günaydın anneler ve minikleri
dün güzel uyudum ama benim kız babasını uyandırmış...
gece uyurken benim göbek eşimin poposuna dayanmış (artık o nasıl uyuma şekliyse)
niye dürtüyorsun diye beni uyandırdı... baktım bizim kız babasının kıçını tekmeliyor...
kendi uyumuyorya baktı beni uyandıramadı babamı uyandıryım dedi galiba...
gece gülmekten altıma işedim (gerçekten işedim:26:)
gece uyurken benim göbek eşimin poposuna dayanmış (artık o nasıl uyuma şekliyse)
niye dürtüyorsun diye beni uyandırdı... baktım bizim kız babasının kıçını tekmeliyor...
merhaba kızlar! ya ben artık okula gitmeye dayanamıyorum. sırtım belim akşam çatlıyo. bu doğum iznini 28. haftaya çekmeleri lazım bence. az kaldı artık bi ay var tatile dişimi sıkmaya çalışıyorum.
2. dönem ben de gitmeyi düşünmüyorum ama hayırlısı okul tam gün 9 dan 4 e kadar bitiyorum resmen
Adam Olacak Kız geçmiş olsun birşey çıkmaması güzel bende hafta sonu gidecem ürolojiye
öğretmen arkadaşlar doğum öncesi iznini kullanacakmısınız, benim hesaplarıma göre bir hafta kullansam okulu kapatıyorum sonra diyorum o bir haftayıda rapormu alsam, bir yandan da diyorum olur ya rapor önümüzdeki sene lazım olursa diye karasızım
1den 4e kadar hastanede idim ürolojiye gittim radyoloji doktoruda böbreklerime baktı tam idrar tahlili yapıldı şükür bişey çıkmadı bebek böbreklere bası yapıyo dedi doktor ilaç falan vermedi bol su içmeye devam, mide problemleri yaşayan arkadaşlar için gaviscon ve ılık sütü öneririm bende yanma değilde ara ara ağrı oluyo süt içiyorum ballı falan, hem boğazıma hem mideme iyi geliyo
Selamm kızlarr bir sürü şey konuşulmuş ara ara girip takip etmeye çalıştım, bnde biraz daha iyiyimm yeni toparlandım inşallah daha iyi olacağımm bu arada çok dikkat edin sakın hasta olmayın çok ağır geçiyor(
Günaydın. Benim yaramaz pek hareketliydi yine uyutmadı, sizin minikler neler yapıyor?
Geçmiş olsun canım, istirahat&güzel gıda ile inşallah çabuk toparlarsın:107:
Ben evde olduğum halde "yakınmalarım" bitmiyor, Allah sizin ve diğer çalışan arkadaşların yardımcısı olsun; gerçekten çok zor. Patronlarınıza da merhamet diliyorum, sanırım ortalama 1-1.5 ay içinde doğum iznine ayrılacaksınız; inşallah sizlerin de dinlenmeye fırsatı olur.
Gözün aydın canım, maşallah bebeğine
Gunaydin guzel hamislerrYa ben haala tartida 6 kilo almis ve 68,5 olmus olarak gorunuyorum ama doktorun tartisinda 71 ciktim ve bi surude azar yedimm nie oyle oldu anlamadim kiii.? Okulda da yerli mali haftasi kutlamalari var, yalniz bizimki yerli mali ayi oldu. Bu 3. Hafta kutlamalarin yapildigi 3 haftadir pasta borek yiyoruz resmen, cok da severim hamur, ama diyetteyim, nasil olcak bilmiorum Bence yerli mali yakti beni :))
Gunaydin guzel hamislerrYa ben haala tartida 6 kilo almis ve 68,5 olmus olarak gorunuyorum ama doktorun tartisinda 71 ciktim ve bi surude azar yedimm nie oyle oldu anlamadim kiii.? Okulda da yerli mali haftasi kutlamalari var, yalniz bizimki yerli mali ayi oldu. Bu 3. Hafta kutlamalarin yapildigi 3 haftadir pasta borek yiyoruz resmen, cok da severim hamur, ama diyetteyim, nasil olcak bilmiorum Bence yerli mali yakti beni :))
Bende şiştim resmen 2 gündür puf börek gibi oldum damarlarım falan görünmüyor artık.yüzüğümde parmağıma olmuyor...tuzu çok kaçırdım bu hafta...turşuydu baharatlı şeylerdi derken...bu nefes daralmasını falanda artırıyor aman siz dikkat edin bari... Bunun çözümü bol su içmek sanırım
ben en son 23. Haftada tartıldım 7-8 kilo almıştım...
Bu altına kaçırma mevzusuda öksürünce hapşurunca bile olmaya başladı
kegel egzersizi iyi geliyormuş...allah korusun doğumdan sonra mesanesi sarkan bayanlar varmış...
Hamak gibi birşeyle idrar kesesini kalça kemiklerine vidalıyorlarmış...
Aynen öyleymiş,
bir de normal doğum yapanlarda doğum sonrası kaçırma daha fazla oluyor diyorlar, sanırım kaslar eskisi kadar sıkı olmuyor
Günaydın güzel annelerr
Buğün biraz daha iyiyim, ama evde olmak harika tadını çıkarıyorum, nede olsa yarın işe başlayacam :)
Bende 4.3 kg almışım şimdilik şiş de alt kaçırma felan yok ama bn hiç tutmuyorum sık sık gidiyorum tuvalete
Bu arada ilk aylarda aldıklarımın dışında daha hiç bişe almadımm
Gecelik lohusalık felanda almadım daha kilo alırım die,
Bebeğin kıyafetlerini hazırlamadım onları nereye yerleştireceğimide bilmiyorum, çünkü oda yapacak odamız yok bırak odayı bir dolap alıp koyacağım yer yok,
Bebeğin beşiğini koyacak yerim bile yok onun için evden birşeyleri ya atacam ya da mobilyacılarla konuşup depoya verecem, ne yapacağımıda bilmiyorum açıkcası
ben sezeryan düşünüyorum normal doğum yapan 2 arkadaşım var ikisininde başı epizyo ile dertte, benim kukumda dikiş olsa korkuma eşime yanaşamam bi daha psikolojik olarak, ki Türkiyede 10 doğumdan 8i kesili
Al benden de o kadar Anar 2 sene beni idare edecek ucuz yollu bi dolap yaptırmak lazım ya da aynalı şifoniyerimi boşaltıp bebeğe tahsis edicem