2014 Kasım Anneleri

Kimse kalmamış buralarda yaw nerelerdesiniz millet,doğum yapcak arkadaşlar vardı inş sağlıkla almışlardr bebişlerni kucaklarına.kim bilir yeni hamileler bile vardır:)) coşmuştu en son bura:)

Acaba bir konsept dahilinde mi yapsam odayı mesala arı maya

Acaba bir konsept dahilinde mi yapsam odayı mesala arı maya

hmm bilmem olabilir ben hiç öyle düşünmedim
onu 4 yaşında falan tam takım oda yaptığımda yani
beşikli değilde yataklı odaya geçtiğimizde nevresim takımından
başlayarak perde olabilir halı olabilir oralarda uygulayabilirim.

Millet çoluk çocuğa karıştı birde tam tatil zamanı ondan kimselerden ses çıkmıyor

Ben doğum yaptım 23 günlük olduk. Zannettigim kadar zor olmuyor sukur. İlk gunler kiskandik baya hircinlasti ama suan iyiyiz. Bebek diye gelip öpüyor ağladığı zaman herkesten önce koşuyor gelip bakıyorum arada buraya. Başka doğum yapan varsa yazsa iyi olur. Birbirimize destek oluruz. Şuan küçüğe bakmak değil büyükle ilgilenmek çok daha zor geliyor inanın. Gaz sancısı uykusuz geceler falan hikayeymis..

hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün. iki cocuk zordur eminim dengeyi tutturmak zaman alır. peki Merak ediyorum ikinci dogum daha kolay oluyor mu :)

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inş.
yarı 40 gitmiş bile maşallah.kıskançlık anlamazlar gibime geliyor
daha yani çok aşırı olmaz.benimki mesela bebekleri çok seviyoo bebek deyip duruyo
olsa sanırım kıskanmaz ama yolar yaa herkese saldırıyo çünkü..

Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.

hadi ya dikişlermi kötü oldu 2 yıl geçti nerdeyse
niye daha zor oldu ki acaba rabbim kolaylık versin bakanın varmıydı
evde bitane daha var ya yatamazsın sürekli kalkman gerekir çünkü tam yaramazlık
zamanlarındalar çünküü. ay ne güzell ya evde bi bebiş evde olsam bende isterim yani
hele bide kızım olsunn..

Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.

Gözün aydın canım. Aynen dediğin gibi buyukle ılgılenmek daha zor oluyor gönlü olsun zaten kardeş gelmiş uzulmesin diye hoş tutmaya calısıyorsun farklılasmasın hayatı diye. bebek daha kolay geliyor.

Benim de ikinci sezeryanım daha zordu daha zor kalktım yataktan.

Slm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo

Eklentiler

• received_253666538360433.jpeg
    49,9 KB · Görüntüleme: 78
  • received_253666641693756.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 110
  • received_253666605027093.jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 74
Oooo canım Allahım analı babalı büyütsün darısıda bana ve tüm isteyenlere. Herkesten önce koşması çok komikmis.

Çok geçmiş olsun canım ateş için fitil yerine şurup öneriyorlar.

Oyy cnm bnm kıyamam içim gtti ya,nasıl olmş öylee way küçük kuzuu inşallh düzelmiştirr çoook geçmiş olsun. Kızlar bişe sorucm bnm adetim 4 gün geçti kan testi yaptrdm 0.7 çıktı negatif yani,daha önce negatifken hep 0.01 çıkıyodu.kafam karıştı günü hiç bu kdr geç kalmamştı bişe yoksada olsam rahatlasam stres oldum benzer bişe yaşayan oldumu?

ayyy yavrum benim nasıl olmuş öyleee
bunun için bir ilaç verdimi peki doktor.
sivilce içleri dolu kaşınıyomuydu peki bu
canım ateş olduğunda şurup verilmesi gerekiyor
ters tepki yapmış olabilir ne bilim..

Çok gecmiş olsun. Fitil de yapmış olabılır. Bır arkadasımın oğlunun antibiyotiklere allerjısı var butun vucudu kabarıyor canım aynen bu şekilde.

şu an 2 yaşına girmek üzere olan oğlum tam böyle bir süpriz yapmıştı bize
röntgen çekilmem lazımdı böyle bir değer çıktı doktor negatif dedi. röntgen ve üstüne bir sürü ilaç kullandım 2hafta ilaçlardan gecikiyor diye düşündüm evde testte ikinci çizgi belli belirsizdi. sonuç ultrason muayenede sat a göre7haftalık olması gerekiyor ama 4hafta var yok demişti doktor gec döllenme olabilir demişti. ne çok yazdım çok özlüyorum o günleri ya.. Allah gönlüne göre versin

Allah sana da versin inşaallah hayırlı zamanda :) bakanım var annem sağolsun ilk günler evde kalamadim zaten annemlere sığındık :) Hala da yalnız kalmamaya çalışıyorum oğlum için. Dedigin gibi yaramazlık zamanları ve benimki x2 kere yaramaz.

Aynen öyle. Zamanla alisiyo ama. Mesela Uykuya dalamadigi zaman ayağımda salliyorum. Bebeği de emziriyorum bi yandan. İlk zamanlar bebeğe tekme atmaya çalışıyodu. Şimdi Bacaklarini topluyo, küçük abi :)

Oooo canım Allahım analı babalı büyütsün darısıda bana ve tüm isteyenlere. Herkesten önce koşması çok komikmis.

Amiin Rabbim sana da versin inşallah gönlüne göre.

Allah kolaylik versin, hayırlı olsun ikinci bebeğinde. benim de sezaryendi ve cok kolaydi ikinci niye zor oldu, korktum azıcık

Amin sağolasn. İkisi de spinal sezaryen. İlkinde cidden hiçbir zorluk yasamadim. Ertesi gün kalkıp oynayasim gelmişti :)) bu sefer uyusmadim tam. Ameliyat çok ağrılı geçti bu yüzden. Sonrasında da anestezi yan etki yaptı. Başımı kaldiramadim ağrıdan. Felaket bi agriydi. Bi hafta sürdü. Ameliyat yeri de geç iyileşti bu sefer. Ama hastane Dr farklıydı. İlki kolay olduysa ikincisinde aynı yerde doğum yap bence. Biraz vicdansız bi ekibe denk geldim sanırım. Beni uyutmak yerine sabretmemi söylediler?!.

Cocuklariniz icin aldigini kitaplar var mi? Kitap almak istiyrm kizlar
Oglum harfleri ogrenmeye basladi, harfleri guzel gosteren falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…