2014 Kasım Anneleri

Biz çok şükür kahvaltı yapıyoruz zaten tek güzel yediği öğün kahvaltı kızımın karnıbahar, pırasa bile yerdi şimdi ağzına sürmüyor sebzenin hiç birisiyle arası yok ben bulgur pilavı üzerine tez yazacak duruma geldim kabaklı mantarlı bulgur pilavına gidecek bütün sebzeleri deniyorum pilavın hayrına yiyor mercimek çorbasının içindede bir çok sebze gidiyor mesela kereviz kabak gibi yesinde Nasıl yerse yesin diyorum artık eltim mesela ıspanağı biraz haşlayıp krep hamuruna karıştırıyor oğluna yedirebilmek için anne olmak mutfakta kimya mühendisine çeviriyor insanı

Heh hoşgeldin aramıza . 4 yasinda oğlum ve 2 yaşına kadar çok güzel yiyordu.
Şimdi yemek görünce gerek yok diye kaçıyor
Bazen de beni şaşırtıyor 2 tabak 3 tabak yemek yiyor . Zorlama yanlısı değilim lakin üzülmüyor da değilim .
Hay bu akrep inadına diyip susuyorum

cnm bende merake dıyrm
mıdem bulandıgı ıcın annemde kalıyorum ve bu durumu askıya aldık bıraz
ancak kardesı dogmaden oturtmamız lazım
nasıl yapıcam bılmıyrm
korkuyrm
İkili klozet kapağı aldık bak buraya oturur çişini yaparsan sana çıkartma vericem falan motive etmeye çalışıyoruz ama sanırım daha hazır degil

Kızlar bilgi olsun diye yazayım...
Kreş tam gün verdik 800 TL
Yarım güne 600 TL dediler.
Uyku,oyun ve etkinlik odaları ayrı ayrı...
2 yaş grubu sınıfları 12 kişiler.
Tuvalet eğitimi de veriyorlar.
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
Bekleme salonunda sınıflar izlenebiliyor
Ortak alanlar da net ortamından izlenebiliyor.

Evet kızlar kaçınılmaz son oğlum bronşit oldu okadar üzerine düşüyorum dikkat ediyorum kreş mahvetti bizi çocuk 3aydr hiç iyleşmedi zaten şimdide bronşit oldu çok üzgünüm yaa napıcamı şaşırdım 5gündür evde göndermiyorum hava veriyoruz antibiyotik içiyor yok yok ne öksürük geçiyor ne balgamı atabiliyor nede burun tıkanıklığı geçti napıcamı şaşırdım götürmediğim dr kalmadı koca ankarada tavsiye edebilceğiniz bitkisel şeyler varmı lütfen yardım edin bana keşke bir bakıcı bulabilsemde çocugum rahat evinde kalsa ama oda yok güvenemiyorum kimseye

Hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olur eren paşa

Hayırlı olsun canım hangi okula gidiyor ?

valla canım sorma bu durum benide çok rahatsız
babannesi sağolsun çok güzel baktığını iddaa ediyor ama benim için hiç
öyle değil ben yemek yapıyorum onu yedirmiyo alışmış şehriye çorbası pilav yada muhallebi
benim gördüğüm hep bunları yiyo çocuk ıspanak yap diyorum onu sevmiyo kreviz yapıyorum ben
onu yermi bu çocuk çorba olarak tarhana yapıyorum o neymiş hep böyle yani napıcam bişey desem bozuluyo
hesapmı vericem falan oyüzden bizde aynı durumdayız iştah yok doğru düzgün yemek çeşidi yemiyo
zorluyorum zorlamak istemiyorum ama mecbur kalıyorum üzülüyorum çünkü yediklerini görünce.

bende sordum geçen gün 1250 dediler tam güne
senin yer nereydi iyi gibi fiyatlar ama.
bende çok itiyorum artık kreşe gitsin.

Benim oğlum da öyle kendi yemek istiyor tadını beğenmezse oyuna cevırıp heryeri batırıyor. Bana yedirtmediği için de canı ne isterse onu yiyor. İştahı güzel ama kendi sevdiği şeylere güzel. Zorlamıyorum ben de cunku kızımda o hatayı cok yaptım herseyden yesin diye zorladım oyaladım yedirdim hala yemek yemekten nefret ediyor cok seciyor ve okulda ac geziyor resmen. tam tersi olması gerekirken oğlum döke saça da olsa yiyip kalkıyor kızıma ben yediriyorum çoğu zaman. Yemekten soğumasın da yemek yemeyi seven çocuk ilerde diğer tatlara da alışır belki ama yemek yemeyi sevmeyen cocuk asla yeni tatlara açık olmuyor. Benim iki çocuktan yaşadıgım tecrübe

1250 de çok ya abartıyor bazı okullar...Eyüp de okul sana uzak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…