2014 Kasım Anneleri

arkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)
IKEAnin çivi çakma oyununu tavsiye ederim. Bu aralar onunla ve küçük arabalarla oynuyor. Arada oyun hamuru ve pastel Boyayla resim falan yapiyoruz. Simdi ikeadan helezon ve abaküs alicaz. Onlar eğlence merkezinde baya dikkatini çekmişti. Sanirim sen de mammut masa sandalye alacaktin naptin aldin mi lilipit ? Bir de ikeanin cadiri var bizde arada onun içinde vakit geçiriyor ama kisa süreli. Cabuk sıkılıyor herşeyden

Günaydın kızlar,doğumu yaklaşanlar var artık Allah kurtarsın sağlıkla..oğlum 2 yaş sendromun da mıdır nedir sürekli mız mız inatçı bu ara.oyuncklrla yeni yeni oynmya baslıyo ikea helezon u çk önce almştım ben de,çk nadiren alıyo eline.bnmki markalara sardı araba beyaz eşya ve özellkle adidas hastası.bu nerden çıktı bilemiyorum bu arada folik asit çocukları dyoruz ya,folik asit yasaklanckmış sanırım.

maşallah kuızuya
bızde kepceyı cok sevıyorz :)

benım oglan yenı gectı ıkı kelımeye ama şu sekılde
baba su (babasının sodasına baba su dıyor )

anne mama
anne pa (pa park demek )
bu tarz seyler

her seyın ılk ıkı harfını soyluyoruz sımdılık :)

renklerde moru sevıyor mooo dıyor

ılk sozcuk kıtabım cok guzel bı kıtap onu sevıyor

cnm o cıvı cakmayı bız kucuklukten berı yapıyoruz, mammut mama sandalye ve abakus aldım cnm masa sandalyesını cok sevıyr, uzerıne dık sekılde sıra sıra kıtapları dızdım, uyandıgında oturup kıtap alıyor hemen elıne
ıtfaye arabası gorevde carputı almıstı, bende aldım cok guzel bı kıtap, sesler cıkartıyor, onu sevıyor

abakus ıle de renk ve sayı calısması yapıyoruz

boncuk alıp ıpe dızme oyunu yapmayı planlıyorum motor gelısımı ıcın

sımdılık aklımda o var :)

Parmak boyasiyla el baskisi ve dondurma çubuğuyla bu yap boz benim çok hoşuma gitti. En yakın zamanda bunlari yapicaz inşallah. Fikir olsun kizlar
carputi özledik seni nerelerdesin?

arkadaslar kıtap, oyuncak neler kullanıyorsunuz
yemekler ne alemde
daha bısı paylasmıyoruz cok durgun
yakısıyor mu bıze :)
Tableti elime aldım tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın yemekte sıkıntı yok artık biz ne yiyorsak oda yiyor ama oyuncak sıkıntı hafta sonu oyuncak almaya çıktık fakat elimiz boş döndük erkek olsa araba kamyon herşey var fakat kıza ne alacağımızı bilemedim kız anneleri siz neler aldınız

Kızlar oğlumun boynunda tek bi beze var bikaç aydır göz yanılması dyodum yan dönünce damar gbi çıkıyo ama iyce inceledim ki minik bi şişlik,12 yaşına kdr olurmuş ama ynede kontrole götrücem szden böyle bişe farkeden oldumu?

Benim oğlumun da boynunda tirnak büyüklüğünde beze var. Geçen sene doğum gününden sonra ağır bir şekilde kulak enfeksiyonu geçirdi. Hastanede yattik 2 gece ondan sonra beze oluştu. Enfeksiyondan lenf bezleri sisiyor diye biliyorum. Hala da duruyor o beze bazen benimde aklima takiliyor. Dr a sorucam hep unutuyorum. Sizinki de büyük ihtimalle enfeksiyon dan oluşmuştur. Ben elimle dokununca oynuyor beze. Başka olan arkadaş var mi acaba? Dr un ne dediğinden haberdar edermisin

Ben de tam tersi hep kizlara oyuncak var diyorum. Gecen bime makyaj seti kahve fincan seti falan geldi bayildim çok güzeller ya. Genelde 3 yaş civari oynuyorlar onlarla. Biz araba almaktan bıktık. Çok ta oynamiyor kisa süreli hep. Bu arada senin ikinci bebisin cinsiyeti ne ? Saglikla kucagina al inşallah

Biz mamut masa sandalye alalı 2.5 yıl oldu canım İkisi de surekli tepesine cıkıyor hatta benim hareketli kızım abartıp koltuga dayayıp kaydırak bile yapıyor masayı hala sağlam hiçbiyeri çıkmadı henüz :) hafif ayrıca kızım masayı oğlum sandalyeleri tasıyor salona oturup hamur oynuyorlar. Biz mennunuz yani :)

HAMSTER
Kız annesi olarak önerebileceğim metal yada plastik çay takımları, plastikk mutfak standları var. İçi plastik sebze meyve dolu tencereler, market arabaları sanırım dede markaydı. Yine plastik bebek arabası. Legolardan hoşlanabilir. Ben bunların hepsinden aldım hevesle ama kızım 5.5 yasında olmasına ragmen ısrarla hala araba oynuyor. Legolardan plastik hayvanlara çiftlik kuruyor falan. :)

Fincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.

Öyle Can'ım tencere mutfak oyuncakları güzelde daha oynamasını beceremedi kızım cinsiyeti henüz belli değil ilk kız dedi 2. Sefer erkek dedi dr bakalım bu gidişimizde netleşir inşallah sağolasın Can'ım inşallah

Önerilerin için sağol Can'ım kızım oyun kuramadı onlarla ama hayvanları benimkinde çok seviyor bide olucak Bebek arabası almiştım bütün gün bebeğini gezdiriyor

Fincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.
Bendede cinsiyet farkı olmamalı oyuncakta aynen öyle ne seviyorlarsa onunla vakit geçirsinler

kızlr sutten kestıgımden berı gecelerım berbat gecıyor
hala gece uyanıyor
7 gıbı yemek yıyoruz
9 gıbı yogurt yedırıyrm ya da sut ıcıyor yarım bardak kadar
oyle yatırıyorum
acıktıgı ıcın mı uyanıyor bılmıyorum

sız ne yedırıyorsunuz aksamları? gece beslenıyorlar mı??
ne onerırsınız?

Bizde 8 gibi yemek yiyoruz bi daha yetmiyor Dr larda çokta onermiyor gece yemesini benim kızında 1 aydır böyle gece ağlayarak uyanıyor meğer su için uyanıyormus su verince pispislayinca tekrar uyuyor su vermeyi denedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…