süt kanalları genişliyormuş böyle olunca meme uçlarının da hacmi büyüyormuş benimde aynı hem koyulaştı hemde kaşınıyor dökülüyor..kremliyorum ama aynı hep...annem erkek bebek bekleyenlerde meme ucu koyulaşır demişti ama ikimizinde kızı olacak...demek ki herkeste aynı etkiyi göstermiyor...hani sende bir aaralar hep erkek bebeğin olacağı rüyaları görüyordunya..bana da oluyor du rüyamda tanımadığım insanlar oğlun olacak diyor du...psikolojikmi nedir...Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Hamileliğimin başından beri bu şekil.
Ama bu aralara çok kaşınıyor uçları.
Kahve rengi kısımda büyüyor mu ne anlamadım
Kuru da değil göğüslerim hep nemli gibi ama.
Uç kısımları kaşınıyor, pul pul da dökülüyor kaşıdıkça.
Normal mi bu durum.?
ınş. canımm benım kuzenım 24 haftalık doğum yapmıştı aklıma o geliyor.allah kımsenın basına vermesın .ınsallah gününde sağlıklı bebişlerimiz olur
kızlar merhaba biz nisan sonu mayıs 3 gibi bebek bekliyoruz ama mayıs başlığı yerine burası daha sıcak geldiği için burada sormayı uygun gördüm :) şimdiden fikirler için teşekkürler :)
4 Moms Mamaroo Anakucağı Silver Plush | joker
siz bu ürün hakkında bilgi sahibimisiniz :)
süt kanalları genişliyormuş böyle olunca meme uçlarının da hacmi büyüyormuş benimde aynı hem koyulaştı hemde kaşınıyor dökülüyor..kremliyorum ama aynı hep...annem erkek bebek bekleyenlerde meme ucu koyulaşır demişti ama ikimizinde kızı olacak...demek ki herkeste aynı etkiyi göstermiyor...hani sende bir aaralar hep erkek bebeğin olacağı rüyaları görüyordunya..bana da oluyor du rüyamda tanımadığım insanlar oğlun olacak diyor du...psikolojikmi nedir...
ayy yeğenin sağlıkla büyüdü mü peki,kötü bişey oldu mu:26:
kızlar selam..
canım çok sıkkın dün doktordaydım.. ünv.hastanesi doç. adam güya..
ayrıntılı ultrasondan anladığı sadece kafa ölçümü baktı ve bitti..
kilosunu bile söylemedi..
sonra özele gittim..
21,5 cm, 484 gr.. 22 haftalık olması gerekirken 21+3 görünüyor canım sıkıldı sanırım değerlerin altında.. ne yapmalıyım ne yemeliyim bilmiyorum sadece üzülüyorum çok üzülüyorum..
Kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasona gittim. Tek farkı radyolog bakmasıymış en azından benim yaşadığım yer için böyle büyük şehirdeki imkanlar olmayabilir. Yanı cihaz aynı. Radyolog dudaklarını göremedim dedi ben de dün gece kabus gördüm hep. Çok takmak istemesem de renkli ultrasona giricem haftaya. Kadın doğumcuma soyledım ben görmüşümdür onun dudagını dedi. Eşimin de bnm de dudaklarımız ince belki ondan göremedi bilmiyorum..
21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu
Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Normal mi bu durum.?
canım sen bakma radyologlar hep öyle banada suyun sınrıd dedi doktora gıttım gayet ıyı dedi ama ılla besleneyım dersen tahın pekmez ye cok faydalı
ya canım öyle birsey olsaydı doktor görürdü muhakkat sen bakma bunlar hıc anlamıyor ama sen ıcını rahatlatmak ıcın gıt tabıkı
allah yardımcın olsun canım dılerım rabbımden zamanında gelir yavrun
aaaaaa valla benım pempe hiç kararmadı kızım olacak ama benım görende erken karnı aynı dıyor bır tek göbiş var bende
canım hoşgeldin,var ya bu kadar olur,daha bu sabah arkadaşıma bu konuyu danıştım.
Onun bebişi gaz sorunlu,sallanmadan uyuyamıyor,senin sorduğundan da var onda,hediye gelmiş,ama onu bebeği sevmemiş,sabit koltuk gibi ya ondan sanırım.Bu eklediğimi almışlar,onda yaşıyo bütün gün,çok memnunum dedi.hatata videosunu attı,bebek sakin sakin sallanıyodu bu sabah.ekliyorum fotoğrafını.
Graco marka dedi.
Kızlar şu ana kucağı beşik nasıl?
İstediğim ürün evde rahatlıkla beşiği dışında hem uyanıkken, hem uyuyorken yanımda olacağı bir ürün almak.
Bu bana çok mantıklı geldi.
Kardeşim hediye alacak sıkıştırıp duruyor nasıl bir ana kucağı istiyorsun abla diye.
Çevresinde kullanan var mı?
Eki Görüntüle 907113
merhaba
uyurken güzel ama dikkat edilmesi gereken bebek uyanıkken sürekli tavana bakar vaziyette olmaması ayarlanabiliyorsa rahatlıkla alabilirsin bence sallanma falan yok bildiğim kadarı ile :) youtube de videoları var bakabilirsin artık anakucagı ustası oldum :))
Meme uçlarım Afrika yerlilerinin ten rengi gibi oldu sen düşün
benimde oğlum olucak koyulaştı baya baya birazda irileşti bebek korkucak
Kademe ayarları varmış canım bende baktım videolarına.
Ne kadar kullanabilirim onu düşünüyorum =)
Ayrıca benim için gerekli olacak sallayıp uyutabilirim miniğimi.
İlk aylarda yatak odamda yanımda bile yatırabilirim bu tarz birşeyler.
Onun için araştırıyorum.
kızlar selam..
canım çok sıkkın dün doktordaydım.. ünv.hastanesi doç. adam güya..
ayrıntılı ultrasondan anladığı sadece kafa ölçümü baktı ve bitti..
kilosunu bile söylemedi..
sonra özele gittim..
21,5 cm, 484 gr.. 22 haftalık olması gerekirken 21+3 görünüyor canım sıkıldı sanırım değerlerin altında.. ne yapmalıyım ne yemeliyim bilmiyorum sadece üzülüyorum çok üzülüyorum..
21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu
Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Normal mi bu durum.?
ayrıntılı için olduğunu belirtseydin ve kaçıncı haftanda olduğunu...birşey olmaz sanıyorum ama yine de sor istersen doktora...ayy kızlar bugun hastaneden randevu aldım detaylı ıcın doktorum 1 gun onceden alsan yeter demıstı tee 1 haftaya gun verdıler 1 2 hafta gece detaylını gunu bırsey olmaz ınsallh yaaa
Mide yanmasından da , mide ekşimesinden de nefret ediyorum
Bütün enerjimi sömürüyor benden...
Kendimi uykuya vuruyorum artık.
Süt fayda etmiyor, gaviscon sadece saatlik rahatlık veriyor.
İştahla yiyeceğim yemeği korkudan ağzıma götüremiyorum.:84:
Gel dee sinirlenme...
Ya sabır