Canım çok şükür 26 cı haftaları gormussun darısı 39 . Haftaya sonrada sağ salim kolay yoldan kucağına inşallah. Kv ye gelince klasik kaynana modu he de geç.ben öyle yapiyorum.evet haklısın diyorum bildiğimi yapıyorum .suda bir gerçek çoğu kv için gelinin bir önemi yok çocuk var oğlu var malesefmerhaba kızlar
oncelıkle şunu belırtmek isterım hepinizi cook sevıyorum ve sayenızde cok sey ogrendım.
allaha sukurlerr olsun kı oglumu 22 aylık edıp saglıklı bır sekılde buyutebıldım. ve allah bana ıkıncı kez bu duyguyu tattıracak.. 26 haftalık hamıleyım az cok acemılıgı attım ustumden ıkıncıye hazırım her sekılde.
Fakat bazı seyler var dusunmeden edemediğim ve bu durum canımı sıkıyo dusundukce esımlede konustum en buyuk destekcım sırdaşım o olmasa ne yaparım bılmıyorum.
Kayınvalıde ıyı gorunumlu bır kadın ama topluma kapalı ıce dönuk. bız gelınlerle sohbet etmez,aılemızı bırgun sormaz vs. Ilk dogumumda yanımdaydı ama ne bılıyokı ne ogrtsın fakat kendıne gore uzman dr gıbı. hamılelıgımde bırgun sormadı sen kac aylık oldun?Canın bırsey ıstıyor mu?eksık bırseyın var ? sormadı yapı meselesı dedım.
dogum yaptım sorular basladı
_kızım sutun var mı?
_bu cocugun gazı var gazı
altını kirletır poyraz
_bunun karnı ac.
ılk gun yıkadı
_suyu sevmı a bellıdır.(ondan sonra ben yıkadım dusunebılıyor musun 24 yasında cıcegı burnunda anne ve bebegım hep uykuya dalardı suda)
altını degıstı
_pipisı dar yok makatı dar (halbukı bı bahanesı yok kendısı bastan sona bozuk)
yav ne alaka bnden ıyı mı bılecen elımde ınternet var etrafım dr dolu.yanı bu ne bılmıslık bu ne donanımsızlık.ben ne yapacam bılmıyorum.sımdıde aynı durumlar.ama dogunca eskısı kadar konusturmayacagm kesın.bnları dusundukce kramp gırıyor bana..
Canım balığı değişik tarifler ile dene mesala balık köftesi buğulaması çorbası vb.ben omega 3 vermedim ama çorbasını yapıp veriyorum aman aman yemiyor ama yediği kadar işteMeraba arkadslar bebeklerinize omega3 / balik yagi surubu falan verio musunuz ? Bzmki balik yemedigi icin ben vermeyi dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
bizimki için cocukta yok.sadcee kızlarının cocukları var.ogula yalakalok yapmaya sever tabı yanında. ama ne yapayım. sımdı bana el atmıyor mıskın kurnazlarCanım çok şükür 26 cı haftaları gormussun darısı 39 . Haftaya sonrada sağ salim kolay yoldan kucağına inşallah. Kv ye gelince klasik kaynana modu he de geç.ben öyle yapiyorum.evet haklısın diyorum bildiğimi yapıyorum .suda bir gerçek çoğu kv için gelinin bir önemi yok çocuk var oğlu var malesef
Niye kız nolduCarputi kız bana ne heyacan yasattın kızz.
İlginç bende geçen hafta kayıt oldumKizlar merhana
Acik ogretimden ikinci universite hakki ile cocuk gelisimi okumaya karar verdim
Haber veriyim dedim okumak isteyen olursa
Ataturk universitesi
290 tl
Neden ilgincİlginç bende geçen hafta kayıt oldum
Neden ilginc
Hayırlı olsun canım ben başvuruları kaçırmıştım şimdi baktım uzatılmış nasıl başvurdun acaba bende kayıt yaptırmak istiyorum yaaKizlar merhana
Acik ogretimden ikinci universite hakki ile cocuk gelisimi okumaya karar verdim
Haber veriyim dedim okumak isteyen olursa
Ataturk universitesi
290 tl
Başka bir ile yeni tayin olduk.oglusuma yeni park vb yerler ararken.otel düğün salonu,lokanta çocuk parkının birlikte olduğu bir yer keşfettim.biz eşimle bahçede çay iciyorduk oğlumda bahçede oynuyordu.iceri birlikte iki aile girdi.bayanlardan birisi 2 yaşında gösteren çocuğa yaman diye seslendi.cocuga baktım çimlerin üzerindeki yaman gibi sarı bir uşak.yok ya bu carputi değildir dedim ama merakta etmeye başladım.bu arada yaman ailenin tek çocuğu.birlikte geldikleri diğer ailenin 4 yaşında bir kızı var hudayinin bisikletin binmek istedi.hemen kıza sordum yapmanın annesi nereli diye uzaklı dedi.yozgatlı mı dedim evet dedi.beni biraz daha heyecan sardı mı.arabada cocuk koltuğu kullandıgını biliyorum.esimi arabaya gönderdim.git bir bak çocuk koltuğu var mı diye var diyerek geldi.bu arada araba 59 plaka.tekirdag da İstanbul â yakındır diyorum.sen misin degilmisin diye bildiğin çalıyorum.bir fırsat buldum ve kadına çocuk kaç yaşında diye sordum ekim sonu 2014 dedi.senin yamanın doğum tarihini hatırlamaya çalışıyorum falan.adrenalin tavan bende.daha birsuru şeyden sonra sen degilmişsinNiye kız noldu