- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
internet bi yandan iyi bi yandan kötü bende çok okuyorum bakıyorum şu olursa ya bu olursa diye eşim kızıyo boş yere kafanı dolduruyosun diyoo, haklıİnşallah öyledir takıntı yaptım kendime bir an önce günler geçsin istiyorum
ayyy zaten bizim kafa karışık daha da karıştırmasınlar:18:ben bu doktorlardan bişey anlamıyorum valla,,kimi sat gününü baz alıyo kimi yumurtlmayı,kimi hcg yi
ben bugun fasulyemı gormeye gıdıyorum ınsallah durumu ıyıdır dua edın olurmu :))
heyecan doruktaaaa
mrhb canım,, senin sat neydi :) benimle aynı gün görünüyorsun
merhabaa doğum gunu kutlu olsun kızının nice mutlu yaşlaraa
benimde annem çok söylendi ama mecbur kaldım demeye çünkü her gelişi stres üzüntü yaşatıyordu bende eşim ve kardeşim söyle en azından ona göre hareket etsin dediler söyledim ama keşke demeseydim sürekli zorluklarından ne sıkıntı yaşayacağımdan bahsediyor ama çok dinlememeye çalışıyorum sende oyle yap
Ama annem bisey derse kararliyim cevabimi vericem. Alaha sukur allah aratmadan veriyo evlatlarimi dicem. Nice insan cocuk sahibi olabilmek icib birsuru seye katlaniyo. Allahom beni bu yolda hic uzmedi lutfen sende beni uzme dicem. Insalah tabi.....
günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun dün canım sıkkındı giremedim
komsum var alt katımda beni çağırdı bende gittim dolap çekmek için yardım istedi
bende abla hamileyim çekemem deyince kadın şaşırdı aaaaaa hayırlı olsun hani korunuyordun yalancı dedi
daha evvel bebek istiyorum ama korunuyoruz daha senesi var demiştim ama bebişim o kadar korunurken
adetin 11. gunu minik bir kaçamakla oldudedim ben istiyorum aa delirdinmi sen iyi halt yedin
baktım çok konuşacak gideyim yemek hazırlamam lazım dedim kapıdan çıkarken arkamdan ben olsam aldırırdım
git aldır dediben ve kocam istiyoruz deyincede hah senin kocana dedi çok üzüldüm annem bile sevinmedi hamile oluşuma
eşim bile oğlum 5 yaşındayken istediği halde hamile oluşuma çok sevindi kaynanam bile sevindi çok üzüldüm gece rüyamda bile kadını
gördümtek dileğim bir an evvel yeni evi alıp burdan taşınmak
elbette kanda daha net cıkar bugun yaptıramassan kanı eczaneye ugramayı unutma:))
hoş geldiniz tatlım aramızakIZLARRR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE RABBİM İZİN VERİRSE KASIM ANNESİ OLACAĞIM
SANIRIM EN ACEMİ BENİM ŞUANDA
tatlım ben adetime 3 gün kala yaptırdım kantesti 74 çıkmıştı bidahada yaptırmadım bende ilk doğum yaptığım doktora gittim daha çok küçük dedi bakmadı 17 martta gidicem nadipse gittiğimde görünmezse stres yaparım ben biraz geç randevu olmadı daya iyi sanırım ama bi daha kan testi yapsa iyi olcsktı ya şuan içimde bi tedirginlik var acaba artıyo mu ki değer diye ama gitsem eminim yapmazfarketmez canım tok karnına iç bende kan testı yaptırdım 192 çıktı ben pts tekrarlıyım dıyorum testı senın kanda kac cıktı ben 25 marta randevu aldım ama bu randevuyu sürekl ıgıdecegım drdan aldım bıraz gec verıyorlar randevuyu ondan önce kese içişn gitmeyı düşünüyorum benım ılk gebelıkte 4+5 te fln kese görünmüştü 6+2 dede kalp atımı başlamıştı busefer bende kese için 14 ünde sanırım gıdıcem sonra 25ini bekelrım zaten ozamana ancak kalp atımı baslar
Canım doktor liste verdi bana onu paylaşayım seninle günde bir yumurta beyazı 2bardak süt 2ceviz 1avuç fındık bir avuç kabak Çekirdeği hafta da bir gün balık haftada 2gün et 2buçuk lt su kafein den maydanoz dan ve çiğ etten uzak dur
Herkese gunaydin. Carsambayi iple cekiyorum keseyi gormek icin. Ama gorunmeyebilir. Sata sore 5+0 cunku. Karindan gorunmezse vajinal bakmasini istiycem. Bikac hafta daha zor beklerim cunku. Ben de anneme hwnuz soylemwdim ve cok stresliyim. Erken diye surat yapicak bana ve cocuk gibi kprkuyor soylemeye. Bugun kizimin 3.yas dogum gunu. Bu gunumu berbet etmemek icin yarin soylemeyi dusunuyorum. Allahim niye bu kadar mudahale ediyolar hayatimiza.
hoş geldiniz tatlım aramıza
tatlım ben adetime 3 gün kala yaptırdım kantesti 74 çıkmıştı bidahada yaptırmadım bende ilk doğum yaptığım doktora gittim daha çok küçük dedi bakmadı 17 martta gidicem nadipse gittiğimde görünmezse stres yaparım ben biraz geç randevu olmadı daya iyi sanırım ama bi daha kan testi yapsa iyi olcsktı ya şuan içimde bi tedirginlik var acaba artıyo mu ki değer diye ama gitsem eminim yapmaz
eslacım ben folbıaolu ılk gebelıkte ıcmıstım onu özellıkle drlar günde 1 tane rahat dıye verıyorlar folıc plus günde 3 tane dıye sen dra fln danıstınmı benım bıldıgım o günde 1 tane ıkı degıl prespektüsündede 1 yazıyodu
Merhaba arkadaslar doktordan yeni geldim 4 mm kese gorundu daha cok yeni hamileligim bende bilgilerimi yazayim listeye eklerseniz sevinirm 30 yasindayim 2.hamileligim 11 kasim tahmini dogum gozukuo
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ınsallaaahhh
evet gorunurse ınsallah
bakalım neyle sonuclanacak:))
ben bu doktorlardan bişey anlamıyorum valla,,kimi sat gününü baz alıyo kimi yumurtlmayı,kimi hcg yi
internet bi yandan iyi bi yandan kötü bende çok okuyorum bakıyorum şu olursa ya bu olursa diye eşim kızıyo boş yere kafanı dolduruyosun diyoo, haklı
ayyy zaten bizim kafa karışık daha da karıştırmasınlar:18:
hayırlı haberlerle gel inş canım
Öncelikle kizinin dogum gunu kutlu olsun canim:) ya minikpresnsimede yazdim Allah'in takdiri olmasa olmuyo bu isler. Annenin gozunun icine bakmasi ikinci kez anneligin yavrusuna nasip oldugu icin sevinmesi gerek? bir de ne biliyim sen uzulsen erken diye onun yine seni sevindirmeye calismasi iyi taraflarini soylemesi gerek? bide sizler icin zamanlama normal yani. 2. bebegine ilki 3-4 aylikken hamile kaldi kuzenlerim onlara bile herkes sevinmisti. ki benimde istiyorum. yumurta sayim az menepoza ramak kalmis bu hamileligi ucundan yirttarak yasiyorum:) ikincisini yapincaya kadar yumurta kalirmi hic bilmiyorum yani siz hic takmayin ve kiymetini bilmeye dewam edin; bekletmeyi sewmeyen bebisler geliyo:))
Sent from my GT-I9070P using Kadınlar Kulübü mobile app
Benim 25ocak canım
hoş geldiniz tatlım aramıza
tatlım ben adetime 3 gün kala yaptırdım kantesti 74 çıkmıştı bidahada yaptırmadım bende ilk doğum yaptığım doktora gittim daha çok küçük dedi bakmadı 17 martta gidicem nadipse gittiğimde görünmezse stres yaparım ben biraz geç randevu olmadı daya iyi sanırım ama bi daha kan testi yapsa iyi olcsktı ya şuan içimde bi tedirginlik var acaba artıyo mu ki değer diye ama gitsem eminim yapmaz
Aynen canım ya . . .
Bize sattan baz alındığını ogreten doktorlar oldu..eski hamileler 9 ay 10 gun sayarlamis ya millete 40 hafta(10ay) anlatacam diye gobegim catlardı....şimdi yine degismis ben sata gore 6 hafta fiye gittim 2 subat yumurtlama gunumdu ki iliski gunumde ayni zamanda 3 martta gittigimde 4 hafta demisti
artik bende anlamiyorum yaee)))))))))))