2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.

Günaydın,

Benimde cumartesi günü doktor randevum var şeker yüklemesi için çağırmıştı büyük ihtimal detaylıyıda yapacak ogün öyle söylüyordu.Bende çok heyecanlıyım cumartesi gününü sağ sağlim hayırlısıyla bir atlatabilsem dünyalar benim olacak.İnsan tedirgin oluyır gerçekten.En son gittiğimde kalbi böbrekleri ve midesiyle ilgili bilgi vermişti çok şükür iyiydi ama bakılması gereken o kadar çok şey var ki inşallah hiçbirimizde bir sorun çıkmaz hayırlı haberlerle döneriz...

hafta sonu misafir ile uğraşmamana sevindim ama cumartesi yine de yorulmuşsun; pazar keyfi yapmışsındır inşallah:107: Benim herşeyim güzel, rabbim bunlardan geri koymasın bir sıkıntım yok şükür:107:
kv demde eşiyle pek anlaşamaz oda biraz ondan uzaklaşmak için gelmek istiyor biliyorum... Ve hizmet edilmesini çok sever...bende hizmet etmeyi severim ama bazen insan akşama kadar iş gereği oturduğu koltuktan azıcık poposunu evdeki kanepeye yayıp oturmak istiyor...tabi onun karşısında böyle yayılamam...pazar sabah eşim geldi geceden kahvaltı yaptık gece pek uyuyamamıştım öğlene kadar uyudum sonra yemek falan ama evi hiç temizlemedim...miskin miskin geçti...:)
inşallah her zaman her şeyin güzel olur...

Günaydın,

Benimde cumartesi günü doktor randevum var şeker yüklemesi için çağırmıştı büyük ihtimal detaylıyıda yapacak ogün öyle söylüyordu.Bende çok heyecanlıyım cumartesi gününü sağ sağlim hayırlısıyla bir atlatabilsem dünyalar benim olacak.İnsan tedirgin oluyır gerçekten.En son gittiğimde kalbi böbrekleri ve midesiyle ilgili bilgi vermişti çok şükür iyiydi ama bakılması gereken o kadar çok şey var ki inşallah hiçbirimizde bir sorun çıkmaz hayırlı haberlerle döneriz...

bana daha şeker yüklemesi demedi belki birkaç hafta sonra yapar
amin canım inşallah iyi haberlerle dönelim.

kızlar siz misafir falan diyince valla şükrediyorum Batmanda olduğuma, eş yok dost yok akraba yok kv kp yok dolayısıyla misafir yok hiçte sıkılmıyoruz karı koca bebeğimizin keyfini çıkarıyoruz, düşüncesiz insanları hiç anlamıyorum yaa, siz de müsait değilim deyin her geliyorum diyene buyrun gelin mi diyosunuz :KK20: HIRSIZ yzmış ya kv hizmet edilmeyi sever diye kim sevmez hizmet edilmesini :KK55:

benim bi sonraki randevum 13 ocakta 26.haftamda olucam şeker yüklemesi için geç mi oluyo :26:
gerçi öyle olsa doktor derdi heralde tarihi kendisi söyledi

benim bi sonraki randevum 13 ocakta 26.haftamda olucam şeker yüklemesi için geç mi oluyo :26:

demek ki geç değil canım sonuçta senin şuan kaç haftalık hamile olduğunu biliyor bana daha söylemedi bile benim perşembe detaylım var belki benide seninle aynı zamanda çağırır aynı haftadayız

kızlar siz misafir falan diyince valla şükrediyorum Batmanda olduğuma, eş yok dost yok akraba yok kv kp yok dolayısıyla misafir yok hiçte sıkılmıyoruz karı koca bebeğimizin keyfini çıkarıyoruz, düşüncesiz insanları hiç anlamıyorum yaa, siz de müsait değilim deyin her geliyorum diyene buyrun gelin mi diyosunuz :KK20: HIRSIZ yzmış ya kv hizmet edilmeyi sever diye kim sevmez hizmet edilmesini :KK55:
ben olsam kızıma böyle yapmam diyorum ama denmiyor gerçekten gelme denmiyor...gelen kişinin düşünmesi lazım...birde kaç tane çocuk doğurmuş zor şartlarda insan şikayetlenmeye utanıyor..hem şikayet etsem hemen başlıyorlar..mesela kendi annem ''ne oldu hemen hantallaşmışsın biz sizin gibiyken '' diye lafa başlıyorlar...bolluk içindesiniz biz çamaşırı bulaşığı elimizde yıkardık bebek bezi yoktu... her gün çamaşır kaynatırdık biriniz kucağımızda biriniz karnımızda doktor yüzümü gördük ...daha neler nelerr yaaa...2 misafir ağırlamaya üşeniyorsunuz diyorlar....o yüzden ,allah affetsin :)) sadece dua ediyorum gelmesinler diye :)))

demek ki geç değil canım sonuçta senin şuan kaç haftalık hamile olduğunu biliyor bana daha söylemedi bile benim perşembe detaylım var belki benide seninle aynı zamanda çağırır aynı haftadayız

benim detaylı ultrasonumda öyle yarım saat falan sürmedi, önce kendi doktorum tek tek bize anlata anlata baktı diyafram beyin mide böbrekler vs, sonra bide radyoloji uzmanı görsün dedi ordada baktı doktor suyuna baktı organlarına baktı gene, dudaklarına falan baktı herşey normal dedi bu kadar, okuduğum bazı arkadaşlar yarım saat falan sürüyo demişler dünya para vermişler, ben muayene için her zamanki gibi 12 lira verdim bide bu sefer radyoloji için 10 lira verdim 22 liraya mal oldu

ben olsam kızıma böyle yapmam diyorum ama denmiyor gerçekten gelme denmiyor...gelen kişinin düşünmesi lazım...birde kaç tane çocuk doğurmuş zor şartlarda insan şikayetlenmeye utanıyor..hem şikayet etsem hemen başlıyorlar..mesela kendi annem ''ne oldu hemen hantallaşmışsın biz sizin gibiyken '' diye lafa başlıyorlar...bolluk içindesiniz biz çamaşırı bulaşığı elimizde yıkardık bebek bezi yoktu... her gün çamaşır kaynatırdık biriniz kucağımızda biriniz karnımızda doktor yüzümü gördük ...daha neler nelerr yaaa...2 misafir ağırlamaya üşeniyorsunuz diyorlar....o yüzden ,allah affetsin :)) sadece dua ediyorum gelmesinler diye :)))

iyide bizde onların yediğini içtiğini görmedik, onlar bizim gibi radyasyona gdo'ya falan maruz kalmadılar, onlar folik asit demir hapı kan ilacı da görmemişler ama bizim ihtiyacımız oluyo yediklerimizden yeterli vitamini alamıyoruz, geçmişle bugünü kıyaslamak o bakımdan saçma, ayrıca bizler dışardada çalışıyoruz, geçen eşimin arkadaşları demiş gelelim diye istemem dedim ayıpsa ayıp onlarla mı uğraşıcam zaten 9da uykum geliyo, bide misafir var misafir var, gelipte yeni gelin gibi kırıtacaksa millet gelmesinler ama gelipte beraber kuralım beraber kaldıralım olacaksa başımla gözümle beraber

ne oldu canıımm gecmiş olsunn çok iyi haberler veerr :18:

Gecmis olsun tekrar. İdrar yolu enf. da sıkıntı yaaa. Neyse olsun, erkenden onlemini almis oluyosun. Ne kadar gerekiosa kal nolcak, isini bitir de cik hastaneden. Gec olsun guc olmasin Esmer anne :)

Canımmmm gecmiş olsunn nasılsınn şimdii kötü bişe yoktur inşallahhh iyi haberlerini bekliozzz

Günaydın hanımlar:KK16:

Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, inşallah tahlil sonuçların da temiz çıkar. İyi haberlerini bekliyorum:107:

Bende de oluyor arada, sanırım idrar torbamızı tam boşaltamıyoruz, baskı ile beraber kontrolsüz olarak akıyor. Ama elbette kontrol ettirmende fayda var canım:107:

Iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar.
Alttan muayene etti doktor şükürler olsun ki bebeğim iyi yine idrar enfeksiyonu çıktı :KK43:
Bi kurtulamadım şundan zaten.
Kan ve idrar verdim sonuçları bekliyorum hastanedeyim hala.
Sonuçları doktora gösterip eve gideceğim.[/QUOTc

cnm geçmiş olsun bnm de en ufak bir üşümemde sancım tutuyor panik oluyor. zaten tuttum aptal gibi erken doğan bebek videoları izledim 25de falan off psikolojim çok bozuk sürekli karnımı dinliyorum, bebişim maşşallah kıpır kıpır brz aşadan vursun aşaya mı indi diye panik oluyorum, inş. düzelir piskolojim...

günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar.
Esmer den haber varmı? İnşallah sorun yoktur.

Kızlar dün gece geç geldiğim için giremedim, telinde şarjı bitmişti.
Merak etmişsiniz, şükürler olsun ki bebeğim iyi bir sıkıntısı yok.
Bende idrar yolu enfeksiyonu varmış ağrılarım ondan dolayımış.
Onun için de ilaç verdi doktorum.
Dışkı örneği veremedim 1 buçuk saat bekledim olmadı :KK1:
Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısıyla birlikte o kadar ağrım olmuş.
Daha dikkatli olmam lazımmış.
Durum bu şekil.
İyi ki gitmişim ama içim rahatladı.

iyide bizde onların yediğini içtiğini görmedik, onlar bizim gibi radyasyona gdo'ya falan maruz kalmadılar, onlar folik asit demir hapı kan ilacı da görmemişler ama bizim ihtiyacımız oluyo yediklerimizden yeterli vitamini alamıyoruz, geçmişle bugünü kıyaslamak o bakımdan saçma, ayrıca bizler dışardada çalışıyoruz, geçen eşimin arkadaşları demiş gelelim diye istemem dedim ayıpsa ayıp onlarla mı uğraşıcam zaten 9da uykum geliyo, bide misafir var misafir var, gelipte yeni gelin gibi kırıtacaksa millet gelmesinler ama gelipte beraber kuralım beraber kaldıralım olacaksa başımla gözümle beraber
:)))) doğru söylüyorsun da işte ...ben biraz pasifim bu konu da söyleyemiyorum...
mesela geçen ay eşimin tarafından çok sevdikleri büyükleri gelecekmiş.
şu gün gelcem de demiyorlar ,yarın gelebiliriz diye diye 1 hafta bekledik ...ilk defa gelecek diye her akşam hazırlık yaptım...
birde onlar gelmeden huyları geldi...şunu yemezler bunu içmezler dediler ...
karşındaki düşüncesiz olunca söylesen yine anlamaz sadece kötü olursun onun gözünde o kadar...
ben de kendime madem söyleyemiyorsun şikayet etme o zaman diyorum...haklısın...

benim detaylı ultrasonumda öyle yarım saat falan sürmedi, önce kendi doktorum tek tek bize anlata anlata baktı diyafram beyin mide böbrekler vs, sonra bide radyoloji uzmanı görsün dedi ordada baktı doktor suyuna baktı organlarına baktı gene, dudaklarına falan baktı herşey normal dedi bu kadar, okuduğum bazı arkadaşlar yarım saat falan sürüyo demişler dünya para vermişler, ben muayene için her zamanki gibi 12 lira verdim bide bu sefer radyoloji için 10 lira verdim 22 liraya mal oldu

bana da 15 dk sürecek dediler benim muayene ücreti 22 tl detaylı için de 30 tl dediler toplam 52 tl ödeyeceğim

Geç değil canım, 28'e kadar yapılıyor; ben de gitmedim henüz:107:

Benim annem de aynı:107: Buldunuz bu kadar fırsatı bunuyorsunuz, biz bırak resmini görmeyi cinsiyetini bile bilmiyorduk der:KK9: Biz de "gurbetteyiz" gelenimiz gidenimiz yok; bir annem gelir kırk yılda bir o kadar:107:

Kızlar dün gece geç geldiğim için giremedim, telinde şarjı bitmişti.
Merak etmişsiniz, şükürler olsun ki bebeğim iyi bir sıkıntısı yok.
Bende idrar yolu enfeksiyonu varmış ağrılarım ondan dolayımış.
Onun için de ilaç verdi doktorum.
Dışkı örneği veremedim 1 buçuk saat bekledim olmadı :KK1:
Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısıyla birlikte o kadar ağrım olmuş.
Daha dikkatli olmam lazımmış.
Durum bu şekil.
İyi ki gitmişim ama içim rahatladı.

Canlarım aranızda böyle bir ilaç kullanan var mı?
gyno tardyferon..

Gözün aydın canım, prensesine maşallah:nazar::emir_bebek: Benim anemi hapım gyno ferro sanol canım, yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Tardyferon'da ferro sanoldan farklı olarak B12 vit. yok; benzeri bir anemi ilacı yine. Sen zaten anemi ilacı kullanmıyor muydun?

bana da 15 dk sürecek dediler benim muayene ücreti 22 tl detaylı için de 30 tl dediler toplam 52 tl ödeyeceğim
ben devlete gitmiştim çok sıra vardı..özelde 70 tl ye yaptırdık ayrıntılıyı...15 dk bile sürmedi...cd vermediler...keşke telefona kaydetseymişiz...hiç aklıma gelmedi....doktor sana benziyor dedi ...ablamın 7 aylıkken help geçirdiğini söyledim...ırsi değil ama tansiyonla alakalı dedi...

Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmam lazım ama özelde 250 den aşağı fiyat bulamadım yaa istanbuldaki bi çok özel hastaneyi aradım ama 250 nin altında yapan yer yok :KK43:(

Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmam lazım ama özelde 250 den aşağı fiyat bulamadım yaa istanbuldaki bi çok özel hastaneyi aradım ama 250 nin altında yapan yer yok :KK43:(
bazı devlet hastaneleri özellerden daha iyi ilgileniyor ama istanbul da olmadığım için ...
galiba ESMER arkadaşımız bir devlet hastanesinde yaptırmıştı istanbul da

ben devlete gitmiştim çok sıra vardı..özelde 70 tl ye yaptırdık ayrıntılıyı...15 dk bile sürmedi...cd vermediler...keşke telefona kaydetseymişiz...hiç aklıma gelmedi....doktor sana benziyor dedi ...ablamın 7 aylıkken help geçirdiğini söyledim...ırsi değil ama tansiyonla alakalı dedi...

Canım ya özel de çok uyguna yaptırmışsın ben tekirdağ çerkezköydeyim ve burda fiyatlar çok yüksek devlette de yapılmıyomuş :KK14:

X