Iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar.
Alttan muayene etti doktor şükürler olsun ki bebeğim iyi yine idrar enfeksiyonu çıktı
Bi kurtulamadım şundan zaten.
Kan ve idrar verdim sonuçları bekliyorum hastanedeyim hala.
Sonuçları doktora gösterip eve gideceğim.[/QUOTc
cnm geçmiş olsun bnm de en ufak bir üşümemde sancım tutuyor panik oluyor. zaten tuttum aptal gibi erken doğan bebek videoları izledim 25de falan off psikolojim çok bozuk sürekli karnımı dinliyorum, bebişim maşşallah kıpır kıpır brz aşadan vursun aşaya mı indi diye panik oluyorum, inş. düzelir piskolojim...
Ya niye oyle seyler yapiyosun guzel anne :) kendini en kotusune hazirla ama kotusunu dusunerek psikolojinin bozulmasina izim verme. İyi dusun iyi olsun, sonra bebegimi strese soktum bosuna diye uzulursun.
günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar.
Esmer den haber varmı? İnşallah sorun yoktur.
Gunaydin canim. Ben de gecmise bakarken gozlerim
Esmeri aradi ama goremedim. Henuz butun sayfalari da okumadim, insallah ilerki sayfalarda guzel haberler vardir.
günaydın hatunlar..
bizim bugün ayrıntılı usg randevumuz var..ama çok korkuyorum..
doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa
Canim gecmis gecmiste kalmiyo, etkisi cogu zaman uzun yillar suruyo ama boyle iskence etme kendine. Ultrason oncesi bebegini de gereceksin, sonra size hic gulmeyecek bak
cok sukur gebeligin problemsiz geciyo diye biliyorum. Korkmak icin sebebin yok, bosuna uzme kendini :)
kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
Ya, ben de uyuyamiyorum bi kac gecedir. Uykusuzluktan oluyorum ama yataga gidip uyumak fikri beni boguyo. Sanki uyuyamayacakmisim Da dinlenemeyeckmisim gibi hissedip geriliyorum, kalbim carpiyo, nefes duzenim bozuluyo :S sonra bu kadar stres yaptigim icin de uyuyamiyorum ve sabah da ayilamiyorum. Butun gunum sarhos gibi gecio. Umarim gecici bi surectir, neden boyle oldum anlamadim. Uyuyamadin diye uzulme beterin beteri var diye anlattim
insallah dun geceyle sinirli kalir uykusuzlugun :)