- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
Aleyküm selam... benim görüştüğüm Tülay anaokulu...bizim taraflarda yaprak var birde orayla görüşcem.cümleten selamun aleyküm. iyidir herkes inşallah..
demekoylee hocam sanmıyorum yasak olsn. söyle de ismini aklımızda olsn. ben de araştırıyorum. gidip görüştüğüm bir yer olmadı ama bir iki kreş ismi not aldm, kağıthane tarafında. senin baktığın da şişli merkezliymiş, belki o da uyar bize..
hiç bi fikrim yok maalesefAleyküm selam... benim görüştüğüm Tülay anaokulu...bizim taraflarda yaprak var birde orayla görüşcem.
sana sormak istediğim bi konu var belki bilirsin Gaziosmanpaşa da sarıgöl Mah. biliyor musun bu civar güvenlik açısından nasıldır?
Tamam teşekkür ederimhiç bi fikrim yok maalesefhatta adını ilk kez duydum o mahallenin.. ama bi sorarım, bir şey öğrenirsem yazarım hemen
Aleyküm selam... benim görüştüğüm Tülay anaokulu...bizim taraflarda yaprak var birde orayla görüşcem.
sana sormak istediğim bi konu var belki bilirsin Gaziosmanpaşa da sarıgöl Mah. biliyor musun bu civar güvenlik açısından nasıldır?
İnşallah değişmiş ve düzelmiştir genelde apartman gördüm ben ama halkı önemli bizim için huzursuzum bu açıdan.eşim için sordum canım saolasın...Ben de sorduktan sonra tereddüt etmiştim okul ismi verebiliyor muyuz diye. Tülay anaokulunu bilmiyorum ama yaprak anaokuluna 17 aylık oğlunu gonderen biriyle tanışmıştım tesadüfen ve memnundu canım.
Sarıgöl mahallesini ne için soruyorsun bilmiyorum ama Romanların yasadıgı cogunlukla gecekondu mahallesi fakat Dönüşüm için yıkım yapıldı baya. Bir kısmı yıkık dökük ve ıssız şu an. Cok guvenli yerler değildi eskiden ama yıkılanların yerıne binalar yapılmaya başlandı zamanla değişecektir tamamen.
Aşağı dogru inen yolun bi tarafı gecekondu bir tarafı apartmandır evet. Gecekonduların cogu yıkıldı zaten. Bir tanıdık senelerdır o apartmanlarda oturur Ailesiyle çoluk cocuk. Sıkıntı olsa oturmazdı diye dusunuyorum canım gönlünü ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle.İnşallah değişmiş ve düzelmiştir genelde apartman gördüm ben ama halkı önemli bizim için huzursuzum bu açıdan.eşim için sordum canım saolasın...
Sormayın ya. Sanırım benim bir dr a gorunmem gerek. Adet duzensizligim normal değilBu 2 oldu isisya duygularımızla oynuyon:)
üçüncü de öyle dondurma yemiycen bence
Ama amaaaaYörü git
Aman iyi haber zaten boşver bu canavarlar bize yeterde artarAma amaaaabenim suçum degil ben napam bacim yaaa :'(
alintiyi eklememisim:)@mrymerhn nasılsın... sen de görünmüyorsun
Sormayın ya. Sanırım benim bir dr a gorunmem gerek. Adet duzensizligim normal değil
Ewet kesinlikle. Allah ikinciyi hayırlı bir zamanda nasip etsin... :)Aman iyi haber zaten boşver bu canavarlar bize yeterde artar
Emziriyorum canım. Ama benim cok düzensizliği yoktu. 28-29 günde oluyordum. Bazen 1-2gun erken. Bu ay tam 1 hafta gecikti. Doktora gitsem mi bilemedim valla...Ben her ay oyleyim cnm bu ay 48 gun üstüne oldu. Emziriyor musun sen de ? Ben normlde de 30 gunde oluyordum dogumdan sonra 11 ay gelmedi hiç. Hala düzene gıremedik
Ben de iyiyim şekercim...yeğenimin sünnet düğünü oldu benimde hiç birşey anlamadım ilk defa düğün gördü benim velette huysuzluğunun tarifi yoktu anlıyorum seni...hayırlı olsun mutluluklar kardeşine...Cok şükür iyiyim canim ugrasiyoruz veletle:)kiz kardesimin düğünü vardi iki dugun oldu cocukla cok zor oldu hala dinlenmeye çalışıyorum.sen nasilsin canim
sen nasıl ayırdın cnmemzirmeyi bırakacak anneler biz bıraktık sanırım 4gündür hiç emmiyor. eylülde okul açılınca hem benden hem emmeden ayrilmasidaha cok etkilermiş diye yaşını beklemedim. enteresan bir biçimde uykusu düzene girdi ve yemediği şeyleri bile yer oldu. Ancak oğlumdan çok ben etkilendim sanki psikolojik açıdan suçluluk duygum cok fazla
emzirmeyi bırakacak anneler biz bıraktık sanırım 4gündür hiç emmiyor. eylülde okul açılınca hem benden hem emmeden ayrilmasidaha cok etkilermiş diye yaşını beklemedim. enteresan bir biçimde uykusu düzene girdi ve yemediği şeyleri bile yer oldu. Ancak oğlumdan çok ben etkilendim sanki psikolojik açıdan suçluluk duygum cok fazla
Sütten kesme günlüğü,
1. gün;
Çok şükür birinci günü atlattık.
Sabır taşı almıştım, hiç kullanmadım.
Akşam annem onu parka getirmişti. Parkta buluştuk, tabi görür görmez mızıklanıyor emmek için, ordan markete gittik alışverişe oyalansın diye. Orada da ara ara vurdu isteği.
Eve gelince, baya ağladı emmek için. Annem yemeğini ısıttı verdi. Oyunla kandırarak yemek yedirdik, bizde yedik. Yine istedi. Ben ağlayan pasta yapmıştım. Bende onu verdim. Onu yerken unuttu. Elimizi falan yıkadık oyunla, sonra araba falan oynadık. Ara ara hep aklına vurdu.
Sonra karanlık odada sallayarak uyuttum. Parkta yorulduğu için kolay uyudu.
23,00 da bir gögsümü verdim derin uykuda. Diğerini almadı, uyuyordu. Benimde rahatlamam lazımdı. Bir müddet sonra onuda verdim. (Bir saat kadar sanırım)
Sonra krizimiz gece 3 te patlak verdi. Annem geldi yanıma beraber oyaladık. Sabaha kadar nöbet tuttum. Sevdim okşadım, salladım. Öyle atlattık çok şükür.
Gece su vermek istedim ağlamaktan içmedi onu da.
Sabah çok ağladı.
Birşekilde oyaladık yine.
Beklediğimden daha kolay oldu sanki ama bana nedense 3 günde bitmez gibi geliyor.
Kendimide çok kötü hissediyorum. Çocuk için olduğu kadar anne için de cidden zor bir süreçmiş