- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
evet kuzum ilkini 10 aralıkta yaptırdım ikinci 10 ocakta son dozda doğumdan 6 ay sonraydı sanırım ama uyduruyo olabilirim onu emin değilim
uyduruyosun
Ikinciyi yaptırdıktan 6 ay sonra yapılacak doğum yaptıktan 6 ay sonra değil.
biliyodum zaten uydurduğumu 6 ay kısmını doğru hatırlıyorum en azından
Sebamedin bakım çantasını paylaştı burda kızlar baktın mı nick
Bilgilendirdiğin için çok sağol balım.
Bende pazartesi olayım aşımı diğeri de ocağın sonuna kalır.
Eşim babası rahatsız ihmal ediyor onu, o duruma çok kızıyorum.
Her gün iş için karşıda oluyor 10 dk bile olsa babasını göremeye gitmiyor.
Alzheimer hastası babası ve ben öz babam gibi çok seviyorum.
Bildiğin çocuk gibi dün sesini duydum içim içime sığmadı.
Allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.
bence de şimdi bulaşma valla,ben bebeklikten büyüttüm ikisini de,artık alıştım,onlarla olan rutinim var,saatlerimiz yıllardır bellidir.Bu süreci bebekle geçirmek zor olur senin için,alışkın değilsin diye,bebek büyüsün,ilerde belki daha iyi olur.Şaka maka 15 yıl en az onlarlasın,o yüzden tam hazır olmak şart.
görmedim canım, ben daha zerre alışveriş yapmadımDaha doğrusu abartmadan neler almam gerekiyor bilmiyorum.
Çok baktım canım bende köpek =)
Kediyle aynı evde kalamıyorum
Bizim bir zeytinimiz var evlendikten sonra annemde bıraktım =)
Şimdi ablamın 2 tane kedisi var.
Yurtdışına çıkınca bana gelecekler.
Kışın beslemek zor.
Çocuğum 1 yaşını geçsin eşimle kesin alırız.
sebamed bakım seti çantalı hediyeli gittigidiyor'da 99883423
bundan canım, ama işte emin olamıyorum özellikle pişik kremi vs konusunda ya pişik olmazsa o zaman 69 tl de çok gelir gözüme ama yağdır şampuandır sabundur gayet iyi 500 ml şampuan 1 sene gider heralde
kedi yine en kolayı,öteki asıl vakit alan,hem ilgi ister,hem gezdirmesi var,ama hiç sorun değil,ben onlarsız yapamıyorumevimin gülleri,bir de kızım doğsun hayırlısıyla, beraber büyüsünler inşallah sağlıkla
bilemedimki sebamed diye bi ürünü de ilk defa görüyorum :/
chicco diye bi ürün var o nasıl ben çok onu görüyorum?
chicco da güzelde bu sebamed set olarak çok uygun geldi bana normalde bi şampuan 25 tl falan tarak alıcam bide ben oğluma konak olmuyomuş saçları taranınca tabi saçı olursa
Kızlar, 27.haftama girdim gebelik şekeri için test yaptırdım ,50 gr şeker yüklemesinde sonucum 144 çıktı( doktor yüksek dedi,haftaya yüksek doz yüklenip tekrar bakılacak çok moralim bozuldu (
merhaba bayanlar bebeğiniz ne kadar zamanda ne kadar kımıldıyor? gündüz sanki tık yok akşamları biraz bizim ara ara artıp ara ara azalıyor hissetmem normal mi ki? doktor çok rahat benim ne desem normal amaan boşver diyor :)
Benim kuzum yine 6 gün geriden geliyor kızlar
Normalmiş ama can sıkıyor yine bu durum.
Bu arada ben nasıl oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama toplamda 6 kilo almışım
bende 6 kilo aldım 59 oldum
sen kaçla başlamıştın
cnm ölçümlere göre değişiyo o haftalar. bende bazen normal haftasından oluyo bazen bi hafta önde. normaldir bence de. ne güzel aldığın kilolar çok normal. ben 54 le başladım şu an 68im
maşallah kızına.Canını sıkma doktorum -1+1 hafta normal diyo.Sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil.Şeker sonucun nasıl çıktı.Bu arada 6 kilo gayet ideal.Ben tam tamına 12 kilo aldım.