2014 Kasım Anneleri

Tavsyelr için saolun kızlar hala ağrım var.2 yaş aşısı sdce hepatit A mıydı?oğlum öksrüğü atlatamadı 10 gündr yaptıramıyorum sorun olmz herlde brz geç yaptrsam?

Al

MrB cnm alerjik bronşitle ilgili bi yazı okudum az önce belirtileri arasında sık soluma nefes darlığı ağız etrafının morarması hırıltılı solunum ve karın ağrısı varmış.yiğitte var mı bunlardan birisi.tanı prof iyi bilir ama bir Dr daha görsün için. Rahatlasın
Sağol canımm içim içimi yedi kaç gün ama kendi dr na gidince rahatladım bronşit falan değilmiş sadece balgamı atamadığı için öksürüyormuş balgam sökücü verdi şuan iyi durumda çok şükür her dr bir olmuyor malesef
Gecmis olsn bitkisel yontemler denese hatmi cicegi, ayva yapragi gecmeyen oksuruklere kullanilior tarifleri nette vardir olculerimi tam bilmiorm rabbim acil sifalar versn
Sağol canım ayva yapragını denedim fayda etmedi bize
Çk geçmiş olsun canım kreşe gdiyodu sanırım yiğit? Bu kreşler neymiş ya bnm oğlanda sürekli hasta şimdi yine öksürük burun akıntısı 4-5 gün geçiyo gbi sonra tekrar.mutfak laboratuar gbi oldu o çayı yap bu karışımı yap bide arka arkaya zorla verme çabası.Rabbim şifa versin kuzulara..oğlumda bikç kere boşyere antbyotik yaxıldgı oldu ben tek doktro güvenmem pek,ben sanmıyorum öyle bişe olucagnı dediğin gbi daha belirgin olurdu semptomlar.içini ferah tut desemde aklın hep onda biliyorum. Bu arada ben bgn sütten kesiyorum sabır taşı sürdüm ilk gecemiz çok zor uyudu sabır taşı da fena bşeymş gercekten ellerim karardı sürcem dye.hem grip hem meme yok allah yardımcım olsun
Sağol canım çok şükür geçti bronşit değilmiş bu dr lar neden bir dediği diğerininkini tutmuyor boştan yere bir dolu ilaç iöecekti çocuğum
Aynı durumu yaşıyoruz. Eren de grip olmuştu 15 gün önce hala öksürüyor. Gece öksürükten uyuyamiyor. Ne yapacagimizi sasirdik artik. Balgam var onu atamadigi için öksürüyor birde burun akintisi tam geçmedi. Mukolator balgam söktürücü veriyorum ama balgami sökmuyor anlamadim ne ise yarıyor bu balgam söktürücüler:KK43: bir de dün itibariyle ayvayi yaprağıyla suda kaynatip ılıkken balla karistirip iciriyorum. Bunu dene mutlaka. Bizim ki zorla az buçuk içiyor tam Güzelce icse işe yarıyor öksürük te. İnşallah yiğit içer çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canım eren paşaya valla bu salgınlar mahvettiçocukları yiğit hiç iyleşemyorki kreşe gidince Allah başka dert vermesin sizede acil şifalar diliyorum

Tavsyelr için saolun kızlar hala ağrım var.2 yaş aşısı sdce hepatit A mıydı?oğlum öksrüğü atlatamadı 10 gündr yaptıramıyorum sorun olmz herlde brz geç yaptrsam?
Canım ateş yoksa yaptırabilirsin birşey olmuyor bende yiğit gripken yaptrdm ateş yoksa yaparız dedi dr u bişy olmadı şükür

Canım ateş yoksa yaptırabilirsin birşey olmuyor bende yiğit gripken yaptrdm ateş yoksa yaparız dedi dr u bişy olmadı şükür
Sevindim cnm çok şükür alerjk diilmiş ,bu doktorları naapmalı..cvbına da çk sevndm yrn yaptırayım inşallah o zmn.iyi gecelerr

Sağol canımm içim içimi yedi kaç gün ama kendi dr na gidince rahatladım bronşit falan değilmiş sadece balgamı atamadığı için öksürüyormuş balgam sökücü verdi şuan iyi durumda çok şükür her dr bir olmuyor malesef

Sağol canım ayva yapragını denedim fayda etmedi bize

Sağol canım çok şükür geçti bronşit değilmiş bu dr lar neden bir dediği diğerininkini tutmuyor boştan yere bir dolu ilaç iöecekti çocuğum

Geçmiş olsun canım eren paşaya valla bu salgınlar mahvettiçocukları yiğit hiç iyleşemyorki kreşe gidince Allah başka dert vermesin sizede acil şifalar diliyorum
Balgam söktürücü ne kullandiniz ? Biz mucolator kullandik ama balgami söktürmedi. Bu şuruplar ya balgami inceltiyor ya da öksürükle kusmayla attiriyor. Eren 1- 2 kustu sonra bir daha atamadi balgami. Hala da öksürük geçmedi:KK43:

Balgam söktürücü ne kullandiniz ? Biz mucolator kullandik ama balgami söktürmedi. Bu şuruplar ya balgami inceltiyor ya da öksürükle kusmayla attiriyor. Eren 1- 2 kustu sonra bir daha atamadi balgami. Hala da öksürük geçmedi:KK43:
Canım asist verdi bizim de şurup yipit hiç kusmadı ama isal oldu baya acaba onunlamı attı bilmyrm şuan öksürük yok denecek kadar az inş tamamen geçer ilacı bikaç gün daha kullancam Allah tüm yavrulara şifa versin çok zor ya onların hastalığı, ben kendimde öksürüyordum çok zencefille bal karıştırıp yedim bikaç gün çok iyi geldi erene de verebilrsn istersen çok az olmak şartyla ben yiğite vermiştim inş geçer canım

carputi carputi işe başlamıştın nasıl gidiyor yaman nasıl arada uğra buralara
adaşım iyiyiz çok şükür iş ev gidiyoruz yaman sürekli düşüyor diye göz doktoruna götürdüm hipermetrop çıktı gözlük takıyor artık(zorla yani takmak istemiyor) ihmal etmeyin sizde muhakkak muayene ettirin

sen nasılsın eren nasıl var mı bir yaramazlık yaman annemde çok uslu annmeler öve öve bitiremiyor çocuk bizim yanımızda bir canavar oluyor valla hiç durmuyor çok geriyor beni

Canım asist verdi bizim de şurup yipit hiç kusmadı ama isal oldu baya acaba onunlamı attı bilmyrm şuan öksürük yok denecek kadar az inş tamamen geçer ilacı bikaç gün daha kullancam Allah tüm yavrulara şifa versin çok zor ya onların hastalığı, ben kendimde öksürüyordum çok zencefille bal karıştırıp yedim bikaç gün çok iyi geldi erene de verebilrsn istersen çok az olmak şartyla ben yiğite vermiştim inş geçer canım
Evet bazen balgamı ishallede atiyorlar diye biliyorum. Eren yemek konusunda beni çok zorluyor zencefili hiç sevmedi. Ben de sütün içinde hatmi çiçeği kaynatıp iciriyorum şükür onu fark etmedi. Bakalım inşallah bir an önce iyileşiriz.

adaşım iyiyiz çok şükür iş ev gidiyoruz yaman sürekli düşüyor diye göz doktoruna götürdüm hipermetrop çıktı gözlük takıyor artık(zorla yani takmak istemiyor) ihmal etmeyin sizde muhakkak muayene ettirin

sen nasılsın eren nasıl var mı bir yaramazlık yaman annemde çok uslu annmeler öve öve bitiremiyor çocuk bizim yanımızda bir canavar oluyor valla hiç durmuyor çok geriyor beni
Geçmiş olsun adaşım düzenli takarsa gözlüğü geçer inşallah. Tabi bu yaşta zor takiyor çocuklar. Rabbim dermansız dert vermesin. Ben de göz muayenesi ne hic götürmedim ereni. Aklımda bayadır, götürücem inşallah. Sen menenjit aşısini yaptirdin mi? Ben 2 yası bekliyordum tek doz yaptirayim diyorum dr umuz önermişti.
Yaramazlık konusuna hiç girmiyeyim delirmelik oldum ve erene de sürekli istemeden bağırır oldum. Ne yapıyorlarsa anne babaya yapıyorlar zaten

Geçmiş olsun adaşım düzenli takarsa gözlüğü geçer inşallah. Tabi bu yaşta zor takiyor çocuklar. Rabbim dermansız dert vermesin. Ben de göz muayenesi ne hic götürmedim ereni. Aklımda bayadır, götürücem inşallah. Sen menenjit aşısini yaptirdin mi? Ben 2 yası bekliyordum tek doz yaptirayim diyorum dr umuz önermişti.
Yaramazlık konusuna hiç girmiyeyim delirmelik oldum ve erene de sürekli istemeden bağırır oldum. Ne yapıyorlarsa anne babaya yapıyorlar zaten
valla yaptırmadım ya aşı unuttum gitti onu şu göz muhabbeti olunca sen yaptıracak mısın

kızlar selam nasılsınız kuzular nasıl
bugün sabah eşimin işyerinde bi abi vardı onun
kayınçosunun çocuğu iç ateşten vefat etmiş 3,5 yaşında
çok üzüldüm böyle nasıl oluyor hiç kendini belli eden
bir belirtisi olmuyor mu onun çok tehlikeli rabbim
göstermesin..

Ya bu öksürük bizde de var iki haftayı geçti. Geceleri uyuyamiyor özellikle geceleri gıcık tutuyor neden. Mucolator kullandık bizde üc dort gün. Vücudunda döküntüler çıkınca bıraktık. Zaten ölüm gibi ilac içirmek, siz nasıl iciriyosunuz??

Üstelik küçüğe de geçti, hırıltı var onda da :KK43: of napsam ilaç vermek istemiyorum. Kendi kendine geçer mi?

kızlar selam nasılsınız kuzular nasıl
bugün sabah eşimin işyerinde bi abi vardı onun
kayınçosunun çocuğu iç ateşten vefat etmiş 3,5 yaşında
çok üzüldüm böyle nasıl oluyor hiç kendini belli eden
bir belirtisi olmuyor mu onun çok tehlikeli rabbim
göstermesin..

Allah sabır versin çok üzüldüm
Neden oluyormuş

Ya bu öksürük bizde de var iki haftayı geçti. Geceleri uyuyamiyor özellikle geceleri gıcık tutuyor neden. Mucolator kullandık bizde üc dort gün. Vücudunda döküntüler çıkınca bıraktık. Zaten ölüm gibi ilac içirmek, siz nasıl iciriyosunuz??

Üstelik küçüğe de geçti, hırıltı var onda da :KK43: of napsam ilaç vermek istemiyorum. Kendi kendine geçer mi?
eczaneden hünnap marka keçi boynuzu özü al bir tatlı kaşığı yedir çok şifalı

valla yaptırmadım ya aşı unuttum gitti onu şu göz muhabbeti olunca sen yaptıracak mısın
Valla sen daha iyi bilirsin de bu konuları adasim, menenjit aşısı önemli diye biliyorum. Yaptırsak iyi olur gibi. Bir de geçen 2 yaş aşısında ebe artik özel aşılari Dr dan yazı aldıktan sonra yapiyoruz dedi. Önce Dr.umuza gidicez anlaşılan

İlaç içirmek tam bir stres zaten. Muhakkak yere dökülür o şurup içmemek için kaçıyor, hadi yakaladım onu, başlıyor ağlamaya. carputi carputi den Allah razı olsun yazmış zaten Hünnap keçi boynuzu özünü veriyorum her sabah. Bir de öksürük için sütün içinde hatmi çiçeği kaynatip iciriyorum. Uyumadan burnuna serum fizyolojik kullanıp, ayaklarınin altına viks sürüp çorap giydiriyorum. Rabbim şifa versin hepsine, geçmiş olsun

İlaç içirmek tam bir stres zaten. Muhakkak yere dökülür o şurup içmemek için kaçıyor, hadi yakaladım onu, başlıyor ağlamaya. carputi carputi den Allah razı olsun yazmış zaten Hünnap keçi boynuzu özünü veriyorum her sabah. Bir de öksürük için sütün içinde hatmi çiçeği kaynatip iciriyorum. Uyumadan burnuna serum fizyolojik kullanıp, ayaklarınin altına viks sürüp çorap giydiriyorum. Rabbim şifa versin hepsine, geçmiş olsun

Hatmi cicegini deneyeyim saol. Ya öyle böyle değil üc kişi zabtedemiyoruz çocuğu. Yine de iciremiyoruz. Çok inatçı çok.... :KK43:

X