2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geçmiş olsun canım. Dün 2 tane almışsın etki etmemiş, daha fazla alma istersen. Boyun-omuz ağrısı da eşlik ediyorsa yavaş yavaş boyun-omuz egzersizi yapmak baş ağrısını da kesiyor.

Sağol canım..dün hem eşim masaj yaptı başıma omuzlarıma hemde ben hareket yaptım ama geçmedi..
Ahhh bebişim ahh :KK5::KK5:

Sağol canım..dün hem eşim masaj yaptı başıma omuzlarıma hemde ben hareket yaptım ama geçmedi..
Ahhh bebişim ahh :KK5::KK5:

Acil şifa diliyorum canım, bilirim baş ağrısını. Ben egzersizin yanı sıra, rahatlatmak için saçım topluysa mutlaka açardım, sessiz&karanlık bir yerde başımı oynatmadan uykuya dalardım. Uyandığımda baş ağrım olmazdı genelde.

Acil şifa diliyorum canım, bilirim baş ağrısını. Ben egzersizin yanı sıra, rahatlatmak için saçım topluysa mutlaka açardım, sessiz&karanlık bir yerde başımı oynatmadan uykuya dalardım. Uyandığımda baş ağrım olmazdı genelde.

çooook teşekkür ederim canım..
saçım açıkken raht edemiyorum sıkı olmayan bi topuz var şuan..
uyumaya geçince iyiyim ama uykudan yine ağrıyla uyanıyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

günaydın kızlar. dün geceyi hastane de geçirdik ağrım vardı nöbetçi kadın doğum uzmanı erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı serumlar iğneler. rahim ağzı 3 mm açılmış bebeğin suyu azalmış dedi. sabah kendi doktorum muayene etti erken doğum riski fln yok suyu iyi bebeğin kalp atışını duyduk 10 rapor sonra kontrol verdi

günaydın kızlar. dün geceyi hastane de geçirdik ağrım vardı nöbetçi kadın doğum uzmanı erken doğum riski dedi hastaneye yatırdı serumlar iğneler. rahim ağzı 3 mm açılmış bebeğin suyu azalmış dedi. sabah kendi doktorum muayene etti erken doğum riski fln yok suyu iyi bebeğin kalp atışını duyduk 10 rapor sonra kontrol verdi

Geçmiş olsun canım, inşallah kendi doktorun haklıdır ve sıkıntısız&sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Bu durumda 2. doktorun söylediklerini mi baz alıyoruz yoksa 3. bir doktora görünecek misin?

nasıl bir muayene şeklidir bu ...
kendi doktorun bakana kadar nasıl üzülmüşsündür allah bilir...
resmen doğum başlamış gibi konuşmuş
kendi doktorunda yok öyle bişey diyor...
aradaki çelişkiye bak...
allah böyle bilgisiz ilgisiz dikkatsiz doktorlardan bizi sakınsın...
geçmiş olsun...
peki ağrının sebebi neymiş...

Son düzenleme:

canımmmm çok geçmiş olsunnnn..şuan nasılsın?

Canim, gecmis olsun. Ne uzmusler seni yaaa, yok erken dogum yok acilma... Zaten gozumuz segirse bebegimiz icin korkar durumdayiz. Nasil celiskili iki yorum olmus :KK43: su an nasilsin? Gecti mi agrilarin?

nasıl bir muayene şeklidir bu ...
kendi doktorun bakana kadar nasıl üzülmüşsündür allah bilir...
resmen doğum başlamış gibi konuşmuş
kendi doktorunda yok öyle bişey diyor...
aradaki çelişkiye bak...
allah böyle bilgisiz ilgisiz dikkatsiz doktorlardan bizi sakınsın...
geçmiş olsun...
peki ağrının sebebi neymiş...
ş

öldük resmen korku ne kelime. rahim büyümesi imiş inşallah öledir bir daha ben de kimse de bu korkuyu yaşamasın

cnm ne oluyor ne kadar korkmuşsundur.ama sakin olmalıyız.bişe olmayacak inş da iki dr arasında kocaman fark var..nerdesin şimdi evdemi dinleniosun..bir dr adaha gidecekmisin..nasıl bir agrıydıki cnm?

sağ bacağımı kalçaya bağlayan çatı kemiği yürütmedi 10 gündür ha geçer ha geçer arttı vajinayı tutarak yürüyorum artık geceyi hastanede geçirdik 4 saatti evimdeyim şükür

sağ bacağımı kalçaya bağlayan çatı kemiği yürütmedi 10 gündür ha geçer ha geçer arttı vajinayı tutarak yürüyorum artık geceyi hastanede geçirdik 4 saatti evimdeyim şükür

çok geçmiş olsun canım Allah gününde sağlıklı bebek dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah...
dikkat et kendine dinlen bol bol

Ankaraya gidince bizi unuttun ;p guzel haberlerini bekliyoruz senin ve prensesininnn :)

Yaaa, sorma. Bi haftadir basladi yanma bende. bisey yemesem midem bulaniyodu zaten, buna ek olarak da artik midem bulanmasin die bisey yersem yemek borusundan mideme kadar her hucrenin yanisini hissediyorum :KK43: naapcam bilmiyorum

Valla o mide yanmasından dolayı saat 3 oldu neredeyse ben hala açım...
Dışarıdan söyledim artık.
Mutfağa gidiyorum ne elim gidiyor birşeye ne de midem kaldırıyor.
İnşallah geçer başından beri yakama yapıştı şu mide sorunu bırakmıyor.

slm kızlar bugün şeker yüklemem vardı malesef biraz fazla çıktı pazartesi tekrar yapılacak diyet verilcek ona göre bu arada kanımda düşmüş artık kan ilacınada başlayalım dedi bakalım hayırlısı...

İnşallah pazartesi güzel bir sonuç alırsın canım.

Günaydın, keyifli hafta sonları. Açık öğretim sınavları var, eşim yok ben yalnızım. Kardeşimin nişanı var gidemedim. Hobbit geldi sinemalara, eşim korkarsın bağırırsın diye onay vermedi; ona da gidemeyeceğim. Bana da keyifli hafta sonları:21:
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer. Belirli gıdalar tetikliyor demişti birkaç arkadaş. Belki engelleyebilirsin sen de ilaca gerek kalmadan.
Evet balım gıdalar tetikliyor dikkat ediyorum ama yine bana mısın demiyor midem =(
Aç kalıyorum yine bir kaç gündür.
Dışarıdan söylüyorum artık yapacak birşey yok...
Hobbit çok korkunç değildir diye umuyorum eşini ikna edebilirsin..
Kardeşinin nişanı hayırlı olsun, tebrik ediyorum.
Darısı bekarların başına =)

çok becerikli sayılmam ama öğretmen gerekir tatlım:KK9::KK9:

Seve seve yardımcı olurum tabi =)

Canım çok geçmiş olsun...
Şimdi nasılsın iyi misin?

geçmiş olsuncanım..

aynı ağrı bende de var 3 gündür çok şiddetli ağrıyor...dün akşam biraz annem kalçamı ovaladı çok az geçti sanki ama yürürken zorlanıyorum özellikle merdiven çıkarken...

aaaayyy ne sıkıcı bı gun yaa kızlarrrr vallahı patlıcammm bı an once bahar gelsın yada havalar guzel olsunnn:KK53::KK53::KK53::KK53:

aaaayyy ne sıkıcı bı gun yaa kızlarrrr vallahı patlıcammm bı an once bahar gelsın yada havalar guzel olsunnn:KK53::KK53::KK53::KK53:

Daha dur tatlım =)
Kış yeni geldi..
Hem yazın bu göbişle dolaşılmaz yahu :KK1:
Zaten ağrılar başladı hepimizde bir de sıcağı çekemeyiz :KK34:
Hem biz doğum yapalım yavrularımızı kucağımıza alalım yaz öyle gelsin...:KK16:
Bebişlerimiz üşümez, biz daha rahat ederiz.
Yazın zaten fazla uyuyamıyor insan çocuklarda uyutmayacak rahat geçer günlerimiz.:KK49:

Tünaydın güzel annisler ve mis kokulu bebişler..
Kızlar bi sorum olacak..
Dün akşam üzeri bi baş ağrısı girdi inat ettim akşam dayanamadım bi parol aldım..
Ama banamısın demedi..
Eşim masaj yaptı ben enseme buz koydum cixx yine geçmedi. .
Yattım 4.30 gibi ağrıyla yine uyandım bi parol daha aldım ve başımı tulbentle bağladım..
Hala ağrıyo başım..bu arada bende sinüzit var Majezik alınca geçiyo sadece..
Bugün gün içinde yada akşam tekrar parol alsam mı?:26:

Doktorum öyle durumlarda günde 3 taneye kadar minoset alabilirsin demişti.parolü bilmiyorum.inşallah geçer bir an önce.

Mrb kızlar bugun seker yuklemesı sonucum cok sukur ıyı cıktı bebısımde 642 gr ve 30 cm olmus dr gayet normal dedı bakalım ınsallah hep boyle gıder cok sevındımmmm

X