2014 Kasım Anneleri

cnm yanlış yazdım sanırım bakmadım
ama ilk yardım kursumuz vardı ordaki hocamız dedi
36,50 dan sonrası 6 yaşa kadar tehlikeli diye doktor ateş derecesini söylemedi
37,20 falandı ateşi var dedi boğazdan dolayı dedi ben valla 37 den fazladır diye
düşündüm çünkü çok yanıyodu ya belki hastaneye gidene kadar düşmüş olabilir.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin. 36.5 dan sonrası tehlike demesi garip geldi bana. o ateş bile sayılmaz ki. ilk defa duydum bunu

sağol cnm.bende 38 e kadar normal biliyorum hatta bana 37,20 deyince normal dedim
aslında ateşi var çoğalabilir dedi 36,50 da doktor değil ilk yardım kursuna gittik
şirket için ordaki hocamız demişti canım yanlış anlaşıldı:)

Cok gecmis olsun canim ikinize de.. Ben kullaniyorum o set acil durum seti olarak geciyor.. Bebek setlerinde aloe verali sampuan losyon pisik kremi vs var..
Teşekkürler canım nasıl memnunmusun bende yeni aldım daha kullanmdım o seti,ne gbi durumlarda kullanp nasıl sonçlar aldın.böyle şeyleri çok ticari bulurdum da yakınlarm anlttı farkı

Teşekkürler canım nasıl memnunmusun bende yeni aldım daha kullanmdım o seti,ne gbi durumlarda kullanp nasıl sonçlar aldın.böyle şeyleri çok ticari bulurdum da yakınlarm anlttı farkı
Canim ne gibi durumlarda kullanildigiyla ilgili yazi vardi ozelden gonderdim.. Seti aldigimin ertesi gunu kizim yanagini masanin sivri ucuna cok fena carpmisti cok kizardi uyguladim hemen sirasiyla belli araliklarla morarmadan atlatti.. Sivri isiriklarinda fln kullaniyorum elimi kestigimde ya da ufak mutfak yaniklarinda benim tecrubelerim.. Aslinda aklina gelen cogu seyde..

bu şekilde buldum çeşitler var galiba bu setin.
hangisi acaba.

Eklentiler

• Aloe-Vera-Box-Set.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 12347771_1655484594719725_5299494386162555230_n.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 44
bu şekilde buldum çeşitler var galiba bu setin.
hangisi acaba.
Evet cnm bendki de bu set,yakınlrımda kullananlar memnun ama kendi siteleri dışında kullanıcı yorumları pek yok memnun kalınıp kalınmdgını merak ettm.diş ağrısına bile sıkılıyomuş dün propolis kremini burnuma sürdüm tıkanıklığı açtı gbi walla.bebek serisi nasıl acaba kullanan da yok herlde buralarda.

Memnunsun yani hadi bakalm inş boşa almamışımdr:) çok saol cnm bilgiler için bebek setini alıp kullanırsan bilgilendir şekerim olur mu:)

Memnunsun yani hadi bakalm inş boşa almamışımdr:) çok saol cnm bilgiler için bebek setini alıp kullanırsan bilgilendir şekerim olur mu:)
Bebek setindeki balm masaj kremini aldim kizimin vücudu pul pul cok kuruydu banyodan sonra onu sürüyorum kuruluk fln kalmadi canim cok memnun kaldim..

Annişler ogluma oda yapicam. Sizler neler yaptınız.nasil odalar hazırladınız.paylasırmısınız.fikirlere ihtiyacım var

Annişler ogluma oda yapicam. Sizler neler yaptınız.nasil odalar hazırladınız.paylasırmısınız.fikirlere ihtiyacım var
Konuyu açtıgın iyi olmuş canım ben de o aşamadayım odasını ayırmıştım bikaç ay önce beşiğini koydum oyuncakları fln,önce odasını benimsesin dye yeni bişe almamştım artk beşiğine sığmıyo bzm yanımızda sürekli bi hftadır uyumuyo doğru düzgün ben de yatağında rahat etmiyo artık dye düşündm bide bu bebeklk yatakları artık ağrıtıyo herlde ince bişe sonçta vee ikea busunge modeline karar verdm şimdilik iç yatağına da ayrıca bakıcm

Canım benim oğlan hala park yatakta yatıyor çok deli yatmasa gemili yataklardan almak istiyorum fakat kesin düşer.birde zemini tatami diye bir malzeme var hani marketlerin çocuk parklarında olanlardan ondan yapsam mı diye de düsünüyorum

Gece kalkıyor mu Merak ettim. Benim oğlum kucuk ikea karyolasına sıgmıyor donerken uyanıyordu. Birkac haftadır yer yatagı yapmıştım daha ıyı uyudu ama hava soguyor. Kızımın yatagı yavrulu yatak oraya yatak alıp gecırmeyi dusunuyorum ama oğlum gece kalkıp kontrol ediyor beni. Memeyi yeni kestik onun da etkisi var. gece kalkar yurur diye korkuyorum acıkcası. Cocuk odası yatak odama uzak sıcak oluyor dıye orayı yapmıştık. Nasıl ayırıcam bilmiyorum

Kızımın karyolası yavru yataklı genc karyolası canım kenarında seyyar korkuluk var yarıya kadar. cok rahat kullandık oyle birsey dusunebilirsin. İki yasını gecmşti aldıgımızda. Altını da baza gibi kullandık. gemili yatağa da seyyar korkuluk takabilirler bi araştır. Bi tarafını da duvara yaslarsın sıkıntı olmaz.

Onlar sağlıklı olur mu ki cnm bilemedim ben kendi yatağımızın tek kişilğine bakıcam artık

Bu ayırma kısmı bizi de zorlucak sanırım gece kalkıyo geziyo bide kapıları açıyo bnm çekincem banyoya girmesi klozet su fln..tam bi geçiş süreci walla

Bu ayırma kısmı bizi de zorlucak sanırım gece kalkıyo geziyo bide kapıları açıyo bnm çekincem banyoya girmesi klozet su fln..tam bi geçiş süreci walla

Evet aynıyız biz de uyandıgı gıbı kalkıyor yataktan. Uykuyu sevmiyor zaten. Kızımla o kadar zıt durumdalarki kızım uyanınca bir sure takılırdı yatakta inmezdi hemen cagırırdı hala oyle. Boyle olmasına ragmen odadan ayırınca 1 hafta uyuyamamıştım. Oğlumu ayırınca napıcam bakalım :) yeğenim de oğlumdan tam 1 yaş buyuk gece yarısı uyanıp oyuncaklarını oynuyordu falan annesi butun oyuncakları oturma odasına tasıdı. Bizimki de oyle olcak herhalde

bebek serisi farklı mı yani bu gönderdiklerim den
burnuda faydası var yani iyiymiş ozaman bu set ben ilk defa
duydum çünkü.

aynen ya odası yoktu dolap yaptrdım
şimdi kurıcaz inş.park yatağa var her ne kadar
yatmasa da acaba başka ne gerekir çok güzel
bi oda yaptırmak istiyorum.halı alıcam stor perde avize
ama daha çok gösteren sanırım süsler duvar sticker vs ama
hiç örnek yok olan varsa göndersin lütfen yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…