2014 Kasım Anneleri

Keçi boynuzu özünü kullanan arkadaşlar çocuğunuza ne zaman veriyorsunuz? Ben sabah aç karnına iciriyorum ama sonrasında kahvaltı yapmak istemiyor. Acaba tatlı diye tok mu tutuyor ya da tıkıyor mu diye düşünüyorum. Erenin Bebekliğinden beri kahvaltıyla arası yok bu durum canımı çok sıkıyor artık büyüdüler normal kahvaltı yapmalı ama yerse en fazla 2-3 zeytin bazen sadece bir iki parça domates. Peynir, yumurta yemiyor. Bir çözüm bulmam lazim

Yamanım benim geçmiş olsun teyzem.gözlük kullanımı bu yaşta çok zordur ya. Allah kolaylık versin

Allah dermansız dert vermesin önemsiz bişey

Geçmiş olsun canım. Erken yaşta taktığı için bırakır ilerde buyuk ihtimalle. Benim kızım da gözlüklü hipermetrop 4 yaşında taktık gözlerini çok kısıyordu öyle farkettim.
Senin uyarını dikkate almalıyım tesekkürler yazdıgın için. benim oğlum da cok dusuyor gözle ilgili olabileceği gelmedi hiç aklıma niyeyse ablası da gözlüklü olmasına ragmen. İlk fırsatta gotureceğim. Sen başka bir belirti sezdin mi?

Kesinlikle başka bir belirti yoktu yürürken çok düşüyordu artık sürekli görmüyor Musun oğlum diyorduk önüne baksana sonradan dedim gözünde bir sıkıntı mı var bunun bi oyun oynuyorduk deliklere takmakta zorlandı o zaman baya emin oldum hipermetrop göz tembelliği yaparmış sende yakın zamanda götür ama takmıyorlar işte zorla yani

Adaşim a101 den aldigin masal anlatan kuzudan memnunmusunuz? Bu hafta geliyor da o zaman kalmamisti alamamistim. İşe yariyor mu önerir misin?

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

Kızlar merhaba hepinize.bebeginizi tuvalete alıştıran var mı. Bez kullanmayı bırakan var mı.nasıl bir yöntem uyguladınız

Bacım bu yeni nesil doğmadan teknolojiye meraklı.allah bilir içerde topik kurup birbirleriyle mesajlaşiyorlardır.allahım zamanında kolay yoldan dogurmayı nasip etsin inşallah.

Ayni durumdayizz

Geçmiş olsun carputi bende hep gözlüklü bir çocuk oldum hiç birşeycik olmaz gözlükten Kocaman öpüyorum sarı oğlanı

Cocugunuzun gözündeki sorun ne acaba benim oğlumda 20 kasım doğumlu ve hipermetrop astigmat çıktı gözünde bir 8 biri 9 derece malesef 3 aydır gözlük takıyoruz göz tembelliğine çevirmesi diyede bir haftadır oldu baslayalı kapatma tedavisi uyguluyoruz

Kızlar merhaba hepinize.bebeginizi tuvalete alıştıran var mı. Bez kullanmayı bırakan var mı.nasıl bir yöntem uyguladınız
cnm bende merake dıyrm
mıdem bulandıgı ıcın annemde kalıyorum ve bu durumu askıya aldık bıraz
ancak kardesı dogmaden oturtmamız lazım
nasıl yapıcam bılmıyrm
korkuyrm

Slm kızlar oğlum çok fena tavır aldı bana sütü kestgm için suratıma bakmıyo sarılayım seveyim istyorum itiyo içim gdiyo bnmde,travma yaşıyo walla.göğüslermde fena oldu,ne kdr sürdü szde ?
bnm bende bı hafta surdu
mecbur sagdım annem sagma dedı
bı gun atesım cıkınca ve cnm cok acıyınca sagdım
sonra ıkı uc gundesonra sagdım derken cekılıyor
ama tamamen kaybolması bı seneyı buluomus

kızlar oglum hıc yemek yemıyor
kahvaltı zaten yapmıoyrdu
yani peynır, zeytın, yumurta falan yemıyor, kucukken herseyı ayrı ayrı vermıstım ve yerdi
buyudukce hıc bırsey yememeye basladı
kahvaltıda krep ve bore k olursa onları yıyor
sonra corba ıcıyor
hııcc bır sekılde yemek yemıyor
ne kofte, ne patates, ne et
pilav, makarna, corba anca
yedıgı baska hıcbır cesıt yok
gecen sene bruksel lahanası bıle yıyordu
yemedıgı yoktu

sızde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…