2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
süt kanalları genişliyormuş böyle olunca meme uçlarının da hacmi büyüyormuş benimde aynı hem koyulaştı hemde kaşınıyor dökülüyor..kremliyorum ama aynı hep...annem erkek bebek bekleyenlerde meme ucu koyulaşır demişti ama ikimizinde kızı olacak...demek ki herkeste aynı etkiyi göstermiyor...hani sende bir aaralar hep erkek bebeğin olacağı rüyaları görüyordunya..bana da oluyor du rüyamda tanımadığım insanlar oğlun olacak diyor du...psikolojikmi nedir...

canım hoşgeldin,var ya bu kadar olur,daha bu sabah arkadaşıma bu konuyu danıştım.
Onun bebişi gaz sorunlu,sallanmadan uyuyamıyor,senin sorduğundan da var onda,hediye gelmiş,ama onu bebeği sevmemiş,sabit koltuk gibi ya ondan sanırım.Bu eklediğimi almışlar,onda yaşıyo bütün gün,çok memnunum dedi.hatata videosunu attı,bebek sakin sakin sallanıyodu bu sabah.ekliyorum fotoğrafını.
Graco marka dedi.

Eklentiler

• $IMG-20131224-WA0001.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 44

Bende araştırdım biraz erkek bebek belirtisi falan yazıyordu =)
O gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu
Şimdi gören yine tahmin de bulunup erkek diyor ama kız olduğundan bende eminim.
Bizim için hayırlısı buymuş...
Hem şimdi kıyafetlerini aldıkça kızımın olacağından çok ama çok memnunum
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize.

canım sen bakma radyologlar hep öyle banada suyun sınrıd dedi doktora gıttım gayet ıyı dedi ama ılla besleneyım dersen tahın pekmez ye cok faydalı

ya canım öyle birsey olsaydı doktor görürdü muhakkat sen bakma bunlar hıc anlamıyor ama sen ıcını rahatlatmak ıcın gıt tabıkı

21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu

allah yardımcın olsun canım dılerım rabbımden zamanında gelir yavrun

aaaaaa valla benım pempe hiç kararmadı kızım olacak ama benım görende erken karnı aynı dıyor bır tek göbiş var bende

Meme uçlarım Afrika yerlilerinin ten rengi gibi oldu sen düşün

Kızlar şu ana kucağı beşik nasıl?
İstediğim ürün evde rahatlıkla beşiği dışında hem uyanıkken, hem uyuyorken yanımda olacağı bir ürün almak.
Bu bana çok mantıklı geldi.
Kardeşim hediye alacak sıkıştırıp duruyor nasıl bir ana kucağı istiyorsun abla diye.
Çevresinde kullanan var mı?

canım sabıt degıl o ya 5 farklı sallanması falan var hatta anne karnında gibi 4 anne falan yapmıs o ürünü ama bilemedim gracoda aklımda ama cok salıncak vari birde yer kaplıyor ama müzikleri sallama hızı cok guzel zaten ıkısı arasında kaldım bende :)))
tam yatması hafıf oturur pozisyonda da olması onemli valla artık ikisine iyice bakıp alıcam bebeklerinde neyi sevdiği belli olmuyorki bir arkadasımınki hiç yatmadı içine ya avaz avaz bagırıyordu :))))

merhaba
uyurken güzel ama dikkat edilmesi gereken bebek uyanıkken sürekli tavana bakar vaziyette olmaması ayarlanabiliyorsa rahatlıkla alabilirsin bence sallanma falan yok bildiğim kadarı ile :) youtube de videoları var bakabilirsin artık anakucagı ustası oldum :))

Kademe ayarları varmış canım bende baktım videolarına.
Ne kadar kullanabilirim onu düşünüyorum =)
Ayrıca benim için gerekli olacak sallayıp uyutabilirim miniğimi.
İlk aylarda yatak odamda yanımda bile yatırabilirim bu tarz birşeyler.
Onun için araştırıyorum.

ayy kızlar bugun hastaneden randevu aldım detaylı ıcın doktorum 1 gun onceden alsan yeter demıstı tee 1 haftaya gun verdıler 1 2 hafta gece detaylını gunu bırsey olmaz ınsallh yaaa

sallaması kademe ayarı varsa alabilirsin kaç kilo onada bakabilirsin
ya canım cok kullanılmıyor bunlar ama ilk aylar kurtarıcı insan uykusuz olunca yada ev işleri varsa içinde oyalabiliyor
yoksa bebek kucaga alışıyor ve anne hiçbir iş yapamıyor o kadar da iyi birsey degil işi de geçtim gecede oyalanmak isteyince o zaman ayvayı yiyiyoruz :)) şimdiden ne alırsan al güle güle kullan :)

üzülme cnm ya bazen önden gidiyo bebekler bazen geriden olabiliyo. doktorun ölçümlerine göre değişir. bebek sağlıklıdır meark etme inş!

21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu

geçmiş olsun cnm. benim de 18. haftamda kanamam olmuştu bende de plasenta aşağıda denmişti. sonra 30 gün rapor aldım istirahat ettim. progestan kullandım geçti. hala ucu aşağıda gözüküyo ama doktorum tehlike yok dedi. sende de yoktur inş doktorun ne diyo hangi ilaçların var?

aynen benimkilerde öyle cnm ya esmerim zaten ben de:) çevresi kocaman ve havayla şişirilmiş gibi:) yanlardan damarlarım gözüküyo. bu kadar büyümeye çok da sütümüz olsa bari:)

Mide yanmasından da , mide ekşimesinden de nefret ediyorum
Bütün enerjimi sömürüyor benden...
Kendimi uykuya vuruyorum artık.
Süt fayda etmiyor, gaviscon sadece saatlik rahatlık veriyor.
İştahla yiyeceğim yemeği korkudan ağzıma götüremiyorum.:84:
Gel dee sinirlenme...
Ya sabır

ayy kızlar bugun hastaneden randevu aldım detaylı ıcın doktorum 1 gun onceden alsan yeter demıstı tee 1 haftaya gun verdıler 1 2 hafta gece detaylını gunu bırsey olmaz ınsallh yaaa
ayrıntılı için olduğunu belirtseydin ve kaçıncı haftanda olduğunu...birşey olmaz sanıyorum ama yine de sor istersen doktora...

canım aslında sütün iyi gelmesi lazım. ben talcid alıyorum rahatlatıyor...bide onu dene istersen

1den 4e kadar hastanede idim ürolojiye gittim radyoloji doktoruda böbreklerime baktı tam idrar tahlili yapıldı şükür bişey çıkmadı bebek böbreklere bası yapıyo dedi doktor ilaç falan vermedi bol su içmeye devam, mide problemleri yaşayan arkadaşlar için gaviscon ve ılık sütü öneririm bende yanma değilde ara ara ağrı oluyo süt içiyorum ballı falan, hem boğazıma hem mideme iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…