Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dün gece geç geldiğim için giremedim, telinde şarjı bitmişti.
Merak etmişsiniz, şükürler olsun ki bebeğim iyi bir sıkıntısı yok.
Bende idrar yolu enfeksiyonu varmış ağrılarım ondan dolayımış.
Onun için de ilaç verdi doktorum.
Dışkı örneği veremedim 1 buçuk saat bekledim olmadı
Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısıyla birlikte o kadar ağrım olmuş.
Daha dikkatli olmam lazımmış.
Durum bu şekil.
İyi ki gitmişim ama içim rahatladı.
çok geçmiş olsun canımm...
ben hala bazı günler çok çok az hissediyorum insan kuşkulanıyor Allah a emanet artık
bende rahatsızdım nie daha yoğun hisetmiyorum die doktora sordum normal dedi...
Ne çabuk akşam oldu
biraz önce bizim muhasebeci geldi...eşi 2 hafta önce doğum yapmış...adamın gözleri doldu anlatırken...
Bende bu gün hep doğum hikayeleri dinledim :)
megapol de yapmış doğumu 1600 tl...42 haftalıkmış suni sancı vermişler ama sancılanmamı sezaryen almışlar...iyi ki de öyle yapmışlar meğerse bebeğin boynuna kordon dolanmış ...bir oğlu olmuş...hiç doymuyor diyor.. Hem annesini emiyormuş hemde hazır mama veriyorlarmış...
şeker yüklemesini anlattıda...aç gidilecek dedi.. Ilk kan alıyorlarmış eğer onda yüksek çıkarsa şekerli su veriyorlar dedi...ama belki kendi anlamamıştır..ben herkese şekerli su içiriyorlar diye biliyordum.
canım o yanlış hatırlıyo sanırım ben cuma yaptırdım 50lik içirdiler 1 saat sonra kan verdim yüksek çıktı bugünde 100lük yaptılar öncesinde açken aldılar sonra 100lük şekerli su içtim 1 saat araya 3 kez daha kan verdim şükür bu sefer ii çıktı sonucum...
kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
günaydınnn :) Gününüz neşe içinde geçsin :)
Dün doğru düzgün giremedim internet hep hata verdi...
Birde dün çok duygulandım, eski çalıştığım yerdeki çok yakın arkim bizim eskiye dair onda kalan benim haberim bile olmayan fotoları atmış evlilik öncesine dair ayy bir baktım bir ah çektim bir baktım bir ağladımm,,,, ne güzel incecik bir belim varmış dedim,hayat daha kolaymış, ye iç gez ohh miss gibi şimdilerse ise evlilik, koca, birde bebekkk ayy ne bilim dün hormonlarım tavan yaptı galiba ...
ben hemen hemen 1 haftadır böyleyim vücut hazırlıkmı yapıyor ne herkez ole diyo artık uyku yok diye
bugün çok duygulandım. eşim oğlumuz için hastane çıkış seti ve altın çatal iğneli nazarlık bana da anne ve bebek eli olan altın bir kolye hediye almış. kendi hediyemde güzel ama oğlumun hediyeleri daha çok duygulandırdı beni.
Gunaydin kizlarrrr..herkes iyidir inşallah.
Biz hafta sonu dr gittik bebegim cok iyi sukurler olsun. 30cm olmus buyumus 680 gr
Ancakkkk sekerim yuksek cikti biraz 180 perşembe günü 100 luk yukleme yapilacak.
Gözün aydın canım, maşallah prensesin tosun olmuş Diyabeti de diyetle sorunsuz atlatırsın inşallah.
Biz hafta sonu dr gittik bebegim cok iyi sukurler olsun. 30cm olmus buyumus 680 gr
Ancakkkk sekerim yuksek cikti biraz 180 perşembe günü 100 luk yukleme yapilacak.
meraba guzel anneler nasılsınız bakalım bı kac gundur gıremedım sayfalara sole bı goz atım massalh keyıflerınız yerınde olede olsun mınık meleklerınız guzel tekmelr dılıyorum kızlar
günaydınnn :) Gününüz neşe içinde geçsin :)
Dün doğru düzgün giremedim internet hep hata verdi...
Birde dün çok duygulandım, eski çalıştığım yerdeki çok yakın arkim bizim eskiye dair onda kalan benim haberim bile olmayan fotoları atmış evlilik öncesine dair ayy bir baktım bir ah çektim bir baktım bir ağladımm,,,, ne güzel incecik bir belim varmış dedim,hayat daha kolaymış, ye iç gez ohh miss gibi şimdilerse ise evlilik, koca, birde bebekkk ayy ne bilim dün hormonlarım tavan yaptı galiba ...
Günaydın
Ciddi ciddi düşününce ben de panik oluyorum, ne çabuk geçti zaman... Daha dün ilkokula başladım sanki, annemin sınıfına kaçardım teneffüslerde; öğretmenim arar bulurdu beni eliyle koymuş gibi Şimdi anne adayıyım:107: O kadar büyüdük mü sahi?
günaydın kızlarrrrr.....
Cok tesekkur ederim canim. Masallah hepimizin bebislerineeeMaşallah bebeğine de sana da
İnşallah çok yüksek çıkmaz sen şimdiden dikkat etmeye çalış
Merhabaa :) dilegine aminnn diyorum
Ay ayyy, oyle demeyin. Ben de eski resimlere bakinca cok duygulaniyorum. Daha cok anne ve babami gencecik gorunce benim yaslarimdalarken kucaklarinda kardesim ve ben varmisiz. Simdi hepimiz bi yerde, onlar yaslanmis. Amaaan, dunyanin duzeni ne kadar acikli bu konuda :'(
Gunaydin aktar
Nihayet gorebildim seni :) ankaraya gitcez yollar buz dedin gittin, cumadan beri seni bekliyorum benn. hafta sonu kontrolunu de merak etmistim. Guzel gecmesine cok sevindim. Masallah tombis olmus kizin :) insallah sekerin de yuksek cikmaz cok, ciksa da diyetle halledilir,uzulme. Gecici sonucta, bebisinin ve senin sagliginiz yerinde olsun da...
Kizlar h.snu arabalara da baktim hatta aldim geldim ama eve gelince bi kac seyini farkettik ve degistircrm.aman ne zormus.
Maxi cosi Quinny zapp xtra araba ve maxi cosi ana kicagi aldik..ama anakucsginin tentesi yok.yani vsr ayri satiliyormus koliden çıkmadı. Birde ona ayri psra vermek istemiyorum. 130 tl nette....birde arabanin kumasi cok guzel ama ince.korunakli degil..iste hafit ve katlanincs azcik yer kaplasin dedik ama ozamanda hersryi ince oluyor...
Birde aklimda wollex marka araba vardi ama gidip gorunce hic begenmedim...oyle iste cok zor.