2014 Kasım Anneleri

Baska testlerde var sanırım sile hekimşni sevmiodan devlet hastanesine gidil en kısa zamanda gebelik ilk izlem tahlilleriniyaptrmanı tavsiye ederim bu zorunlu bişey cnm bnde yeni öğrendm

pazartesi doktorumla bi konuşayım,netten de araştırırım şimdi.. sağol canım,ihmal etmem ben. gerekirse doktoru değiştiririm

Merhaba bende araniza yeni katildim, iki kere idrar testi yaptim ve ikiside pozitif cikti. pazarteside kan testi yaptiracagim,umarim bende kasim annesi olurum :)

Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...

kızlar hamileliğimi öğrenmeden evvel karnıma sanki iğne batıyormuş gibi oluyordu düne kadar sizde oldumu acaba ilk bebişte olmadı da merak ettim

Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...

daha hamişliğin bası hele 12-14 haftalara gelsin herkes bak nasıl kaynıyor benim ufak ogluş var ondan pek bakamıyorum

Canım benim kuzum balım peteğim... Çok teşekkür ediyorumm.. İçimde korku var tabi ama Allah korusun... Sen de meleğine kendine çok iyi bak seni seviyorum

saol arkdaşım inş vardır dua et bana olurmu...pazartesı ançak yapabılırım evde test yok..eşımınde henuz haberı yok...varsa bebek şok olur herhalde onun hıç umudu kalmamıştı artık

inş arkadaşım allah razı olsun..pazertesı tekrar yapcam kısmetse...esıme söyleyemedım ya yoksa dıye o çok üzülüyor umududa kalmadı artık onca tedavıden sınra ...

dua edın arkadaşlar hamıle olayım ..hayallerım gercek olsun...melegım benımle olsun..

Başındayım ama bir kaybım olduğu için endişeliyim.haliyle merak edip bişey soruyrum ama neyseee......tşk cvp için

bende 2 kayıptan sonra oğlumu aldım kucağıma endişe etme sakin ol bu dönemler bebişin tutunma dönemi bol bol istirahat et düzenli beslen inşallah saglıklada kucağına alacaksın

kanmı verdin sonuçmu bekliyorsun yoksa adet dönemin mi geldi canım inşallah tutunmuştur bebişinnn

ıdrar testı yaptım önce negatıftı ..bıraktım çıktım [ben hep negatıf gördumde testte] bırkaç sasat sonra sılık ıkıncı çızgı var bı anlam veremedım..inş hamıleyımdır 13 yıllık hasretım sona erer ..allahım ıkız verır inş..saglıklı ..

bende 2 kayıptan sonra oğlumu aldım kucağıma endişe etme sakin ol bu dönemler bebişin tutunma dönemi bol bol istirahat et düzenli beslen inşallah saglıklada kucağına alacaksın

Ayy çok zor 2 kayıp rabbim bana 2. Göstermez inş...bu bebeğide sağlıkla alırım kucağıma inş

saol arkdaşım inş vardır dua et bana olurmu...pazartesı ançak yapabılırım evde test yok..eşımınde henuz haberı yok...varsa bebek şok olur herhalde onun hıç umudu kalmamıştı artık

ayyy dilerim bebiş vardır çoook mutlu olurum inankii pzrts haber ver mutlaka

amin canım benim testlerimde 10-15 dk sonra silik çıktı inanmadım adetime 4-5 gun kala 5 testte silik çizgi çıktı inanmadım kan verdim 19 çıktı 1 gun sonra 49 allahım sanada nasip etsin inşallahhh 13 yıllık hasretin sona ersin inşallahhhhh
Ayy çok zor 2 kayıp rabbim bana 2. Göstermez inş...bu bebeğide sağlıkla alırım kucağıma inş

bak aldım kucağıma sende alacaksın inşallah stres yapma sakin ol ne zaman gideceksin dr a yada gittinmi kesni gördünmü

selammm
kese gorundu
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
3 hafta sonra tekrar gıdecegım :))

ekım sonlarında dogum olur dedı ama duruma gore hareket edecegımızıde soyledı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…