Fincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.
kızlr sutten kestıgımden berı gecelerım berbat gecıyor
hala gece uyanıyor
7 gıbı yemek yıyoruz
9 gıbı yogurt yedırıyrm ya da sut ıcıyor yarım bardak kadar
oyle yatırıyorum
acıktıgı ıcın mı uyanıyor bılmıyorum
sız ne yedırıyorsunuz aksamları? gece beslenıyorlar mı??
ne onerırsınız?
Bgn götrdüm cnm doktora,nezle soğuk algınlığı en ufak bişe de lenf bezleri şişkinlk yapablr dedi yine de ultrasonla bakalm dedi yrn a randevu aldm bakalmBenim oğlumun da boynunda tirnak büyüklüğünde beze var. Geçen sene doğum gününden sonra ağır bir şekilde kulak enfeksiyonu geçirdi. Hastanede yattik 2 gece ondan sonra beze oluştu. Enfeksiyondan lenf bezleri sisiyor diye biliyorum. Hala da duruyor o beze bazen benimde aklima takiliyor. Dr a sorucam hep unutuyorum. Sizinki de büyük ihtimalle enfeksiyon dan oluşmuştur. Ben elimle dokununca oynuyor beze. Başka olan arkadaş var mi acaba? Dr un ne dediğinden haberdar edermisin
Zaman su gibi geçiyor yetişemiyoruz artık buralardayım İşte fırsat olmuyor az çok okudum konuları mammut masa sandalye bizde var 4 ay kadar oldu alalı sağlam güzel öyle bacaklarını çıkarması mümkün değil çevirerek takılıyorEki Görüntüle 1887099
Eki Görüntüle 1887101
Parmak boyasiyla el baskisi ve dondurma çubuğuyla bu yap boz benim çok hoşuma gitti. En yakın zamanda bunlari yapicaz inşallah. Fikir olsun kizlar
carputi özledik seni nerelerdesin?
cnm ben sutten kestıgımden berı gece su verıyorum acayıp su ıcıyor, uyanıp uyanıp suuu dıyor :)Bizde 8 gibi yemek yiyoruz bi daha yetmiyor Dr larda çokta onermiyor gece yemesini benim kızında 1 aydır böyle gece ağlayarak uyanıyor meğer su için uyanıyormus su verince pispislayinca tekrar uyuyor su vermeyi denedinmi
cnm bu cok mantıklı geldı, oyle deneyecegımAksam yemeğini az yiyorsa acikiyordur ama iyi yiyorsa tok tutması lazim. Yoğurdun içine yarim dilim kadar buğday ekmeyi koyarsan tok tutar. Belki deHAMSTER in dediği gibi susuyorda olabilir gece uykuda agizlari kuruyor
Bir cümle vardı geçen okumuştum tuvalet eğitimini 3 yaşında verirsen 3 yaşında öğrenir 2 yaşında verirsen 3 yaşında öğrenir diyecnm bu cok mantıklı geldı, oyle deneyecegım
mısır ekmegını de yogurtla sevıyor
bu aksam oyle denerım, onerın ıcın cok tesekkurler
bu arada su verıyrm her uyandıgında cok ıcıyor kuzuto
kızlar oglum kılosu fazlaydı 2,5 kılo verdı sutten kesınce, boy attı, nasıl ınceldı var ya
doktor dıyordu onun kılosu anne sutunden dıye, bırakınca zayıflar cok ararsın bu kıloları demıstı
oylede oldu.
tuvalet egıtımı vermek ıstıyrm ama su an cok farkında degıl cıs ve kaka yaptıgının sordugumuzda oylesıne soyluyor
o yuzden erteleyecegım
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?
cnm bu cok mantıklı geldı, oyle deneyecegım
mısır ekmegını de yogurtla sevıyor
bu aksam oyle denerım, onerın ıcın cok tesekkurler
bu arada su verıyrm her uyandıgında cok ıcıyor kuzuto
kızlar oglum kılosu fazlaydı 2,5 kılo verdı sutten kesınce, boy attı, nasıl ınceldı var ya
doktor dıyordu onun kılosu anne sutunden dıye, bırakınca zayıflar cok ararsın bu kıloları demıstı
oylede oldu.
tuvalet egıtımı vermek ıstıyrm ama su an cok farkında degıl cıs ve kaka yaptıgının sordugumuzda oylesıne soyluyor
o yuzden erteleyecegım
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Günaydın cnm,dün götrdüm reaktif bezeler dedi yani enfeksyona bağlı olandan çok şükür ama takip edin dedi.usg ile bakılırken soğuk soğuk terledim oğlum çk ağladı ztn çk gerildim walla.allahım tüm yavruları esirgesin hastalara şifa versinFineas naptiniz merak ettim? İnşallah önemli birşey yoktur
ya ıste bende seyden korkuyrmKreşte tuvalt eğitimi için para alındgını ilk defa duydum.daha önce de demiştm acele etmeyin bence kızlar,daha doğrusu çocuğa bırakın hazır oldklarında ztn anlatıyolar kendilerini.
Herkese selam...tuvalet eğitiminden bahşedilmiş kreşte tuvalet eğitimi için ayrı bir ücret ödeniyor mu? Bir arkadaş ayrı ücret istediler dedi geçenlerde...bilgisi olan yada araştıran arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
Günaydın cnm,dün götrdüm reaktif bezeler dedi yani enfeksyona bağlı olandan çok şükür ama takip edin dedi.usg ile bakılırken soğuk soğuk terledim oğlum çk ağladı ztn çk gerildim walla.allahım tüm yavruları esirgesin hastalara şifa versin
Vallahi iyiyim demeyi çok isterdim ama hiç iyi değilim...eren beyle yaptığım hiç bir şeyden tat almıyorum...ne tatil ne bayram..2 yaş sendromu mu ne naneyse tamamen berbat etti beni...1 hafta sonra doğum günü plan bile yapmak gelmiyor içimden onu da mahvedeceği için...neyse ben böyle depresif hallerdeyim işte...Arkadaşım nasilsin görüşemez olduk valla. Eren pasa nasil ? Bu arada tuvalet egitiminde ayri ücret işini ilk defa duydum var mi acaba öyle bisey. Belki de kresten krese değişen bir durumdur.
Canim bence tuvalet egitimini baskalarina verdirme hele ki yabancilara yine de sen bilirsinVallahi iyiyim demeyi çok isterdim ama hiç iyi değilim...eren beyle yaptığım hiç bir şeyden tat almıyorum...ne tatil ne bayram..2 yaş sendromu mu ne naneyse tamamen berbat etti beni...1 hafta sonra doğum günü plan bile yapmak gelmiyor içimden onu da mahvedeceği için...neyse ben böyle depresif hallerdeyim işte...
Kreş araştırmalarım devam ediyor ama görüştüğüm yerlerde bunun için ayrı bir ücretten bahsetmedi...ben mi atladım diye aklıma takıldı...belki dediğin gibi kreşe göre değişir ama yine de gereksiz bi talep bence...
Burayı sizi özlemişim paşam nasıl okul da başladı bakıcısı devam ediyor mu?