Evet az kaldi normal dogum bekliyorum insallah. Kizimiz olcak. Ilki sezaryendi bunu normal istedim, denicez olmazsa yine sez. Extra bi heyecan var o yuzdenn =) aminn sagolasin.
Küsmeyi bilmez saniyodum bende ama biliyolarmis. Tokat gibi geldi bana da. Baya guzel guzel agladim :)) Cunku bana cok duskundu ben de ona. Insallah kiskanma olmaz dikkat etmeye calisicaz..
sezeryandan sonra normal oluyorsa çok iyi
inş.normal olur valla zor ama normal gibisi yok.
alla alla benmkide pek konuşmuyo telde acaba oda mı içten içe
bi küslük yaşıyor benim yiğenlerim arasında 1,5 yaş var maşallah
hiç kıkançlık olmadı anlamadı çünkü büyük inş.sende de öyle olur
herkes de öyle olur inş.
Tabi yine en iyisini sen bilirsn sen onun annesisin bn sadece disardan vicdan yapmis birisi:) artik istemes bnce istersede uff oldu aglio maglio diycn vermycn artik .. Oglenlerden bnde korkmuorm bi sekilde oyalarsnda gece hala cok fazla kalkio ve memede uyuyo hem sutten kesme hem uyku egitimi ayni anda olck bn oyuzdn cok korkuorm"( istahsz bi bebek bnimki vitamn degerleri berbat doktorumz kesmemin daha dogru olcagni soledi yemk yemeye alismasi icin mecburoyettn kesiom bn ole
evet yemek yemiyorlar doymuyolar emmeyle ama iştahları
gidiyor bence bu kadar yeter yemek yesinler daha iyi ben yediremiyodum
oysaki iştahı iyi yani ama emcem diye yemiyodu kesiyom diye hiç
üzülme canım 1,5 yaşa kadar emdiler ona şükür bende valla artık sıkılıyodum
sürekli memede meme yüzünden iş yapamıyodum işlerim hep bu yüzden kalıyodu..
34ist bana yaptigin yoruma cvp yazacakken baska yorumuna cvp yazmism yanlislikla nasil oldu bilmiom coklu alinti olunca hatlar karisti herhalde:)
farketmedim cnm ben yanlış olduğunu:)
önemli de değil yanlış olduysa.
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Oğlumu iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum fakat beni cok bunalttı su an. Ikı yas civarı zaten işe döneceğim hem memeyi kes hem anneden ayrıl cocuk cok yıpranır diye dusunuyorum o yuzden ya agustos gibi keseceğim yada subat marta kadar devam edeceğiz. Fakat ne kesmeye cesaretim var ne de o zamana kadar dayanacak gucum. Memesiz asla uyumuyor gece ve gunduz dahil ve cok uzun sure emiyor. Bıraktıgım gibi uyanıyor hala. Dün 1 saat içinde uc kere uyandı her seferınde emzirdim en son dedim yeter artık. Salladım olmadı yanıma yatırdım olmadı tam ıkı bucuk saat uyudu uyandı ağladı en son beraber ağladık. Kac kere Saatlerce ağlattım ama asla uyumuyor. Üstelik şu an yaz mevsimi surekli dısarı xıkarıyorum yoruluyor ve ona ragmen uyumuyor. Kışın kesersem surekli evde olacak yorulmayacak üstelik işe de başlamış olacağım.
Bana fikir verin kızlar ne yapmalıyım cok emdiği için sütüm de geliyor hala ve hala adetim düzensiz. Memeden kesince gunduz uykusu da kalkacak byyuk ihtimalle. Bi taraftan diyorum İşe başlayınca meme ona teselli mi olur acaba akşamları. Psikolojim oyle bozuk ki ne dusuneceğimi şaşıyorum
cnm bence işe başlamadan kes daha iyi
işe gidince senin içinde zor olur..
ben yanımdayken bıraktırmayı denedim gece kalktı tam 4 saat
ağladı şimdide yazlıkta hiç aramıyo gece falan ama gördüğümde napar bilmiyorum isterse
fena inş.unutmuştur..valla bu zamanlar çok zor rabbim hepimize kolaylık versin..