2014 Kasım Anneleri

Mrb arkdşlar uzuuuun zamandr uğrayamadm buralara umarım herkes iyidir görüşmeyeli ☺️ Bz de memeyi henüz bırakmadık ama eylül ayında inş bırakturmak istiyorum çnkü inek sütü çok az içio belki beni bıraksa inek sütü daha çok içer bnle aynı durumda olan var mı anne sütünü bıraktırıp inek sütü alımınıZ arttı mı yani
Benim oğlum içmiyor malesef memeyi bıraktk gercı ama bişey farketmedi. ablası içerken istiyor ama tukuruyor agzına aldıgı gibi. Yoğurt ve kaşar peyniri gunluk guzel yediği için önemsemiyorum şuan doktorumuz da bunu soylemişti. İnşallah alışır.

Biz bıraktık sanırım :/ en son cuma sabah emdi. Bant yapıştırdım uf oldu dedim daha once parmagı yaralanmıştı biliyor yara bandını. Acıp bakıyor kapatıyor. Bugun hiç açmadı. İstemedi de.

Gece bunaltırsa emziririm dıyordum ama korktugum gibi olmadı saatlerce ağlayacak diye dusunuyordum. Sadece cok gec uyuyor. 4 gundur gunduz dısarda uyuttum memesiz ilk defa uyuyor zorlamak istemedim evde ugrasıp. Gunduz 2 gibi uyuyordu şimdi 4-5 gibi uyuyor. Gece de 12 yi buluyoruz malesef. Şu an için memeyi unıtsun uyku saatlerini düzene sokarım dıye dusundum. Cok uzun suruyor uyutmak Kızım da oldugu ıcın saatlerce uyutmaya ugrasamıyorum o yuzden iyice yorulana kadar bekliyorum.

Üzülüyorum aslında meme meme dıye ağlayınca çok kotu oluyorum ama en ıyı zaman şu an hava iyi dısarda yoruluyor. Uykusuz bir cocuk zaten kışın asla yapamazdım. Darısı başınıza inşallah canım.
Darısı başımıza.. Şu sabır taşını denedim ama hiç işe yaramadı bide bana verilen şey renksiz olmadı normalde siyah renkli gibi sürünmese kahverengi oldu bana yanlış bişey mi sattılar acaba

Darısı başımıza.. Şu sabır taşını denedim ama hiç işe yaramadı bide bana verilen şey renksiz olmadı normalde siyah renkli gibi sürünmese kahverengi oldu bana yanlış bişey mi sattılar acaba

Benim aldıgım sabırtası da siyah renkliydi ama kullanmadım hiç.
Ben uyku yuzunden bırakmak istedim gece daha iyi uyuyor ama uyutmak cok zor. Bugun 5. Gun ama cok zorladı gunduz cok kez denedim yatmadı 6 da uyutabıldım yarım saat sonra cığlıklarla uyandı. Yedirip dısarı cıkardım ıkı bucuk saat dısarda oynadık. Ve 1 saat ugrastım uyutnak için yeni uyutabildim. Butun evin işi duruyor nolcak bakalım boyle uykusuz

kızlar bızde memeyı bıraktık. bugun tam 1 hfta oldu. darısı herkesın basına.

Hadi gözün aydın çok zor oldu mu?

Biz bıraktık sanırım :/ en son cuma sabah emdi. Bant yapıştırdım uf oldu dedim daha once parmagı yaralanmıştı biliyor yara bandını. Acıp bakıyor kapatıyor. Bugun hiç açmadı. İstemedi de.

Gece bunaltırsa emziririm dıyordum ama korktugum gibi olmadı saatlerce ağlayacak diye dusunuyordum. Sadece cok gec uyuyor. 4 gundur gunduz dısarda uyuttum memesiz ilk defa uyuyor zorlamak istemedim evde ugrasıp. Gunduz 2 gibi uyuyordu şimdi 4-5 gibi uyuyor. Gece de 12 yi buluyoruz malesef. Şu an için memeyi unıtsun uyku saatlerini düzene sokarım dıye dusundum. Cok uzun suruyor uyutmak Kızım da oldugu ıcın saatlerce uyutmaya ugrasamıyorum o yuzden iyice yorulana kadar bekliyorum.

Üzülüyorum aslında meme meme dıye ağlayınca çok kotu oluyorum ama en ıyı zaman şu an hava iyi dısarda yoruluyor. Uykusuz bir cocuk zaten kışın asla yapamazdım. Darısı başınıza inşallah canım.

alışır canım benim akşam uyksu sıkıntı olmuyordu
gece kalkınca kıyamet kopuyodu ama biraz uzak kalınca
biraz da sabır taşı olayı normal çözdü :) çok zorlanmadık
şuan hiç aramıyo istemiyor ama gece uykusu çok önemli
dediğin gibi kalkmıyorlar sabah kadar.kışın çok zor olurdu bırakması
bu havalar iyi..

Mrb arkdşlar uzuuuun zamandr uğrayamadm buralara umarım herkes iyidir görüşmeyeli ☺️ Bz de memeyi henüz bırakmadık ama eylül ayında inş bırakturmak istiyorum çnkü inek sütü çok az içio belki beni bıraksa inek sütü daha çok içer bnle aynı durumda olan var mı anne sütünü bıraktırıp inek sütü alımınıZ arttı mı yani

valla cnm 1 aydır bizde bıraktık eskiden hiç içmiyodu
şimdi küçük kutu sütler varya pipetle içmek hoşuna gidiyo
hepsi olmasa da baya içiyo alışıcak daha da çok içicek inş.
amam meme baya farkediyo birazn önce bıraktırabilirsin bence.
hem şimdi dışarı park flan çabuk unutur dene bence.

Benim oğlum içmiyor malesef memeyi bıraktk gercı ama bişey farketmedi. ablası içerken istiyor ama tukuruyor agzına aldıgı gibi. Yoğurt ve kaşar peyniri gunluk guzel yediği için önemsemiyorum şuan doktorumuz da bunu soylemişti. İnşallah alışır.

olsun cnm yoğurt da önemli
süte de alışır inş.ara ara dene mesela benmki içmiyodu
pipetle verdim aa oğlum bak ne kadar güzel falan diye diye
hoşuna gitti pipet içiyo şimdi çok değil
ama hiç yoktan iyidir küçk kutulardan baya içiyo yarısı bitiyo gene.

canım siyah bir taş suya tutunca yumuşuyo ve rengini
bırakıyo bize fayda etti valla gerçi benimki biraz benden uzak kaldığı
içinde olabilir çabuk bıraktı ama tadı çok kötü nasıl işe yaramaz ki.
adı sarı sabır taşı diye geçiyor.

kızlar selam.
oğlum gece çok ateşlendi ya hatta akşamdan oldu
uyuttum ilaç verip gece düşmedi sabaha karşı uyandı baya ateşliydi
ama kaç olduğunu bilmiyorum dereceyi bulamadım.ama baya fazlaydı gibi geldi bana
dişler devam ediyomudur hala omudur acaba sebep.

Canm mrb bizde ins bayram sonu ayrilacas memeden de.. Sabir tasi bnmde aklimda var ama bn oncelik olarak limon tuzunu denemek istiorm iki tanidiGmda bole kesmis direk limon tuzunu tas olarak islatip meme ucuna surmusler ve hemn tiKsinmisler hem daha bilindik dogal birsey bide onu dene istersn..

kızlar selam.
oğlum gece çok ateşlendi ya hatta akşamdan oldu
uyuttum ilaç verip gece düşmedi sabaha karşı uyandı baya ateşliydi
ama kaç olduğunu bilmiyorum dereceyi bulamadım.ama baya fazlaydı gibi geldi bana
dişler devam ediyomudur hala omudur acaba sebep.
Gecmis olsn canim rabbim acil sifalar versn disde olabilir havalar maglum sonbahara yaklastik bi serin bi sicak usutmusde olabilir

Buarda bnm oglumda sut icmio sut alerjisi vardi suan gecdi sukir ama yinede korkuom ayrana bayilios ama hergun bir bardak icio masaallah ayni sey die oluruna biraktim gittim bnde:)) sut icmeyen bebelere ayran deneyebilirnz anneler kutusuyla oda hoslarina gidebilir

Canm mrb bizde ins bayram sonu ayrilacas memeden de.. Sabir tasi bnmde aklimda var ama bn oncelik olarak limon tuzunu denemek istiorm iki tanidiGmda bole kesmis direk limon tuzunu tas olarak islatip meme ucuna surmusler ve hemn tiKsinmisler hem daha bilindik dogal birsey bide onu dene istersn..

hiç duymadım evet oda bırakmasın etki edebilir
denemk de fayda var.sabır taşında zaten emmediği
için ağzını değdirmesi yetiyo oyüzden zararlı olmaz yani.

Gecmis olsn canim rabbim acil sifalar versn disde olabilir havalar maglum sonbahara yaklastik bi serin bi sicak usutmusde olabilir

sağol cnmm hafif yine ateşli ama
ılık duş biraz daha surup iyi geldi
büyük ihtimal dişten el sürekli ağızda çünkü..
aynen bu havalarda çok kötü ya bize iyide çocuklara
nasıl bilmem uzun mu giyse kısamı hırka giysemi giymese mi
bilemiyoz.

hiç duymadım evet oda bırakmasın etki edebilir
denemk de fayda var.sabır taşında zaten emmediği
için ağzını değdirmesi yetiyo oyüzden zararlı olmaz yani.

sağol cnmm hafif yine ateşli ama
ılık duş biraz daha surup iyi geldi
büyük ihtimal dişten el sürekli ağızda çünkü..
aynen bu havalarda çok kötü ya bize iyide çocuklara
nasıl bilmem uzun mu giyse kısamı hırka giysemi giymese mi
bilemiyoz.
Bn zaten zarari var demedim canim sabir tasinin dedigin gibu onu emmio sonucunda .. Dissen korkma bir iki gune gecer disde bizde atesrn ote asiri huysuzluk oluo 13 ve 14 ci dis ayni anda patlamis bizimde bugun

Hadi gözün aydın çok zor oldu mu?

alışır canım benim akşam uyksu sıkıntı olmuyordu
gece kalkınca kıyamet kopuyodu ama biraz uzak kalınca
biraz da sabır taşı olayı normal çözdü :) çok zorlanmadık
şuan hiç aramıyo istemiyor ama gece uykusu çok önemli
dediğin gibi kalkmıyorlar sabah kadar.kışın çok zor olurdu bırakması
bu havalar iyi..

valla cnm 1 aydır bizde bıraktık eskiden hiç içmiyodu
şimdi küçük kutu sütler varya pipetle içmek hoşuna gidiyo
hepsi olmasa da baya içiyo alışıcak daha da çok içicek inş.
amam meme baya farkediyo birazn önce bıraktırabilirsin bence.
hem şimdi dışarı park flan çabuk unutur dene bence.

olsun cnm yoğurt da önemli
süte de alışır inş.ara ara dene mesela benmki içmiyodu
pipetle verdim aa oğlum bak ne kadar güzel falan diye diye
hoşuna gitti pipet içiyo şimdi çok değil
ama hiç yoktan iyidir küçk kutulardan baya içiyo yarısı bitiyo gene.

canım siyah bir taş suya tutunca yumuşuyo ve rengini
bırakıyo bize fayda etti valla gerçi benimki biraz benden uzak kaldığı
içinde olabilir çabuk bıraktı ama tadı çok kötü nasıl işe yaramaz ki.
adı sarı sabır taşı diye geçiyor.

Pipetle üfleyip heryerı batırmaktan içemiyor malesef. Pipetle içmeyi ogrenmeden oynamayı ogrendi ablamız sayesinde

Bn zaten zarari var demedim canim sabir tasinin dedigin gibu onu emmio sonucunda .. Dissen korkma bir iki gune gecer disde bizde atesrn ote asiri huysuzluk oluo 13 ve 14 ci dis ayni anda patlamis bizimde bugun

Bizde de dişler cıkarken asırı huysuzluk oluyordu. Hepsi birden erken çıktı bizim dişler 16 dişi var şu an ıkı ay once tamamlandı. Çok korkuyorum erkenden çürüyecek diye.

zararı var dedin demedim canım
zararlı olmaz yani dedim.malesef canım
boğaz enfeksiyonu olmuş doktora götürdük
antibiyotik verdi burun damlası verdi bide ağrı kesici antibiyotik
hiç kullanmamıştık hiçde istemedim ama başka türlü geçmez dedi
hala ateşli ama 37,20 ateşi doktor 36.50 dan sonrası tehlikeli 6 yaşına kadar
dedi allahtan keyfli ya huysuz değil öyle..

Pipetle üfleyip heryerı batırmaktan içemiyor malesef. Pipetle içmeyi ogrenmeden oynamayı ogrendi ablamız sayesinde

bizimki öğrendi canım ya güzel içiyo arada sıkıyo öyle dökülüyo ama
olsun ona da şükür.

kızlar selam
malesef oğluşum boğaz enfeksiyonu olmuş
ateşi fazla antibiyotik kullanıcaz başka türlü
geçmezmiş 37,20 ydi ateş 36,50 dan sonra sı tehlikeli
6 yaşına kadar dedi hala da ateşi vardı gece bugün daha iyi
ama birkaç güne geçer dedi antibiyotik kullanınca bakalım artık..

kızlar selam
Doktorun elbette daha ii bilir ama tum internet sitelerinde yazan ve genel olrak duydugum saglik ocagindan doktorlardan vs duydugum ates 37 i gecmeyecek die biliorm bn kendi adima 37 atesi falan onemsemem ben evin sicagiyla bazen olcugumde bile saglikliyken 37 gordumuz olur bizim hemencecik iyilesir ins yavrun

Bizde de dişler cıkarken asırı huysuzluk oluyordu. Hepsi birden erken çıktı bizim dişler 16 dişi var şu an ıkı ay once tamamlandı. Çok korkuyorum erkenden çürüyecek diye.
Bizim gec cikti ilk disi 11 aylikken cikti:)) ama emin ol erken cikar curur lafda sadece bnm oglumjn ictigi surekli demir ilaclarndanmi bilinmes on disleri simdidem sararir gibi degisik birsey oldu gec ciktigi halde hem bunlar gelip gecici kalicilardan korkalim:))

kızlar selam
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. 36.5 dan sonrası tehlike demesi garip geldi bana. o ateş bile sayılmaz ki. ilk defa duydum bunu

Günaydın kızlar oğlumda ben de hastayz walla,ateşi de vardı doktora bende çok şaşırdım 36,5 ztn norml olan 1 dereceye kdr kıyaftine havaya baglı olarak ztn deişebilir 39 a kdr ilaç kullanmya gerek yok deniliyo ben ılık suyla ovdum gece boyu,ateş bi noktya kdr bağışıklığını geliştiren bişey.ya bu doktorlar ne kdr farklı şeyler söylüyo inanılır gbi diil.çok geçmiş olsun bu arada.kızlar bu lr aloe vera kullanan var mı? Bebek serisi de varmş bunların mrk ettm.acil spreyini çok övüyo herkes anında sinek ısırığı yanık çarpma kanama geçiriyomş bebeklerde de kullananları duydum çk memnunlar ama seriyi bilmiorm

Günaydın kızlar oğlumda ben de hastayz walla,ateşi de vardı doktora bende çok şaşırdım 36,5 ztn norml olan 1 dereceye kdr kıyaftine havaya baglı olarak ztn deişebilir 39 a kdr ilaç kullanmya gerek yok deniliyo ben ılık suyla ovdum gece boyu,ateş bi noktya kdr bağışıklığını geliştiren bişey.ya bu doktorlar ne kdr farklı şeyler söylüyo inanılır gbi diil.çok geçmiş olsun bu arada.kızlar bu lr aloe vera kullanan var mı? Bebek serisi de varmş bunların mrk ettm.acil spreyini çok övüyo herkes anında sinek ısırığı yanık çarpma kanama geçiriyomş bebeklerde de kullananları duydum çk memnunlar ama seriyi bilmiorm

Cok gecmis olsun canim ikinize de.. Ben kullaniyorum o set acil durum seti olarak geciyor.. Bebek setlerinde aloe verali sampuan losyon pisik kremi vs var..

X