2014 Kasım Anneleri

Oğlumun uykusuzlugundan cok yoruldum. Akşam 1 saati gectı zorla uyuttum yatgına koydugumda saat 12.30 du. 3 de kalktı su içti 6 da kalktı emdi 8 de tekrar uyandı emzirdim belki uyur dıye kaçtu. O saatteb beri de peşimde zır zır herseye ağlıyor uykusuzluktan. Uyutmaya calışıyorum parmagını burnma sokuyor suratımı tekmeliyor emerken. Gunduz uykusu da 1-2 saat anca. Hergun boyle ne iş yapabiliyorum ne başka şey ne de kızımla ilgilenebiliyorum. Sinirlenip bagırıyorm üzülüyorum sonra ama Bittim tükendim artık.
Ayni ya valla bende yoruldum.artik .Gece yatmaz sahura kalkar .Sabah 7 de uyanir ogleye kadar ağlar. Ne uyur ne yer ne icer sadece kucakta yada memede susar.Orucluykende insanin takadi kalmıyor ramazandan beri 4 kilo verdim .s kendi yemedigi gibi bizede yedirttirmiyor.Allah im su mubarek günler hatirina su yavrulara sakinlik saglik sihhat akil fikir versin İnsallah.Burayi goruncede yalniz olmadigimi goruyorum bir nebze olsun rahatliyorum .s

Oğlumun uykusuzlugundan cok yoruldum. Akşam 1 saati gectı zorla uyuttum yatgına koydugumda saat 12.30 du. 3 de kalktı su içti 6 da kalktı emdi 8 de tekrar uyandı emzirdim belki uyur dıye kaçtu. O saatteb beri de peşimde zır zır herseye ağlıyor uykusuzluktan. Uyutmaya calışıyorum parmagını burnma sokuyor suratımı tekmeliyor emerken. Gunduz uykusu da 1-2 saat anca. Hergun boyle ne iş yapabiliyorum ne başka şey ne de kızımla ilgilenebiliyorum. Sinirlenip bagırıyorm üzülüyorum sonra ama Bittim tükendim artık.

Bendee bende dislerim dizlerim belim agriyoo bi de zaten bel fitigi oldum hamilelikte, yattigim zaman geri kalkmak bes dk suruyo, bi de beni taklit ediyo ay ay diyo yururken nefes nefese kalmis gibi yapiyo , kizdigim seyleri biliyo ve oyle zevk aliyo ki kizdigimi gormekten.. arkamdan sessizce yaklasiyo saclarimdan tutuyo ölsen birakmiyo koca gobegimle bas da edemiyorum ay cok acinasi gordum kendimizi :KK4: annelik cok zormus ya cocuklar kac yasinda olursa olsun zor :110: Allah bool sabir versin yavrularimizada saglik sihhat versin ne diyim buyuduklerinde rahatlariz blki

M mengur nasil gidiyo hamilelik?

Kasimda dogum cok rahatmis ya sicaklardan duramiyorum nefes alamiyorum, oglus pencerelerden sarkarsa diye pencere bile acamiyoruz bi yandan ardarda dis cikariyoruz, icerden biri tekmeliyo disardan biri, oyy oy:KK14:
aynen canım normalde usuyen bir tipimdir ama klima iki dk kapansa afakanlar basıyor ter ter bi de oğlum çok hareketli eve uğraş çocukla uğraş koca gobusle uğraş yoruluyor insan Allah hayırlısı ile kucagimiza sağlıkla almayi nasip etsin insaallah

Kizlar bana bi akil verin nolur :KK43:

Oncelikle hepimizin basi sagolsun boyle bir gunde boyle bir soruyla gelmek istemezdim ame ne yapacagimi sadirdim.

Kizimin bu geceden beri cinsel organîda asiri derecede kaşıntı var deliye döndü kasinmaktan hatta bezi parca parca oldu o kadar siddetli kasiyorki.

Gözle görünür bir tuhaflik yok herangi bir kizariklik vb her sey normal görünüyor ama sabahtan beri elini oraya götürüp kasiyor agliyor sinirleniyor.
Doktor anca haftaya randevu veriyor. Bu sekilde bir hafta gecmez ki bir saniye bile rahatlayamadi ne yapabilirim ne olabilir bu?
Daha da devam ederse hastaneye goturmek zorunda olacagim ama buranin fransanin hastane acil servisleri cok berbat :KK43:

Sizin kizlarinizda oldu mu boyle bir sey ne yapabilirim ben simdi

Kizlar bana bi akil verin nolur :KK43:

Oncelikle hepimizin basi sagolsun boyle bir gunde boyle bir soruyla gelmek istemezdim ame ne yapacagimi sadirdim.

Kizimin bu geceden beri cinsel organîda asiri derecede kaşıntı var deliye döndü kasinmaktan hatta bezi parca parca oldu o kadar siddetli kasiyorki.

Gözle görünür bir tuhaflik yok herangi bir kizariklik vb her sey normal görünüyor ama sabahtan beri elini oraya götürüp kasiyor agliyor sinirleniyor.
Doktor anca haftaya randevu veriyor. Bu sekilde bir hafta gecmez ki bir saniye bile rahatlayamadi ne yapabilirim ne olabilir bu?
Daha da devam ederse hastaneye goturmek zorunda olacagim ama buranin fransanin hastane acil servisleri cok berbat :KK43:

Sizin kizlarinizda oldu mu boyle bir sey ne yapabilirim ben simdi
İdrar yolu enfeksiyonu veya mantar falan mı oldu acaba götürdün mü doktora ne Dedi merak ettim hiç saniye duramıyor demişsin götüreceksin mecbur

kızlar selam
topikle alakalı değil ama yardımcı olursunuz diye düşündüm:)
yiğenlerimin bayram sonrasın da sünneti var onlara hediyelik birşeyler yaptırmak
istiyorum yani mevlütde dağıtmalık ne yaptırabilirim netde böle şeffaf bişeyin içinde
tesbih falan gördüm ama pahalıydı kendim yapsam öyle birşey yapabilirmiyim?
sizler ne dersiniz bu konuda I icmimarmelike arkadasım bu konuda baya hamarat dı:)
canım kızımın doğum gününden beri eminönüne gitmedim yeni gelişmeleri takip edemiyorum maalesef :)) tavsiyem bir gün git orda çok fazla çeşit var fikir oluşuyor kafanda. ve bence de kesinlikle kendin hazırla ciddi anlamda fiyat farkı oluyor hazırlarla arasında.

İdrar yolu enfeksiyonu veya mantar falan mı oldu acaba götürdün mü doktora ne Dedi merak ettim hiç saniye duramıyor demişsin götüreceksin mecbur

Doktor haftaya randevu verebilirim anca dedi, israr ettim ama yer olmadigi icin acil olarak gidemiyoruz. Yalniz telefonda tarif ettigim sekliyle buyuk ihtimal solucandir dedi :KK43:
Baska doktorlari aradim bugun 16da randevumuz var insallah.
Bu arada bagirsak solucanlariyla alakali yazilar okudum gercekten de kizimdaki hal hareketlerle örtüsüyor : istahsizlik, surekli kasinma kasirken deliye dönüyor yavrum :KK43: uykusuzluk sinirlilik vs. Cok üzücü bir hali var kuzumun.
Yalniz ben kendi kendimi yiyorum nasil oldu boyle bir sey diye. Yediklerine cok dikkat ediyorum temizligine de ayni sekilde bir yerde yanlis yapmisim demek ki :KK43:

Doktor haftaya randevu verebilirim anca dedi, israr ettim ama yer olmadigi icin acil olarak gidemiyoruz. Yalniz telefonda tarif ettigim sekliyle buyuk ihtimal solucandir dedi :KK43:
Bu arada bagirsak solucanlariyla alakali yazilar okudum gercekten de kizimdaki hal hareketlerle örtüsüyor : istahsizlik, surekli kasinma kasirken deliye dönüyor yavrum :KK43: uykusuzluk sinirlilik vs. Cok üzücü bir hali var çikuzumun.
Yalniz ben kendi kendimi yiyorum nasil oldu boyle bir sey diye. Yediklerine cok dikkat ediyorum temizligine de ayni sekilde bir yerde yanlis yapmisim demek ki :KK43:
Çiğ Etten bulaşma daha çok oluyor diyorlar ama canını sıkma tedavisi var sonuçta içer şurubunu iyi olur Allah'ın İzniyle

canım kızımın doğum gününden beri eminönüne gitmedim yeni gelişmeleri takip edemiyorum maalesef :)) tavsiyem bir gün git orda çok fazla çeşit var fikir oluşuyor kafanda. ve bence de kesinlikle kendin hazırla ciddi anlamda fiyat farkı oluyor hazırlarla arasında.

evet bencede çok fark olur bayramdan sonra hazırlamam
lazım onun için gitme şansım olmaz zaman yok magnet falan
yaptırırım artık bizim d.gününde yaptırdığım gibi.
2 yaş için varmı planında bişeyler bu yıl erken gitcem eminönü bende
ilkinde bi türlü gidemedim hep netden halletmeye çalıştım istediğimi gibi
olmamıştı..

Bu arada bagirsak solucanlariyla alakali yazilar okudum gercekten de kizimdaki hal hareketlerle örtüsüyor : istahsizlik, surekli kasinma kasirken deliye dönüyor yavrum :KK43: uykusuzluk sinirlilik vs. Cok üzücü bir hali var kuzumun.

çok geçmiş olsun cnm yazık yavruya kaşıntı çok kötüdür
büyükler zor dayanıyo o nasıl dayansın biran önce götür bi yere
canım bizi de haberdar et..

olmamıştı..
.
yok canım pek yapmak istemiyorum. biraz daha büyüsün anlasın o zaman kutlarım dogum günlerini. çalışınca hazırlıtka zor olur hiç ugrasmak istemiyorum:) sen yapıcakmısın

Çiğ Etten bulaşma daha çok oluyor diyorlar ama canını sıkma tedavisi var sonuçta içer şurubunu iyi olur Allah'ın İzniyle

Evet ben de oyle biliyorum ama cig et cok eminim dogdugundan beri hic yemedi salam sosis sucuk tarzi seyleri eve sokmuyorum ve yemeklerde de eti iyice kavuruyorum. Internette toprak ve kumdan bulasma ihtimalinin cok yuksek oldugu yaziyor ve zannedersem bu sebepten olmustur cunku yasadigim yer ormanlik bir alan icinde kizim da sık sık oynuyor toprakla. Tsk ederim ilginiz icin saat 16da randevumuz var insallah sizi de haberdar ederim

olmamıştı..

çok geçmiş olsun cnm yazık yavruya kaşıntı çok kötüdür
büyükler zor dayanıyo o nasıl dayansın biran önce götür bi yere
canım bizi de haberdar et..

Evet saat 16da randevumuz var insallah buraya yazarim ne oldugunu tsk ederim ilginiz icin

yok canım pek yapmak istemiyorum. biraz daha büyüsün anlasın o zaman kutlarım dogum günlerini. çalışınca hazırlıtka zor olur hiç ugrasmak istemiyorum:) sen yapıcakmısın

yaparım diyorum ama öyle çok şatafatlı olmaz belki
ilkinde baya abartmıştım ama bunda okadar yapamam.
sadece gene birşeyler yaparım hediyelik eminönü de
bakarım okadar kendim yaparsam ucuz olur iyi olur senin
kadar beceremem belki ama birşeyler yapmaya çalışırım bende :)
ben çalışıyodum ilk çok uğraştım yoruldum ikramlıkları çok abartmıştım ben..

carputi carputi cnm trukid demiştin ya bu tek dimi
yani çeşitleri yok.
krem miydi spreymi bugün falan alıcam da

carputi carputi birde bişey daha canım
mayo ile havuz girerse bezi nasıl oluyo
altına yaptığında normal bezden çıkar ve havuza da
izin verilmez öyle zaten mayo bezden alınsa takılsa
üzerine tekrar mayo mu olur acaba..

carputi carputi birde bişey daha canım
mayo ile havuz girerse bezi nasıl oluyo
altına yaptığında normal bezden çıkar ve havuza da
izin verilmez öyle zaten mayo bezden alınsa takılsa
üzerine tekrar mayo mu olur acaba..
Fotoğraf gönderdim sana ben sadece mayo bez kullandım çiş ve kaka çıkmıyor içinden üzerine mayo falan giydirmedim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar doktordan geliyoruz tahmin ettigi gibi bagirsak solucaniymis kizimdaki, neyden olabilecegini sordum her sey olabilir cok bulasici bir sey bu dedi.
Parkta toprakla kumla oynarken, herhangi bir seyi agizlarina goturdukleri icin veya krese okula basladitsa baska cocuklardan bulasmistir dedi. Ama cok sasirdim cunku cok basit bir sey bu diye bahsetti, her zaman olan seyler dedi.
Eczaci bile cok hafif bir sey gibi bahsetti.

Hem kizima hem bize surup verdi, carsaflar her gun degistirilip yikanacakmis ve tirnaklar cok kisa olacakmis hepimizin. Bir de tuzlu suya oturtmami soyledi, deniz suyu gibi olsun dedi o solucanlar tuzlu suda yasayamiyormus.
Aklima gelenler bu kadar simdilik.

Kizlar doktordan geliyoruz tahmin ettigi gibi bagirsak solucaniymis kizimdaki, neyden olabilecegini sordum her sey olabilir cok bulasici bir sey bu dedi.
Parkta toprakla kumla oynarken, herhangi bir seyi agizlarina goturdukleri icin veya krese okula basladitsa baska cocuklardan bulasmistir dedi. Ama cok sasirdim cunku cok basit bir sey bu diye bahsetti, her zaman olan seyler dedi.

Hem kizima hem bize surup verdi, carsaflar her gun degistirilip yikanacakmis ve tirnaklar cok kisa olacakmis hepimizin. Bir de tuzlu suya oturtmami soyledi, deniz suyu gibi olsun dedi o solucanlar tuzlu suda yasayamiyormus.
Geçmiş olsun cnmm

Fotoğraf gönderdim sana ben sadece mayo bez kullandım çiş ve kaka çıkmıyor içinden üzerine mayo falan giydirmedim

teşekkürler canım çok soru soruyorum k.bakma
30 faktör yeterli dimi daha başka almama gerek yok
birde bu bezler her yerde bulunur mu.havuza normal bezle
girmek yasak ya mecbur bundan kullanıcam.

çok geçmiş olsun inş.tez zamanda atlatır yavrucak.

X