2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Son 4-5 gündür yine mide yanması ve mide ekşimesi yaşıyorum ...
Fazlalaşmaya ve şiddetlenmeye başladı..
İyi gaviscon var onu içiyorum yoksa perişan edecekti =(

Çok güzeller çok
İyi günlerde giyinsin tosunun canım

Selam kızlar.bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.çok şükür herşey yolunda.bebişimin hiçbir sıkıntısı yokmuş.doktor sadece ileride hamilelik tansiyonum olabileceğini söyledi.bebekle ilgili bir şey değil dedi.sadece seninle alakalı dedi.hiçbirşeyini kısıtlamana gerek yok dedi.bu sadece bi olasılıkmış.şu ana kadar tansiyon sorunu yaşamadım.inşallah bundan sonra da yaşamam.

Ankaraya gidince bizi unuttun ;p guzel haberlerini bekliyoruz senin ve prensesininnn :)

Yaaa, sorma. Bi haftadir basladi yanma bende. bisey yemesem midem bulaniyodu zaten, buna ek olarak da artik midem bulanmasin die bisey yersem yemek borusundan mideme kadar her hucrenin yanisini hissediyorum naapcam bilmiyorum

slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı malesef biraz fazla çıktı pazartesi tekrar yapılacak diyet verilcek ona göre bu arada kanımda düşmüş artık kan ilacınada başlayalım dedi bakalım hayırlısı...

kızlar massallahh cıcler alınımıs bebısler tekmelıyoo seker yuklemelerıde baslamıs bız daha detaylıyı bıle yaptırmadık hadı baakalım guzel anneler ıyı hafta sonları dılıyorum sızlere

Günaydın, keyifli hafta sonları. Açık öğretim sınavları var, eşim yok ben yalnızım. Kardeşimin nişanı var gidemedim. Hobbit geldi sinemalara, eşim korkarsın bağırırsın diye onay vermedi; ona da gidemeyeceğim. Bana da keyifli hafta sonları

Hayırlı olsun canım, paşan güle güle giysin. Ben erkek olduğunu bildiğim halde kırmızılara gidiyor gözüm hep. Giyer değil mi ne olacak

Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Belirli gıdalar tetikliyor demişti birkaç arkadaş. Belki engelleyebilirsin sen de ilaca gerek kalmadan.

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine. Doktorunun da dediği gibi olasılık sadece, inşallah yaşamazsın:107:

Geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma diyetle kolayca halledebileceğin bir sorun. Demir ilacını ben aylardır kullanıyorum, sen maşallah iyi götürmüşsün bu zamana kadar:107:

ya kızlar benımde bebısım cok hareketlı öyle ki gece yatarken benımde onunda kalbı mı atıyor artık anlamadım benı cok sarsıyor düz yatınca...

Benimki de öyle canım. Gece sabaha kadar uyutmuyor. Bazen kızıyorum, "oğlum bir dur uyuyalım yahu" diye ama, sonra diyorum hareket etmezse bu sefer de telaşa düşersin; bir sıkıntı mı var diye Ağrı sızı vermiyorlar henüz en azından, keyfini çıkaralım bu garip "iletişimin"

günaydın koca göbeklilerr.
bu gün eşim gececi yani evde yalnızım...cumartesi akşamı keyfi yapacaktım...sabahta yatak keyfi..sonra tv karşısında uzun bir kahvaltı...gazete...kv gelecekmiş akşam .yarında kalır bizde...
yani erkenden yatıcam demektir bu...yani başımın üstünde yeri var ama..her pazar olmaz ki böyle ...
ya sadece 1 pazarım var 1 tanecik....

günaydın kızlar dün oğlumu görmeye gittim maşallah tosun gibi 27 cm boyu 570 gr kilosu olmuş.. utangaç şirinim benim elleriyle yüzünü kapadı göremedik yüzünü sadece burnunu gördük... perşembe şeker yüklemesi ve tetenoz aşım vardı... şükür hiçbirşey çıkmadı ama tetenoz aşısı kolumu çok ağrıttı... bide dün sabaha karşı ayağıma bi kramp girdi çok canım acıdı olabiliyomuş dr öyle söyledi magnezyum verdi onun içinde... geçmişi okuyacağım şimdi hepinize iyi hafta sonları

cnm önceki gün benim de migrenim tuttu.dr bana günde 3 tane minoset içebilirsin demişti kriz gelince bende içtim.geçti.sende bunalınca iç bence.

Benim kelebeğim bugün sabah 8 de ben uyurken başladı kanat çırpmaya içimde, hala da devam ediyor =)
Hareketlerinden uyandım bugün
3 gündür pek sessizdi acısını çıkartıyor bugün..
maşallah şeker kelebek:)oynasın annesi oynasın..benimkide oynuo sabahları.

Benim durum şuanlık bu kızlar =)
Sanırım toplamda 4 kilo aldım...
Ama göbeğim çıktı sadece gerisi yerli yerinde duruyor.

Eki Görüntüle 894577 Eki Görüntüle 894578
maşallah ne güzel olmuşşsunuz...ben şiştim...

Geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah hamleliği sıkıntısız atlatırsınız.

Doğumdan hemen sonra sünnet konusunda bilgisi-fikri olan arkadaşlar paylaşabilir misiniz lütfen?:107:
ben de hemen istiyorum ama drlar zaten 40 ı çıkana kadar yaptırma dedi..sonrasında daha çabuk iyileşir dedi.iki ayından sonra yani..

alışverişe başladınız mı? ben daha iğne almadım hatta bakmadım bile hep daha çooook varmış gibi geliyor hata mı ediyorum?

ben de daha iğne bile almadım ama alırız bir ay sonra inş..ben hep tehdit ediyorum Ahmet Ervam sakın erken gelme seni çarşafa sararlar çıplak kalırsın diyorum
şimdilik sadece bakınıyorum.bir kaç hafta içinde başlarız bizde

yüzüm dedin de aklıma geldi önceki gün aynaya bakıyorum ve eşime hayatım benim yüzüm çok mu şiş bugün diyorum ve cevap cnm sen uzun zamandır aynaya bakmıyorsun herhalde böyleydin zaten diyor ve ben dumur olmuş bir vaziyette oğluma bakarak yürüyorum...

Maşallah canım gözün aydın, tosun olmuş paşan Şeker sonucun da güzel çıkar inşallah:107:

ben de hemen istiyorum ama drlar zaten 40 ı çıkana kadar yaptırma dedi..sonrasında daha çabuk iyileşir dedi.iki ayından sonra yani..

Sağol canım, ben de bekleyeceğim birkaç ay; kendini toparlasın&dünyaya alışsın (rabbim o günleri gösterirse tabi, böyle plan yapmak ta iyi değil ama). Anneme kalsa eski usul düğünlü&dernekli istiyor. Atlatıp onu hastanede halledeceğim

Tam beyaz yalan zamanı imiş ama, sevgili eşin değerlendirememiş. Hamilelikte ister istemez değişiyoruz&genişliyoruz, ama ben ne olursa olsun hamile bayanların eskisinden daha güzel bir enerji yaydığını ve bu enerjinin onları daha güzel gösterdiğini düşünüyorum

Tünaydın güzel annisler ve mis kokulu bebişler..
Kızlar bi sorum olacak..
Dün akşam üzeri bi baş ağrısı girdi inat ettim akşam dayanamadım bi parol aldım..
Ama banamısın demedi..
Eşim masaj yaptı ben enseme buz koydum cixx yine geçmedi. .
Yattım 4.30 gibi ağrıyla yine uyandım bi parol daha aldım ve başımı tulbentle bağladım..
Hala ağrıyo başım..bu arada bende sinüzit var Majezik alınca geçiyo sadece..
Bugün gün içinde yada akşam tekrar parol alsam mı?:26:

Geçmiş olsun canım. Dün 2 tane almışsın etki etmemiş, daha fazla alma istersen. Boyun-omuz ağrısı da eşlik ediyorsa yavaş yavaş boyun-omuz egzersizi yapmak baş ağrısını da kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…