- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Geçmiş olsun canım. Dün 2 tane almışsın etki etmemiş, daha fazla alma istersen. Boyun-omuz ağrısı da eşlik ediyorsa yavaş yavaş boyun-omuz egzersizi yapmak baş ağrısını da kesiyor.
Sağol canım..dün hem eşim masaj yaptı başıma omuzlarıma hemde ben hareket yaptım ama geçmedi..
Ahhh bebişim ahh
Acil şifa diliyorum canım, bilirim baş ağrısını. Ben egzersizin yanı sıra, rahatlatmak için saçım topluysa mutlaka açardım, sessiz&karanlık bir yerde başımı oynatmadan uykuya dalardım. Uyandığımda baş ağrım olmazdı genelde.
günaydın kızlar. dün geceyi hastane de geçirdik ağrım vardı nöbetçi kadın doğum uzmanı erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı serumlar iğneler. rahim ağzı 3 mm açılmış bebeğin suyu azalmış dedi. sabah kendi doktorum muayene etti erken doğum riski fln yok suyu iyi bebeğin kalp atışını duyduk 10 rapor sonra kontrol verdi
nasıl bir muayene şeklidir bu ...günaydın kızlar. dün geceyi hastane de geçirdik ağrım vardı nöbetçi kadın doğum uzmanı erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı serumlar iğneler. rahim ağzı 3 mm açılmış bebeğin suyu azalmış dedi. sabah kendi doktorum muayene etti erken doğum riski fln yok suyu iyi bebeğin kalp atışını duyduk 10 rapor sonra kontrol verdi
günaydın kızlar. dün geceyi hastane de geçirdik ağrım vardı nöbetçi kadın doğum uzmanı erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı serumlar iğneler. rahim ağzı 3 mm açılmış bebeğin suyu azalmış dedi. sabah kendi doktorum muayene etti erken doğum riski fln yok suyu iyi bebeğin kalp atışını duyduk 10 rapor sonra kontrol verdi
şnasıl bir muayene şeklidir bu ...
kendi doktorun bakana kadar nasıl üzülmüşsündür allah bilir...
resmen doğum başlamış gibi konuşmuş
kendi doktorunda yok öyle bişey diyor...
aradaki çelişkiye bak...
allah böyle bilgisiz ilgisiz dikkatsiz doktorlardan bizi sakınsın...
geçmiş olsun...
peki ağrının sebebi neymiş...
sağ bacağımı kalçaya bağlayan çatı kemiği yürütmedi 10 gündür ha geçer ha geçer arttı vajinayı tutarak yürüyorum artık geceyi hastanede geçirdik 4 saatti evimdeyim şükür
Ankaraya gidince bizi unuttun ;p guzel haberlerini bekliyoruz senin ve prensesininnn :)
Yaaa, sorma. Bi haftadir basladi yanma bende. bisey yemesem midem bulaniyodu zaten, buna ek olarak da artik midem bulanmasin die bisey yersem yemek borusundan mideme kadar her hucrenin yanisini hissediyorumnaapcam bilmiyorum
slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı malesef biraz fazla çıktı pazartesi tekrar yapılacak diyet verilcek ona göre bu arada kanımda düşmüş artık kan ilacınada başlayalım dedi bakalım hayırlısı...
Evet balım gıdalar tetikliyor dikkat ediyorum ama yine bana mısın demiyor midem =(Günaydın, keyifli hafta sonları. Açık öğretim sınavları var, eşim yok ben yalnızım. Kardeşimin nişanı var gidemedim. Hobbit geldi sinemalara, eşim korkarsın bağırırsın diye onay vermedi; ona da gidemeyeceğim. Bana da keyifli hafta sonları
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Belirli gıdalar tetikliyor demişti birkaç arkadaş. Belki engelleyebilirsin sen de ilaca gerek kalmadan.
çok becerikli sayılmam ama öğretmen gerekir tatlım
sağ bacağımı kalçaya bağlayan çatı kemiği yürütmedi 10 gündür ha geçer ha geçer arttı vajinayı tutarak yürüyorum artık geceyi hastanede geçirdik 4 saatti evimdeyim şükür
aaaayyy ne sıkıcı bı gun yaa kızlarrrr vallahı patlıcammm bı an once bahar gelsın yada havalar guzel olsunnn
Tünaydın güzel annisler ve mis kokulu bebişler..
Kızlar bi sorum olacak..
Dün akşam üzeri bi baş ağrısı girdi inat ettim akşam dayanamadım bi parol aldım..
Ama banamısın demedi..
Eşim masaj yaptı ben enseme buz koydum cixx yine geçmedi. .
Yattım 4.30 gibi ağrıyla yine uyandım bi parol daha aldım ve başımı tulbentle bağladım..
Hala ağrıyo başım..bu arada bende sinüzit var Majezik alınca geçiyo sadece..
Bugün gün içinde yada akşam tekrar parol alsam mı?:26: