işe giderken beni kv bıraktı.
Şimdi yatıyo kv bende yatıyorum ama yorucu bi gün daha benle kızımı bekliyoooo

canım bendede oluyor nefesim daralıyor... sıkıntı basıyor... ne bilim ifade edemiyorum...çok farklı bişiy....sebepsiz ağlayasım geliyor bazen

canım bendede oluyor nefesim daralıyor... sıkıntı basıyor... ne bilim ifade edemiyorum...çok farklı bişiy....sebepsiz ağlayasım geliyor bazen

kızlar dıkkat edın pskolojık rahatsızlıklar hamılelıkte ortaya cıkabılıyormus eskıden varsada hamılelıkte yasama oranı yuksekmıs bende olduğu gıbı kafamı bazen dağıtamıyorum herseye takıyorum mutsuzluk gelıo ağlıyorum rahatlıyorum

ben 8 senedir panik atak hastasıyım en büyük atağımı da hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra geçirdim acillik oldum elim ayağım boşaldı çok fena oldum ara ara hala fenalık hissi yaşıyorum çok zor hamile değilkende zordu ama şimdi ilaçta içemediğim için hepten zor Allah yardım ediyoda bi şekilde geçiyo günler, bu arada 7.kilomu da almışım 60 olmuşum kepek ekmeği yerdim hep hamilelikte tiksindim sünger gibi geliyodu ama tekrar kepeğe dönücem hem evde hem işyerinde kahvaltı yapma huyumu bırakıcam çaylar şekersiz olacak gibi kısa vadeli önlemler aldım bakalım

Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illet gözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...

Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...

Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....

Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....

normal doğum benim için hiç seçenek olmamıştı zaten hem korkuyorum hem de panik atak tam doğum anında gelirse ki gelir korkudan 8 senedir biliyorum hastalığımın huyunu, o anda nefes alamıyorum ki ıkınayım, bende çok pekmez içiyodum canım baktım kilo alıyorum bıraktım bebeğim zaten 1 hafta önden gidiyo

kızçeler annişler hepinize günaydın ve hayırlı cumalar yarın ızımde kontrolumuz ve seker yuklememız var daha sonra natavega alışveriş merkezine ıkea ya gıdeceğiz kızçeme bırseyler alacağız

bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona

canım butikbebe de telsızde ındirim var 99 tl. weweell marka bak ıstersen

Benim kuzum yine 6 gün geriden geliyor kızlar
Normalmiş ama can sıkıyor yine bu durum.
Bu arada ben nasıl oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama toplamda 6 kilo almışım

canım sağlıklı olsun geriden gelsın onemlı olan sağlıklı olması takma kafana arayı kapatır o sen merak etme tahın pekmez ye

anam maşallah süpanallah yerım ben onun totişliğini canım ıyı bakmışsın yıgenıme aferın bende yarın gıdeceğim bakalım bızım kı kaç kılo olmuş göreceğiz

ayyyy cok güzel rüya görmüşsün acaip etkılendım ne hoş demı keşke karnımıza bakınca içeriyi görsek ayy insan bakmaya doyamaz

kargo ücretiyle falan gene 100 küsür olur düşünüyorum harbiden kullanmama gerek yok yani kullanmıcaksam 10 lira bile gereksiz geliyo ne bileyim ücretsiz izin alıcam zaten park beşikte alıcam salona getiririm beşiği mutfakta salonun yanında ben yemek yaparım o uyur gık dese duyarım zaten uyku dışında hep kucağımda olur bırakmam ki

benıde korkutyorlar bazen normal doğumdan ama esım sen yaparsın ne var herkes normal doğum yapıo sen mı yapamıcaksın dıye gazz verıyor bana bıde benım regllerm cok sancılı geçer acıllerde falan normal doğum sancıları azaltıyor dıyorlar bende onun ıcın ıstıyorum bıtarftanda

Son düzenleme:

bende hastayım diye yiyiorum bol bol iyileşim diye ama gerçekten inanılmaz kilo yapıyormuş, öncesinde yemiyordum bu kadar aklıma gelirse 2 günde bir 2 kaşık alıyordum şimdi nerdeyse günde bir kase bitiriyorum sırf iyileşim diye :)

Kizlar bi arkadasim antidepresani melisa cayiyla birakti.. cok abatmamak kaydiyla ki zaten herseyin fazlasi zarar, aksamlari yatmadan once bi fincan demleyip icerseniz hem sakinlestirir, hem uyku sorununuz varsa melekler gibi uyutur hemde idrar yollarini temizler.. sizin rahatsizliklariniz icin ne kadar etkili olur bilemem ama dedigim gibi arkadasim antidepresan kullaniyordu, ilac ilac nereye kadar dedi ve zaten bagimlilik yapmaya baslamisti, giderek dozlar artiyor, ilac artik onu etkileyemiyordu.. ilaci kesip melisa cayi icti duzenli ve cok sukur simdi iyi... Bende rahatlamaya ihtiyac duydugum zamanlarda iciyorum, bebisim de bende iyice bi sakinlesiyoruz :)

maşallah canım sen benimde senden eksik kalır yanım yok bende 10 kilo almışım

Maşallah sen de bizdensin

Canım o sıkıntılar bende hemen hemen 2 aydır var.Gece uyku uyumak haram oldu resmen.Sağıma dönsem kaburgalarım ağrıyo.Soluma dönsem nefesim kesiliyo.Sırt üstü yatsam kalçam ağrıyo.En sonunda at gibi ayakta uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…