2014 Kasım Anneleri

Köfteli makarna yapıyorum zaten köfteyi çok seviyor. Sevdi avokadoyu benim kızım pankekle deniyeyim inş onu da sever.doğrusunu söylemek gerekirse ne tadı var ne tuzu nötr bişey nasıl yedi anlamadım.bir de zeytin çok seviyor benim kızım sabah öğlen canı hep ister anne zeytin yedir der.bizim ekmekle problemimiz var.kuru üzümde veriyorum.pestil yok maleaef bizde bende bayılıyorum pestil e yapıcam yakında pekmezle nişasta karıştırılıp yaoılıyo değilmi yapmıştım geçen yıl.

üzüm suyuna un katilip yapilan üzüm pestili
dutu kaynatip icine koysan dut pestili oluyor

Canlar çok selamlar.soyle bi okudum da kimi meme bıraktırıyor. Kimisi kilo almasına uğraşıyor kız bildiğin anne olduk ya biz.bu hızla gidersek yakında. eve düğürcü de gelir.hepinizi çok seviyorum.yavrularınızla mutlu olun inşallah. Bu arada 2 yıl önce bu ay doğum hikayelerimizi yazıyorduk.okuyun tekrardan isterseniz.

Hayırlı akşamlar güller nasılsınız bayağı oldu görüşmeyeli sayfalar baya ilerlemiş fazla okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah Rabbim böyle güzel telaşlar versin sağlıktan ayırmasın yavrularımızı bizlere bizleri de yavrularımıza bağışlasın inşallah bizler iyiyiz çok şükür büyük oğlumu üniversiteye yolladım küçük oğlum ve kızımla günler geçip gidiyor sütten keseli 3 hafta oluyor 3 gün baya zorlandık o da bende şimdi alıştık çok şükür aşıdan 1 gün sonra kestim biber salçası sağolsun biz 13 kg 92 cm Rabbime emanet olun

Oğlumun sebebsiz gece ağlamaları ne zaman gececek sizin yavrularınız da böylemi?
3 ay oldu memeyi bırakalı hala cok zor uyutuyoruz. Sabah 7 de kalkıyor 12-1 gibi ızun ugraşlar sonucu anca uyuyor akşamda 10-11 i buluyor uyuması. Sızıp kalma da yok bugun ugrasmıcam dedim 1 e dogru uyudu yatırmasm oturacak. son 2-3 saat uykusuzluktan sürünüyor öğlen dahil yıne de yatmıyor.
Ve gece kabusu kalkıp avazı cıktıgı kadar bağırarak ağlıyor. Su veriyprum istemiyor, Kucaga slıyım diyorum istemiyor 10 - 15 dk deli gibi tepinerk aağlayıp sızıyor. Bu uyku düşmanlıgı nasıl bitecek? Perişan veziyetteyim

Rüya falan görüyordur cnm ya bi ara benim kızımda gece ağlıyordu zor avutuyordum o ara uykusuzlupuna çok kızıyordum ben gidicem bi daha gelmicem sen beni çok üzüyorsun demiştim bi an sinirle.ona alınmış galiba hıçkırarak ağlıyprdu sonra konuştum gitmem seni seviyorum. Falan dedim sonra geçti ağlamadı ama arada rüya görüyo ve konuşuyo uykusunda ağlıyo ama gözler kapalı şekilde

UykusuLuğuna bişey diyemem cnm benimki de sabah 7 de kalkıyor bazen ben okula gitmeden.öğlen uykusu eylülden beri yok akşam da erken kalkmışsa 7de uyukluyor ama uyutmuyorum yemeğini yesin diye.geç kalkmışsa da 22.30 da uyuyoruz

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk size bir danışayım dedim yiğit yaklaşık 1aydr öksürüyor ama çok değil bikaçkez gece birde sabah kalkınca yoğun oluyor öksürük burun akıntısıda var grip olmuştu 1ay önce ogunden beri var ilaç kesmedi bende tekrar götürmedim bugü bi dr a götrdm dr alerji testi istedi bişy çıkmadı sadece 10tane maddeye alerji varmı yokmu baktı neyse akciğee filmi istediki hiç çektrmek istemedim ama çektrdk dr baktı baktı ciğerlernde bişy varmı diyorum cvp yok enson dediki alerjik bronşite benziyor dedi bi sürü ilaç yazdı antibiyotik dahil biz hiç kullanmadık antibiyotik çok moralim bozuldubu kanıya bu kadar çabuk varabilirmi alerjik bronşit olsa daha yoğun olmazmıydı bu belirtiler bilenler bi fikir verin lütfen içimiçimi yiyor çok üzüldüm ilaçları almadım birde prof bu adam, üç gün sonra kendi dr muza götrcem ama ozamana kadar rahatlamam lazım çok taktım bu konuyu:-(

Al
MrB cnm alerjik bronşitle ilgili bi yazı okudum az önce belirtileri arasında sık soluma nefes darlığı ağız etrafının morarması hırıltılı solunum ve karın ağrısı varmış.yiğitte var mı bunlardan birisi.tanı prof iyi bilir ama bir Dr daha görsün için. Rahatlasın

Öksürencocuk.com da bşşeyler yazıyı cnm bi bak istersen

Gecmis olsn bitkisel yontemler denese hatmi cicegi, ayva yapragi gecmeyen oksuruklere kullanilior tarifleri nette vardir olculerimi tam bilmiorm rabbim acil sifalar versn

Çk geçmiş olsun canım kreşe gdiyodu sanırım yiğit? Bu kreşler neymiş ya bnm oğlanda sürekli hasta şimdi yine öksürük burun akıntısı 4-5 gün geçiyo gbi sonra tekrar.mutfak laboratuar gbi oldu o çayı yap bu karışımı yap bide arka arkaya zorla verme çabası.Rabbim şifa versin kuzulara..oğlumda bikç kere boşyere antbyotik yaxıldgı oldu ben tek doktro güvenmem pek,ben sanmıyorum öyle bişe olucagnı dediğin gbi daha belirgin olurdu semptomlar.içini ferah tut desemde aklın hep onda biliyorum. Bu arada ben bgn sütten kesiyorum sabır taşı sürdüm ilk gecemiz çok zor uyudu sabır taşı da fena bşeymş gercekten ellerim karardı sürcem dye.hem grip hem meme yok allah yardımcım olsun

Slm kızlar oğlum çok fena tavır aldı bana sütü kestgm için suratıma bakmıyo sarılayım seveyim istyorum itiyo içim gdiyo bnmde,travma yaşıyo walla.göğüslermde fena oldu,ne kdr sürdü szde ?

Slm kızlar oğlum çok fena tavır aldı bana sütü kestgm için suratıma bakmıyo sarılayım seveyim istyorum itiyo içim gdiyo bnmde,travma yaşıyo walla.göğüslermde fena oldu,ne kdr sürdü szde ?
Ben de haftaya aşıdan sonra kesicem artık. Yemek konusunda çok zorluyor beni. Resmen aç geziyor çok üzülüyorum: ( nasıl kesicem sütten bilmiyorum çok düşkün, gece 2,3 kere kalkiyor ben de o da bölük bölük uykularla perişan olduk yeter artık diyorum. Bazen bunalıyorum yemek yemeyen çocuk çok ama çok zor. Sizin de inşallah düzelir Araniz bir an önce. Kiyamam en sevdiklerini ellerinden Aliyoruz kolay değil ki

Aynı durumu yaşıyoruz. Eren de grip olmuştu 15 gün önce hala öksürüyor. Gece öksürükten uyuyamiyor. Ne yapacagimizi sasirdik artik. Balgam var onu atamadigi için öksürüyor birde burun akintisi tam geçmedi. Mukolator balgam söktürücü veriyorum ama balgami sökmuyor anlamadim ne ise yarıyor bu balgam söktürücüler bir de dün itibariyle ayvayi yaprağıyla suda kaynatip ılıkken balla karistirip iciriyorum. Bunu dene mutlaka. Bizim ki zorla az buçuk içiyor tam Güzelce icse işe yarıyor öksürük te. İnşallah yiğit içer çok geçmiş olsun.

valla cnm ben yazın kestim 2 yaşına girdiğinde tam daha
zorlınıcağını düşündüm biraz orda bıraktım unutsun diye
oyunla parkda havuzda gibi iyikide öyle yapmışım geldiğinde istedi ama
çok üzerine düşmedi çok şükür çocuğum üzülmeden bıraktık.20 aylıktı
şimdi arada bakıyo seviyo öpüyo :):):) normal süt içiyoruz şuan yemeği de güzel
çok da memnunuz bu durumdan

Canm bn taze naneyi dallariyla koyarsan birikme olmas die duymustm basta inanmamistm denedim bizzat ve saka gibi ne birikme oldu ne de sanci pazarlarda buyuk avmler vs bulabilirsen al buzdolabinda beklet 3 4 saat degistirmek kaydoyla soguk soguk dallariyla uzerine koy sutun cekilip gittini hissediorsn emin ol

Herkese merhaba annişler, bebekler büyüdü de çocuk oluyorlar artık, ikinci bebeği olan anneleri tebrik ediyorum. Biz oğlumla iyice dengeleri bozduk 2yas sendromu mudur nedir bitsin artık. Sürekli kabiz oluyor o kadar yediklerini dikkat etmeme rağmen zeytinyağı da veriyorum hergun. Acaba doktora götürmeli miyim
Bi de bizimle uyumaya alıştı ne yapacağım nasıl alistiracagim bilmiyorum uğraşmak için güç bulamıyorum kendimde. Okuldan gelince yapışıyor bana yatan kadar öyle.

Biz de bu aralar kabız oluyoruz, gazımız da çok fazla. Gece gaz sancısından uyanıyoruz. Zaten hiçbir zaman iyi olmayan uykumuz daha da kötü oldu bu yüzden. Ben de zeytinyağı içiriyorum bir çay kaşığı,o zaman daha rahat yapıyor kakasını ama alışmasını da istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…