Başka bir ile yeni tayin olduk.oglusuma yeni park vb yerler ararken.otel düğün salonu,lokanta çocuk parkının birlikte olduğu bir yer keşfettim.biz eşimle bahçede çay iciyorduk oğlumda bahçede oynuyordu.iceri birlikte iki aile girdi.bayanlardan birisi 2 yaşında gösteren çocuğa yaman diye seslendi.cocuga baktım çimlerin üzerindeki yaman gibi sarı bir uşak.yok ya bu carputi değildir dedim ama merakta etmeye başladım.bu arada yaman ailenin tek çocuğu.birlikte geldikleri diğer ailenin 4 yaşında bir kızı var hudayinin bisikletin binmek istedi.hemen kıza sordum yapmanın annesi nereli diye uzaklı dedi.yozgatlı mı dedim evet dedi.beni biraz daha heyecan sardı mı.arabada cocuk koltuğu kullandıgını biliyorum.esimi arabaya gönderdim.git bir bak çocuk koltuğu var mı diye var diyerek geldi.bu arada araba 59 plaka.tekirdag da İstanbul â yakındır diyorum.sen misin degilmisin diye bildiğin çalıyorum.bir fırsat buldum ve kadına çocuk kaç yaşında diye sordum ekim sonu 2014 dedi.senin yamanın doğum tarihini hatırlamaya çalışıyorum falan.adrenalin tavan bende.daha birsuru şeyden sonra sen degilmişsin.
Canım orada yaşadığım heyecanı yazarak anlatamadım.kelimeler yetmedi yani. Zonguldak â tayin olduk canımAyyy ben bile heyecanlandım acaba ben mi çıkıcam diye keşke karşılaşsak siz nereye tayin oldunuz biz bu senede istanbuldayız
Canım ben oglum otumaya başladığından beri kullanıyorum.memnunum.sana tavsiyem lokantalarda bebisi mama sandalyeleri ne oturtur.hangisi hoşuna gider ise ondan al.Slm dostlar naber neler yapiosunuz yaa arkadaslar mama sandalyesi kullanip memnun kalanlar varsa tavsiye alabilir miyim lutfen
Bir gün bir yerde karşılaşırız belli mi olurCanım orada yaşadığım heyecanı yazarak anlatamadım.kelimeler yetmedi yani. Zonguldak â tayin olduk canım
Biz bundan cok memnun kaldik masada yer sofrasinda parkda bahcede heryerde kullanioruz hala sandalyeye baglanio katladigindada sirt yada omuz cantasi seklinde tasiyabiliorsnSlm dostlar naber neler yapiosunuz yaa arkadaslar mama sandalyesi kullanip memnun kalanlar varsa tavsiye alabilir miyim lutfen
Canım modelin adı tam olarak nedir hani nette falan aratırken aynısından bulayım diye soruyorum çok teşekkürler.çok güzel bi ürünmüş anlattığına göreEki Görüntüle 1885536
Biz bundan cok memnun kaldik masada yer sofrasinda parkda bahcede heryerde kullanioruz hala sandalyeye baglanio katladigindada sirt yada omuz cantasi seklinde tasiyabiliorsn
Chicco mama sandalyesi die hepsiburadada arattirdim simdi direk ciktida tavsiyem dier sitelerede bakman bunun fiyati siteden siteye degisio hepsi burdada bile 124 de var 160 da var ayni urun belki daha uygununu bulirsn bn yuz tlye falan almistm iki yil onceCanım modelin adı tam olarak nedir honcenette falan aratırken aynısından bulayım diye soruyorum çok teşekkürler.çok güzel bi ürünmüş anlattığına göre
canım ben ikea antilop almıştım burdaki arkadaşların tavsiyesiyle. Yakın zamana kadar kullandık memnundum temizlemesi falan da kolay . Şuan minnacık boyuyla sandalyeye terfi etti onda oturmak istemiyor:)Slm dostlar naber neler yapiosunuz yaa arkadaslar mama sandalyesi kullanip memnun kalanlar varsa tavsiye alabilir miyim lutfen
Ah yavrum ya kıyamam gelmiş geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir çok üzüldümSlm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo
Sandalyesinin üzerine çıkıp dolap yerlestirdim test edip onaylanmıstır sağlamKızlar IKEA mammut masa sandalye kullanan var mi? Kimi memnun kimi de sandalyenin sağlam olmadigini söylüyor. Ayaklari gecirmeliymis çocuklar sürekli tak cikar yapiyor diyen var. Kararsiz kaldim.. Önümüz kış etkinlik için masa sandalye almak istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
cnm bende bılmıyrm suresı var dıye ılgılenmedım bu hafta halldecem sanrımHayırlı olsun canım ben başvuruları kaçırmıştım şimdi baktım uzatılmış nasıl başvurdun acaba bende kayıt yaptırmak istiyorum yaa
Bizimki bu aralar kepçe kamyonlarla oynuyorrr.bizim yemeklerimizden yiyor artikk.arkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)
canim.ben pearson yayinlarindan küçük ayi serisini kopekler bale yapamaz gergedanlar krep yemez uykucu vak vak kitaplarini aldim. sevdi baya tavsiye ederim. oyuncak da arastiriyorum ama bilmiyorum ne alacagimi.sarkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)