2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bazı devlet hastaneleri özellerden daha iyi ilgileniyor ama istanbul da olmadığım için ...
galiba ESMER arkadaşımız bir devlet hastanesinde yaptırmıştı istanbul da

Ben zaten Tekirdağ çerkezköydeyim ama uygun fiyata bulursam çevre illerede gidebirim ama bulamadım yaa Edirne tıp fakültesi hastanesini aradım yapıyolarmış ama bebekte bir sorun olduğu anlaşılarsa ancak öyle olurmuş diğer türlü almıyolarmış anlayamadım ki yaa:KK43:

Ben zaten Tekirdağ çerkezköydeyim ama uygun fiyata bulursam çevre illerede gidebirim ama bulamadım yaa Edirne tıp fakültesi hastanesini aradım yapıyolarmış ama bebekte bir sorun olduğu anlaşılarsa ancak öyle olurmuş diğer türlü almıyolarmış anlayamadım ki yaa:KK43:
ama çoğu bebekteki rahatsızlık ta ayrıntılı ile ortaya çıkıyor...
doğru devlet hastanesinde direk gidip ayrıntılı yaptırcam diyemiyorsun en azından benim gittiğim öyle ,doktor muayenesinden sonra seni gönderiyor...o zaman ayrıntılı için uzun bir yolculuk yapacaksın bulunduğun şehrin dışına...yada o kadar parayı ödeyeceksin... işte mecbur kaldığın için fiyatı o kadar yüksek kara borsa gibi...
inşallah uygun bir yer bulursun...

Son düzenleme:
ben devlete gitmiştim çok sıra vardı..özelde 70 tl ye yaptırdık ayrıntılıyı...15 dk bile sürmedi...cd vermediler...keşke telefona kaydetseymişiz...hiç aklıma gelmedi....doktor sana benziyor dedi ...ablamın 7 aylıkken help geçirdiğini söyledim...ırsi değil ama tansiyonla alakalı dedi...

devlete gitmedim benimde 30 tl miş 4lü yada 3lü olsa ozaman fiyat yükseliyor sanırım ozaman da renkli oluyor cd ve foto veriyorlar bana da vermezler sanırım çünkü sadece organları araştırılacak inşallah herşeyi düzgündür.

geçmiş olsun canım
senin bebeğinin başı kasığına baskı yapıyordu hatırladığım kadarıyla..oda ağrı yapmış olabilir mi?
ben kullanmadım bu ilacı...

Ayrıntılı usg dönemi bebek transfer konumuna geçiyormuş.
Doğumda ki gibi sonradan yukarı çıkıyor canım ...
Bebeğim değilmiş baskı yapan enfeksiyon,gaz sancısı etkisiymiş.

Gözün aydın canım, prensesine maşallah:nazar::emir_bebek: Benim anemi hapım gyno ferro sanol canım, yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Tardyferon'da ferro sanoldan farklı olarak B12 vit. yok; benzeri bir anemi ilacı yine. Sen zaten anemi ilacı kullanmıyor muydun?

ilaç kullanmıyordum cancazım yeni verdi doktorum int biraz araştırdım demir hapıymış.

Canım ne yaptın?
Halledemedin mi hala...
İlla devlet hastanesi olmasına gerek yok tıp merkezleri de yapıyor.
Ben int den senin için araştırdım.
Nükleer tıp merkezi varmış yeni açılmış sanırım.
İletişim nosu yok nette.
Ulaşabiliyorsan ara sor.

Ayrıntılı usg dönemi bebek transfer konumuna geçiyormuş.
Doğumda ki gibi sonradan yukarı çıkıyor canım ...
Bebeğim değilmiş baskı yapan enfeksiyon,gaz sancısı etkisiymiş.

ilaç kullanmıyordum cancazım yeni verdi doktorum int biraz araştırdım demir hapıymış.

Transfer konumu ne canım?

Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmam lazım ama özelde 250 den aşağı fiyat bulamadım yaa istanbuldaki bi çok özel hastaneyi aradım ama 250 nin altında yapan yer yok :KK43:(

Canım hangi yakadasın bilmiyorum.Ama avrupadaysan ben Yenibosna Nisa Hastanesinde 172,00 tlye yaptırdım.İstersen bi de onu araştır.En ucuz orayı buldum.Diğerleri 300 den kapıyı açtılar.

Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırmam lazım ama özelde 250 den aşağı fiyat bulamadım yaa istanbuldaki bi çok özel hastaneyi aradım ama 250 nin altında yapan yer yok :KK43:(
Bu durumdan nefret ediyorum aaglikla ilglli hic birseye para engeli takilmamali, Allah im herkesin yar ve yardimcisi olsunn...

iş yerimin yanındaki şirkette bir hamile vardı uzun zamandır görmüyordum..doğum yapmış gebelik izni bitmiş... bir oğlu olmuş.39. haftada doğum yapmış özel bir hastanede.bebeği kakasını yemiş doğumdan kısa bir süre önce amniyon sıvısının renginden anlamışlar...miğdesini yıkamışlar bebeğin ağzında da pislik kalmış.iyiyimiş şimdi...yengesi bakıyormuş bebeğe ve yanında süt sağma makinasını taşıyormuş fırsat buldukça sağıyormuş süt saklama poşetinde dışarda 8 saat dayanıyormuş evde buzdolabının buzluğuna atıyormuş...yengesi sıcak suda eritip içiriyormuş bebeğine...
karnındayken şu günlerin tadını çıkar diyor...

Son düzenleme:
bana da 15 dk sürecek dediler benim muayene ücreti 22 tl detaylı için de 30 tl dediler toplam 52 tl ödeyeceğim

Valla şanslısınız kızlar benim detaylı 210 TL muayene ücretimde 60 TL.Bir de buna ek olarak şeker yüklemeside yaptıracam oldumus ana 300 TL :KK1:

Sanırım bu kadar fark olmasının sebebi kimi yerlerde radyologlar değilde gittiğiniz kendi doktorların bakmasından kaynaklanıyor.Benim doktorum ayrıca radyolog ama genede alıcaklar o parayı kaçarı yok :KK1:

Canım ne yazık ki fiyatlar aşağı yukarı böyle.Soyguncu bunlar bende Gebze Medicalpark'ta 210 tlye yaptıracam kısmetse:tabi fiyat değişmediyse bugün gene sorayım bakim.12 TL leri 70 TL leri duyunca insana dokunuyor ama kendi hastanemden başka biryede gidipte kafa karıştırmak istemiyorum.

Valla şanslısınız kızlar benim detaylı 210 TL muayene ücretimde 60 TL.Bir de buna ek olarak şeker yüklemeside yaptıracam oldumus ana 300 TL :KK1:

Sanırım bu kadar fark olmasının sebebi kimi yerlerde radyologlar değilde gittiğiniz kendi doktorların bakmasından kaynaklanıyor.Benim doktorum ayrıca radyolog ama genede alıcaklar o parayı kaçarı yok :KK1:

Benim doktorum prof onun muayenesi 22 tl radyolojide de ayrıntılı bakılacak o da 30 tl toplam 52 tl

Canım ne yazık ki fiyatlar aşağı yukarı böyle.Soyguncu bunlar bende Gebze Medicalpark'ta 210 tlye yaptıracam kısmetse:tabi fiyat değişmediyse bugün gene sorayım bakim.12 TL leri 70 TL leri duyunca insana dokunuyor ama kendi hastanemden başka biryede gidipte kafa karıştırmak istemiyorum.

canım seninki hem detaylı hem de 4d olmasın ozaman sana hem cd hem foto verirler benimkinde onlar yok sadece iç dış organlarına bakacaklar o kadar 10-15 dk en sürer benim

iş yerimin yanındaki şirkette bir hamile vardı uzun zamandır görmüyordum..doğum yapmış gebelik izni bitmiş... bir oğlu olmuş.39. haftada doğum yapmış özel bir hastanede.bebeği kakasını yemiş doğumdan kısa bir süre önce amniyon sıvısının renginden anlamışlar...miğdesini yıkamışlar bebeğin ağzında da pislik kalmış.iyiyimiş şimdi...yengesi bakıyormuş bebeğe ve yanında süt sağma makinasını taşıyormuş fırsat buldukça sağıyormuş süt saklama poşetinde dışarda 8 saat dayanıyormuş evde buzdolabının buzluğuna atıyormuş...yengesi sıcak suda eritip içiriyormuş bebeğine...
karnındayken şu günlerin tadını çıkar diyor...

Bizler sabırsızlanıyoruz bir an önce doğsun diye ama sadece emzir altını değiştir bunlarla bitmiyor.
Sarılık vb olaylar çok oluyor.
Bak kadın çalışmak durumunda şimdi kendi işte kafası bebektedir.
Eee haklıda.
Allah hepimizin yardımcı olsun.
Hele ki doğumdan sonra da çalışmak zorunda olan annelerin.

iyide bizde onların yediğini içtiğini görmedik, onlar bizim gibi radyasyona gdo'ya falan maruz kalmadılar, onlar folik asit demir hapı kan ilacı da görmemişler ama bizim ihtiyacımız oluyo yediklerimizden yeterli vitamini alamıyoruz, geçmişle bugünü kıyaslamak o bakımdan saçma, ayrıca bizler dışardada çalışıyoruz, geçen eşimin arkadaşları demiş gelelim diye istemem dedim ayıpsa ayıp onlarla mı uğraşıcam zaten 9da uykum geliyo, bide misafir var misafir var, gelipte yeni gelin gibi kırıtacaksa millet gelmesinler ama gelipte beraber kuralım beraber kaldıralım olacaksa başımla gözümle beraber

aynen canım sözlerine katılıyorum.eskiyle şimdiki zaman bir değil. birde dediğin gibi misafirim deyip kenara çekilecekse gelmesinler ama birlikte hareket edecekse buyursun. ben misafirlikte hiç oturamam kşilik meselesi birazda

merhaba güzel anneler nasılsınız? ben oğlumla uğraşıyorum doğurana kadar bana rahat yok inş. doğunca uslu bir bebek olup annesini üzmez.

misafir konuşulmuş,,
bazen nefret ediyorum herşeyden..
cuma müthiş bi baş ağrım vardı.. üstüne bi gittimki kayınvalidem ve kayınpedeerim bizde.. kalmaya geliyorlar birde ya
varmı böle bişey.. bide mümkünatı yok bi işe elini atmaz kaynanam..
mahvoldum..
bide laf .. kışya geliriz artık her haftasonu.. yüreğim daralıyor.. düşününce eltimle beraber oturuyorlar oda çalışıyor.. haftasonları o dinlensin diye bize geliyorlarmış.. içim daralıyor..ya anlayış yok.. insaf yok yok yok yok.. işte naparsın..

X