Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ypıyprsun calısıyorsun degıl mı
Evet 1 seneyi geçti çalışmaya tekrar başladım Yaman a annem bakıyor benimNe ypıyprsun calısıyorsun degıl mı
Yamana kım bakıyor
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur. Araları 3.5 yaş oluyor bakalım bizi neler bekliyor. Eren zor bir çocuk, yemek ve uyku sıkıntımız var malesef.. Allah kolaylık versin hepimize. Yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi hallolur Allah'ın izniyle. Sen çalışıyor musun şuan ? Nasıl iki çocuklu hayat :))
Yari zamanli calismak hakkimi kullaniyrm cnm
Bankada calisiyrdyn hatirlarsin belki
Iki cocuk guzel ya, tekrar bir bebek heyecani
Erenin yemek ve uyku sorunu nasil? Bnmkinde de var
Tek sevdigi sey makarna
Kahvalti yapmiyor
Yumurta peynir zeytin hayal bize
Hic yumurta yediremedim
Kusuyor
Agliyor
Zorla bisey yemez
Yayla corbasi makarna borek kuymak krep
Sevdikleri bu kadar
Hatırlıyorum tabi ki. Ben de bu sene calismiyorum kolejde devam edecektim ama hamilelikte olunca bir de eren bu seneyi evde geçirmeye karar verdim. Eren gündüz uyumak istemiyor uyumadigi zamanlarda dahil gece 12 hatta 1 gibi uyuyor. Resmen direniyor çocuk. Yemek işimiz de çok sıkıntılı. Yumurta, peynir, mercimek çorbası ve sebze yemeklerini kesinlikle yemiyor yayla çorbası, makarna, köfte gibi belli başlı yiyecekler yiyor. Ben de çok üzülüyorum yeterli beslendiğini düşünmüyorum. Dr umuz bu durumu öğrenince polivit diye vitamin surubu verdi. 2 sise onu kullandik. Zorla yemek yemiyorlar arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Sabah kahvaltısı için az önce sigara böreği sarıp dolaba koydum. Sırf eren kahvaltıda herşey yemiyor diye. Bu arada üstüne gitmeyip ac bırakmayı da denedim. O zamanda bir iki lokma atıştırıp kalkıyor. Midesini tutacak kadar yiyor. Ben yemek ve uyku işini çözemedim malesef
Kilosu nasil cnm ?
Bnmkinin boyu kilosu fazla
Kocaman bir cocuk
Ama yapisal birsey
24 kilo
Vitamin sormadim dr a
Meyve agzina surmuyor
Sut yogurt seviyor
Kofte moduna gore
Ac birakmak bizde de ise uaramadi
Vitamin sorsam mi bende dr a
Yok cnm dr genetık sıze cekmış dıyorHayırlısı ile kucağına almak nasip etsin rabbim inşallah.
ara yaşları çok iyi bende çok isterim de şuan imkansız bişey benim..
yemek konusu bende çok zor kreşte yiyo diyo öğretmeni ama ben evde daha doğru
düzgün yediğini görmedim çorba pilav köfte kahvaltı eh işte.
sebze baklagil vs değişik şeyler daha 1 kere görmedim yediğini doğru düzgün.
inşallah düzelirler.
yemek sorunu herkesde var sanırım yaa.
çok üzülüyorum sinirleniyorum pilav köfte çorba
sebze yesin istiyorum ıspanak vs gibi yada baklagil
ama yok nerde bunları yiyecek 4 gözle bekliyorum
anne acıktım demesini yada istediğim şeylerini yemesini.
herkesde aynı sorun ya ne zaman düzelicekler.
ilaçtan fayda gördün mü peki iştah falan açtımı yani.
nar mandalina çok güzel yer.
kahvaltı eh işte.onun dışında
yemekle hiç aramız yok yiyeceği günleri görücem mi
bilmem kreşte öğretmeni çok güzel yiyo diyo ama bilemiyorum valla
bana mı yapıyo.vermesem bütün aklına gelmez.
seninki maşallah kilosuna benimki 14 kg doktor kilosuna
çok demiyormu yaşına göre peki.
Boyu iyi de kilosu 15. Yemek uyku haricinde siniri ve hırçınlığı beni çok yoruyor. Bugün kreşlerin oyun gruplarına bakıcaz. Ereni yarim gün de olsa göndermek istiyorum. Evde ben yetemiyorum onaKilosu nasil cnm ?
Bnmkinin boyu kilosu fazla
Kocaman bir cocuk
Ama yapisal birsey
24 kilo
Vitamin sormadim dr a
Meyve agzina surmuyor
Sut yogurt seviyor
Kofte moduna gore
Ac birakmak bizde de ise uaramadi
Vitamin sorsam mi bende dr a
Hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin rabbim inşallah.
ara yaşları çok iyi bende çok isterim de şuan imkansız bişey benim..
yemek konusu bende çok zor kreşte yiyo diyo öğretmeni ama ben evde daha doğru
düzgün yediğini görmedim çorba pilav köfte kahvaltı eh işte.
sebze baklagil vs değişik şeyler daha 1 kere görmedim yediğini doğru düzgün.
inşallah düzelirler.
yemek sorunu herkesde var sanırım yaa.
çok üzülüyorum sinirleniyorum pilav köfte çorba
sebze yesin istiyorum ıspanak vs gibi yada baklagil
ama yok nerde bunları yiyecek 4 gözle bekliyorum
anne acıktım demesini yada istediğim şeylerini yemesini.
herkesde aynı sorun ya ne zaman düzelicekler.
ilaçtan fayda gördün mü peki iştah falan açtımı yani.
nar mandalina çok güzel yer.
kahvaltı eh işte.onun dışında
yemekle hiç aramız yok yiyeceği günleri görücem mi
bilmem kreşte öğretmeni çok güzel yiyo diyo ama bilemiyorum valla
bana mı yapıyo.vermesem bütün aklına gelmez.
seninki maşallah kilosuna benimki 14 kg doktor kilosuna
çok demiyormu yaşına göre peki.
Cok ıyı olur cnm yaBoyu iyi de kilosu 15. Yemek uyku haricinde siniri ve hırçınlığı beni çok yoruyor. Bugün kreşlerin oyun gruplarına bakıcaz. Ereni yarim gün de olsa göndermek istiyorum. Evde ben yetemiyorum ona
Bi bakayım bugün haber veririm. Ben antalyadayım gerçi heryerde farklıdır ama fikir olur en azindanCok ıyı olur cnm ya
Ucretlerı falan ne kadar acaba
İkinci bebeğini bekliyorsun sanırım hayırlı gebelikler dilerim inatçı valla şimdiki çocukların hepsi Rabbim hepimizin sabrını artırsın ben 4 yaşında vermeyi düşünüyorum okula hayırlısıBen inatçı zor bir erenle uğraşıyorum. Çok şükür onun haricinde iyiyiz. Kreşe bakıcaz bugün. Bakalım hayırlısı
Çok teşekkürler inşallah hayırla sağlıkla gelir bebiş. Kreşi normalde ben de hep 4 yaş diyodum ama evde çok sıkılıyor tek başına da oyun oynamıyor. Yarım gün gönderelim dedik eşimle ama bugün bakmaya da fırsat olmadi. Inşallah kafamıza yatan bir yer buluruz. Tuvalet işi de olmadi. Ramazanda tam 2.5 yaşındayken bir denememiz oldu ama malesef başarısız olduk. Ondan sonra da denemedik tekrar. Çünkü ne klozet ne lazimliga oturmuyor. Kaçıyor. Bir şekilde oturttuysamda 1 kez dahi yapmadı hep tuttu Isim zor bu konuda napıcaz bilmiyorum. Yaman nasıl iyidir inşallah. Tuvaleti ne zaman hallettiniz siz, zor oldu muİkinci bebeğini bekliyorsun sanırım hayırlı gebelikler dilerim inatçı valla şimdiki çocukların hepsi Rabbim hepimizin sabrını artırsın ben 4 yaşında vermeyi düşünüyorum okula hayırlısı
canım bu konuda cok sıkıntı yaşadım bende o yüzden yazmak istedim. sürekli çevremdeki insanların saçma sapan laflarını duymaktan sıkılmıstım. aaa hala bezleniyor mu koca kız oldu vs. sürekli cocuga da baskı yapıldı. bir kere denedik daha önce altına yaptı bir kaç kez bende dedim egitim falan yok beze devam. rahat bıraktım zorlamadım ve tam dogum gününden bir gün sonra alıstı tuvalete. hiç ugrasmadan alıstı. şimdi o kadar kızıyorum ki stres yaptıgım için kendime. nihayetinde kimse belirli bir yaştan sonra bezlenmiyor ve her cocuk buna zamanı gelince alışacak. şimdi kendi de çok mutlu ve anlıyorum ki o sürekli soran insanlardan dolayı çok etkilenmiş. o yüzden demem o dur ki stres yapma. illaki doğru zamanı var oğlun içinde.Çok teşekkürler inşallah hayırla sağlıkla gelir bebiş. Kreşi normalde ben de hep 4 yaş diyodum ama evde çok sıkılıyor tek başına da oyun oynamıyor. Yarım gün gönderelim dedik eşimle ama bugün bakmaya da fırsat olmadi. Inşallah kafamıza yatan bir yer buluruz. Tuvalet işi de olmadi. Ramazanda tam 2.5 yaşındayken bir denememiz oldu ama malesef başarısız olduk. Ondan sonra da denemedik tekrar. Çünkü ne klozet ne lazimliga oturmuyor. Kaçıyor. Bir şekilde oturttuysamda 1 kez dahi yapmadı hep tuttu Isim zor bu konuda napıcaz bilmiyorum. Yaman nasıl iyidir inşallah. Tuvaleti ne zaman hallettiniz siz, zor oldu mu
Ah ne guzel anlatmışsın. Bir de insanlar anlasa bunu. Hâlâ bezli olması çok ilginç geliyor herkese. 25 kasımda 3 yaşını dolduracak. Önümüz kış. Nasıl yapsak bilemiyorum. 2.5 yaşında 4 gün denedik. 1 kez dahi tuvalete lazimliga yapmadı. 5. Gün bez istiyorum dedi benimde işime geldi. Çünkü resmen o 4 günde tükendim. Heryer battı. Gece gündüz perişan olduk ikimizde. Kötü bi deneyim oldu ama demek hazır değilmiş o zaman. Şimdi tekrar ne zaman başlamam lazım bilemiyorum. Allah nasip ederse mayısta doğum var. Öncesinde öğrenirse çok iyi olurdu benim için. Bu arada bebislerimizi hayirla saglikla kucagimiza alalim inşallahcanım bu konuda cok sıkıntı yaşadım bende o yüzden yazmak istedim. sürekli çevremdeki insanların saçma sapan laflarını duymaktan sıkılmıstım. aaa hala bezleniyor mu koca kız oldu vs. sürekli cocuga da baskı yapıldı. bir kere denedik daha önce altına yaptı bir kaç kez bende dedim egitim falan yok beze devam. rahat bıraktım zorlamadım ve tam dogum gününden bir gün sonra alıstı tuvalete. hiç ugrasmadan alıstı. şimdi o kadar kızıyorum ki stres yaptıgım için kendime. nihayetinde kimse belirli bir yaştan sonra bezlenmiyor ve her cocuk buna zamanı gelince alışacak. şimdi kendi de çok mutlu ve anlıyorum ki o sürekli soran insanlardan dolayı çok etkilenmiş. o yüzden demem o dur ki stres yapma. illaki doğru zamanı var oğlun içinde.
henüz tuvalet eğitimine başlamadık biz önümüzdeki ay başlıcaz inşallahÇok teşekkürler inşallah hayırla sağlıkla gelir bebiş. Kreşi normalde ben de hep 4 yaş diyodum ama evde çok sıkılıyor tek başına da oyun oynamıyor. Yarım gün gönderelim dedik eşimle ama bugün bakmaya da fırsat olmadi. Inşallah kafamıza yatan bir yer buluruz. Tuvalet işi de olmadi. Ramazanda tam 2.5 yaşındayken bir denememiz oldu ama malesef başarısız olduk. Ondan sonra da denemedik tekrar. Çünkü ne klozet ne lazimliga oturmuyor. Kaçıyor. Bir şekilde oturttuysamda 1 kez dahi yapmadı hep tuttu Isim zor bu konuda napıcaz bilmiyorum. Yaman nasıl iyidir inşallah. Tuvaleti ne zaman hallettiniz siz, zor oldu mu
yanı dişlerini sıkıp bırbırıne sürtüyor evet dr dedi streslı gecen gun sonunda yaşanabılırmıs içsel yanıDr mu dedı
Nasıl gıcırdatıyor
Pedagog a mi getirsem ya napsamyanı dişlerini sıkıp bırbırıne sürtüyor evet dr dedi streslı gecen gun sonunda yaşanabılırmıs içsel yanı
Allah hepimize kolaylık versinhenüz tuvalet eğitimine başlamadık biz önümüzdeki ay başlıcaz inşallah
2 gündür ereni uyuturken dişlerini gıcırdattığını farkettim. Uyuduktan sonra değil bizim ki uykuya geçişte yapıyor. Kızdım hatta eren napıyorsun dişlerin ağrır falan dedim. Sanırım bilinçli yapıyor tam anlayamadım. Takipteyim bu aralarPedagog a mi getirsem ya napsam