Slm kızlar nslsnz biz iiyiz sukur oğlumu çişe alıstryrm bu aralr yavastan
Aurca oğlum çok guzel ifade ediyr artk herseyi daha bi akıllandı gibi inşllh böyle gider
Bu arada 2.bebegi yap diyor dr da ablalarımda erkn die dusunuyorm ama bilemdim benm 3yıl olmamştı acaba korunmazsammı die teredduttyim eşim yardımcı çocuk konusunda iş yemk utu tasam yok tek uğrasım oğlum gerisini esim sorun etmiyo ya kendi yapar yada ablalarım yapr karar veremdm valla
Kuru nane koymayı dene istersen sütü keser diye duymuştum geçmiş olsun
Selam arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli
Bu aralar oğlum herşeye ama herşeye beeniiiiimm diye sahipleniyor vermeyincedee aglıyor yerlere atıyor kendini tepki vermemeye çalışıyorum ama yok park bshçe avm dinlemiyor yani:-( acaba 2yaş sendromuna erkenmi girdiki bilemiyorum sizde durumlar nedir, birde birşey soracagım çocukka gidip rahat ettik dediğiniz iyi bir otel öneriniz varmı?
Arkadaslarim sabit topic olmaktan normal konular kismina dusmusuz
Bizde yaylaya gittk 2gunde hep sonduEki Görüntüle 1857918
Kızlar isiliklerden şikayetçi arkadaşlar vardı bizimde sorunumuzdu Bayram'da tatile gittik ilk resimdeki isilikler 4 gün denize girmekle yok oldu İnşallah tekrarlamaz diyorum gerçekten deniz suyu isilikler için birebir iyi geliyor ikinci gün büyük oranda isilikler geçmişti
Kızlar kreş araştıran bebeğini kreşe vermeyi düşünen var mı? Ben yavaştan araştırıyorum ama apayrı bi konu gerçekten detaylı düşününce işin içinden çıkılmıyor
Ben iş yerime yakın olsun istiyorum kadıköydeben araştırmaya başlamadım kış geçtikten sonra
düşünüyoruz inş. hafta da 3 günde olsa sen neredeydin
ben İstanbul Ümraniye deyim buralarda bakan olursa paylaşalım
lütfen..gerçi benim eşimin arkadaş kreş de görevli o yardımcı
olacak ama fikirlerde olsa iyi olur.
maydanoz ve nane süt azaltıcı diye duymuştum, onlari tuketebilirsin. az da olsa destek olur. bir de göğsünü çok uzun süre dolu tutmamaya özen göstermen bence çok doğru ve bilinçli bir hareket.merhaba kızlar nasılsınız.tatiller nasıl geçti.
ya ben sütü kesmeye karar verdim yazlıkta bıraktım
çocuğu bakalım inş.unutur.yalnız göğsüm şişti acıyoda
napabilirim bunun için bilgisi olan var mı?
Ben iş yerime yakın olsun istiyorum kadıköyde
maydanoz ve nane süt azaltıcı diye duymuştum, onlari tuketebilirsin. az da olsa destek olur. bir de göğsünü çok uzun süre dolu tutmamaya özen göstermen bence çok doğru ve bilinçli bir hareket.
hmm kadıköy bana uzak tabi işyerim ataşehirde
evim dudullu da oralarda olsa iyi olur da bakalım.
araştırdın mı hiç fiyatları nasıl günde kaç saat yada hafta da kaç gün..
Yarım gün 1000 tl falan tam gün 1500 civarıtabi bu ücrete servis falan dahil değil kırtasiye ücreti adı altında ekstra ödemeler de var
çiğ mi tüketilcek onlar peki yeşillik normalde
süt arttırır derler ama. evet ilk bi kaç gün baya şişt icanım yandı çok az miktarda sağdım
şuan iyi sıkınca süt geliyo ama şişme yok şükür..
Öyle maalesef heryerde böyle mi acaba bilmiyorum