Baska testlerde var sanırım sile hekimşni sevmiodan devlet hastanesine gidil en kısa zamanda gebelik ilk izlem tahlilleriniyaptrmanı tavsiye ederim bu zorunlu bişey cnm bnde yeni öğrendm
ben gidiyodum cnm gittim, çok şükür keseyi gördüm15 gün sonra yine gel dedi sadece folic kullanacam karın kasık ağrısı normal dedi bu kadar
Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...
daha hamişliğin bası hele 12-14 haftalara gelsin herkes bak nasıl kaynıyor benim ufak ogluş var ondan pek bakamıyorum
kuşlar dedi ki bu güzelliğin miniği yola çıkmış geliyormuş bu sefer:) :) çok mutlu oldum perimm inşallah her şey güzel olucak. Kasım anneleri uğurlu gelir inşallah sana :) şimdilik önce kendine sonra bebeişine çok iyi bak canım. hep güzel haberlerini alalım :)
canım tamam ama saatler sonra çıkmış 2. çizgi.. olabilirde olmayabilirde.. kanda baktırki için rahat etsin,,ki deneyimlerime dayanarak muhtemelen vardır diyorum ama kesinliği yokkii.. aslında yarın sabah ilk idrarla testini tekrarlayabilrsin??? olmaz mı
Benimde idrarda cok cok silik cikmisti. Hatta esim goremedi bile. Ertesi gun ilk idrarla twkrar yaptim.yine coook silik cikti. Ama bu kez az daha iyi gozukuyodu. Var mi yok mu diyw dusunmekten sikildim ve adete 3gun kala kan verdim. Hamileymisim. Kan garanti oldugu icin negatif cvp almaktan korkuyosun biliyorum. Dile kolay 13 yil. Insalah hayirllisiyla hamilesindir. Burdan bi arkadas hamilenin duasi gercek olur dedi. Insallah diyw dua etti benim icin. Hamilwyim simdi. Bende cani gonulden senin izcin dua wdiyorum . Insallah HAYIRLISIYLA hammilesindir.
Başındayım ama bir kaybım olduğu için endişeliyim.haliyle merak edip bişey soruyrum ama neyseee......tşk cvp için
dua edın arkadaşlar hamıle olayım ..hayallerım gercek olsun...melegım benımle olsun..
kanmı verdin sonuçmu bekliyorsun yoksa adet dönemin mi geldi canım inşallah tutunmuştur bebişinnn
bende 2 kayıptan sonra oğlumu aldım kucağıma endişe etme sakin ol bu dönemler bebişin tutunma dönemi bol bol istirahat et düzenli beslen inşallah saglıklada kucağına alacaksın
saol arkdaşım inş vardır dua et bana olurmu...pazartesı ançak yapabılırım evde test yok..eşımınde henuz haberı yok...varsa bebek şok olur herhalde onun hıç umudu kalmamıştı artık
amin canım benim testlerimde 10-15 dk sonra silik çıktı inanmadım adetime 4-5 gun kala 5 testte silik çizgi çıktı inanmadım kan verdim 19 çıktı 1 gun sonra 49 allahım sanada nasip etsin inşallahhh 13 yıllık hasretin sona ersin inşallahhhhhıdrar testı yaptım önce negatıftı ..bıraktım çıktım [ben hep negatıf gördumde testte] bırkaç sasat sonra sılık ıkıncı çızgı var bı anlam veremedım..inş hamıleyımdır 13 yıllık hasretım sona erer ..allahım ıkız verır inş..saglıklı ..
Ayy çok zor 2 kayıp rabbim bana 2. Göstermez inş...bu bebeğide sağlıkla alırım kucağıma inş
Merhaba bende araniza yeni katildim, iki kere idrar testi yaptim ve ikiside pozitif cikti. pazarteside kan testi yaptiracagim,umarim bende kasim annesi olurum :)