2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Eve giderken şu Vaseline Cocoa Butter kremden alayım iyice aklıma yattı.
Zaten 2 gün banyo yapmadan duramayan biriyim şu yağlarla her gün yıkanıyorum sıkıldım yıkanmaktan :KK31:

Canlarım şeker yüklemem sorunsuz çıktı.
3 defa alınan kan normal çıkmış.
Çok şükür bunu da atlattık :KK16:
Darısı sizlerin başına.
İnşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçları.

hala rekor benim,14 :KK52:

Seni ve kendimi bu topiğin tosunları ilan ediyorum :KK1:

Ooo sana da gani gani maşallah :KK52::KK52::KK52:
Sonuçlarım daha ekrana yansımamış onu bekliyorum.
Oturdum doktorumun masasına burada cirit atıyorum :KK1:
Hastalarda beni doktor sanıp bana derdini anlatıyorlar :KK1::KK1::KK1::KK1:

Bence normal sınırda çıkıcak canım.Benim bebeğin suyu fazla.Doktor sende büyük ihtimal şeker çıkıcak dedi.Ama çok şükür normal çıktı.Yarın tetenoz aşısının 2. dozu var.Öğleden sonra işten tüycem ohhh 2,5 gün tatil :KK1:

canım bir senin bir sinemin misafirleri eksik olmuyor hele de sinemin her hafta var maşallah yetişebiliyorsunuz. Allah kolaylık versin.
Bana hic bu kadar kalabalik gelen olmamisti, kendim kasindim biraz da.
sana kim geliyo bakayım canım?
yardım eden birileri var mı bari?
Ya ben kendim istedim aslinda esimin is atkadaslari ve esleri gelsin diye ama 2 ciftten bahsediyorum. Sonra esim, ya sunu da cagiralim, ama bu duyarsa ayip olur, e simdi buna da soylemesem olmaz diye diye 15 e cikardi rakami. Valla esim yardim etti dunden beti sagolsun :) en agir isleri ona kakaladim, itiraz ettikce de kendin kasindin dedimm :KK70:

ahhh ahhh sorma :KK9::KK9::KK9:
pazartesi akşam çaya vardı karı koca 3 yaşındaki oğullları ilk defa geldiler onları atlattım..
salı günü öğlen apt da gündeydim..
akşam yemeği yedikten sonra üstümü değiştim oturdum ve anında komşudan mesaj :)
tekrar gittim değiştim üstümü bide onları ağırladım :KK9::KK9::KK9:
dünde annemin doğum günüydü oraya gidip yemek yaptık :)
bugün evdeyiz yarında kv ye misafir gelecek gibi bana yine hazırlık yapma yolları görünüyoo :S

Senin beceriklilligin karsinda dilimi isirip masallah diyorum canim :) baska bise demiicem, sonra gelip beni de buluyo :KK70: halbu ki ben kiiiimmm, kalabalik misafir agirlamak, hele de hamile halimle, kiiimmm :KK66:

slm herkeze:KK54::KK54::KK54:
kızlar ben yarın toptan alışveriş yapcam allahın ıznıyle de karar veremıyorum canta ve bebek arabası konusunda bana fıkır verırmısıniz rıca etsem:KK54::KK54:
cantayı sırt cantası mı alsam dıyorum arabayıda alsam nasıl kullancam dıyorum yollarda kaldırımlarda bıle araba var pazara cıkıyorum arabası olanlar cok zorlanıyo o klabalıkta bı de merdıven ındırıp cıkarmak var tabı sasırmıs durumdayım :44::44:

Son düzenleme:
bendede var canım o ya ilk bebeğimdede oldu bundada var maalesef bebek büyüdükçe kemikleri irileştikçe olmaya başlıyo takii doğuma kadar ama arkadaşın doğru söylemiş evet doğumdan sonra geciyo ve ben bu bebeğimde o ağrını on kat daha fazlasını yaşıyorum çatım ayrık yürüyorum bu bebeğimin eşi aşağıda ve bebekte normalinden aşağıda olduğu için her an doğuracam gibi sanıyorum allah yardımcımız olsun inşallah

aynen bendede var ama araştırdım normalmi merak etme

tesekkur ederım kızlar rahatladım valla:KK54::KK54: yalnız ben yasıyorum sandımdı yalnız degılmısım:21: hhele tecrubelı bırınden duymak ıyı geldı lalecim :KK54::KK54:

günaydın herkese

güzel haberlerle gel inşallah...bizim hiç aklımıza gelmedi kameraya çekmek...bebeğimize de hatıra kalırdı ne güzel.
heyecan yapman normal hayatının 2. erkeğini göreceksin...

Canim hadi guzel haberlerle gel, bebisinin kocaman oldugunu goreceksin :) heyecan yapman normal :KK66:

Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bruja Allah mı söyletti nedir:107: Bebek 38 cm 1200 gr, doktor iri bir bebek dedi; babası da ben de orta halliyiz kime çekti bu velet:21:

Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi:KK43: teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez vakitte iyileşir prensesin:nazar:

Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Bruja Allah mı söyletti nedir:107: Bebek 38 cm 1200 gr, doktor iri bir bebek dedi; babası da ben de orta halliyiz kime çekti bu velet:21:

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez vakitte iyileşir prensesin:nazar:

ayyy masaallah tatlim yaaa boyuda iyi ama kilosu biraz fazla diil mi yoksa benim bebis mi minnak olcak :KK1:
bana gecen hafta boyu 32 cm kilosu da 820 demisti bir haftada seninkine yetismemistir dimi :26:
cunki ayni gidiyor bebislerimiz dogum gunu olarak :44:

slm herkeze:KK54::KK54::KK54:
kızlar ben yarın toptan alışveriş yapcam allahın ıznıyle de karar veremıyorum canta ve bebek arabası konusunda bana fıkır verırmısıniz rıca etsem:KK54::KK54:
cantayı sırt cantası mı alsam dıyorum arabayıda alsam nasıl kullancam dıyorum yollarda kaldırımlarda bıle araba var pazara cıkıyorum arabası olanlar cok zorlanıyo o klabalıkta bı de merdıven ındırıp cıkarmak var tabı sasırmıs durumdayım :44::44:

ahh ah bende karar veremiyom :44::44:

Canlarım şeker yüklemem sorunsuz çıktı.
3 defa alınan kan normal çıkmış.
Çok şükür bunu da atlattık :KK16:
Darısı sizlerin başına.
İnşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçları.

Gözün aydın canım:107:

ayyy masaallah tatlim yaaa boyuda iyi ama kilosu biraz fazla diil mi yoksa benim bebis mi minnak olcak :KK1:
bana gecen hafta boyu 32 cm kilosu da 820 demisti bir haftada seninkine yetismemistir dimi :26:
cunki ayni gidiyor bebislerimiz dogum gunu olarak :44:

Canım benimki de 26. hafta ama usgye göre 28 haftalık; yani 2 hafta önden gidiyor. Doktor iri bir bebek olacak, genetik olarak programlandığı ağırlığa-boya ulaşacak dedi. Senin bebeğinin de maşallahı var:nazar::nazar::emir_bebek:

Benim kuzum yine 6 gün geriden geliyor kızlar :KK31:
Normalmiş ama can sıkıyor yine bu durum.
Bu arada ben nasıl oldu, ne zaman oldu bilmiyorum ama toplamda 6 kilo almışım:KK17::KK17::KK17:

benim de 5 gün geriden yiyor boyuna onun için yiyorum haftası normal olsun diye muz yiyorum muz iyi gelirmiş çünkü bebeğe

Gözün aydın canım:107:

Canım benimki de 26. hafta ama usgye göre 28 haftalık; yani 2 hafta önden gidiyor. Doktor iri bir bebek olacak, genetik olarak programlandığı ağırlığa-boya ulaşacak dedi. Senin bebeğinin de maşallahı var:nazar::nazar::emir_bebek:

canim senin hamilelik sekerin nasildi?
benim doktorum 1 hafta ilerde olsa bile korkuyor :26:
vitamin ilacimi bile almiyorum neredeyse 1 aydir kullanmiyorum :26::26:

canim senin hamilelik sekerin nasildi?
benim doktorum 1 hafta ilerde olsa bile korkuyor :26:
vitamin ilacimi bile almiyorum neredeyse 1 aydir kullanmiyorum :26::26:

Bugün yaptırdım canım şeker yüklemesini, sorun çıkmadı. Vitamin zaten almıyorum 2 aydır. B vitamini vardı demir hapımda, onu kesti bugün. Doktor sıkıntı yok herşeyi güzel sadece bebek iri dedi; ama sanırım bu normal doğumu riske atan bir durum ayrıca beklenen doğum tarihim de 15 mart'a kadar düştü. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de:107:

X