2014 Kasım Anneleri

valla canım ben evde olsam ben de düşünürdüm açıkcası çünkü bu yorgunluğa
uykusuzluğa falan alışmışken 2.de aradan çıkardı doğana kadar nerdeyse 3 olur
buda iyi yaş farkı bence en iyi kararı sen verirsin.yardımcın da varmış madem

Kuru nane koymayı dene istersen sütü keser diye duymuştum geçmiş olsun

dün çok az sağdım biraz iyi geldi rahatlattı en azından
bakalım nasıl olcak bugün falan da sağolasın denerim onu da..

kızlar selam.
oğlum geceleri meme aramıyor ordayken
uyanıyomuş hemen uyuyomuş arada biraz ağlıyomuş okadar
bırakırmı acaba beni görünce tekrar aklına gelirmi acaba.
memeyi bırakır inş.gelince de tuvalet eğitimine başlarım..

Selam arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli
Bu aralar oğlum herşeye ama herşeye beeniiiiimm diye sahipleniyor vermeyincedee aglıyor yerlere atıyor kendini tepki vermemeye çalışıyorum ama yok park bshçe avm dinlemiyor yani:-( acaba 2yaş sendromuna erkenmi girdiki bilemiyorum sizde durumlar nedir, birde birşey soracagım çocukka gidip rahat ettik dediğiniz iyi bir otel öneriniz varmı?

Selam canım iyiyiz sen nasılsın.
benim oğlum daha böyle kelimeler kurmuyo ya anne baba mama meme
hala dede vs gibi şeyler söylüyor.çok şey söylemeye çalışıyor ama belli olmuyo ne dediği
valla 2 yaşmı ne herşey olabilir anlayamıyorum ben bunları:)

Arkadaslarim sabit topic olmaktan normal konular kismina dusmusuz

Kızlar isiliklerden şikayetçi arkadaşlar vardı bizimde sorunumuzdu Bayram'da tatile gittik ilk resimdeki isilikler 4 gün denize girmekle yok oldu İnşallah tekrarlamaz diyorum gerçekten deniz suyu isilikler için birebir iyi geliyor ikinci gün büyük oranda isilikler geçmişti

Bizde yaylaya gittk 2gunde hep sondu
Kızlar bişe soram bu aralar oğlumda sinik ısırıgı gibi bişe oluyo bayaa şisiyo bigun sonra iniyr yedkleri hep norml seulrr alerji olack bişe yemyr yani sut yummurta hepp yedgi şeydi

Kızlar kreş araştıran bebeğini kreşe vermeyi düşünen var mı? Ben yavaştan araştırıyorum ama apayrı bi konu gerçekten detaylı düşününce işin içinden çıkılmıyor

Kızlar kreş araştıran bebeğini kreşe vermeyi düşünen var mı? Ben yavaştan araştırıyorum ama apayrı bi konu gerçekten detaylı düşününce işin içinden çıkılmıyor

ben araştırmaya başlamadım kış geçtikten sonra
düşünüyoruz inş. hafta da 3 günde olsa sen neredeydin
ben İstanbul Ümraniye deyim buralarda bakan olursa paylaşalım
lütfen..gerçi benim eşimin arkadaş kreş de görevli o yardımcı
olacak ama fikirlerde olsa iyi olur.

Ben iş yerime yakın olsun istiyorum kadıköyde

maydanoz ve nane süt azaltıcı diye duymuştum, onlari tuketebilirsin. az da olsa destek olur. bir de göğsünü çok uzun süre dolu tutmamaya özen göstermen bence çok doğru ve bilinçli bir hareket.

Ben iş yerime yakın olsun istiyorum kadıköyde

hmm kadıköy bana uzak tabi işyerim ataşehirde
evim dudullu da oralarda olsa iyi olur da bakalım.
araştırdın mı hiç fiyatları nasıl günde kaç saat yada hafta da kaç gün..

maydanoz ve nane süt azaltıcı diye duymuştum, onlari tuketebilirsin. az da olsa destek olur. bir de göğsünü çok uzun süre dolu tutmamaya özen göstermen bence çok doğru ve bilinçli bir hareket.

çiğ mi tüketilcek onlar peki yeşillik normalde
süt arttırır derler ama. evet ilk bi kaç gün baya şişt icanım yandı çok az miktarda sağdım
şuan iyi sıkınca süt geliyo ama şişme yok şükür..

@lwishlcould oooo çok fazlaa servis de hariççç
beni çok aşar bu maleseff:):)

Kızlar benim oğlana çömelerek kaka yapmasını öğrettim bezine o şekilde yapmaya başladı yaparken de söylüyor .sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…