Biz çok şükür kahvaltı yapıyoruz zaten tek güzel yediği öğün kahvaltı kızımın karnıbahar, pırasa bile yerdi şimdi ağzına sürmüyor sebzenin hiç birisiyle arası yok ben bulgur pilavı üzerine tez yazacak duruma geldim kabaklı mantarlı bulgur pilavına gidecek bütün sebzeleri deniyorum pilavın hayrına yiyor mercimek çorbasının içindede bir çok sebze gidiyor mesela kereviz kabak gibi yesinde Nasıl yerse yesin diyorum artık eltim mesela ıspanağı biraz haşlayıp krep hamuruna karıştırıyor oğluna yedirebilmek için anne olmak mutfakta kimya mühendisine çeviriyor insanıkızlar oglum hıc yemek yemıyor
kahvaltı zaten yapmıoyrdu
yani peynır, zeytın, yumurta falan yemıyor, kucukken herseyı ayrı ayrı vermıstım ve yerdi
buyudukce hıc bırsey yememeye basladı
kahvaltıda krep ve bore k olursa onları yıyor
sonra corba ıcıyor
hııcc bır sekılde yemek yemıyor
ne kofte, ne patates, ne et
pilav, makarna, corba anca
yedıgı baska hıcbır cesıt yok
gecen sene bruksel lahanası bıle yıyordu
yemedıgı yoktu
sızde durum nasıl?
Heh hoşgeldin aramıza . 4 yasinda oğlum ve 2 yaşına kadar çok güzel yiyordu.kızlar oglum hıc yemek yemıyor
yani peynır, zeytın, yumurta falan yemıyor, kucukken herseyı ayrı ayrı vermıstım ve yerdi
sonra corba ıcıyor
yemedıgı yoktu
sızde durum nasıl?
İkili klozet kapağı aldık bak buraya oturur çişini yaparsan sana çıkartma vericem falan motive etmeye çalışıyoruz ama sanırım daha hazır degilcnm bende merake dıyrm
mıdem bulandıgı ıcın annemde kalıyorum ve bu durumu askıya aldık bıraz
ancak kardesı dogmaden oturtmamız lazım
nasıl yapıcam bılmıyrm
korkuyrm
Allah utandırmasın inşallah.hayırlı olsunSlm herkese biz bu gün kreşe başladık...o gün bu günmüş işte...
Amin canım sağolasınAllah utandırmasın inşallah.hayırlı olsun
Slm herkese biz bu gün kreşe başladık...o gün bu günmüş işte...
Kızlar siz siz olun gece uyanan yavrunuza karnımız acıktı kanşekerimiz düştü ondan kalktık demeyin.3 saattir yerde şeker arıyoruz
Saol canımcımHayırlı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olur eren paşaKızlar bilgi olsun diye yazayım...
Kreş tam gün verdik 800 TL
Yarım güne 600 TL dediler.
Uyku,oyun ve etkinlik odaları ayrı ayrı...
2 yaş grubu sınıfları 12 kişiler.
Tuvalet eğitimi de veriyorlar.
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
Bekleme salonunda sınıflar izlenebiliyor
Ortak alanlar da net ortamından izlenebiliyor.
Hayırlı olsun canım hangi okula gidiyor ?Kızlar bilgi olsun diye yazayım...
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
SAOL rosecim...çok geçmiş olsun ballı ıhlamur tavsiye ederim balgam için asist şurup kullandık biz iyi gelmişti.çabuk iyileşir inşallah.Hayırlı olsun canım inşallah çok mutlu olur eren paşa
Teşekkürler...daha önce bahsettiğimiz okullar değil canım başka bir yer bura diğerlerinin şartları uymadı bize.Hayırlı olsun canım hangi okula gidiyor ?
kızlar oglum hıc yemek yemıyor
sonra corba ıcıyor
yemedıgı yoktu
sızde durum nasıl?
Kızlar bilgi olsun diye yazayım...
valla canım sorma bu durum benide çok rahatsız
babannesi sağolsun çok güzel baktığını iddaa ediyor ama benim için hiç
öyle değil ben yemek yapıyorum onu yedirmiyo alışmış şehriye çorbası pilav yada muhallebi
benim gördüğüm hep bunları yiyo çocuk ıspanak yap diyorum onu sevmiyo kreviz yapıyorum ben
onu yermi bu çocuk çorba olarak tarhana yapıyorum o neymiş hep böyle yani napıcam bişey desem bozuluyo
hesapmı vericem falan oyüzden bizde aynı durumdayız iştah yok doğru düzgün yemek çeşidi yemiyo
zorluyorum zorlamak istemiyorum ama mecbur kalıyorum üzülüyorum çünkü yediklerini görünce.
bende sordum geçen gün 1250 dediler tam güne
senin yer nereydi iyi gibi fiyatlar ama.
bende çok itiyorum artık kreşe gitsin.
1250 de çok ya abartıyor bazı okullar...Eyüp de okul sana uzak sanırım.valla canım sorma bu durum benide çok rahatsız
babannesi sağolsun çok güzel baktığını iddaa ediyor ama benim için hiç
öyle değil ben yemek yapıyorum onu yedirmiyo alışmış şehriye çorbası pilav yada muhallebi
benim gördüğüm hep bunları yiyo çocuk ıspanak yap diyorum onu sevmiyo kreviz yapıyorum ben
onu yermi bu çocuk çorba olarak tarhana yapıyorum o neymiş hep böyle yani napıcam bişey desem bozuluyo
hesapmı vericem falan oyüzden bizde aynı durumdayız iştah yok doğru düzgün yemek çeşidi yemiyo
zorluyorum zorlamak istemiyorum ama mecbur kalıyorum üzülüyorum çünkü yediklerini görünce.
bende sordum geçen gün 1250 dediler tam güne
senin yer nereydi iyi gibi fiyatlar ama.
bende çok itiyorum artık kreşe gitsin.