bebişimin hareketleri beni çookk sevindiriyorrrr
Kızlarr çokk sıkılıyorumm bugün iş yerinde o kadar üşüdüm kiii ayaklarımı hissetmedim m şimdide hiç halimmm yok başım ağrıyo(( ama biraz oyalanmak için almış olduğum giysileri paylaşim dedimmm yalnız cinsiyeti belli değilken aldığım zıbınlarda var o yüzden kız işide var içinde kızım olacak die havalara girmiştim de ilk aylardaaa ama olsun şimdi de yakışıklımmm olacak :) Eki Görüntüle 895174 Eki Görüntüle 895173 Eki Görüntüle 895172 Eki Görüntüle 895175 Eki Görüntüle 895176 Eki Görüntüle 895178 Eki Görüntüle 895180
Son 4-5 gündür yine mide yanması ve mide ekşimesi yaşıyorum ...
Fazlalaşmaya ve şiddetlenmeye başladı..
İyi gaviscon var onu içiyorum yoksa perişan edecekti =(
Kızlarr çokk sıkılıyorumm bugün iş yerinde o kadar üşüdüm kiii ayaklarımı hissetmedim m şimdide hiç halimmm yok başım ağrıyo(( ama biraz oyalanmak için almış olduğum giysileri paylaşim dedimmm yalnız cinsiyeti belli değilken aldığım zıbınlarda var o yüzden kız işide var içinde kızım olacak die havalara girmiştim de ilk aylardaaa ama olsun şimdi de yakışıklımmm olacak :)
Son 4-5 gündür yine mide yanması ve mide ekşimesi yaşıyorum ...
Fazlalaşmaya ve şiddetlenmeye başladı..
İyi gaviscon var onu içiyorum yoksa perişan edecekti =(
Selam kızlar.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür herşey yolunda.bebişimin hiçbir sıkıntısı yokmuş.doktor sadece ileride hamilelik tansiyonum olabileceğini söyledi.bebekle ilgili bir şey değil dedi.sadece seninle alakalı dedi.hiçbirşeyini kısıtlamana gerek yok dedi.bu sadece bi olasılıkmış.şu ana kadar tansiyon sorunu yaşamadım.inşallah bundan sonra da yaşamam.
slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı malesef biraz fazla çıktı pazartesi tekrar yapılacak diyet verilcek ona göre bu arada kanımda düşmüş artık kan ilacınada başlayalım dedi bakalım hayırlısı...
ya kızlar benımde bebısım cok hareketlı öyle ki gece yatarken benımde onunda kalbı mı atıyor artık anlamadım benı cok sarsıyor düz yatınca...
KIZLAR .. dökülüyorum ya başım çok ağrıyo.. işteyim izinde alamıyorm.. sanırım migrenim tuttu.. gözümden yaş geliyor resmen.. duramıyorum..
ilaçta alamıyorum..
dün de doktora gittim ultrasonda problem vardı .. ayrıntılını iki hafta sonra yapalım dedi bakalım ya 23 ünde ya da 20sinde gitcem..
maşallah oğluşumda bir hareketliki..
anneanneside dün bi damatlık tulum aldı eşim kızım ben dün akşam boyunca onu sevdik..
heyecan, garip bir korku.. huzur, mutluluk hepsi beraber ne garip şey bu annelik..
maşallah şeker kelebek:)oynasın annesi oynasın..benimkide oynuo sabahları.Benim kelebeğim bugün sabah 8 de ben uyurken başladı kanat çırpmaya içimde, hala da devam ediyor =)
Hareketlerinden uyandım bugün
3 gündür pek sessizdi acısını çıkartıyor bugün..
maşallah ne güzel olmuşşsunuz...ben şiştim...Benim durum şuanlık bu kızlar =)
Sanırım toplamda 4 kilo aldım...
Ama göbeğim çıktı sadece gerisi yerli yerinde duruyor.
Eki Görüntüle 894577 Eki Görüntüle 894578
ben de hemen istiyorum ama drlar zaten 40 ı çıkana kadar yaptırma dedi..sonrasında daha çabuk iyileşir dedi.iki ayından sonra yani..Geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah hamleliği sıkıntısız atlatırsınız.
Doğumdan hemen sonra sünnet konusunda bilgisi-fikri olan arkadaşlar paylaşabilir misiniz lütfen?:107:
çok becerikli sayılmam ama öğretmen gerekir tatlımTabi ben evdeyim uğraşıyorum böyle şeylerle sizler çalışıyorsunuz.
Bende beklerim sizin doğum iznine çıkmanızı =)
Güzel güzel şeyler yaparız, hazırlarız bebeklerimize.
alışverişe başladınız mı? ben daha iğne almadım hatta bakmadım bile hep daha çooook varmış gibi geliyor hata mı ediyorum?
Canim quinny guzel bir araba. Gule gule kullansin bebisin. Yalniz ben 3 tekerlekli bebek arabalarinda ozellikle engebeli yollarda on teker bosluga gelince filan denge problemi yasaniyor diye okumustum bi yerde. Arabaya bakmaya gittiginde bu durum da aklinda olsun. kafani karistirmak istemem ama en azindan bu konuda saticiya danisirsan daha saglikli bi karar verirsin diye dusunup, paylasmak istedim :)
Hosgeldin. Masallah oglusuna :)
Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruzzz :)
Ay harika gobukler yaa. Masallah o gobuklerin icinde sakli inci tanelerinee :) kiskandim ben de koycam ama telefondan olmuo kiii
Gozun aydin canim :) bi arkadasimin gobugu de seninki gibi. Yukarda, normal pantolonlarini giyiyo ama acaip mide sikayeti var. İnsallah sende olmaz :)
Ben kendi kendime diyodum yaa 6 kilo aldim ama nereye gidio? Gogsum buyumedi, popom buyumedi, karnim cok cikmadi saniodum. Heralde yavas yavas buyudugum icin gozum alisiyomus halime. Kardesim geldiginden beri fotograflarimi cekiyo ve ben o foto.larda kendimi taniyamiyorum :) Anaaamm, yusyuvarlak olmusumm. Yuzum bile sismis benim megerr
günaydın kızlar dün oğlumu görmeye gittim maşallah tosun gibi 27 cm boyu 570 gr kilosu olmuş.. utangaç şirinim benim elleriyle yüzünü kapadı göremedik yüzünü sadece burnunu gördük... perşembe şeker yüklemesi ve tetenoz aşım vardı... şükür hiçbirşey çıkmadı ama tetenoz aşısı kolumu çok ağrıttı... bide dün sabaha karşı ayağıma bi kramp girdi çok canım acıdı olabiliyomuş dr öyle söyledi magnezyum verdi onun içinde... geçmişi okuyacağım şimdi hepinize iyi hafta sonları
ben de hemen istiyorum ama drlar zaten 40 ı çıkana kadar yaptırma dedi..sonrasında daha çabuk iyileşir dedi.iki ayından sonra yani..
yüzüm dedin de aklıma geldi önceki gün aynaya bakıyorum ve eşime hayatım benim yüzüm çok mu şiş bugün diyorum ve cevap cnm sen uzun zamandır aynaya bakmıyorsun herhalde böyleydin zaten diyor ve ben dumur olmuş bir vaziyette oğluma bakarak yürüyorum...
Tünaydın güzel annisler ve mis kokulu bebişler..
Kızlar bi sorum olacak..
Dün akşam üzeri bi baş ağrısı girdi inat ettim akşam dayanamadım bi parol aldım..
Ama banamısın demedi..
Eşim masaj yaptı ben enseme buz koydum cixx yine geçmedi. .
Yattım 4.30 gibi ağrıyla yine uyandım bi parol daha aldım ve başımı tulbentle bağladım..
Hala ağrıyo başım..bu arada bende sinüzit var Majezik alınca geçiyo sadece..
Bugün gün içinde yada akşam tekrar parol alsam mı?:26: