Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba bir konsept dahilinde mi yapsam odayı mesala arı mayabebek serisi farklı mı yani bu gönderdiklerim den
burnuda faydası var yani iyiymiş ozaman bu set ben ilk defa
duydum çünkü.
aynen ya odası yoktu dolap yaptrdım
şimdi kurıcaz inş.park yatağa var her ne kadar
yatmasa da acaba başka ne gerekir çok güzel
bi oda yaptırmak istiyorum.halı alıcam stor perde avize
ama daha çok gösteren sanırım süsler duvar sticker vs ama
hiç örnek yok olan varsa göndersin lütfen yaa..
Acaba bir konsept dahilinde mi yapsam odayı mesala arı maya
Millet çoluk çocuğa karıştı birde tam tatil zamanı ondan kimselerden ses çıkmıyor
hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün. iki cocuk zordur eminim dengeyi tutturmak zaman alır. peki Merak ediyorum ikinci dogum daha kolay oluyor mu :)Ben doğum yaptım 23 günlük olduk. Zannettigim kadar zor olmuyor sukur. İlk gunler kiskandik baya hircinlasti ama suan iyiyiz. Bebek diye gelip öpüyor ağladığı zaman herkesten önce koşuyor gelip bakıyorum arada buraya. Başka doğum yapan varsa yazsa iyi olur. Birbirimize destek oluruz. Şuan küçüğe bakmak değil büyükle ilgilenmek çok daha zor geliyor inanın. Gaz sancısı uykusuz geceler falan hikayeymis..
Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsün. iki cocuk zordur eminim dengeyi tutturmak zaman alır. peki Merak ediyorum ikinci dogum daha kolay oluyor mu :)
anladım canım ben normal diye düşündüm ondan sordum. sezeryansa daha zor olmustur tabi aradan kısa bir zaman geçtiği için.Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.
Ben doğum yaptım 23 günlük olduk. Zannettigim kadar zor olmuyor sukur. İlk gunler kiskandik baya hircinlasti ama suan iyiyiz. Bebek diye gelip öpüyor ağladığı zaman herkesten önce koşuyor gelip bakıyorum arada buraya. Başka doğum yapan varsa yazsa iyi olur. Birbirimize destek oluruz. Şuan küçüğe bakmak değil büyükle ilgilenmek çok daha zor geliyor inanın. Gaz sancısı uykusuz geceler falan hikayeymis..
Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.
Ne açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.
Oooo canım Allahım analı babalı büyütsün darısıda bana ve tüm isteyenlere. Herkesten önce koşması çok komikmis.Ben doğum yaptım 23 günlük olduk. Zannettigim kadar zor olmuyor sukur. İlk gunler kiskandik baya hircinlasti ama suan iyiyiz. Bebek diye gelip öpüyor ağladığı zaman herkesten önce koşuyor gelip bakıyorum arada buraya. Başka doğum yapan varsa yazsa iyi olur. Birbirimize destek oluruz. Şuan küçüğe bakmak değil büyükle ilgilenmek çok daha zor geliyor inanın. Gaz sancısı uykusuz geceler falan hikayeymis..
Çok geçmiş olsun canım ateş için fitil yerine şurup öneriyorlar.Slm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo
Oyy cnm bnm kıyamam içim gtti ya,nasıl olmş öylee way küçük kuzuu inşallh düzelmiştirr çoook geçmiş olsun. Kızlar bişe sorucm bnm adetim 4 gün geçti kan testi yaptrdm 0.7 çıktı negatif yani,daha önce negatifken hep 0.01 çıkıyodu.kafam karıştı günü hiç bu kdr geç kalmamştı bişe yoksada olsam rahatlasam stres oldum benzer bişe yaşayan oldumu?Slm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo
Slm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo
Çok gecmiş olsun. Fitil de yapmış olabılır. Bır arkadasımın oğlunun antibiyotiklere allerjısı var butun vucudu kabarıyor canım aynen bu şekilde.Slm kızlar biz çok kötü günler gecirdik oğlumun atesi vardı hep yarım fitil verirdim o gece tüm verdim ve aynı gece isiliği için kalmason die bi losyon sürdüm sabaha felakett oldu dr diyisine göre fitil benm görüşümü göre losyon yaptı cünkü sürmediğim yerde cıkmadı her yeri döküntüden mafff oldu hemn ogun yaylaya gittik orda 10günde gecti şimdide izi var yavas yavas geciyo
şu an 2 yaşına girmek üzere olan oğlum tam böyle bir süpriz yapmıştı bizeOyy cnm bnm kıyamam içim gtti ya,nasıl olmş öylee way küçük kuzuu inşallh düzelmiştirr çoook geçmiş olsun. Kızlar bişe sorucm bnm adetim 4 gün geçti kan testi yaptrdm 0.7 çıktı negatif yani,daha önce negatifken hep 0.01 çıkıyodu.kafam karıştı günü hiç bu kdr geç kalmamştı bişe yoksada olsam rahatlasam stres oldum benzer bişe yaşayan oldumu?
Allah kolaylik versin, hayırlı olsun ikinci bebeğinde. benim de sezaryendi ve cok kolaydi ikinci niye zor oldu, korktum azıcıkNe açıdan? Bn sez. Oldum. İlki çok kolay ikincisi berbatti.
hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inş.
yarı 40 gitmiş bile maşallah.kıskançlık anlamazlar gibime geliyor
daha yani çok aşırı olmaz.benimki mesela bebekleri çok seviyoo bebek deyip duruyo
olsa sanırım kıskanmaz ama yolar yaa herkese saldırıyo çünkü..
hadi ya dikişlermi kötü oldu 2 yıl geçti nerdeyse
niye daha zor oldu ki acaba rabbim kolaylık versin bakanın varmıydı
evde bitane daha var ya yatamazsın sürekli kalkman gerekir çünkü tam yaramazlık
zamanlarındalar çünküü. ay ne güzell ya evde bi bebiş evde olsam bende isterim yani
hele bide kızım olsunn..
Gözün aydın canım. Aynen dediğin gibi buyukle ılgılenmek daha zor oluyor gönlü olsun zaten kardeş gelmiş uzulmesin diye hoş tutmaya calısıyorsun farklılasmasın hayatı diye. bebek daha kolay geliyor.
Benim de ikinci sezeryanım daha zordu daha zor kalktım yataktan.
Oooo canım Allahım analı babalı büyütsün darısıda bana ve tüm isteyenlere. Herkesten önce koşması çok komikmis.
Allah kolaylik versin, hayırlı olsun ikinci bebeğinde. benim de sezaryendi ve cok kolaydi ikinci niye zor oldu, korktum azıcık