Doktorun elbette daha ii bilir ama tum internet sitelerinde yazan ve genel olrak duydugum saglik ocagindan doktorlardan vs duydugum ates 37 i gecmeyecek die biliorm bn kendi adima 37 atesi falan onemsemem ben evin sicagiyla bazen olcugumde bile saglikliyken 37 gordumuz olur bizim hemencecik iyilesir ins yavrun
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. 36.5 dan sonrası tehlike demesi garip geldi bana. o ateş bile sayılmaz ki. ilk defa duydum bunu
Teşekkürler canım nasıl memnunmusun bende yeni aldım daha kullanmdım o seti,ne gbi durumlarda kullanp nasıl sonçlar aldın.böyle şeyleri çok ticari bulurdum da yakınlarm anlttı farkıCok gecmis olsun canim ikinize de.. Ben kullaniyorum o set acil durum seti olarak geciyor.. Bebek setlerinde aloe verali sampuan losyon pisik kremi vs var..
Canim ne gibi durumlarda kullanildigiyla ilgili yazi vardi ozelden gonderdim.. Seti aldigimin ertesi gunu kizim yanagini masanin sivri ucuna cok fena carpmisti cok kizardi uyguladim hemen sirasiyla belli araliklarla morarmadan atlatti.. Sivri isiriklarinda fln kullaniyorum elimi kestigimde ya da ufak mutfak yaniklarinda benim tecrubelerim.. Aslinda aklina gelen cogu seyde..Teşekkürler canım nasıl memnunmusun bende yeni aldım daha kullanmdım o seti,ne gbi durumlarda kullanp nasıl sonçlar aldın.böyle şeyleri çok ticari bulurdum da yakınlarm anlttı farkı
Evet cnm bendki de bu set,yakınlrımda kullananlar memnun ama kendi siteleri dışında kullanıcı yorumları pek yok memnun kalınıp kalınmdgını merak ettm.diş ağrısına bile sıkılıyomuş dün propolis kremini burnuma sürdüm tıkanıklığı açtı gbi walla.bebek serisi nasıl acaba kullanan da yok herlde buralarda.bu şekilde buldum çeşitler var galiba bu setin.
hangisi acaba.
Memnunsun yani hadi bakalm inş boşa almamışımdr:) çok saol cnm bilgiler için bebek setini alıp kullanırsan bilgilendir şekerim olur mu:)Canim ne gibi durumlarda kullanildigiyla ilgili yazi vardi ozelden gonderdim.. Seti aldigimin ertesi gunu kizim yanagini masanin sivri ucuna cok fena carpmisti cok kizardi uyguladim hemen sirasiyla belli araliklarla morarmadan atlatti.. Sivri isiriklarinda fln kullaniyorum elimi kestigimde ya da ufak mutfak yaniklarinda benim tecrubelerim.. Aslinda aklina gelen cogu seyde..
Bebek setindeki balm masaj kremini aldim kizimin vücudu pul pul cok kuruydu banyodan sonra onu sürüyorum kuruluk fln kalmadi canim cok memnun kaldim..Memnunsun yani hadi bakalm inş boşa almamışımdr:) çok saol cnm bilgiler için bebek setini alıp kullanırsan bilgilendir şekerim olur mu:)
Kış da geliyo ben de sipariş verebilirim o zaman çok saol canımBebek setindeki balm masaj kremini aldim kizimin vücudu pul pul cok kuruydu banyodan sonra onu sürüyorum kuruluk fln kalmadi canim cok memnun kaldim..
Konuyu açtıgın iyi olmuş canım ben de o aşamadayım odasını ayırmıştım bikaç ay önce beşiğini koydum oyuncakları fln,önce odasını benimsesin dye yeni bişe almamştım artk beşiğine sığmıyo bzm yanımızda sürekli bi hftadır uyumuyo doğru düzgün ben de yatağında rahat etmiyo artık dye düşündm bide bu bebeklk yatakları artık ağrıtıyo herlde ince bişe sonçta vee ikea busunge modeline karar verdm şimdilik iç yatağına da ayrıca bakıcmAnnişler ogluma oda yapicam. Sizler neler yaptınız.nasil odalar hazırladınız.paylasırmısınız.fikirlere ihtiyacım var
Konuyu açtıgın iyi olmuş canım ben de o aşamadayım odasını ayırmıştım bikaç ay önce beşiğini koydum oyuncakları fln,önce odasını benimsesin dye yeni bişe almamştım artk beşiğine sığmıyo bzm yanımızda sürekli bi hftadır uyumuyo doğru düzgün ben de yatağında rahat etmiyo artık dye düşündm bide bu bebeklk yatakları artık ağrıtıyo herlde ince bişe sonçta vee ikea busunge modeline karar verdm şimdilik iç yatağına da ayrıca bakıcm
Canım benim oğlan hala park yatakta yatıyor çok deli yatmasa gemili yataklardan almak istiyorum fakat kesin düşer.birde zemini tatami diye bir malzeme var hani marketlerin çocuk parklarında olanlardan ondan yapsam mı diye de düsünüyorumKonuyu açtıgın iyi olmuş canım ben de o aşamadayım odasını ayırmıştım bikaç ay önce beşiğini koydum oyuncakları fln,önce odasını benimsesin dye yeni bişe almamştım artk beşiğine sığmıyo bzm yanımızda sürekli bi hftadır uyumuyo doğru düzgün ben de yatağında rahat etmiyo artık dye düşündm bide bu bebeklk yatakları artık ağrıtıyo herlde ince bişe sonçta vee ikea busunge modeline karar verdm şimdilik iç yatağına da ayrıca bakıcm
Gece kalkıyor mu Merak ettim. Benim oğlum kucuk ikea karyolasına sıgmıyor donerken uyanıyordu. Birkac haftadır yer yatagı yapmıştım daha ıyı uyudu ama hava soguyor. Kızımın yatagı yavrulu yatak oraya yatak alıp gecırmeyi dusunuyorum ama oğlum gece kalkıp kontrol ediyor beni. Memeyi yeni kestik onun da etkisi var. gece kalkar yurur diye korkuyorum acıkcası. Cocuk odası yatak odama uzak sıcak oluyor dıye orayı yapmıştık. Nasıl ayırıcam bilmiyorumKonuyu açtıgın iyi olmuş canım ben de o aşamadayım odasını ayırmıştım bikaç ay önce beşiğini koydum oyuncakları fln,önce odasını benimsesin dye yeni bişe almamştım artk beşiğine sığmıyo bzm yanımızda sürekli bi hftadır uyumuyo doğru düzgün ben de yatağında rahat etmiyo artık dye düşündm bide bu bebeklk yatakları artı ağrıtıyo herlde ince bişe sonçta vee ikea busunge modeline karar verdm şimdilik iç yatağına da ayrıca bakıcm
Annişler ogluma oda yapicam. Sizler neler yaptınız.nasil odalar hazırladınız.paylasırmısınız.fikirlere ihtiyacım var
Onlar sağlıklı olur mu ki cnm bilemedim ben kendi yatağımızın tek kişilğine bakıcam artıkCanım benim oğlan hala park yatakta yatıyor çok deli yatmasa gemili yataklardan almak istiyorum fakat kesin düşer.birde zemini tatami diye bir malzeme var hani marketlerin çocuk parklarında olanlardan ondan yapsam mı diye de düsünüyorum
Bu ayırma kısmı bizi de zorlucak sanırım gece kalkıyo geziyo bide kapıları açıyo bnm çekincem banyoya girmesi klozet su fln..tam bi geçiş süreci wallaGece kalkıyor mu Merak ettim. Benim oğlum kucuk ikea karyolasına sıgmıyor donerken uyanıyordu. Birkac haftadır yer yatagı yapmıştım daha ıyı uyudu ama hava soguyor. Kızımın yatagı yavrulu yatak oraya yatak alıp gecırmeyi dusunuyorum ama oğlum gece kalkıp kontrol ediyor beni. Memeyi yeni kestik onun da etkisi var. gece kalkar yurur diye korkuyorum acıkcası. Cocuk odası yatak odama uzak sıcak oluyor dıye orayı yapmıştık. Nasıl ayırıcam bilmiyorum
Bu ayırma kısmı bizi de zorlucak sanırım gece kalkıyo geziyo bide kapıları açıyo bnm çekincem banyoya girmesi klozet su fln..tam bi geçiş süreci walla
Evet cnm bendki de bu set,yakınlrımda kullananlar memnun ama kendi siteleri dışında kullanıcı yorumları pek yok memnun kalınıp kalınmdgını merak ettm.diş ağrısına bile sıkılıyomuş dün propolis kremini burnuma sürdüm tıkanıklığı açtı gbi walla.bebek serisi nasıl acaba kullanan da yok herlde buralarda.
Annişler ogluma oda yapicam. Sizler neler yaptınız.nasil odalar hazırladınız.paylasırmısınız.fikirlere ihtiyacım var
bebek serisi farklı mı yani bu gönderdiklerim den
burnuda faydası var yani iyiymiş ozaman bu set ben ilk defa
duydum çünkü.
Evet cnm farklı bi set yine aloe vera içerkli,walla herseye kullanılıomuş ben aldgımdan beri 3.4 gündr ne olsa kullanıyorm:) interntteki odalar hep aynı tip geliyo bana,bide çok karışık sevmiyorm ben sade düşünüyorum kendi kafama göre tamamlıcam artık inşallah
aynen ya odası yoktu dolap yaptrdım
şimdi kurıcaz inş.park yatağa var her ne kadar
yatmasa da acaba başka ne gerekir çok güzel
bi oda yaptırmak istiyorum.halı alıcam stor perde avize
ama daha çok gösteren sanırım süsler duvar sticker vs ama
hiç örnek yok olan varsa göndersin lütfen yaa..