2014 Kasım Anneleri

Fincan seti alabilirsin bence bitane canım benim oğlum deli oluyor onlara :) su koyuyorum bazen aktarıyor birbirine çaydanlıktan döküyor cok mutlu oluyor. ben kız erkek umursamıyorum ne seviyorlarsa onu oynuyorlar.

Bizimki de hep çaydanlık kavanoz tencere gibi mutfak esyalariyla oynuyor. Caydanlikli fincan seti alayim dediğin gibi dikkatini ceker diye düşünüyorum. Hep kiz oyuncaklarina bakiyorum ama almadim hiç. Şu an da cinsiyet ayrimi yapmak bence de yanlış. Fikir için sağol

Aksam yemeğini az yiyorsa acikiyordur ama iyi yiyorsa tok tutması lazim. Yoğurdun içine yarim dilim kadar buğday ekmeyi koyarsan tok tutar. Belki de HAMSTER in dediği gibi susuyorda olabilir gece uykuda agizlari kuruyor

Bgn götrdüm cnm doktora,nezle soğuk algınlığı en ufak bişe de lenf bezleri şişkinlk yapablr dedi yine de ultrasonla bakalm dedi yrn a randevu aldm bakalm

Zaman su gibi geçiyor yetişemiyoruz artık buralardayım İşte fırsat olmuyor az çok okudum konuları mammut masa sandalye bizde var 4 ay kadar oldu alalı sağlam güzel öyle bacaklarını çıkarması mümkün değil çevirerek takılıyor

Bizde 8 gibi yemek yiyoruz bi daha yetmiyor Dr larda çokta onermiyor gece yemesini benim kızında 1 aydır böyle gece ağlayarak uyanıyor meğer su için uyanıyormus su verince pispislayinca tekrar uyuyor su vermeyi denedinmi
cnm ben sutten kestıgımden berı gece su verıyorum acayıp su ıcıyor, uyanıp uyanıp suuu dıyor :)

dun aksam cıcı bebe ve sut verdım oyle yatırdım
gece 2 kez uyandı, ama ben oyle bıskuvı verme taraftarı degılım
bugday ekmegı ve yogurt mantıklı geldı :)
tesekkurler

Aksam yemeğini az yiyorsa acikiyordur ama iyi yiyorsa tok tutması lazim. Yoğurdun içine yarim dilim kadar buğday ekmeyi koyarsan tok tutar. Belki de HAMSTER in dediği gibi susuyorda olabilir gece uykuda agizlari kuruyor
cnm bu cok mantıklı geldı, oyle deneyecegım
mısır ekmegını de yogurtla sevıyor
bu aksam oyle denerım, onerın ıcın cok tesekkurler
bu arada su verıyrm her uyandıgında cok ıcıyor kuzuto

kızlar oglum kılosu fazlaydı 2,5 kılo verdı sutten kesınce, boy attı, nasıl ınceldı var ya
doktor dıyordu onun kılosu anne sutunden dıye, bırakınca zayıflar cok ararsın bu kıloları demıstı
oylede oldu.

tuvalet egıtımı vermek ıstıyrm ama su an cok farkında degıl cıs ve kaka yaptıgının sordugumuzda oylesıne soyluyor

o yuzden erteleyecegım
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bir cümle vardı geçen okumuştum tuvalet eğitimini 3 yaşında verirsen 3 yaşında öğrenir 2 yaşında verirsen 3 yaşında öğrenir diye

İşaretleri izlemek lazım hazır olduklarının sinyallerini bize verecekler Yaman çiş ve kaka yapınca söylüyor yaptım diye ama bundan rahatsız değil şimdilik beze devam

Eren de kaka yapinca söylüyor ama ben inşallah seneye yaz gibi tuvalet eğitimini düşünüyorum. Tam 2,5 yasinda oluyorlar. Su an da ogretirsem sanki tam ogrenemicek gibi geliyor. Stresle öğrenmesini istemiyorum. Tam hazir olmali çocukta anne de. Bir de hava artik serinledi usutmesinden de korkuyorum acikcasi. Bu konuda farklı görüşler var ama uzmanlar en az 27 aylık olmali cocuk diyor. En iyi zaman hatta 27. Aymis ama kişa denk geldiği için bi 3 ay da ben ertelicem

Benim oğlum ablası klozete oturdugunda ağlıyor ben de oturucam diye her seferınde işi gücü bırakıp soyup oturtıyorum ama yapmıyor hevesini alıp iniyor. Seneye tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum. bence oğlum için henüz erken.
Kızım bezi çok geç bıraktı 34 aylıktı. hiç çişim var demedi bezden de rahatsız olmadı çalıştıgım için de ugrasmadım. Tekrar hamile kalınca İlerde zorlanırım diye düşünerek anlattım dedim artık bez yok 2-3 gun kacırdı sonra hem gece hem gündüz bitti. Zorlama taraftarı değilim açıkçası hem cocuk hem anne cok yıpranıyor. ömür boyu bezli kalmayacaklar nasılsa.

Herkese selam...tuvalet eğitiminden bahşedilmiş kreşte tuvalet eğitimi için ayrı bir ücret ödeniyor mu? Bir arkadaş ayrı ücret istediler dedi geçenlerde...bilgisi olan yada araştıran arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

Fineas naptiniz merak ettim? İnşallah önemli birşey yoktur
Günaydın cnm,dün götrdüm reaktif bezeler dedi yani enfeksyona bağlı olandan çok şükür ama takip edin dedi.usg ile bakılırken soğuk soğuk terledim oğlum çk ağladı ztn çk gerildim walla.allahım tüm yavruları esirgesin hastalara şifa versin

Kreşte tuvalt eğitimi için para alındgını ilk defa duydum.daha önce de demiştm acele etmeyin bence kızlar,daha doğrusu çocuğa bırakın hazır oldklarında ztn anlatıyolar kendilerini.

Kreşte tuvalt eğitimi için para alındgını ilk defa duydum.daha önce de demiştm acele etmeyin bence kızlar,daha doğrusu çocuğa bırakın hazır oldklarında ztn anlatıyolar kendilerini.
ya ıste bende seyden korkuyrm
boyle dıyerek 3,5 4 yasında hala egıtım verememıs ornekler var etrafımda
bana o kadar buyuk cocugun bezlenmesı tuhaf gelıyor
annem bızı 1 yasında alıstırmıs ya, belkı dogru degıldı ama alısmısız kolay
eger 2 cıvarı bıraktıramazsak bu surec 3 lere dogru akar gıder gıbı gelıyor
etrafımdakılerden yola cıkarak soyluyrm

Walla cnm kimi çocuk anneyi babayı terbiye eder her çocuk farklıdır illa eğitim vericem dyip soluğu acillerde sondayla idrar boşalttıranları da biliyorum ben eğitimciyim tez im de var ama teori havada kalıyomş bi noktada,öğrencilerle olan deneyimlerde biyere kdr,anne olunca Farklı oluyo.tabiki herseyi en iyi şekilde vermeyi çalışıyorz hepimiz.şu da bir gercek ki bir davranışın kazandırılmasında ebeveyn kararlılığı çok önemli,en ufak tereddütü hissedip kullanmya çalışıyolar.

Arkadaşım nasilsin görüşemez olduk valla. Eren pasa nasil ? Bu arada tuvalet egitiminde ayri ücret işini ilk defa duydum var mi acaba öyle bisey. Belki de kresten krese değişen bir durumdur.

Cok şükür düşündüğümüz gibi bir durum demek ki. Bu beze büyümüyor, artmiyor ve dokununca yerinden oynuyorsa lenf bezi şişmesidir diye biliyorum. Genelde 12 yaş civarinda kayboluyormus. Gecen anneme söyledim bebekken sende de oluyordu sonra geçiyor dedi. İnşallah artmadan bir an önce geçip giderler. Rabbim dermani olmayan dert vermesin kimseye

Arkadaşım nasilsin görüşemez olduk valla. Eren pasa nasil ? Bu arada tuvalet egitiminde ayri ücret işini ilk defa duydum var mi acaba öyle bisey. Belki de kresten krese değişen bir durumdur.
Vallahi iyiyim demeyi çok isterdim ama hiç iyi değilim...eren beyle yaptığım hiç bir şeyden tat almıyorum...ne tatil ne bayram..2 yaş sendromu mu ne naneyse tamamen berbat etti beni...1 hafta sonra doğum günü plan bile yapmak gelmiyor içimden onu da mahvedeceği için...neyse ben böyle depresif hallerdeyim işte...
Kreş araştırmalarım devam ediyor ama görüştüğüm yerlerde bunun için ayrı bir ücretten bahsetmedi...ben mi atladım diye aklıma takıldı...belki dediğin gibi kreşe göre değişir ama yine de gereksiz bi talep bence...
Burayı sizi özlemişim paşam nasıl okul da başladı bakıcısı devam ediyor mu?

Canim bence tuvalet egitimini baskalarina verdirme hele ki yabancilara yine de sen bilirsin

Eveeeeetttt arkadaslarim uzun zamandir gelemedim yaniniza.
Ve Yagiz Selimin kardesi kismet olursa pazartesi gelecek
Doktorumuz 38+4 de sezeryani yapalim dedi
Sizinle fikirlerimi paylasmak istiyorum
Inanin Yagiz Selime hamile iken ne brixton hicks (ismini dogru yazdim mi ki) kasilmasi yasadim ne de sanci ne de kasilma
Hic birini yasamamisim
Simdi o kadar net agrilar kasilmalar yasiyorum ki korkmuyor degilim
Benden simdilik bu kadar bana dua edin canlarim cok optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…