Merhaba kızlar,
Allah nasip ederse bebeğimi bu ay sütten kesicem, ikiinci bebeği düüşünüyorum. eylül-ekimden sonra denemeye başlayacağız sanırım. folik asit 3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyor diye hatırlıyorum.
Başlayım demi? ben folidoce kullanmıştım oğlumda
sanırım mantıklı olan su 1-2 ay ıcınde kesmem bunun farkındayım ama gozumde buyuyor. Anneme sehir dısuna gitmeyi düsünüyorum bir süre bu evdeki son yazım bundan sonra hep calısacagım allah nasip ederse. Onlarla da vakit gecırmek istiyorum. Yollarda beni perişan edecek sadece emzirerek durdurabiliyorumsezeryandan sonra normal oluyorsa çok iyi
inş.normal olur valla zor ama normal gibisi yok.
alla alla benmkide pek konuşmuyo telde acaba oda mı içten içe
bi küslük yaşıyor benim yiğenlerim arasında 1,5 yaş var maşallah
hiç kıkançlık olmadı anlamadı çünkü büyük inş.sende de öyle olur
herkes de öyle olur inş.
evet yemek yemiyorlar doymuyolar emmeyle ama iştahları
gidiyor bence bu kadar yeter yemek yesinler daha iyi ben yediremiyodum
oysaki iştahı iyi yani ama emcem diye yemiyodu kesiyom diye hiç
üzülme canım 1,5 yaşa kadar emdiler ona şükür bende valla artık sıkılıyodum
sürekli memede meme yüzünden iş yapamıyodum işlerim hep bu yüzden kalıyodu..
farketmedim cnm ben yanlış olduğunu:)
önemli de değil yanlış olduysa.
cnm bence işe başlamadan kes daha iyi
işe gidince senin içinde zor olur..
ben yanımdayken bıraktırmayı denedim gece kalktı tam 4 saat
ağladı şimdide yazlıkta hiç aramıyo gece falan ama gördüğümde napar bilmiyorum isterse
fena inş.unutmuştur..valla bu zamanlar çok zor rabbim hepimize kolaylık versin..
sanırım mantıklı olan su 1-2 ay ıcınde kesmem bunun farkındayım ama gozumde buyuyor. Anneme sehir dısuna gitmeyi düsünüyorum bir süre bu evdeki son yazım bundan sonra hep calısacagım allah nasip ederse. Onlarla da vakit gecırmek istiyorum. Yollarda beni perişan edecek sadece emzirerek durdurabiliyorum
Bu kadar aradan sonra senin yavrun da meme isterse verme canım cok zor dayanmak ama bunu fırsat olarak dusun şimdi gelince verirsen eger iyice düşkün olur öZlemiştir.
Merhaba kızlar,
Allah nasip ederse bebeğimi bu ay sütten kesicem, ikiinci bebeği düüşünüyorum. eylül-ekimden sonra denemeye başlayacağız sanırım. folik asit 3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyor diye hatırlıyorum.
cesaretinize hayranım hadi hayırlısı...kızlar ben sanırım hamileyim... :) sanmaktan öte oldu.. adetim 1 hafta gecikti hal tık yok... tam işe başlamayı düşüürken erken olduve sanırım biraz korkuyorum ondan hala test falan yapmadım sanki var olan durumu değiştirebilecekmişim gibi... korkuyorum ben ya..
Merhaba kızlar,
cnm valla adem gunes dıyor kı aralarında 3-4 yas olmalı, bu acıdan da anca yanı:)cesaretinize hayranım hadi hayırlısı...
kızlar ben sanırım hamileyim... :) sanmaktan öte oldu.. adetim 1 hafta gecikti hal tık yok... tam işe başlamayı düşüürken erken olduve sanırım biraz korkuyorum ondan hala test falan yapmadım sanki var olan durumu değiştirebilecekmişim gibi... korkuyorum ben ya..
cnm valla adem gunes dıyor kı aralarında 3-4 yas olmalı, bu acıdan da anca yanı:)
onun harıcınde ben 32 yasındayım, yaşım gidiyor
annem bakıyor sagolsun, bakabılıyorken bı tane daha olması avantaj olacak
bıde bende gebelıkte mıyom vardı, dolayısıyla rısklı bı gebelık gecırdım, dr um bana ıkıncı ıcın ara verme, yas ılerledıkce rısk artıyor demıstı.
yanı sebeplerım var yoksa zor gercekten ınsan dınlenmek ıstıyor
Evet onu yazacaktım bende annen bakabiliyorken birde selvi boylu kızın olsun senin gibi:) valla böyle fedakâr anne ve kV lerden de Allah razı olsun.cnm valla adem gunes dıyor kı aralarında 3-4 yas olmalı, bu acıdan da anca yanı:)
onun harıcınde ben 32 yasındayım, yaşım gidiyor
annem bakıyor sagolsun, bakabılıyorken bı tane daha olması avantaj olacak
bıde bende gebelıkte mıyom vardı, dolayısıyla rısklı bı gebelık gecırdım, dr um bana ıkıncı ıcın ara verme, yas ılerledıkce rısk artıyor demıstı.
yanı sebeplerım var yoksa zor gercekten ınsan dınlenmek ıstıyor
Bu 2 oldu isisya duygularımızla oynuyon:)kızlar yanlış alarm :) hamile değilim :)
Canım hangi krese baktın? Senle yakın oldugumuzu hatırlıyorum. Ayrı uyku odası evet malesef yok çoğu kreste. Olanlar da cok yuksek ücret ister eminim. Benim kızımı ben 3.5 yasında vermiştim sadece 1 ay uyudu okulda. yemeğe cıktıklarında havalandırıyorlardı. Dönünce uyku saati uyandıktan sonra da oyın parkına geciyordu cocuklar yine havalandırıyorlardı.Az önce bir kreşle görüşmeye gittim yarım gün 500 tl dediler ama kafamda soru işaretleri var.mesela 2 yaş için sınıf sayısı 15 kişi ve 2 öğretmen olacak sayı bana fazla geldi.
Bir de şuan için uyku odası var ama öğrenci sayısı artınca herkes kendi sınıfında uyuyaçalmış. Oynayıp koştukları yerde uyumak ne kadar sağlıklı olabilir ki...
Meb ayrı uyku odası şartı istemiyor dedi yetkilisi ne kadar doğru bilmiyorum.
okul öncesi öğretmeni arkadaşlar bilir belki birde araştıran arkadaşlar var mı bu durumla karşılaşan?
Merkezi Şişli de olan bir okulun şubesi bahsettiğim bir kaç okul daha var oralarla da götürüşüp netleştircem...yerini bilmiyorum senin ama yakın olduğumuzu hatırlıyorum. Okul Adı vermek yasak mı tereddüt ettim.Canım hangi krese baktın? Senle yakın oldugumuzu hatırlıyorum. Ayrı uyku odası evet malesef yok çoğu kreste. Olanlar da cok yuksek ücret ister eminim. Benim kızımı ben 3.5 yasında vermiştim sadece 1 ay uyudu okulda. yemeğe cıktıklarında havalandırıyorlardı. Dönünce uyku saati uyandıktan sonra da oyın parkına geciyordu cocuklar yine havalandırıyorlardı.
Benim iznim ocakta bitiyor şimdilik dusunmuyorum kres ama kimseyi bulamazsam ben de mecburen okul arıcam
Yörü gitkızlar yanlış alarm :) hamile değilim :)
İyiyiz çok şükür durumlar biraz normalleşti işte sen nasılsıncarputi nasılsın durumlar nasıl dostum?
iyi diyelim iyi olalım cancağzım ...bura eskisi kadar hareketli değil artık eskiden konusmak için birbirimizi sustururduk:)İyiyiz çok şükür durumlar biraz normalleşti işte sen nasılsın