Valla ben başka araştırmadım kafamıza bu yatmıştı onu aldık hepsi burada da vardı biz alırkencarputi cnm hiç bir yerde yok bu kremden ya bu kadar zor
olduğunu bilsem önceden araştırırdım başka önerecebileceğin
varmı dermokil falan diyo eczacı ama bilemedim..
Valla ben başka araştırmadım kafamıza bu yatmıştı onu aldık hepsi burada da vardı biz alırken
Tebrikler canim emeginin karşılıgini almışsın en azindan. Kardesimde girmişti o sinava kazandi o da bir onceki dönemde.Arkadaslar hatirlayanlar vardir belki aranizda smmm staja baslama sinavi icin dershaneye gitsemmi gitmesemmi diye bi ara sizlere danismistim kizimi ihmal edermiyim diye
Dershaneye gittim uc ay cok yoruldum ama degdi sinavi kazandim cok sukur
Sizlerlede paylasmak istedim
Tipatip ayni durumu yasiyoruz demek ki normal.. Baska odadan ben esime seslensem bile birden korkup agliyor..kızlar bu ara oğlumun favori lafi "korktum"
özellikle yuksek sesle biri konusursa ya da ani seslerde, tabak çanak şıngırtısından öksürük, hapşırk kamyon gürültüsüne kadar kofftum kofftum diye koşarak gelip bacaklarıma sariliyor. sizce normal mi?yanlış yaptığım bi şey mi var?
kızlar bu ara oğlumun favori lafi "korktum"
özellikle yuksek sesle biri konusursa ya da ani seslerde, tabak çanak şıngırtısından öksürük, hapşırk kamyon gürültüsüne kadar kofftum kofftum diye koşarak gelip bacaklarıma sariliyor. sizce normal mi?yanlış yaptığım bi şey mi var?
Tipatip ayni durumu yasiyoruz demek ki normal.. Baska odadan ben esime seslensem bile birden korkup agliyor..
Bizdede durum aynii.koktumm diye yanima geliyoo hemen.kızlar bu ara oğlumun favori lafi "korktum"
Hepimizim gecmiş bayramı mubarek olsun kizlarrr.cogunuz tatildesinizdir belkide biz kisacik bi kactik ama bu sene biryere gitmeyi dusunmuyorumm.
Yusufla cok zorr.cok hareketli bir saniye yerinde durmuyor hep pesinden kosturuyorum ani hareketleri var ve bu yuzden tek birakamiyorumm.
Laf söz dinlemek yokk huysuzz inatçı.misafirlige bile biryere gitmek istemiyorum durmuyorr.
Alisveris merkezine gidiyoruz magazalara sokmuyor beni cikartiyorr kendime bir parca bisey alamiyorummm.babasi on dk tutar sonra hoppp bana verir hemennn oyyyy oyy
İnşallah kolay olur Can'ım senin ve bebişin için sakın sağma göğsünü bi kaç gün Ağrı'n sızın olur sabredeceksin eskiler ince bi tülbentle göğüslerinizi sıkabildiğin kadar sar derlerdimerhaba kızlar nasılsınız.tatiller nasıl geçti.
ya ben sütü kesmeye karar verdim yazlıkta bıraktım
çocuğu bakalım inş.unutur.yalnız göğsüm şişti acıyoda
napabilirim bunun için bilgisi olan var mı?
İnşallah kolay olur Can'ım senin ve bebişin için sakın sağma göğsünü bi kaç gün Ağrı'n sızın olur sabredeceksin eskiler ince bi tülbentle göğüslerinizi sıkabildiğin kadar sar derlerdi
evet sağınca devam edermiş süt gelmeye
kötü bişey olmasından korkuyorum yoksa acısına
bi şekilde dayanırım baya şişti doldu yani çocuk çok emiyodu sanki boş emiyo gibiydi
ama şimdi çıkıyo baya sıkınca çok acır ya soğuk bişeyler koy diyorlar ama bilemedim..
seninki bırakmışmıydı valla bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötü mü ama belki iştahı açılır diye
istiyorum çünkü memeye güvenip yemio doğru düzgün..
Çocukları arasında fazla yaş farkı olan herkes aman arayı açma böyle çok zor diyor ama insan ikinci bebeği de hemen göze alamıyor işte..Allah yardımcımız olsunSlm kızlar nslsnz biz iiyiz sukur oğlumu çişe alıstryrm bu aralr yavastan
Aurca oğlum çok guzel ifade ediyr artk herseyi daha bi akıllandı gibi inşllh böyle gider
Bu arada 2.bebegi yap diyor dr da ablalarımda erkn die dusunuyorm ama bilemdim benm 3yıl olmamştı acaba korunmazsammı die teredduttyim eşim yardımcı çocuk konusunda iş yemk utu tasam yok tek uğrasım oğlum gerisini esim sorun etmiyo ya kendi yapar yada ablalarım yapr karar veremdm valla
Gunaydınlar aynen ya hem bu tempoya alışmşken olsn diyrum hem korkuyrmÇocukları arasında fazla yaş farkı olan herkes aman arayı açma böyle çok zor diyor ama insan ikinci bebeği de hemen göze alamıyor işte..Allah yardımcımız olsun