- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
sorucam sağlık ocağına hatta direk gideyim diyorum çünkü gripte oluyorum galiba...canım aman sıkı giyin hastalanma. o patronuna da de ki hasta olup gelemezsem daha mı memnun olursun. bırak da üşütmeyeyim. ilaç kullanamıyoruz biz yaa, iyileşemiyoruz. hayret bişeysağlık ocağında kan da idrar da baktılar benim ama her sağlık ocağında bakılır mı bilemiyorum. inşallah bşey çıkmaz.:18:
valla ben marketten aldım markasına bakmadan ucuz bişeydi... o ilk gün ohh çok rahatmış falan dedim ama kaşıntıdan öldüm akşam dantelliydi bütün dantelin deseni göğüslerime çıkmış...dediğin markaya bakayım bir sağol...toparlayıcı ıkı yıldır trıump dıye bı marka var kullandıklarımın ıcınde kesınlıkle en ıyısı tavsıye ederım canım
benim bebektemi döndü acaba benimde kasıklarımda ağrı var.doktorun dediği doğru ...başı ayaklarından daha çok baskı yapıyordur...dikkat et kendinekızlar dun ayrıntılı ultrsayonum vardı 23. haftam bıtmek uzere dr bebegın basşı aşağıda onun dışında sağlıklı dedı ama cok dıkkat et agır ıs yapma dedı bende memurum ve sureklı koca koca dosyalarla uğraşıyorum ama artık kaldırmıcam korktum ıns. erken doğum olmaz dr rısk dedı ama
bende grip oluyorum sanırım akşam iş çıkışı marketten bir tane büyük siyah turp ve bal alıcam...akşam turpun içini oy ve balı içine dök bal turptan dökülmesin diye destekli bir kasenin içine koy sabaha kadar beklesin ...sabah akşam bir er tatlı kaşığı içturpun suyuyla bal karışıcak...bende ilaç kullanmayı sevmem hiç...bol bol yeşillik ye..geçmiş olsungünaydın kızlar ya ben grip olmuşum boğazım burnum dolu birde nefes alırken boğazıma bişey batmış gibi oluyo ya ilaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bu grip dün doktora gittim amoklavin antibiyotik yazmış yarım içebilrin dedi ama ben içmek istemiyorum gebelikte ilaç içmekten çok korkarımm
inşallah sonuçların güzel çıkar...Herkese hayırlı bir gün diliyorum. Bebişlerinizle ve tocalarınızla tabiiiben tocacığıma küsüm, ben yandım siz yanmayınnnn
tadı da güzeldi. zaten tatlıyı severim ben, acıkınca canım hep pasta filan çeker benim normaldebelki o yüzden zorlanmadım sonrasında hafif bi bulantı kaldı, kahvaltı yaparken filan pek bi tatsız geldi yediklerim:44: bi çözeltiyi içmeden kan verdik, bi de içtikten 1 saat sonra kan verdik. sonra da tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum ve bi saatte bitti işim, eve geldim. fakat sol kolum felç şu an, delik deşik
kendim baksam neler alırdımda kızıma..eğer bir aksilik çıkmazsa kv demle benim ev arasında gidip geleceği için bebeğim çok fazla birşeye bakmıyorum...ne zamana kadar kullanılıyor bu ana kucağı...gerçi kullanmayı bırakınca sende birine hediye edersin...yada başka bebeğin olunca o kullanır... ne alırsan al hayırlısıyla kullan şimdiden....tamam cnmcım sende alıcakmısın ev tip ana kucagı yoksa oyun parkı gbi falanmı alacaksın ?
graco ana kucakları da güzel gibi oda salıncak şeklinde müzikli