2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

malesef erkekler bizler kadar düşünceli olmuyolar..
ayyyy amiiinn amiiinn inşallah..

Çok baktım canım bende köpek =)
Kediyle aynı evde kalamıyorum
Bizim bir zeytinimiz var evlendikten sonra annemde bıraktım =)
Şimdi ablamın 2 tane kedisi var.
Yurtdışına çıkınca bana gelecekler.
Kışın beslemek zor.
Çocuğum 1 yaşını geçsin eşimle kesin alırız.

kedi yine en kolayı,öteki asıl vakit alan,hem ilgi ister,hem gezdirmesi var,ama hiç sorun değil,ben onlarsız yapamıyorum evimin gülleri,bir de kızım doğsun hayırlısıyla, beraber büyüsünler inşallah sağlıkla

Vazgeçilmez olduklarını çok iyi bilirim =)
Sende ki çocukların cinsi nedir?

bilemedimki sebamed diye bi ürünü de ilk defa görüyorum :/

chicco diye bi ürün var o nasıl ben çok onu görüyorum?

chicco da güzelde bu sebamed set olarak çok uygun geldi bana normalde bi şampuan 25 tl falan tarak alıcam bide ben oğluma konak olmuyomuş saçları taranınca tabi saçı olursa

bebek telsizi alayım diyodum şimdi gereksiz geliyo paraya kıyacağım tek şey ateş ölçer olacak sanırım braun alıcam sittin sene kullanırım hem bebeğe hem kendimize hem ilerde 2.çocuğum olursa ona

oy okuldan geldim şimdi kkya bakiyim dedim. yarın dersim yok tatilim başladı. ama eşim bu aralar çok yoğun çalışıyo gece geliyo eve ( polis eşim bu arada )ben de dayanamıyorum uyuyorum. görüşemiyoruz neyse bakalım geçici bi durummuş inş öledir. bugün hiç bişey yapmıcam yatıp dinlenicem. yemek de var ondan da yırttım:)

Kızlar, 27.haftama girdim gebelik şekeri için test yaptırdım ,50 gr şeker yüklemesinde sonucum 144 çıktı ( doktor yüksek dedi,haftaya yüksek doz yüklenip tekrar bakılacak çok moralim bozuldu (

doz yüksek çıktığında doktor diyet uyguluyormuş cnm sonra düzeliyormuş gebelik şekeri. üzülme diyet yaptırırsa doktor geçer inş cnm...

evet cnm gündüzleri geceleri kadar hareket etmiyorlar. gündüzleri arada bir kıpırdamalar hissediyorum. akşam 8 9 gibi kuduruyo resmen. ben bi de tatlıyı çikolatayı çok yiyorum ondan da enerji alıyo sanırım:) doktorlar da öle ya artık herşeyi defalarca göre göre böle normal diyolar herşey için boşver!

Benim kuzum yine 6 gün geriden geliyor kızlar
Normalmiş ama can sıkıyor yine bu durum.
Bu arada ben nasıl oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama toplamda 6 kilo almışım

cnm ölçümlere göre değişiyo o haftalar. bende bazen normal haftasından oluyo bazen bi hafta önde. normaldir bence de. ne güzel aldığın kilolar çok normal. ben 54 le başladım şu an 68im

maşallah kızına.Canını sıkma doktorum -1+1 hafta normal diyo.Sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil.Şeker sonucun nasıl çıktı.Bu arada 6 kilo gayet ideal.Ben tam tamına 12 kilo aldım.

maşallah kızına.Canını sıkma doktorum -1+1 hafta normal diyo.Sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil.Şeker sonucun nasıl çıktı.Bu arada 6 kilo gayet ideal.Ben tam tamına 12 kilo aldım.

Ooo sana da gani gani maşallah
Sonuçlarım daha ekrana yansımamış onu bekliyorum.
Oturdum doktorumun masasına burada cirit atıyorum
Hastalarda beni doktor sanıp bana derdini anlatıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…