kızlr merhaba
ogluma renklerı ogretemedım
uzun zamandır mavı arabanı getır oglum dedıgımde veya sıyah arabanı getır o sekılde bılıyor
ama onun harıcı renklerı soylemıyor bılmıyor
sızde durum nedır??
bebegınız bu ayda neler yapabılıyor
renklı ıcı tellı kadıfe cubuklardan aldım, suzgecın delıklerıne gecırttım, onu yapıyor
fıgurlu ahsapların bulup yerıne takabılıyor rahatlıkla
bultakları zaten aşalı baya oldu
kendısı yemek yıyordu artık dokmeden yıyebılıyor
suyunu ıcebılıyor
ne yapabılır acaba baska, eksık oldugu bısı var mı uzerıne egılsem
bnm tespıt ettıgım sımdılık renkler
Kendi oğlumu gördüm resmen ilgilenmeye öğretmeye çalışıyorum ama hiç ilgilenmiyor vursun hoplasın zıplasın sadeceBen de oğretemedim cAnım konuşmuyor hala zaten. Herseye baba bak,gitti, düştü mama, meme o kadar. Konuşmadıgı için de cok hırçın. Hiç bişeyle ilgilenmiyor ne bultak ne ahşap puzzle, iç içe geçen kovalar falan var. Etkinlik yapmaya calısıyorum herseyı dagıtıyor.
Ablası ne yaparsa o da aynısını yapıyor. Kagıt karalıyor, suluboya yaptı birkaç kez ama facia tabi heryer battı. Çay takımı oynuyor :) atlayıp zıplıyorlar butun gun.
Kızım renkleri ve sayı saymayı bılıyordu bu yasta. Ona bakan yenge oğretmişti. Renkleri mandallarla oynarken oğrenmiş gruplandırmışlar falan. Sayı saymayı da merdiven inip cıkarken saymışlar hep ıkıncı kattalar asansör yok. Ben de yuruturken sayıyorum. Şekilleri de oyuncaklarla halıda iz yapardık öğrenmişti. Fikir olur belki sizlere.
Oğluma iki sene ben bakıyım istedim ama kendim bişey öğretemedim hiiç ilgilenmiyor
Benim kızım da 5 yasında ama hala cok hareketli öğretiyor ona da minderlere atlıyorlar. Koltuk tepesinde yuruyorlar. Kızım kardesi bozmasın diye faaliyet boyama falan yemek masasında yapıyordu şimdi oğlumda masaya cıkmayı ogrenmiş ıkı dk bıraksam hop masada :)Kendi oğlumu gördüm resmen ilgilenmeye öğretmeye çalışıyorum ama hiç ilgilenmiyor vursun hoplasın zıplasın sadece
Decathlonda uv filtreli mayo şapkalar var veya mayo bez kullanırsın havuz Deniz kumsal için slipstop öneririm patik gibi rahat güneş kremi olarak Trukid alabilirsinkızlar selam..
aramızda bir çoğunuz tatile vs gittiniz bu sene bizde inş.yazlığa gidicez
oğlumla ilk defa yani mayo falan nasıl birşey önerirsiniz bakmam lazım
çünkü havuz ayakkabısına vs falan gerek var mı..
oyle dusunme cnm her cocuk cıdden farklıBen de oğretemedim cAnım konuşmuyor hala zaten. Herseye baba bak,gitti, düştü mama, meme o kadar. Konuşmadıgı için de cok hırçın. Hiç bişeyle ilgilenmiyor ne bultak ne ahşap puzzle, iç içe geçen kovalar falan var. Etkinlik yapmaya calısıyorum herseyı dagıtıyor.
Ablası ne yaparsa o da aynısını yapıyor. Kagıt karalıyor, suluboya yaptı birkaç kez ama facia tabi heryer battı. Çay takımı oynuyor :) atlayıp zıplıyorlar butun gun.
Kızım renkleri ve sayı saymayı bılıyordu bu yasta. Ona bakan yenge oğretmişti. Renkleri mandallarla oynarken oğrenmiş gruplandırmışlar falan. Sayı saymayı da merdiven inip cıkarken saymışlar hep ıkıncı kattalar asansör yok. Ben de yuruturken sayıyorum. Şekilleri de oyuncaklarla halıda iz yapardık öğrenmişti. Fikir olur belki sizlere.
Oğluma iki sene ben bakıyım istedim ama kendim bişey öğretemedim hiiç ilgilenmiyor
Decathlonda uv filtreli mayo şapkalar var veya mayo bez kullanırsın havuz Deniz kumsal için slipstop öneririm patik gibi rahat güneş kremi olarak Trukid alabilirsin
Ben mayo bez kullanıyorum havuzdan falan çıkınca atmıyorum hemen iki üç defa takıyorum o gün rahat kullanışlımayo bez gördüm evet normal bez paketinde gibi 12 li
falan yazıyo onlarmı kullanışlı mı acaba bilemedim yada
mayo alsam normal daha mı iyidir.
Ben mayo bez kullanıyorum havuzdan falan çıkınca atmıyorum hemen iki üç defa takıyorum o gün rahat kullanışlı
Sağdakini kullandım ben Huggies olan havuz kenarında çok kayıyor ayakları o yüzden bi şey Alman'ı tavsiye ederimEki Görüntüle 1852810 Eki Görüntüle 1852811
ben böyle birşeyler buldum bunlardan mı biri mayo biri mayo bez..
hangisi daha iyidir.birde korumalı simit alıcam ama havuz için ayakkabı vs birşeylere
ihityaç olurmu?.
Sağdakini kullandım ben Huggies olan havuz kenarında çok kayıyor ayakları o yüzden bi şey Alman'ı tavsiye ederim
Geçen sene hep o bezle soktum yetti bize ama bu sene yürüyorlar ya işte omuzları falan yanar mı bende bilemiyorum hep şemsiye altında falanda kalmaz bunlar uv filtreli mayo almak lazım olur mu bende kararsız kalıyorum Deniz havuz için biz arkadaşlarla bunlardan aldıkteşekkürler canm sağol
peki ayrıyeten mayo aldın mı sadece bunlardan mı kullandın.
şimdi bezli ya bu sefer sade ondan kullansam seneye inş.mayo alsam
büyüyolar çünkü birde havuz için özel terlikler ayakkabı vs varmı yoksa herhangi terlik
yeterli mi..
Geçen sene hep o bezle soktum yetti bize ama bu sene yürüyorlar ya işte omuzları falan yanar mı bende bilemiyorum hep şemsiye altında falanda kalmaz bunlar uv filtreli mayo almak lazım olur mu bende kararsız kalıyorum Deniz havuz için biz arkadaşlarla bunlardan aldık
Off of işin çok zor. .ben biriyle başa çıkamıyorum. Allah yardımcımız olsunBenim kızım da 5 yasında ama hala cok hareketli öğretiyor ona da minderlere atlıyorlar. Koltuk tepesinde yuruyorlar. Kızım kardesi bozmasın diye faaliyet boyama falan yemek masasında yapıyordu şimdi oğlumda masaya cıkmayı ogrenmiş ıkı dk bıraksam hop masada :)
İkisiyle ayrı vakit geciremiyorum yas farkı oldugu için ortak bi etkinlik de olmuyor. Oğluma yaptırdıgım seyleri kızım bildiği halde kıskanıyor kendı yapıyor. Ikısı arasındaki dengeyi kuramadım hala
Evet çok kapatıyor bide az para değiller ki seneye o mayo olmaz yani terlik olarak arkadaşlar lcw den almışlardı ordan bak istiyorsanfiltreli mayo ya baktım da komple kapatıyor çok beğenmedim
üstü açık kalsın sadece alt istiyorum ama kötü mü olur acaba.
o havuz için çarıklarda iyiymil nasıl bakarım ona bu sadece havuzda falan
giyiliyor heralde kenar için ayrı bişey daha bakmak lazım..
Evet çok kapatıyor bide az para değiller ki seneye o mayo olmaz yani terlik olarak arkadaşlar lcw den almışlardı ordan bak istiyorsan
canım benim oğlan da kasıklarından pişik oldu hafta sonu denize götürdüm. denize girmeye korktu fakat tas ile sürekli deniz suyu döktüm.geçmeye başladı. Sizi de hafta sonu YUMURTALIK veya MERSİN paklar canım deniz içinSlm kızlar bakın benm oğlumda isilik içinde ne yapacagımı sasrdım gunde 3defa dusa giryo klima kesintisiz acık dı die bugun oksuruyo burnu akıyo hapsırıyo
Adana sıcagunda yandı cocugum isiliği care arıyrum varsa soyleyn
Öksrgu için keciboynuzu öznu aldm eczaneden hunnap marka ii geliyr demiiştniz almıstım cok hassas bi cildi var
canım bu huzursuzlukların nedeni hep diş. o nedenle uyku ve yemek sorun. YA SABIR başka elden ne gelir.Oğlumun uykusuzlugundan cok yoruldum. Akşam 1 saati gectı zorla uyuttum yatgına koydugumda saat 12.30 du. 3 de kalktı su içti 6 da kalktı emdi 8 de tekrar uyandı emzirdim belki uyur dıye kaçtu. O saatteb beri de peşimde zır zır herseye ağlıyor uykusuzluktan. Uyutmaya calışıyorum parmagını burnma sokuyor suratımı tekmeliyor emerken. Gunduz uykusu da 1-2 saat anca. Hergun boyle ne iş yapabiliyorum ne başka şey ne de kızımla ilgilenebiliyorum. Sinirlenip bagırıyorm üzülüyorum sonra ama Bittim tükendim artık.