kızlar bızde memeyı bıraktık. bugun tam 1 hfta oldu. darısı herkesın basına.
Hadi gözün aydın çok zor oldu mu?
Biz bıraktık sanırım :/ en son cuma sabah emdi. Bant yapıştırdım uf oldu dedim daha once parmagı yaralanmıştı biliyor yara bandını. Acıp bakıyor kapatıyor. Bugun hiç açmadı. İstemedi de.
Gece bunaltırsa emziririm dıyordum ama korktugum gibi olmadı saatlerce ağlayacak diye dusunuyordum. Sadece cok gec uyuyor. 4 gundur gunduz dısarda uyuttum memesiz ilk defa uyuyor zorlamak istemedim evde ugrasıp. Gunduz 2 gibi uyuyordu şimdi 4-5 gibi uyuyor. Gece de 12 yi buluyoruz malesef. Şu an için memeyi unıtsun uyku saatlerini düzene sokarım dıye dusundum. Cok uzun suruyor uyutmak Kızım da oldugu ıcın saatlerce uyutmaya ugrasamıyorum o yuzden iyice yorulana kadar bekliyorum.
Üzülüyorum aslında meme meme dıye ağlayınca çok kotu oluyorum ama en ıyı zaman şu an hava iyi dısarda yoruluyor. Uykusuz bir cocuk zaten kışın asla yapamazdım. Darısı başınıza inşallah canım.
alışır canım benim akşam uyksu sıkıntı olmuyordu
gece kalkınca kıyamet kopuyodu ama biraz uzak kalınca
biraz da sabır taşı olayı normal çözdü :) çok zorlanmadık
şuan hiç aramıyo istemiyor ama gece uykusu çok önemli
dediğin gibi kalkmıyorlar sabah kadar.kışın çok zor olurdu bırakması
bu havalar iyi..
Mrb arkdşlar uzuuuun zamandr uğrayamadm buralara umarım herkes iyidir görüşmeyeli
Bz de memeyi henüz bırakmadık ama eylül ayında inş bırakturmak istiyorum çnkü inek sütü çok az içio belki beni bıraksa inek sütü daha çok içer bnle aynı durumda olan var mı anne sütünü bıraktırıp inek sütü alımınıZ arttı mı yani
valla cnm 1 aydır bizde bıraktık eskiden hiç içmiyodu
şimdi küçük kutu sütler varya pipetle içmek hoşuna gidiyo
hepsi olmasa da baya içiyo alışıcak daha da çok içicek inş.
amam meme baya farkediyo birazn önce bıraktırabilirsin bence.
hem şimdi dışarı park flan çabuk unutur dene bence.
Benim oğlum içmiyor malesef memeyi bıraktk gercı ama bişey farketmedi. ablası içerken istiyor ama tukuruyor agzına aldıgı gibi. Yoğurt ve kaşar peyniri gunluk guzel yediği için önemsemiyorum şuan doktorumuz da bunu soylemişti. İnşallah alışır.
olsun cnm yoğurt da önemli
süte de alışır inş.ara ara dene mesela benmki içmiyodu
pipetle verdim aa oğlum bak ne kadar güzel falan diye diye
hoşuna gitti pipet içiyo şimdi çok değil
ama hiç yoktan iyidir küçk kutulardan baya içiyo yarısı bitiyo gene.
Darısı başımıza.. Şu sabır taşını denedim ama hiç işe yaramadı bide bana verilen şey renksiz olmadı normalde siyah renkli gibi sürünmese kahverengi oldu bana yanlış bişey mi sattılar acaba
canım siyah bir taş suya tutunca yumuşuyo ve rengini
bırakıyo bize fayda etti valla gerçi benimki biraz benden uzak kaldığı
içinde olabilir çabuk bıraktı ama tadı çok kötü nasıl işe yaramaz ki.
adı sarı sabır taşı diye geçiyor.