2014 Kasım Anneleri

kızlar selam
diş fırçası ve macun ne kullanıyorsunuz?
daha önce yazılmıştı ama unuttum ben..

Cocuklariniz icin aldigini kitaplar var mi? Kitap almak istiyrm kizlar
Oglum harfleri ogrenmeye basladi, harfleri guzel gosteren falan

hay maşallah ne kadar güzel.
benimki daha bişeyden anlamıyo yaa
çok üstüne düşmüyom sanıırm ondan.
sesli falan birşey alırsan sanırım daha iyi olurr.

Meraba arkadslar bebeklerinize omega3 / balik yagi surubu falan verio musunuz ? Bzmki balik yemedigi icin ben vermeyi dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Meraba arkadslar bebeklerinize omega3 / balik yagi surubu falan verio musunuz ? Bzmki balik yemedigi icin ben vermeyi dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Selamlar arkadaşlar eskisi gibi giremiyorum buralara herkes iyidir inşallah . Biz baya zor günler geçirdik. Eren bronşit oldu baya kötüyüz. Allah beterinden korusun diyorum. Hasta olmaları insanı mahfediyor.. ben de balık yağı versem mi diye düşünüyorum. Çünkü balık yemiyor. Bir de balık yağı kullanımı çok önemli. Çocuğa gereksiz kilo aldirmasini bazı Dr lar önermiyor. Yaz sıcaklari geçmişken bi şişe versem mi acaba ? Kullanan arkadaşlar Dr kontrolün de mi kullandınız. Bir de hangi marka?

Biz gecen yil efavit Kullandik hem balik yagi hem multivitamjn ustun lezzet odulu almis iceri dha fisi falan oldukca yuksek 6 meyve karisimindan oluosuo meyve puresi gibi o yuzden cocuklarda sevio biz alti sise kadar kullandik istah acio lakin bixe hic kilo aldirmadi bu yil yine aynisini kullancm ins.. Bronsit icinde siddetle keci boynuzu ozunun tavsoye ediorm hergun bir tatli kasigi var hem bagisikligi guclenio hasta olmuo hemde brosuti astimi sokup atio biz br yildr kullaniors bronsiti yendikk kolay kolay hasta olmuo cok sukur

Keçiboynuzunu bir ara düzenli veriyodum son 2 aydır çok aksattim. Kıvamı çok yoğun olunca zor geldi vermek ama iyi hatırlattın çok sağol hemen tekrar baslicam. Balık yağı da doğru diyosun yazın ağır geliyor. Ben de bu ay sonunda başlayayım havalar serinledi zaten.

Çok teşekkürler tavsiyen için cnm kçibynzu özünü eczaneden mi alıosun?marketlerde de satılıo da ondan sordum hangi marka iyidir acaba ? markasını da verir misin

Keciboynuzu ozu icin hunnap ii diorlar ama o cok koyu bn oyuzden baska marka kullaniorum koyu diil ama yinede siringa yardimyla veriorum zorlanmios cok sukur

Çok teşekkürler tavsiyen için cnm kçibynzu özünü eczaneden mi alıosun?marketlerde de satılıo da ondan sordum hangi marka iyidir acaba ? markasını da verir misin
Inan markette varmi bilmiorm bn aktardan aldim ama aynisi eczanede de vardi hunnap ii diorlar ama herkes cok koyu oldugu icin kullanamakdan sikayetci bn mecitefendi kullaniorm yinede siringayla veriorm sevio koyu olmayinca fiyayi hunnapla ayni zaten kiz burda belirtmek fayda var keciboynuzu ozu kan uzum pekmezi demir yapiormus bn suan birgun birini birgun birini veriorm bir aydir

bu keciboynuzu nun.markasi ne nerden aliyorsun canim dr onerisiyle mi birde biizimkide surekli hasta belki iyi gelir.s
Tabiki doktor onerisiyle siddetle tavsiye ediorm canim surekli hasta olan bi oglum vardi bir ayda iki antibiyotik kullandimi bilirm ole kotuydu elhamdullah bagisiklini ole kuvvetlendirdirki 8 aydir grip bile olmuo

Tabiki doktor onerisiyle siddetle tavsiye ediorm canim surekli hasta olan bi oglum vardi bir ayda iki antibiyotik kullandimi bilirm ole kotuydu elhamdullah bagisiklini ole kuvvetlendirdirki 8 aydir grip bile olmuo

Maşallah kuzuna
Ne kadar kullanıyorsunuz günde
Biz bu zamana kadar iki kez antibiyotik kullandık şuan üçüncüyü kullanıyoruz. Ama hasta olmadığı için değil her hastalıkta doktora goturmedigim için
Bizim diş çıkarma zamanımız tam. Çok çabuk hasta oluyor yavrum yazık. 15 aylıkken sadece iki dişi varken şuan 16 dişi var. Nerdeyse hepsini aynı anda çıkardı. Baya zayıf düştü o yüzden. Bende vereyim keçiboynuzu inşallah iyi gelir bizede

Şimdilerde de ishal gibi sürekli kaka yapıyo. Hemen değişiyoruz bezini ama yinede çok fena pişik olmuş durumda. Kakasi çok asidikmis. Büyük azılar mi geliyor acaba??
Büyük azılari çıkaran var mı böyle?

Sizede masaallah antibyotik kullanmadiniz icin :) bizimde gec cikardi suan 12 diisi var ama bizim sirayla cikmadi o buyuk azilar once cikti biras huYsuzluk disinda isAl falan olmadi suku R islak mendillerde pisik yapio bide isalle birlesince allah yani bn islak mendili yikiorm iyice silip snra kurulayip ole kapatiorm pisigini onune bole gecebildm sizde biran once atlatirsnz ins pisik can yakio cinku buarda keciboynuzu diil keciboynuzu ozu alacaksn bu ayrinti onemli keciboynuzu kaynatildigi icin tum vitamn degerleri kayboluorms ama ozu soguk pres yani meyvenn direk kendisymks zeka gelisimi ve kalsiyum acisindan cok cok zenginmis bir tatli kasigi veriorm bn kilo aldirmio istah acio Biras ole

Keçiboynuzu aktarlardan alınır heralde
pekmez gibi değil mi yani bende alayım olmadı
ya keçiboynuzu herşeyi iyidir.keçiboynuzu özü deyip alıcam
yani direk öylemi veriliyo pekii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…