- 3 Kasım 2013
- 608
- 25
- 34
amin canım benim testlerimde 10-15 dk sonra silik çıktı inanmadım adetime 4-5 gun kala 5 testte silik çizgi çıktı inanmadım kan verdim 19 çıktı 1 gun sonra 49 allahım sanada nasip etsin inşallahhh 13 yıllık hasretin sona ersin inşallahhhhh
bak aldım kucağıma sende alacaksın inşallah stres yapma sakin ol ne zaman gideceksin dr a yada gittinmi kesni gördünmü
selammm
kese gorundu
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
3 hafta sonra tekrar gıdecegım :))
ekım sonlarında dogum olur dedı ama duruma gore hareket edecegımızıde soyledı
Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...
Canım niye okasar cok ilaç verdiler sana.kan hapı falan? Bi sorun mu var? Ben sadece gnde 1 tane folidoce alıom o kadar sasırdım bunu okuyunca
gözün aydınnnhoş geldin aramıza
selammm
kese gorundu
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
tatlım bana sorabilirsin,fırsatım oldukça burdayımbenimde yazdıklarıma cevap vermiyolar bazen ama küsmüyorum,,, cevap vermeyene yazmıyorum artık napayım ki sen bugün beni çok mutlu ettin gitme bi yerlereeee
tatlım bana sorabilirsin,fırsatım oldukça burdayımbenimde yazdıklarıma cevap vermiyolar bazen ama küsmüyorum,,, cevap vermeyene yazmıyorum artık napayım ki sen bugün beni çok mutlu ettin gitme bi yerlereeee
Gördüm canö kesemi 14 mm
Tmm cnm tşk ettim.
oyy maşallah darısı başıma ben daha görmedim meraktayım vallahi
selammm
kese gorundu
selammm
kese gorundu
selammm
kese gorundu
selam nihle inşallah senin şu mutluluğunu bizde tadarız. kimseye söylemedim daha hamile olduğumu korkudan. inşallah bende görürüm hiç nasip olmadı inşallah bu sefer olur. 18 martta buraya güzel şeyler yazarım. hayırlı olsun . inan çok sevindim :)
Slm kızlar bende bu cuma dr a gitmeyi düşünüyorum kese gözükür mü acaba yinede dr bi görsün içim rahat etsin istiyorum siz ne zaman gittiniz dr a
senınle aynıyız bende cuma gıtmeyı düşünüyorum kanda baktırdınmı sen
Hoşgeldin vanımmm kasım anneleri çoğalıyorHosbulduk :) Umarim benim de bir bebisim olucak ❤️