2014 Kasım Anneleri

evettt :) şöyle bi görsem bebeğimin o minnak kalbinin atışlarını.. herşeye bedeldir heralde bu dileğim

ben sat 10 şuabt..ben dayanamadım dün test yaptım..negatıf çıktı ..bırkaç saat sonra sılık ıkıncı cızgı çıkmış..eger mahıleysem bu bır mucıze ..elım ayagım bırbırıne karıştı..çok şaşakınım ..allahım hamıle olayım...amınnnnnnnnn

olabilirsin canım :)) ama mutlaka kanda baktırrrr,garanti olsun

pzrts randevumuz var,dr kesemizi küçük bulmuştu biraz bebişe bakcaz..umarım herşey yolundadır :26:

İnşallah yolundadır rabbim yüzümüze baksın tatlım bende kesemi Çarşamba gördüm sıkıntı yok dedi önümüzdeki hafta gelirsen sadece bebeği görürüz ama 2hafta sonra gelirsen kalp atışlarında duyarız sana bırakıyorum dedi heyecanla 2haftanın geçmesini bekliyorum

umarım tatlımmm benimki hcg de istedi elimizde sonuç olsun dedi,,kesemiz büyümüşse istenilen kadar,,,, sıkıntı olmaz umarım..
için içine sığmıyor dimi zaman geçmez bilmez artık

arkadaşım 13 yıldır kanda baktırdımartık korkuyorum..

canım tamam ama saatler sonra çıkmış 2. çizgi.. olabilirde olmayabilirde.. kanda baktırki için rahat etsin,,ki deneyimlerime dayanarak muhtemelen vardır diyorum ama kesinliği yokkii.. aslında yarın sabah ilk idrarla testini tekrarlayabilrsin??? olmaz mı

Canım niye okasar cok ilaç verdiler sana.kan hapı falan? Bi sorun mu var? Ben sadece gnde 1 tane folidoce alıom o kadar sasırdım bunu okuyunca

kuramıyorum şuan bende ağla ağlaaa ancakkkk... en son bu pzrts hcg bakıldı,,3410 çıkmıştı. pazartesii 20000 civarlarında olması lazım minumum. bakalım noolacak
Yok cnm onu sormuyorum sağlık ocagında veya devlet hastanesınde yapılıyomus toxoplasma kan sayımı vs gibi.ben saglıkocagına bildirdim hamile oldgmu perşembe gunu ac gel dedi.

Yok cnm onu sormuyorum sağlık ocagında veya devlet hastanesınde yapılıyomus toxoplasma kan sayımı vs gibi.ben saglıkocagına bildirdim hamile oldgmu perşembe gunu ac gel dedi.

umarım iyi haberlerle gelir
yok kuzum ben toksoplazma yaptırmadım,kan sayımı yaptırmama da gerek yok aslında geçen ay kan vermiştim bi hasta için ozamanda yapılmıştı endişe etmem yani bu s.ocağına kaçıncı haftada gitmeliyiz bilmiyorumki :26: hiç sevmiyorum oraya gitmeyi,çok kötü bi aile hekimim var (

05.11.2014 yaş 26

Benimde idrarda cok cok silik cikmisti. Hatta esim goremedi bile. Ertesi gun ilk idrarla twkrar yaptim.yine coook silik cikti. Ama bu kez az daha iyi gozukuyodu. Var mi yok mu diyw dusunmekten sikildim ve adete 3gun kala kan verdim. Hamileymisim. Kan garanti oldugu icin negatif cvp almaktan korkuyosun biliyorum. Dile kolay 13 yil. Insalah hayirllisiyla hamilesindir. Burdan bi arkadas hamilenin duasi gercek olur dedi. Insallah diyw dua etti benim icin. Hamilwyim simdi. Bende cani gonulden senin izcin dua wdiyorum . Insallah HAYIRLISIYLA hammilesindir.

Baska testlerde var sanırım sile hekimşni sevmiodan devlet hastanesine gidil en kısa zamanda gebelik ilk izlem tahlilleriniyaptrmanı tavsiye ederim bu zorunlu bişey cnm bnde yeni öğrendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…