- 26 Temmuz 2013
- 1.263
- 104
Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu oyun parkını alıcam annemlerde büyüyen beşik alıcaklar bizi 2.5 sene idare etse yeter iki beşik, sonra şark bitiyo gittiğimiz yerde oda yapıcam oğluma
evet cnm büyüyen beşiği annenler alacakmış o zaman senin oyun parkı alman mantıklı. yani biz de tayinciyiz. pratik eşyalar en mantıklısı.
Tatlım günaydın öncelikle bende senin gibi tercihimi oyun parkı olan beşiklerden aldım. hem kiracıyım, hem fazla odamız yok diye, aynı senin gibi oturduğum zaman oturma odasında kalır, yatarken yatak odamıza alırım diye düşündüm, markası öyle bilindik süper markalardan değil sunnybaby'nin,, nese aldık bu beşiğimizi eve geldik heveslik yaa bir güzel kurduk oturma odasında baktık felan eşimle duruşuna nese hayaller felan süper görünüyor ohh miss,, nese artık tamam bunu yatak odasına götürelim dediğimiz zaman kapıdan geçiremedik geniş geldi,,, sonra yeniden bozduk öyle geçirdik,,, yani diyeceğim şu hayalin kırılmasın ama benimki odadan odaya rahatlıkla taşınmaz ona dikkat ederek al.. benimkinin ebatı 70*110 olanlardan
anladım cnm. güle güle kullanın inş oyun parkınızı. ebatlarına dikkat etmek gerek o zaman. ben hem geniş olanlardan hem de böyle küçük eski beşik gibi duranlardan görmüştüm. biz de kiracıyız ve tayinciyiz. bir sürü de kendi eşyamız var. büyüyünce artık kendi odasını güzel oda takımlarından alırız. evet ya büyüyen beşikten vazgeçtim ben:)