2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

merana canm.mide yanmadı bende henüz başlamadı inşallah seninlide geçer bian önce.hamilelikte faydası varmıdır bilmiyorum ama tahin helvası birebirmiş mide yanmasına.sabahları aç karna ye istersen.iniallah işe yarar.

tamam cnmcım sende alıcakmısın ev tip ana kucagı yoksa oyun parkı gbi falanmı alacaksın ?
graco ana kucakları da güzel gibi oda salıncak şeklinde müzikli

yok bebişim almayı düşünmüyorum..
çünkü kv delerde hamak var onu alırım muhtmelen..
zaten bebek arabasını travel sistem alırsak ev tipine grek olacağını düşünmüyorum..

benimde aynı o renkte ve çok kaşınıyo kuzum :)
erkek olması falan hikaye o zaman :) benimde kızım olacak

bebişim bide muz yemeyi dene yaaa belki o fayda eder..

Selamm kızlarr bir sürü şey konuşulmuş ara ara girip takip etmeye çalıştım, bnde biraz daha iyiyimm yeni toparlandım inşallah daha iyi olacağımm bu arada çok dikkat edin sakın hasta olmayın çok ağır geçiyor (

merhaba annişler bizde beşiğimizi dolabımızı aldık kurması kaldı hayırlısıyla kavusalım bebişlerimize :)

merhaba kızlar! ya ben artık okula gitmeye dayanamıyorum. sırtım belim akşam çatlıyo. bu doğum iznini 28. haftaya çekmeleri lazım bence. az kaldı artık bi ay var tatile dişimi sıkmaya çalışıyorum.

2. dönem ben de gitmeyi düşünmüyorum ama hayırlısı okul tam gün 9 dan 4 e kadar bitiyorum resmen

Adam Olacak Kız geçmiş olsun birşey çıkmaması güzel bende hafta sonu gidecem ürolojiye

öğretmen arkadaşlar doğum öncesi iznini kullanacakmısınız, benim hesaplarıma göre bir hafta kullansam okulu kapatıyorum sonra diyorum o bir haftayıda rapormu alsam, bir yandan da diyorum olur ya rapor önümüzdeki sene lazım olursa diye karasızım

Yarın benimde randevum var kızlar şeker yüklemesi yapılacak.
Şu aşı işini de doktoruma sorayım gerek var yaptır derse, hastanede vurdururum.
Günler geçmiyor sanki

ii akşamlar kızlar.bişey sorucaktım.şeker yükşemwsinde ekstra para alıyılarmı özelde.bende haftaya yaptırcam ama sağlık ocağındada yapıyolarmış boşuna para vetmek istemiyorum hastaneye...

ii akşamlar kızlar.bişey sorucaktım.şeker yükşemwsinde ekstra para alıyılarmı özelde.bende haftaya yaptırcam ama sağlık ocağındada yapıyolarmış boşuna para vetmek istemiyorum hastaneye...

iyi kşamlarrr evet alırlar özelde sağlık ocağında da yaptırabilirsiniz

arkadaşlar herkese iyi geceler.. ben de nisan annesi olucam inşallah çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum ve dayanamıyorum yattığımda dönerken, oturduğum yerden kalkarken çıldıracak gibi oluyorum sizde de var mı sıkıntı yaşayan çok erken geldi biraz bana....

birde ultrason ölçümlerimde bebeğim hep 5 gün geride geliyor umarım öne geçer sizde geriden gelen var mı ?

Son düzenleme:

havuzlu handa fiyatlar uygun mu?

Günaydın. Benim yaramaz pek hareketliydi yine uyutmadı, sizin minikler neler yapıyor?

Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum

Geçmiş olsun canım, istirahat&güzel gıda ile inşallah çabuk toparlarsın:107:

Ben evde olduğum halde "yakınmalarım" bitmiyor, Allah sizin ve diğer çalışan arkadaşların yardımcısı olsun; gerçekten çok zor. Patronlarınıza da merhamet diliyorum, sanırım ortalama 1-1.5 ay içinde doğum iznine ayrılacaksınız; inşallah sizlerin de dinlenmeye fırsatı olur.

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine

Canım 1 haftaya kadar geriden gelmesine normal gözle bakılıyor; içini ferah tut lütfen.

21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu

İstirahat et, kendini yorma gülüm. Rabbim yardımcın olsun, inşallah bebeğin vakitli gelsin.

Bir aydır benimkiler aynen tarif ettiğin gibi. Ben de kremle sürekli nemlendirmeye çalışıyordum ama pul pul dökülmenin önüne pek geçemedim. Ama çok şükür kaşıntı yok:107:

merhaba annişler bizde beşiğimizi dolabımızı aldık kurması kaldı hayırlısıyla kavusalım bebişlerimize :)

Hayırlı olsun canım, bebeğin güle güle kullansın:107:

Yarın benimde randevum var kızlar şeker yüklemesi yapılacak.
Şu aşı işini de doktoruma sorayım gerek var yaptır derse, hastanede vurdururum.
Günler geçmiyor sanki

Güzel haberlerle gel canım:107:

Hoş geldin canım, maşallah bebeğine Bahsettiğin tüm sıkıntılar bende de var gülüm, gayet normal. Sporla ben ağrıları tolere edilebilir hale getiriyorum; onun dışında bir çözümü varsa ben de tavsiye almak isterim:107:

günaydın,benim bağlı olduğum sağlık ocağında yapılmıyor,devlette ücretsiz yaptırabilirsin.Ama kendi bağlı olduğun sağlık ocağına telefon edip sor önce bence.heryer farklı.

Benim de arkadaşım sepet vericek,İkea'dan indirimde 90 tl'ye almışlardı,Mothercare'de de var,indirimleri de takip etmek lazım.İlk 3 ay onda yatırdılar,hem odanda rahat,hem de salona taşıması kolay,çok hafif,senin bulduğun da güzel bence.benzer bişey şart evin içinde rahat gezdirmek için.

Eklentiler

• $sepet.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

benm de 2 hafta çalışmam lazım o yüzden rapor alıcam şimdiden tatil modundayım..

günaydın anneler ve minikleri

dün güzel uyudum ama benim kız babasını uyandırmış...
gece uyurken benim göbek eşimin poposuna dayanmış (artık o nasıl uyuma şekliyse )
niye dürtüyorsun diye beni uyandırdı... baktım bizim kız babasının kıçını tekmeliyor...
kendi uyumuyorya baktı beni uyandıramadı babamı uyandıryım dedi galiba...
gece gülmekten altıma işedim (gerçekten işedim:26:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…