2014 Kasım Anneleri

canım maşallahh
bizlerede nasip olur inş. :)

olmaz sanırım canım ya sen daha önce dıs gebelik flnmı gecırdın ondanmı korkuyosun benımde bu ııncı gebeleık ılkındede 2 senede olmuştu ondan tedırgınım bende perşembe kan testı yaptırdım 192 cıktı pts tekrar yaptırıcam ona göre saglıkl ıılerlıyosa cumaya kese görünür artık bende ıste ılk testı yaptık ya hanı ya değer düştüyse yükselmedıyse dıye cumaya kadar gıtmeden duramam pts bır kanda tekrar baktırayımda ıcım rahat olsun dıyorum çünkü şimdide 2 sene sürdü hamıle kalmam evham yapmadan duramıyorum

inş arkadaşım inş..dua edın bana ve beım gıbılere

Yok canım ben hiç yaşamadım da internette dış gebelik bazen hiç belirti vermez diyo ondan sorayım dedim sizlere benim artış iyi sanırım bende pzt tekrar kan bermeyi düşünüyorum dahada artmışsa vermem artık

Canımmm seninle aynıyız sen gittin mi dr a ne dedi birde dış gebelik belirtileri var mı acaba şimdide ondan korkuyorum da

canım ben 18 martta gidicem doktora. benim hiç dış gebelik olmadı. hepsi normaldi. biri kalp atışı durdu diğeri gelişimi geriden geliyordu. dış gebelik sanırım yumurtalıklarda olandı. çok ağrı yapıyormuş diye okumuştum. ağrın kanaman yoksa niye kendini korkutuyorsun boş yere. doktora gitmeden hiç birşeye hüküm verme. kafandan at kötü şeyleri inşallah duyarız kalp atışlarını :)

hayırlı olsun darısı basımızaa

Ayy darısı başıma ve henüz gorememislerin başına... 5haftalik oldu ama hala uzman biriyle gorusemedim.. burda afrikada randevu almak cok zor.. dua edin anca haftaya saglikli haberlerini alicam.. meraktan çatliyorum.. ve bilgi almadikca da endiseleniyorum.. burda surekli gidip degerlerini olcturenleri gorunce de korkuyoruumm.. :/

ayyy boş gebeliğin belirtileri neymiş korktum şimdi bennn

Boş gebelikte ağrı oluyomuş ama dış gebelik bazen çok ilerlesede belirti vermiyomuş başka bir forumda birinin değeri 4binlerdeyken dış gebelik demişler ilerlediği için tüpümü kaybettim dikkat edin yazıyordu korktum o kadar yükselmesi normal değil diyede düşünüyorum sonuçta dış gebelikse değerler düzgün artmaz değil mi

Haklısın attım gitti o zaman bazen aklıma geliyo bide başka forumlarda dış gebelik konuşulmuştu etkilendim sanırım daha ilk bebeğim ve ilk hamileliğim biraz titizlendim galiba amaaaa attım gitti

benim adetime 2 gun kala 19.33 çıktı adet gunu 49.38 çıktı hemşire arkadaşlarım normal değer dedi pazartesi yıne yaptırcam adet sancım vardı ama artık yok telaş edeyimmii:18::18::18::18:

ıdrar testı yaptım önce negatıftı saatlar sonra ğ,pozıtıf oldu bılmıyorum..13 yıldır beklıyorum..çok şaşkınım:18:

İlk beş dk içinde pozitifse bence hamilesin kan verince daha net belli olur inşallah gelirsin kasım annelerine hadi bakalımm

Haklısın attım gitti o zaman bazen aklıma geliyo bide başka forumlarda dış gebelik konuşulmuştu etkilendim sanırım daha ilk bebeğim ve ilk hamileliğim biraz titizlendim galiba amaaaa attım gitti

ilk bebekte evet nedense korkun çok artıyor. bende o kalmadı sadece hayırlısıyla kalp atışlarını duymak istiyorum. inşallah bu sefer ezanlar okunuyor dualarımı duyar rabbim. bunda seviniriz. göğsümü gere gere ben hamileyim diyebilirim inşallah hepimiz bu duyguları üzülmeden sıkılmadan tadarız.

benim adetime 2 gun kala 19.33 çıktı adet gunu 49.38 çıktı hemşire arkadaşlarım normal değer dedi pazartesi yıne yaptırcam adet sancım vardı ama artık yok telaş edeyimmii:18::18::18::18:

Hayır hayır hiç telaş yapma tatlım benim ilk gebeliğim bebişte hemen geldi o yüzden ben biraz korktum tecrübem olmadığı için araştırma yaptım hani bişey varsa dr a erken gitmek daha mantıklı mı diye bu dış gebeliği gördüm aslında hiç okumamak gerekiyor o ihtimal herkeste hep var ama bence kanamayla belli eder kendini Allah ım esirgesin tabii sen şimdi gebeliğin tadını çıkar haftayada dr a gittik mi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…