2014 Kasım Anneleri

amin canım benim testlerimde 10-15 dk sonra silik çıktı inanmadım adetime 4-5 gun kala 5 testte silik çizgi çıktı inanmadım kan verdim 19 çıktı 1 gun sonra 49 allahım sanada nasip etsin inşallahhh 13 yıllık hasretin sona ersin inşallahhhhh:nazar::emir_bebek:

bak aldım kucağıma sende alacaksın inşallah stres yapma sakin ol ne zaman gideceksin dr a yada gittinmi kesni gördünmü

Gördüm canö kesemi 14 mm

selammm
kese gorundu :p
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
3 hafta sonra tekrar gıdecegım :)):KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16:

ekım sonlarında dogum olur dedı ama duruma gore hareket edecegımızıde soyledı

hayırlı olsun darısı basımızaa :KK49::KK49::KK49::KK49:

Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...

tatlım bana sorabilirsin,fırsatım oldukça burdayım :KK34: benimde yazdıklarıma cevap vermiyolar bazen ama küsmüyorum,,, cevap vermeyene yazmıyorum artık napayım :KK66: ki sen bugün beni çok mutlu ettin gitme bi yerlereeee :KK49:

Canım niye okasar cok ilaç verdiler sana.kan hapı falan? Bi sorun mu var? Ben sadece gnde 1 tane folidoce alıom o kadar sasırdım bunu okuyunca

canım dün kan ölçümüm yapıldı bende kansızlık var yani anemi. kanım 9 a düşmüş yine. yani normali 11 veya 12 olması lazım. kullanmassam düşmeye devam ediyor 7 ye düştüğünü bilirim aslında olması gereken hamilelikten öncede kullanmam gerekli ama işte hep ihmal. ayrıca 2 düşüğüm var. corasprin önlem amaçlı doktor demişti. decavit ise tamamen vitamin ilacı. ben et filan yiyemiyorum ondan yani. folibol zaten folik asit herkesin kullandığı bu kadar yani :KK70:

selammm
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
3 hafta sonra tekrar gıdecegım :)):KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK16:

Kesen kaç mm canm ve doktr kaç haftlık defi tam

tatlım bana sorabilirsin,fırsatım oldukça burdayım :KK34: benimde yazdıklarıma cevap vermiyolar bazen ama küsmüyorum,,, cevap vermeyene yazmıyorum artık napayım :KK66: ki sen bugün beni çok mutlu ettin gitme bi yerlereeee :KK49:

gborg sen gittinmi canım doktora ben kan tahlili yaptırmıştım dün aldım 451.0 çıktı. artık 18 marta kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. ama kansızlıkta çıktı :) kan hapı kullanmaya başladım yine. birde bu folibolu içmesem decaviti içsem sadece yetermi. çünkü i.kiside aynı işi görüyor. doktora sormayı unuttum.

Tmm cnm tşk ettim.

fırsat buldukça bende giriyorum. bende yardımcı olabilirim. ama bi giriyorum sayfa 70 de ise bi bakıyorum 80 gözümden kaçabiliyor bazı sorular. hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :nazar:

selammm

inanmıyorummmm harika bu canım benim :) inan ağzım kulaklarımda,,çok sevindim senin adına... dilerim bende duyarım bu anlattıklarını :KK16: şuan feci halde başım dönüyo bu arada,, çok kötü bi duygu buu

selammm

bu arada bebişi gördün mü merak ettim :) ultrason yok muuu,, keseni ölçtü mü doktorunnnn :) çok soru sordum am ne yapaymmm :KK52:

selammm

selam nihle inşallah senin şu mutluluğunu bizde tadarız. kimseye söylemedim daha hamile olduğumu korkudan. inşallah bende görürüm hiç nasip olmadı inşallah bu sefer olur. 18 martta buraya güzel şeyler yazarım. hayırlı olsun . inan çok sevindim :)

kızlar şuan cevap veremiyorum çok kötüyüm inanılmaz başım dönüyor kendime gelince dönücem

Slm kızlar bende bu cuma dr a gitmeyi düşünüyorum kese gözükür mü acaba yinede dr bi görsün içim rahat etsin istiyorum siz ne zaman gittiniz dr a :KK49:

selam nihle inşallah senin şu mutluluğunu bizde tadarız. kimseye söylemedim daha hamile olduğumu korkudan. inşallah bende görürüm hiç nasip olmadı inşallah bu sefer olur. 18 martta buraya güzel şeyler yazarım. hayırlı olsun . inan çok sevindim :)

Canımmm seninle aynıyız sen gittin mi dr a ne dedi :KK49:birde dış gebelik belirtileri var mı acaba şimdide ondan korkuyorum da:nazar:

senınle aynıyız bende cuma gıtmeyı düşünüyorum kanda baktırdınmı sen

Evet canım ilki 221 3gün sonrada 659 du dış gebelik olsa bu kadar artmazdı değil mi dr a görünmediğim için içim içimi yiyo bi sorun yoktur inşallah diye hoş şu saatte gitsem birşey göremeyecek o yüzdn haftaya cuma bi gideyimde dış gebeliği eleyim diyorum sen ne durumdasın tatlımm:KK49::KK49:

Son düzenleme:
X