2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Massimo Ricco Perlina Oyun Parkı (60X120 cm.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ben bu oyun parkını alıcam annemlerde büyüyen beşik alıcaklar bizi 2.5 sene idare etse yeter iki beşik, sonra şark bitiyo gittiğimiz yerde oda yapıcam oğluma

evet cnm büyüyen beşiği annenler alacakmış o zaman senin oyun parkı alman mantıklı. yani biz de tayinciyiz. pratik eşyalar en mantıklısı.

Tatlım günaydın öncelikle bende senin gibi tercihimi oyun parkı olan beşiklerden aldım. hem kiracıyım, hem fazla odamız yok diye, aynı senin gibi oturduğum zaman oturma odasında kalır, yatarken yatak odamıza alırım diye düşündüm, markası öyle bilindik süper markalardan değil sunnybaby'nin,, nese aldık bu beşiğimizi eve geldik heveslik yaa bir güzel kurduk oturma odasında baktık felan eşimle duruşuna nese hayaller felan süper görünüyor ohh miss,, nese artık tamam bunu yatak odasına götürelim dediğimiz zaman kapıdan geçiremedik geniş geldi,,, sonra yeniden bozduk öyle geçirdik,,, yani diyeceğim şu hayalin kırılmasın ama benimki odadan odaya rahatlıkla taşınmaz ona dikkat ederek al.. benimkinin ebatı 70*110 olanlardan

anladım cnm. güle güle kullanın inş oyun parkınızı. ebatlarına dikkat etmek gerek o zaman. ben hem geniş olanlardan hem de böyle küçük eski beşik gibi duranlardan görmüştüm. biz de kiracıyız ve tayinciyiz. bir sürü de kendi eşyamız var. büyüyünce artık kendi odasını güzel oda takımlarından alırız. evet ya büyüyen beşikten vazgeçtim ben:)

450 tl bana çok geliyor...internette daha uygun fiyatta olanlar var... daha içinin yatağı ve uyku seti de alınacak yastığı yorganı nevresimi falan...

bana da çok geldi aslında da güzeldi park yatak. daha doğru düzgün bakamadım zaten daha da uygun fiyatlara bulunabilir cnm haklısın.

kızlar bu aralar bebişleriniz için yaptığınız hazırlıklar nelerdir, nelerini alıyorsunuz, neler yapmak lazım, park beşik araştırılıyor başka neler var ???

evet ya büyüyen beşikten vazgeçtim ben:)

şimdi 2 yeğenimde büyüdü park yataklarını da ıvır zıvır oyuncak deposu olarak kullanıyorlar....onların yatağı kapıdan rahat geçiyordu ...ölçüsünü bilmiyorum ama demek ki küçük modellerdenmiş...

Son düzenleme:
kızlar bu aralar bebişleriniz için yaptığınız hazırlıklar nelerdir, nelerini alıyorsunuz, neler yapmak lazım, park beşik araştırılıyor başka neler var ???

Dün sağ olsunlar sinem ve suay güzel listeler paylaştılar. Allah izin verirse, yarın ben alışverişimi yapacağım. Bebeğe ve kendime doğum ve doğumdan sonra birkaç ay için yeterli olacak şekilde lazım olanları alacağım. Büyük eşya olarak bebek arabasına gerek yok, oto koltuğuna çok erken daha, port bebe de gereksiz ve çirkin görünüyor. Sadece park yatak ve içi için uyku seti alınacak. Planıma uygun gidersem hafta sonu bitirir, kafam rahat doğumu beklerim:107:

bende başladım henüz alışverişe 1 tulum, alt değiştirme minderi, havlu aldım birde onlarıda internetten uygun bulduğum için almıştım :) ocak 14 de kontorülüm var 7. ayımıza giricez ondan sonra doğum çantamı park yatağı halletmeyi düşünüyorum :)

valla canlar benim hazırlık yaptığım yok doğumu Ankarada yapıcam 1.5 ay falanda orda kalırız zaten doğumdan sonra batmandan ankaraya yük etmicem hiçbi şeyi, ankaradan alıcam şubat sonu gidiyorum kısmetse hemen başlarım almaya zaten cebinde paran varsa 1 günlük iş hatta netten al dışarı çıkma yani herşey paraya bakıyo, ben şimdi netten araştırıyorum kafama yazıyorum alacaklarım belli

iki gündür öyle yoğundum ki arada bir girip şöyle bi göz attım, ancak şimdi selam verme fırsatı buldum :KK54: alışveriş listeleri konuşulmuş kızlar, ben de hemen bi kaç detay eklemek istiyorum, araştırırken belki yardımı dokunur hepimize. Biberon konusunda en çok Philips Avent ve Dr. Browns öneriliyor. ben de önce dr. Browns tercih ettim faka görümcem kullanmış ve içindeki aparatı temizlenmiyor, ben kürdanla temizlemek için uğraşıyodum ona ramen kalıntılar kalıyodu dedi. Vazgeçtim ve Avent in Natural serisinden aldım. Anne memesi Taklit edilerek yapılmış ve akış hızı da anne memesine uygunmuş. bu nedenle bebeği memeden soğutmadığı gibi kolik sanciları da minimuma indiriyormuş. ayrıca burun aspiratörünü de Otribebe nazal olandan aldım. pipetli olanlardan, benzer ürün daha farklı markalarda da var, ama pipetli olanların daha kullanışlı olduğunu söylediler. Temizleme mendillerinde uni baby yenidoğan, içinde kimyasal yokmuş. sadece su ve pamuk. kullan at alt değiştirme bezlerinde Dalin markanınkini çok büyük dediler, çarşaf gibi. açması dert toplaması dert. Şampuan ve diğer bakım ürünlerini alırken de Paraben içermemesine dikkat etmeliymişiz. pişik kremleri için de içinde çinko oksit bulunanlardan almalıymışız dediler ama bundan pek emin olamadım. Nette aksi yönde yorumlar da var, kafam karıştı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar:KK49::KK49:

bu arada yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyız:KK16::KK16: pazartesi de şeker ve tetanozun 2. dozu. ayrıca bebişime yün aldım dün:124: Fuşya Mor arası bi renk. Battaniye örcem kızıma, becerebilirsem resmini paylaşırım. :KK6: tüm annelere sevgiler, alış veriş yapacak olanlara kolay gelsin, en keyifli anlar, tadını çıkarın:KK3:

canım indirim sezonu başlar yakında ve şubatın sonuna kadar devam eder.seneye kışın giymesi için bir şeyler bakabilirsin.ben gecen kidycity nin internet sezonunda %50 indirimden bir şeyler aldım.indirimleri takip etmek iyi olabiliyor.

şimdi 2 yeğenimde büyüdü park yataklarını da ıvır zıvır oyuncak deposu olarak kullanıyorlar....onların yatağı kapıdan rahat geçiyordu ...ölçüsünü bilmiyorum ama demek ki küçük modellerdenmiş...

evet cnm bazıları küçüktü çok geniş değildi. yani park yatağı kardeş gelirse o da kullanabilir. bakalım hemen acele almak da istemiyorum. iyice araştırıp kafama yatanı alırım artık:)

bende başladım henüz alışverişe 1 tulum, alt değiştirme minderi, havlu aldım birde onlarıda internetten uygun bulduğum için almıştım :) ocak 14 de kontorülüm var 7. ayımıza giricez ondan sonra doğum çantamı park yatağı halletmeyi düşünüyorum :)

güle güle giysin inş bebeğin. ben bi tane hastabe çıkışı seti, iki 5li zıbın seti, 2 tane tulum aldım. bi peluş bi de pazen battaniye var aldıklarımda. iki tane uzun kollu iki tane de atlet olan zıbın aldım beyaz. 6 tane çorap var minicik, bi tane patik. alt açma seti var. kundak var bi tane. şimdilik bu kadar aldıklarımız. ilk üç aya kadar fazla bişey alma artık yeter dediler ben de almıcam artık:)

alt temizliği için ıslak mendili sadece misafirliğe vs gittiğimizde kullanmayı düşünüyorum onun dışında tülbent ve ılık su kullanıcam

bu arada yarın kontrolümüz var, çok heyecanlıyız:KK16::KK16: pazartesi de şeker ve tetanozun 2. dozu. ayrıca bebişime yün aldım dün:124: Fuşya Mor arası bi renk. Battaniye örcem kızıma, becerebilirsem resmini paylaşırım. :KK6: tüm annelere sevgiler, alış veriş yapacak olanlara kolay gelsin, en keyifli anlar, tadını çıkarın:KK3:

Güzel haberlerle gel canım, maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek:. Annem de kahverengi yün aldı, "beraber" fermuarlı battaniye-tulum öreceğiz; o örer ben bakarım artık:21:

alt temizliği için ıslak mendili sadece misafirliğe vs gittiğimizde kullanmayı düşünüyorum onun dışında tülbent ve ılık su kullanıcam
annem de hiç bebeğe ıslak mendil kullanmaz.altını açmadan lavabonun sıcak kısmını açar bebeğin yanmayacağı ısıya getirir.poposunu pıtısını pipisini yıkar havluya kurutur her yerini... pişik olmadı yeğenlerim...

annem de hiç bebeğe ıslak mendil kullanmaz.altını açmadan lavabonun sıcak kısmını açar bebeğin yanmayacağı ısıya getirir.poposunu pıtısını pipisini yıkar havluya kurutur her yerini... pişik olmadı yeğenlerim...

en sağlıklısı o aslında ıslak mendillerin hiçbiri masum değil bence hiçbi marka evet bende alkol var paraben var demez çünkü bu ürünlerin daha ziyade bebeklerde kullanıldığını biliyolar

Hafta sonu iyi alışverişler ve eğlenceler canım:107: Maşallah bebeğine, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:nazar::nazar::emir_bebek:
Seni sinirlendiren kişilerden mümkün mertebe uzak dur, stres ihtiyacın olan en son şey şuan.

sağol tatlım yok hiç kafama takmıyorum benımde alacaklarım bellı lıstem hazır zaten allah hayırlısıyla kolay geçirmeyı nasip etsin inşallah :KK34:

Kızlar ben de listemi hazırladım.Şubatın ilk haftası doğum iznine ayrılıcam İnşallah.O zaman bütün hepsini bi kalemde alıcam çarşıdan.Yanlız kafama takılan bi soru var.Biberon ve emzik olayını nasıl halletcez.Eczaneden mi alıcaz yoksa başka yerden mi ?

Günaydın arkadaşlarım
Detaylı usg için o kadar araştırma yapmama rağmen ne yazık ki uygun fiyat bulamadım.Uygun bulduğum hastanelerde en erken 1 ay sonrasına randevu verdikleri için mecburen çorlu reyaptan 250 liraya çarşamba günü için randevu aldım :2:Nerdeyse yaklaşık bi normal doğum parası ama napıcan mecburr :) İnşallah güzel sonuçlarla çıkarız.Herşey evlatlarımız için..

ha ha ha hiç pratik olmuyor emin ol.ıslak mendili su da ıslatıp temizliyorsun ben hep öyle yaptım.sonrada tülbentle kuruladım.pamukta olabilir ama diğer şekil pratik değil.ayrıca ilk etapta artıkları şöyle bir temizlemek için ıslak mendil şart.katkısız olanlar var biraz pahalı ama onlardan kullanmıştım epey.6 aydan sonra huggies e geçtim.

Kızlar ben de listemi hazırladım.Şubatın ilk haftası doğum iznine ayrılıcam İnşallah.O zaman bütün hepsini bi kalemde alıcam çarşıdan.Yanlız kafama takılan bi soru var.Biberon ve emzik olayını nasıl halletcez.Eczaneden mi alıcaz yoksa başka yerden mi ?

marka önemli.eczaneler genelde daha pahalı oluyor

X