2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sorucam sağlık ocağına hatta direk gideyim diyorum çünkü gripte oluyorum galiba...

toparlayıcı ıkı yıldır trıump dıye bı marka var kullandıklarımın ıcınde kesınlıkle en ıyısı tavsıye ederım canım
valla ben marketten aldım markasına bakmadan ucuz bişeydi... o ilk gün ohh çok rahatmış falan dedim ama kaşıntıdan öldüm akşam dantelliydi bütün dantelin deseni göğüslerime çıkmış...dediğin markaya bakayım bir sağol...

benim bebektemi döndü acaba benimde kasıklarımda ağrı var.doktorun dediği doğru ...başı ayaklarından daha çok baskı yapıyordur...dikkat et kendine

bende grip oluyorum sanırım akşam iş çıkışı marketten bir tane büyük siyah turp ve bal alıcam...akşam turpun içini oy ve balı içine dök bal turptan dökülmesin diye destekli bir kasenin içine koy sabaha kadar beklesin ...sabah akşam bir er tatlı kaşığı içturpun suyuyla bal karışıcak...bende ilaç kullanmayı sevmem hiç...bol bol yeşillik ye..geçmiş olsun

inşallah sonuçların güzel çıkar...

tamam cnmcım sende alıcakmısın ev tip ana kucagı yoksa oyun parkı gbi falanmı alacaksın ?
graco ana kucakları da güzel gibi oda salıncak şeklinde müzikli
kendim baksam neler alırdımda kızıma..eğer bir aksilik çıkmazsa kv demle benim ev arasında gidip geleceği için bebeğim çok fazla birşeye bakmıyorum...ne zamana kadar kullanılıyor bu ana kucağı...gerçi kullanmayı bırakınca sende birine hediye edersin...yada başka bebeğin olunca o kullanır... ne alırsan al hayırlısıyla kullan şimdiden....

ayrıca gec döllenme olmuştur benımde ılk zamanlar bır hafta geriden demıslerıd sımdı 3 gun gayet sağlıklı dedı dr

Hiç canını sıkma.
Benimde 4 gün geriden geliyor.
2 hafta sonra önden gidiyor.
Bunlar çok normalmiş.
Ölçümle de alakalı.
Sen bizlerden daha tecrübelisin bu gelecek miniğin ilk değil ablam.
Gayet normal şeyler.
Hiç sıkma canını.

bende unıversteye gıttım mıllet yarım saat surdu dıyor benımkı 5-10 dakka surdu kılosunu soylemedı banada elı ayağı gayet duzgun organları yerınde dedı

aynen banada söylediği bunlar işte.. kafası biraz küçük... ha bide cinsiyetini biliyon mu erkek dedim evet erkek dedi okadr... sinir oldum ya

ayrıca gec döllenme olmuştur benımde ılk zamanlar bır hafta geriden demıslerıd sımdı 3 gun gayet sağlıklı dedı dr

ya gayet iyi diyorlar ama ne bileyim canım ya insan ikincide daha mı panik oluyor bilmiyorum ki.. sanki bi aksilik olacakl...
RABBİM.. hepimize hayırlısını versinde...

Kızlar merhaba, dün ayrıntılı ultrasona gittim. Tek farkı radyolog bakmasıymış en azından benim yaşadığım yer için böyle büyük şehirdeki imkanlar olmayabilir. Yanı cihaz aynı. Radyolog dudaklarını göremedim dedi ben de dün gece kabus gördüm hep. Çok takmak istemesem de renkli ultrasona giricem haftaya. Kadın doğumcuma soyledım ben görmüşümdür onun dudagını dedi. Eşimin de bnm de dudaklarımız ince belki ondan göremedi bilmiyorum..

hiç üzülme bence diğer kızlarında söylediklerine göre gayet normal ...
valla yemeyle içmeyle de bir nebze alakalı olsa da birazda bünyeyle akalı...
bizim bir tanıdık dünyaları yedi hatta kendide dünya gibi oldu ,dedik 5 kilo falan doğurur... çıka çıka 1,5 kg çıktı bebek
bana doktorun söylediği...et ,ceviz ,pekmez sebze,meyve balık ye... dedi ben düzenli olarak yiyemiyorum dedim... o zamn herşeyden ye az ye dedi...hatta benim bebek senin haftanda 407 gram dı...şimdi kaç bilmiyorum

canım 11 12 kıloya kadr kullanılabiliyor ay olarak bisey diyemiyorum bebeklerin değişiyor kiloları
ama cok işe yarıyor benim cogu arkadasım aldı kucak da ugrasmamak için 6 aya kadar bile tutsa yeter dediğin gibi zaten kullanmayı bırakınca arkamdan gelen cok hediye ederim büyük ihtimal :) cok tesekkur ederım ii dileklerin için :)

hiç canınızı sıkmayın normal zaten bebekler 1 hafta önden yada geriden gelebiliyor ölçümlerde etkili bir dahaki aya bir bakıyorsunuz ölçümde aynı zamanda görunuyor o yuzden cok dert etmeyın saglıkla gelsin inşallah

dudakla alakalı bir rahatsızlık var ondan dolayı söylemiştir. dudağını göremedim diye.. ee anne babasının dudağı inceyse bebeğinkide ince olur...bu doktorlar insanı bazen delirtiyor...kardeşim doğduğunda çekik gözlüydü ne olduğunu anlamadık...doktor babamı yanına çağırdı bebeğiniz down sendromu dedi..babamda o nedir diye sordu ilk defa duyuyoruz...gerizekalı yani beyfendi bebeğiniz gerizekalı dedi...aynen böyle...
ben ayrıntılıya girdiğimde radyalog bebeğinin gözleri çekik diyince içime kurt düştü down sendromlu bebeklerin gözleri çekik oluyor...
sonra kendimi teskin ettim...sende takma kafana çünkü benim gözlerim de çekik ...kızım bana çekmiş demekki....
senin bebeğinde eşinle sana çekmiştir...

İNŞALLAH Bİ AKSİLİK YOKTUR.. SEN YİNEDE bi renkli ultrasona gir ne olur ne olmaz..
ama aklını takma sıkıntı yapma kendine inşallah bi sorun olmayacak..

öyle tabiki.. benim belkide vicdan azabım bu.. yiyemiyorum aksi gibi kiloda alıyorum yemediğim halde.. nasıl oluyor anlamıyorum.. yavrum inşallah sıkıntı yaşamasında

amin canım inşallah .. dua ediyorum artık zaten sorunsuz olsun diye.. korkuyorum .. çok fazla kanamam oldu.. çok sıkıntı yaşadım belki ondan bu kadar korkum..

21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu

üzme kendini canım önce zayıf gidiyorlar sonra toparlanıyorlar

selam kızlar. bende perşembe günü için randevu aldım. şeker testi ve muayne için. dr. bana ayrıca ayrıntılı ultrason söylemedi. ben sormuştum ona başlarda. radyolog bakacak demişti. şimdi bu gittiğimde söyleyeyim de baksınlar bari. hepsi birden tamamlanmış olur.
hatta hastaneden çıkınca da sağlık ocağında 2. doz tetanoza gideceğim... bekle bizi perşembe

Kızlar göğüs uçlarım artık bitter çikolata renginde =)
Hamileliğimin başından beri bu şekil.
Ama bu aralara çok kaşınıyor uçları.
Kahve rengi kısımda büyüyor mu ne anlamadım
Kuru da değil göğüslerim hep nemli gibi ama.
Uç kısımları kaşınıyor, pul pul da dökülüyor kaşıdıkça.
Normal mi bu durum.?

21 haftalik hamileyim kasilmalarim var sürekli yatıyorum plesenta asagida erken dogum riskim var ilk bebegim de erken dogum olmustu
canım allah yardımcın olsun...
allah korusun bebeğinide seninde bol bol dua et ...yada bir hastanede gözetim altında yat ...hani bir sorun olursa müdehale çabuk olur...kimi hiç anlamıyor hamileleiğinden 9 ay hooop diye geçiyor...kimide senin gibi endişe korku içinde geçiriyor..ve böyle 9 ay yatıp topaç gibi bebek doğuran çok anne biliyorum...inşallah hiç bir aksilik olmadan bebeğini kucağına alırsın

amin canım inşallah .. dua ediyorum artık zaten sorunsuz olsun diye.. korkuyorum .. çok fazla kanamam oldu.. çok sıkıntı yaşadım belki ondan bu kadar korkum..
sen kendin söylüyorsun bak yemediğim halde diyorsun...yemediğin halde bebeğin 500 gram olmuş nerdeyse...ben homini gırtlak yiyorum ama benim bebeğin gramı daha düşük ve doktor gayet iyi dedi...milimlik ölçümler bunlar 1 mm kaydırsa 1 hafta önde çıkıyor.. 1 mm içerden alsa 1 hafta geri diyor... cihazlarlada alakalı birşey...
allah seni uğraştırdı böyle çok istediğin birşeyi sindire sindire korkusunu mutluluğunu yaşata yaşata nasip edecek
sağlıkla al kucağına inşallah...

canım tabiki normal.. aynen.. benimde bu şekilde git gide kararıyor.. nemli olmasının sebebide artık yavaş yavaş süt gelmeye başlayacak.. gögüsler kendini süt üretip bebeği doyurmaya hazırlıyor

canım benim doğru diyorsun..işte annelik böyle bişey.. kızımı günde kaç kere aradığımı bile bilmiyorum.. hala geçmedi tedirginliğim kaygılarım..
evet yavrumu okadar çok istedimki gözyaşlarıyla dualarla.. RABBİM hepimize yaşatsın O güzel anları ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…