IKEAnin çivi çakma oyununu tavsiye ederim. Bu aralar onunla ve küçük arabalarla oynuyor. Arada oyun hamuru ve pastel Boyayla resim falan yapiyoruz. Simdi ikeadan helezon ve abaküs alicaz. Onlar eğlence merkezinde baya dikkatini çekmişti. Sanirim sen de mammut masa sandalye alacaktin naptin aldin miarkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)
maşallah kuızuyaGünaydınnn herkese uzun zamandır girememiştimm.yavrular iyidir inşallahhh.
Benim gibi mama kullanmaya devam edenler varmi halaaa.
Bizimki sut icmedigi icin devam ediyorum.peynirde yemiyorrrr aliştiramadim bi türlü yaaa.
Kizlar bebikleriyle aktivite yapan arkadaşlar paylaşabilirmiiihazıra konmak guzel oluyoooo.
Birde aldiginiz kitaplardanda paylasirmisinizzzz
Bizimki bu aralar kepçe kamyonlarla oynuyorrr.bizim yemeklerimizden yiyor artikk.
Akşam ve sabah mamaya devam kalktiginda ve yatarkenn.malesef süt içmiyorr.
Kitap olarak hikaye kitaplarina başlamadik.taşitlari ögrendik.hayvanlar kitabi aldim ona bakiyoruz renklerdende sadece pembeyi biliyoruzz.
Bizimki hala iki kelimelere geçmedi teklerdeyiz sizde dil gelişimi nasil kizlarr.
cnm o cıvı cakmayı bız kucuklukten berı yapıyoruz, mammut mama sandalye ve abakus aldım cnm masa sandalyesını cok sevıyr, uzerıne dık sekılde sıra sıra kıtapları dızdım, uyandıgında oturup kıtap alıyor hemen elıneIKEAnin çivi çakma oyununu tavsiye ederim. Bu aralar onunla ve küçük arabalarla oynuyor. Arada oyun hamuru ve pastel Boyayla resim falan yapiyoruz. Simdi ikeadan helezon ve abaküs alicaz. Onlar eğlence merkezinde baya dikkatini çekmişti. Sanirim sen de mammut masa sandalye alacaktin naptin aldin mililipit ? Bir de ikeanin cadiri var bizde arada onun içinde vakit geçiriyor ama kisa süreli. Cabuk sıkılıyor herşeyden
ay cnm super olducanim.ben pearson yayinlarindan küçük ayi serisini kopekler bale yapamaz gergedanlar krep yemez uykucu vak vak kitaplarini aldim. sevdi baya tavsiye ederim. oyuncak da arastiriyorum ama bilmiyorum ne alacagimi.s
Tableti elime aldım tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın yemekte sıkıntı yok artık biz ne yiyorsak oda yiyor ama oyuncak sıkıntı hafta sonu oyuncak almaya çıktık fakat elimiz boş döndük erkek olsa araba kamyon herşey var fakat kıza ne alacağımızı bilemedim kız anneleri siz neler aldınızarkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)
parmak boyasini bizde banyo oncesi kullaniyoruz gerci o parmaktan cok el kol bacak boyasi oluyor ama neyse:)en büyük boy resim defteri aldim.ben ona yapiyor aklina estikce getiriyor yapalim diyeEki Görüntüle 1887099
Eki Görüntüle 1887101
Parmak boyasiyla el baskisi ve dondurma çubuğuyla bu yap boz benim çok hoşuma gitti. En yakın zamanda bunlari yapicaz inşallah. Fikir olsun kizlar
carputi özledik seni nerelerdesin?
Benim oğlumun da boynunda tirnak büyüklüğünde beze var. Geçen sene doğum gününden sonra ağır bir şekilde kulak enfeksiyonu geçirdi. Hastanede yattik 2 gece ondan sonra beze oluştu. Enfeksiyondan lenf bezleri sisiyor diye biliyorum. Hala da duruyor o beze bazen benimde aklima takiliyor. Dr a sorucam hep unutuyorum. Sizinki de büyük ihtimalle enfeksiyon dan oluşmuştur. Ben elimle dokununca oynuyor beze. Başka olan arkadaş var mi acaba? Dr un ne dediğinden haberdar edermisinKızlar oğlumun boynunda tek bi beze var bikaç aydır göz yanılması dyodum yan dönünce damar gbi çıkıyo ama iyce inceledim ki minik bi şişlik,12 yaşına kdr olurmuş ama ynede kontrole götrücem szden böyle bişe farkeden oldumu?
Ben de tam tersi hep kizlara oyuncak var diyorum. Gecen bime makyaj seti kahve fincan seti falan geldi bayildim çok güzeller ya. Genelde 3 yaş civari oynuyorlar onlarla. Biz araba almaktan bıktık. Çok ta oynamiyor kisa süreli hep. Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti ne ? Saglikla kucagina al inşallahTableti elime aldım tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın yemekte sıkıntı yok artık biz ne yiyorsak oda yiyor ama oyuncak sıkıntı hafta sonu oyuncak almaya çıktık fakat elimiz boş döndük erkek olsa araba kamyon herşey var fakat kıza ne alacağımızı bilemedim kız anneleri siz neler aldınız
Biz mamut masa sandalye alalı 2.5 yıl oldu canım İkisi de surekli tepesine cıkıyor hatta benim hareketli kızım abartıp koltuga dayayıp kaydırak bile yapıyor masayı hala sağlam hiçbiyeri çıkmadı henüz :) hafif ayrıca kızım masayı oğlum sandalyeleri tasıyor salona oturup hamur oynuyorlar. Biz mennunuz yani :)Kızlar IKEA mammut masa sandalye kullanan var mi? Kimi memnun kimi de sandalyenin sağlam olmadigini söylüyor. Ayaklari gecirmeliymis çocuklar sürekli tak cikar yapiyor diyen var. Kararsiz kaldim.. Önümüz kış etkinlik için masa sandalye almak istiyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
Fincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.Ben de tam tersi hep kizlara oyuncak var diyorum. Gecen bime makyaj seti kahve fincan seti falan geldi bayildim çok güzeller ya. Genelde 3 yaş civari oynuyorlar onlarla. Biz araba almaktan bıktık. Çok ta oynamiyor kisa süreli hep. Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti ne ? Saglikla kucagina al inşallah
Öyle Can'ım tencere mutfak oyuncakları güzelde daha oynamasını beceremedi kızım cinsiyeti henüz belli değil ilk kız dedi 2. Sefer erkek dedi dr bakalım bu gidişimizde netleşir inşallah sağolasın Can'ım inşallahBen de tam tersi hep kizlara oyuncak var diyorum. Gecen bime makyaj seti kahve fincan seti falan geldi bayildim çok güzeller ya. Genelde 3 yaş civari oynuyorlar onlarla. Biz araba almaktan bıktık. Çok ta oynamiyor kisa süreli hep. Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti ne ? Saglikla kucagina al inşallah
Önerilerin için sağol Can'ım kızım oyun kuramadı onlarla ama hayvanları benimkinde çok seviyor bide olucak Bebek arabası almiştım bütün gün bebeğini gezdiriyorHAMSTER
Kız annesi olarak önerebileceğim metal yada plastik çay takımları, plastikk mutfak standları var. İçi plastik sebze meyve dolu tencereler, market arabaları sanırım dede markaydı. Yine plastik bebek arabası. Legolardan hoşlanabilir. Ben bunların hepsinden aldım hevesle ama kızım 5.5 yasında olmasına ragmen ısrarla hala araba oynuyor. Legolardan plastik hayvanlara çiftlik kuruyor falan. :)
Bendede cinsiyet farkı olmamalı oyuncakta aynen öyle ne seviyorlarsa onunla vakit geçirsinlerFincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.
Bizde 8 gibi yemek yiyoruz bi daha yetmiyor Dr larda çokta onermiyor gece yemesini benim kızında 1 aydır böyle gece ağlayarak uyanıyor meğer su için uyanıyormus su verince pispislayinca tekrar uyuyor su vermeyi denedinmikızlr sutten kestıgımden berı gecelerım berbat gecıyor
hala gece uyanıyor
7 gıbı yemek yıyoruz
9 gıbı yogurt yedırıyrm ya da sut ıcıyor yarım bardak kadar
oyle yatırıyorum
acıktıgı ıcın mı uyanıyor bılmıyorum
sız ne yedırıyorsunuz aksamları? gece beslenıyorlar mı??
ne onerırsınız?