- 10 Şubat 2009
- 637
- 12
- 39
Mide yanmasından da , mide ekşimesinden de nefret ediyorum
Bütün enerjimi sömürüyor benden...
Kendimi uykuya vuruyorum artık.
Süt fayda etmiyor, gaviscon sadece saatlik rahatlık veriyor.
İştahla yiyeceğim yemeği korkudan ağzıma götüremiyorum.:84:
Gel dee sinirlenme...
Ya sabır
tamam cnmcım sende alıcakmısın ev tip ana kucagı yoksa oyun parkı gbi falanmı alacaksın ?
graco ana kucakları da güzel gibi oda salıncak şeklinde müzikli
Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Hamileliğimin başından beri bu şekil.
Ama bu aralara çok kaşınıyor uçları.
Kahve rengi kısımda büyüyor mu ne anlamadım
Kuru da değil göğüslerim hep nemli gibi ama.
Uç kısımları kaşınıyor, pul pul da dökülüyor kaşıdıkça.
Normal mi bu durum.?
Mide yanmasından da , mide ekşimesinden de nefret ediyorum
Bütün enerjimi sömürüyor benden...
Kendimi uykuya vuruyorum artık.
Süt fayda etmiyor, gaviscon sadece saatlik rahatlık veriyor.
İştahla yiyeceğim yemeği korkudan ağzıma götüremiyorum.:84:
Gel dee sinirlenme...
Ya sabır
bebişim bide muz yemeyi dene yaaa belki o fayda eder..
merhaba kızlar! ya ben artık okula gitmeye dayanamıyorum. sırtım belim akşam çatlıyo. bu doğum iznini 28. haftaya çekmeleri lazım bence. az kaldı artık bi ay var tatile dişimi sıkmaya çalışıyorum.
ii akşamlar kızlar.bişey sorucaktım.şeker yükşemwsinde ekstra para alıyılarmı özelde.bende haftaya yaptırcam ama sağlık ocağındada yapıyolarmış boşuna para vetmek istemiyorum hastaneye...
kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum
var numarası ...hemşire, aklına ne gelirse sormak için arayabilirisin demişti...
belki aile hekimine muayene olursam kasıklarımda ağrı falan var diye test mest bir şey yaptırır belki ..sorayım en iyisi...
iş yerinde topu topu içtiğim su 1 lt geçmez... damacana dan dolduruyorum yarımlık pet şişeye...yudum yudum içiyorum bitmiyor ya ... adam sanıyor ki akşama kadar litre litre içiyorum...bende marketten kendi suyumu kendim alıyorum artık ...
ben doğurunca daha ne planları var bir bilsen...eve bilgisayar alacakmış ...internetim yok dedim...bağlatacakmış...
evden idare edecekmişim işleri...devletin verdiği o 2 ay iznimde de evden çalışacakmışım...
canım benim Allah yardımcın olsun.hepimizin olsun. bizde herşeyimizi kendimiz yaptık aldık kimsenin 1 parça katkısı olmamıştır. zaten kv dem vefat etmiş ben evlenmeden önce.Annemle babam yaşıyolar ama onlarda ancak kendilerini idare ediyolar.ev kredisi ve araba kredisi ödüyoruz. bundan dolayı çalışmak zorundayım. iş yerindeki idarecinin olsun diğer çalışanların olsun kahrını hep ekmek parası için çekiyoruz.ne yapalım
saol canım miniğim iyiymiş dr organlarına baktı iyi görünüyor dedi, tabi tpıpta hiçbir zaman % 100 yoktur dedi. Benmim böbreğimede baktı evet genişlemiş bayağı dedi ağrı yapması normal, bir ürolaga git dedi hatta bir dr ismi verdi, bir şey yapamazlar dedi ama doğumdan önce çok büyürse, yandan delik açıp hortumlarla böbreği boşalta biliyorlarmış, en azından kontrol altında olur müdahale gerekiyorsa yapılır dedi.
canım benim dün kontrolüm vardı 22+6 günlüktü 578 gr boyuda 30 cm dedi normalmiş aramızda pek fark yokmuş seninki de iyi bence
kızlar selam..
canım çok sıkkın dün doktordaydım.. ünv.hastanesi doç. adam güya..
ayrıntılı ultrasondan anladığı sadece kafa ölçümü baktı ve bitti..
kilosunu bile söylemedi..
sonra özele gittim..
21,5 cm, 484 gr.. 22 haftalık olması gerekirken 21+3 görünüyor canım sıkıldı sanırım değerlerin altında.. ne yapmalıyım ne yemeliyim bilmiyorum sadece üzülüyorum çok üzülüyorum..
21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu
Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Hamileliğimin başından beri bu şekil.
Ama bu aralara çok kaşınıyor uçları.
Kahve rengi kısımda büyüyor mu ne anlamadım
Kuru da değil göğüslerim hep nemli gibi ama.
Uç kısımları kaşınıyor, pul pul da dökülüyor kaşıdıkça.
Normal mi bu durum.?
merhaba annişler bizde beşiğimizi dolabımızı aldık kurması kaldı hayırlısıyla kavusalım bebişlerimize :)
Yarın benimde randevum var kızlar şeker yüklemesi yapılacak.
Şu aşı işini de doktoruma sorayım gerek var yaptır derse, hastanede vurdururum.
Günler geçmiyor sanki
arkadaşlar herkese iyi geceler.. ben de nisan annesi olucam inşallah çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum ve dayanamıyorum yattığımda dönerken, oturduğum yerden kalkarken çıldıracak gibi oluyorum sizde de var mı sıkıntı yaşayan çok erken geldi biraz bana....
birde ultrason ölçümlerimde bebeğim hep 5 gün geride geliyor umarım öne geçer sizde geriden gelen var mı ?
ii akşamlar kızlar.bişey sorucaktım.şeker yükşemwsinde ekstra para alıyılarmı özelde.bende haftaya yaptırcam ama sağlık ocağındada yapıyolarmış boşuna para vetmek istemiyorum hastaneye...
Kızlar şu ana kucağı beşik nasıl?
İstediğim ürün evde rahatlıkla beşiği dışında hem uyanıkken, hem uyuyorken yanımda olacağı bir ürün almak.
Bu bana çok mantıklı geldi.
Kardeşim hediye alacak sıkıştırıp duruyor nasıl bir ana kucağı istiyorsun abla diye.
Çevresinde kullanan var mı?
Eki Görüntüle 907113
Adam Olacak Kız geçmiş olsun birşey çıkmaması güzel bende hafta sonu gidecem ürolojiye
öğretmen arkadaşlar doğum öncesi iznini kullanacakmısınız, benim hesaplarıma göre bir hafta kullansam okulu kapatıyorum sonra diyorum o bir haftayıda rapormu alsam, bir yandan da diyorum olur ya rapor önümüzdeki sene lazım olursa diye karasızım