- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
Plannera okulun adını yazmamışım kusura bakma minik dahiler.Benim oğlum da öyle kendi yemek istiyor tadını beğenmezse oyuna cevırıp heryeri batırıyor. Bana yedirtmediği için de canı ne isterse onu yiyor. İştahı güzel ama kendi sevdiği şeylere güzel. Zorlamıyorum ben de cunku kızımda o hatayı cok yaptım herseyden yesin diye zorladım oyaladım yedirdim hala yemek yemekten nefret ediyor cok seciyor ve okulda ac geziyor resmen.tam tersi olması gerekirken oğlum döke saça da olsa yiyip kalkıyor kızıma ben yediriyorum çoğu zaman. Yemekten soğumasın da yemek yemeyi seven çocuk ilerde diğer tatlara da alışır belki ama yemek yemeyi sevmeyen cocuk asla yeni tatlara açık olmuyor. Benim iki çocuktan yaşadıgım tecrübe
Benim oğlum da öyle kendi yemek istiyor tadını beğenmezse oyuna cevırıp heryeri batırıyor. Bana yedirtmediği için de canı ne isterse onu yiyor. İştahı güzel ama kendi sevdiği şeylere güzel. Zorlamıyorum ben de cunku kızımda o hatayı cok yaptım herseyden yesin diye zorladım oyaladım yedirdim hala yemek yemekten nefret ediyor cok seciyor ve okulda ac geziyor resmen.tam tersi olması gerekirken oğlum döke saça da olsa yiyip kalkıyor kızıma ben yediriyorum çoğu zaman. Yemekten soğumasın da yemek yemeyi seven çocuk ilerde diğer tatlara da alışır belki ama yemek yemeyi sevmeyen cocuk asla yeni tatlara açık olmuyor. Benim iki çocuktan yaşadıgım tecrübe
1250 de çok ya abartıyor bazı okullar...Eyüp de okul sana uzak sanırım.
Canım eğer birkaç kelime konuşuyor ise sorun yok demektir.Üsteleme derim.bir çok arkadaşımda aynı durumda .Merhaba hanimlar 2015 kasim annesiyim size birsey soracağım. Kizim sadece baba mama ve hoppa diyor onun disinda hic heceleme kelime yok. Kitap okuyorum surekli kelimeleri tekrar ediyorum birsey vereceksem ustune bastira bastira soyluyorum. sizin onereceginiz birsey varmi. Yoksa bekleyim acilir mi dersiniz :))
Canım çok geçmiş olsun.Sen yinede Dr â götür üzerine artmasına yavrununAllah kolaylık versin cnm..topik terkedilmiş gbi,herseyimizi yazardık buraya zmn nasıl da geçti.şimdi de kış hastalıklaryla mücadele,oğlum kreşten dolayı sürekli hasta,burun tıkanıklığı sinüzite ve kulak enfeksyonuna çevrmiş yapmadıgım şey kalmadı hep dolu burnu horluyo geceleri geniz etinden şüphelenyorum operasyn için de küçük..napcagımı şaşırdım ağrısı var bas ve kulakta tutuyo sürekli.calpolle idare edyorum antbyotk vermemk için.of göz göre göre elden bişe gelemeden iltihap oldu.sizlerde nasıl gdiyo hamileler arttı mı:)
söylediklerinin hepsini biz de yaptıkk. 2 yaş 2 aylık oldu anne babadan başka bir şey demiyor. yeni yeni anne al demeye başladı hepsi buMerhaba hanimlar 2015 kasim annesiyim size birsey soracağım. Kizim sadece baba mama ve hoppa diyor onun disinda hic heceleme kelime yok. Kitap okuyorum surekli kelimeleri tekrar ediyorum birsey vereceksem ustune bastira bastira soyluyorum. sizin onereceginiz birsey varmi. Yoksa bekleyim acilir mi dersiniz :))
hayırlı olsnKızlar bilgi olsun diye yazayım...
Kreş tam gün verdik 800 TL
Yarım güne 600 TL dediler.
Uyku,oyun ve etkinlik odaları ayrı ayrı...
2 yaş grubu sınıfları 12 kişiler.
Tuvalet eğitimi de veriyorlar.
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
Bekleme salonunda sınıflar izlenebiliyor
Ortak alanlar da net ortamından izlenebiliyor.
Ya canim aradan cok zaman gecmis ama 3 aylik hamileyim bende gidiyorum servt hanima memnun kaldin mi dogumundan kimseyi bulamamistim forumdaCanim ben beylikduzu kolanda servet tuccar a gittim normal dogum yaptim sartlara uygunsan yapiosun ama bi sorun gorurse sezeryana alir
benim mesela bebegime kordon uc kere dolanmis
Eger kalp atisinda sorun olsaydi hemen sezeryana alirdim seni dedi
Allah kolaylık versin canım...inşallah memnun kalırsın.hayırlı olsn
mükemmeeeelll
bizim de servis dahil 850 ama saydıkların hiç yok benim bulabildiğim en iyisi buydu. uyku ve oyun odası aynı .en çok buna takılıyorum. bizimki de 12 kişi, 2 öğretmen. izleme olayı da yok.. yemek olayı güzel evet. listeyi beğendim. ve acıktığı için mecbur yiyo. kar tatili vsden doalyı 4+2 gün yarım gitti. perşembe cuma servise bindi ama çok ağladı bu hafta uykuyu da uyuyacak sonra alacağım. önümüzdeki hafta artık tam olur çünkü 10 güne işe başlıyorum...
Evet memnun kaldim doktordan fakat hastaneyi hic begenmedim bana sarilik riskivsr deyip bebegimi emzirtmediler mama verdirdiler ilk gun sonra biraktirmak icin cok ugrastim sadece bu degil baska seylerde var testlerini orda yaptirma mumkun oldugunca kan testlerini yani ama doktordan memnunum olurda birgun ikinci olursa yine ona giderim heraldeYa canim aradan cok zaman gecmis ama 3 aylik hamileyim bende gidiyorum servt hanima memnun kaldin mi dogumundan kimseyi bulamamistim forumda
Cnm birden konuşuyorlarsöylediklerinin hepsini biz de yaptıkk. 2 yaş 2 aylık oldu anne babadan başka bir şey demiyor. yeni yeni anne al demeye başladı hepsi busu bile demiyorrrr. sürahiyi gösterip istiyor. biz hala bekliyorz.
Lilipit hoş geldin.Kızlar merhabanasılsınız
Bebekler nasıl?
Herkese sorularım var
Bebeğinizin yemek düzeni nasıl? İnatlaşma ve değişim var mı? (Oğlum hiçbirşey yemez oldu) çorba süt pilav makarna börek o kadar
Tuvalet eğitimi yaptınız mı
Nasıl gitti ya da gidiyor
Bende başlamak istiyorum
İngiliCe konuşuyor musunuz ya da kitap
Napmak lazım erken mı
Cok tesekkur ederimm canimm simdii halkali kent hastanesinde bende ayni durumdayim doktor iyi ama hastane hic guzel degilEvet memnun kaldim doktordan fakat hastaneyi hic begenmedim bana sarilik riskivsr deyip bebegimi emzirtmediler mama verdirdiler ilk gun sonra biraktirmak icin cok ugrastim sadece bu degil baska seylerde var testlerini orda yaptirma mumkun oldugunca kan testlerini yani ama doktordan memnunum olurda birgun ikinci olursa yine ona giderim heralde