Senin beceriklilligin karsinda dilimi isirip masallah diyorum canim :) baska bise demiicem, sonra gelip beni de buluyohalbu ki ben kiiiimmm, kalabalik misafir agirlamak, hele de hamile halimle, kiiimmm
Allah kısmet ederse 13. dev adamı doğuracağım:118: Kararımızı deiştirdik adını Tosun koyacağız bu gidişle:107: Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dediğiniz gibi, mevsimde hangi sebze varsa hergün menümde; ama çocuk ta çekmiş amcaya dayıya o belliDoktorla doğumu ya da doğuma kadar ne kadar iri olabileceğini konuşmadık henüz. 7. ay da bitsin artık "ciddi" meseleler konuşulmaya başlanır sanırım.
Dün hastane baya hareketliydi zaten. Ben muayenemi beklerken, doktor doğuma gitti; 40 dk yoktu ortalıkta. Benden önceki hanımın suyu azalmış, acilen doğumhaneye yolladılar; suni sancı denenecekmiş önce olmadı sezaryen dedi doktor. Kadın yalnızdı orada, nasıl panik oldu. "Kimsem yok burada, yakınlarımı arayabilir miyim?" diye sordu şaşkınlıkla. Diğer bekleyen herkesten aldı duayı ama inşallah doğumu kolay geçmiştir. Ben muayenedeyken de acil bir hasta geldi. Daha 33 haftalıkmış, ilaçla kasılmalarını durduruyorlarmış ama sabahtan beri sancısı varmış. Doktor da kadın da hayli telaşlıydı. Bugün anladım işin ne kadar ciddi olduğunu, az kaldı az
Demeeee :S Allahim baslibasina heyecanli bir olay dogum zaten. Zamaninda olsa ayri heyecan, once olsa ayri heyecan, gec kalsa ayri heyecan. Ondan kacarimiz yok sanirim, kendimizi ne kadar hazirlasak da yasayacagiz. İnsallah bizim icin de bebgimiz icin de en dogrusu olur, saglikla gelirler. Dedigin gibi, 7. Ay bitsin baslar ciddiyet. Hatta 7 ya da 7,5 dan sonra iki haftada bire dusecek kontroller sanirim.
merhaba hamişler nasılsınız bakalım ya bende 2 gündür özellikle geceleri nefes daralması kalp çarpıntısı birde çok büyük bi sıkıntı oluyo sıkıntıdan ağlayacak gibi oluyorum sizdede varmı böle yoksa bendemi oluyo tekk
bende okbyim ve kesinlikle psikolog desteği tavsiye ediyorum ALLAH yardımcımız olsun
canım bendede oluyor nefesim daralıyor... sıkıntı basıyor... ne bilim ifade edemiyorum...çok farklı bişiy....sebepsiz ağlayasım geliyor bazen
Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illetgözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...
Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...
Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....
Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....
bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona
Benim kuzum yine 6 gün geriden geliyor kızlar
Normalmiş ama can sıkıyor yine bu durum.
Bu arada ben nasıl oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama toplamda 6 kilo almışım
Dışarısı zifiri karanlık; iyi geceler mi desem, günaydın mı desem bilemedimBirkaç gündür sağ kaburgamın altı (safra kesesi hizası) ağrıyordu, dün doktor böbreklerime baktı sorun yok dedi; ama benim yaramaz ne yaptı etti yaktı canımı gece gece. Uyku tutmadı, umarım sizler güzel rüyalar görüyorsunuzdur
Canım bebeğin gelişimi 28 haftalık görününce, teorik olarak beklenen doğum tarihi martın ortaları oluyor. Ama elbette bilemeyiz bebek ne zaman gelmek isteyecek ya da beklerken başka bir sıkıntı olacak mı; zamanını doldurabilecek mi yoksa erken mi alınacak. Doktorla henüz bunları konuşmadım. Ama gidişatı iri bir bebek olacağını gösteriyor, 4 kg geçtiğinde genelde risk almayıp sezaryen yapılıyormuş. Sanırım 1-2 aya akıbetim belli olur
KizlaaaarrDun gece ruyamda kizimi gordum. Kocaman kavanoz gibi biseyin icindeydi. Babasiyla bakiyoruz, once sirtini poposunu goruyoruz. Sonra etrafindan dolasip yuzunu goruyoruz. Aa diyorum bak, gozleri acik. O sirada kafasini kaldirip bize bakiyo ve gulumsuyoo babasi gibi renkli gozlu ve sarisin bi bebek, yanaklari da benim gibi dolgun dolgun, cok seviyorum. Bayaa da buyuk, kendi kendime "ya daha dogmasina 3 ay var ama kocaman benim kizim, simdi bunu dogurtsalar nolur ki" diyorum, bir yandan da "ama olsun, daha gelisimini tamamlamasi lazim sonucta anne karninda daha 3 ayi var" diyorum. Ay nasil guzeldi nasil guzeldi :)) geceden beri uyanip uyanip siritiyorum yaaa
kızçeler annişler hepinize günaydın ve hayırlı cumalar yarın ızımde kontrolumuz ve seker yuklememız var daha sonra natavega alışveriş merkezine ıkea ya gıdeceğiz kızçeme bırseyler alacağız
canım butikbebe de telsızde ındirim var 99 tl. weweell marka bak ıstersen
canım sağlıklı olsun geriden gelsın onemlı olan sağlıklı olması takma kafana arayı kapatır o sen merak etme tahın pekmez ye
anam maşallah süpanallahyerım ben onun totişliğini canım ıyı bakmışsın yıgenıme aferın bende yarın gıdeceğim bakalım bızım kı kaç kılo olmuş göreceğiz
ayyyy cok güzel rüya görmüşsün acaip etkılendım ne hoş demı keşke karnımıza bakınca içeriyi görsek ayy insan bakmaya doyamaz
normal doğum benim için hiç seçenek olmamıştı zaten hem korkuyorum hem de panik atak tam doğum anında gelirse ki gelir korkudan 8 senedir biliyorum hastalığımın huyunu, o anda nefes alamıyorum ki ıkınayım, bende çok pekmez içiyodum canım baktım kilo alıyorum bıraktım bebeğim zaten 1 hafta önden gidiyo
kızlar ben buna bayılıyorum ama sankı kız bebeklerı ıcın gıbı Eki Görüntüle 910189 Free Clothing 7'Li Bebek Seti FRCAW13BS0001 7'li Bebek Seti | Morhipo.com
evet canım ya panik atak var bendede birde obsesif bozukluk var ama hamile kalmadn 6 ay önce ilaçları falan kesmişti doktorum iyiyim diye ama şimdi tekrar başladı sanırsam pskolojim bozuldu nefes alamıyorum sanki birde çarpıntıyla nefes darlığı eklenince çok kötü oluyorum doktorumada gitmiyorum ilaç yazar diye e bende kullanmam kesinlikle hamileyken acaba bi pskoloğamı gitsemki bilemedimm:26::26:
bende ılac kullandım ve bıraktığım ay hamıle kalmışım busefer cok kotu takıntılar başladı fena tetıkledı hamılleık ama dr gıtmıyorum ılacta kullanmadım dr kullanma dedı cunkı panık atak yok anksıyate takıntı bendede
maşallah canım sen benimde senden eksik kalır yanım yok bende 10 kilo almışım
merhaba hamişler nasılsınız bakalım ya bende 2 gündür özellikle geceleri nefes daralması kalp çarpıntısı birde çok büyük bi sıkıntı oluyo sıkıntıdan ağlayacak gibi oluyorum sizdede varmı böle yoksa bendemi oluyo tekk