Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illet
gözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...
Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...
Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....
Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....