arkadaş sordu ondan yazdım canım kötü hissetme allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz bıdıklarımızıııı
sağol canım inşallah hepimizinnnTebrik ediyorum hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin
bazen çok korkuyorum,, ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda ya yine aynı şeyi yaşarsam diyorum
pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. bide hergün karından iğneçok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım
:)) çok iyitatlım doktor keseni ölçtü mü??
Benimde eşim bakamıyor bile o yüzden hep kendim vuruyorum. Ovalamıyorum ama bastırıyorum iyice morarmasın diye. Bastırmakta zararlı olabilir mi?
Kaç tane bebeğim olcak derken? İkiz şüphesi varmı canım sende de?
Canım ben tüp bebekle hamile kaldım 2 embriyo transfer edildi ve 12.gün değerim 850 ydi ve ikiz olma ihtimali yüksek gibi sen de ikiz bekliyosun galiba senin nasıldı bhcg? normal mi tüp bebek mi seninde?Adet günümde yani transferin 9.günü 230 du değerim ve mide bulantılarım bel ağrılarım 5.haftanın başında başladı yarın 6+0 oluyoruz tahminime göre ama her şey pazartesi usg de belli olacak:18:
sacmalamaaaa bırsey olmayacak emın ollllbiri 8 haftalıktı diğeri 4+3 tü çok ağlamıştım üzülmüştüm şuandada tek korkum bunu kaybetmek ama allaha emanet ettim yavrumu
cok tuzlu yeme cnmsuanda zeytinin dibine vurdum
bazen çok korkuyorum,, ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda ya yine aynı şeyi yaşarsam diyorum
Pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. Bide hergün karından iğneçok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... Ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım
sağol canım inşallah hepimizinnn
işte öyle düşünmemen lazım duygusallaşman çok normal ben çizgi filme ağlardım yaasen stres yapma üüzlme allahın izniyle kucağına alacaksın
söyle düşün kucağına alınca hersey daha güzel olacak inan bana o iğnelerde ne diyeceksin
evet seninkide pek masum değil sucuk:)SUCUK CEKTI ILK CANIMODA PEK HAYIRLI DEGIL :d
AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ
hmmmm bixim işler zor eşlerimizin ki bizden daha zor...Aynenn :)
Ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce rüyamda sucuklu pide yiyordum, bi uyandım ağzım sulanmış, açık yer olduğunu bilsem gidip yiyecektim o derece vala canım
Başkada aşermem olmadı şuanlık, sadece iştahım fena açık :)
ayyyy nasipse hayırlısıyla bende istiyom bi kızzzzz:)ayyy evet yaaa sen tatlı yiii oğlun olsun ben ekşi yiyim kızım olsun
once sağlıklı olsun sonra kız olsun yaa cok hevesim varr kız istiyorum eşimin ailese 1 kız torun var
inşallah 1 tenede ben yapcemallahın izniyleee
kızlar ben geldim dünden bugüne bebişler nasıl bakalım
ben bugün ilk doktor muayeneme gidicem heyecanlıyım inş keseyi görürüz
normaldir. iyi olduğu için ölçü söylememiştir muhtemelen. hemen kötü düşünme canım benim :) benim 5+3 te küçük buldu biraz oyüzden merak ettimhayır ölçmedi ölçecek miydikaç olması gerek 4.5 haftada :26:
aynen başladı bende)))))
Dün hamur istedi bi anda vûcudum ama çiğ hamur..aklımı başka yerlere vermeye çalıştım olmadı.. e çig hamur yenir mi?
bende bi makarna yaptım iyice birbirine yapışsın dıye yagda koymadım iyice pişti hamur gibi oldu zaten bi tabak yedim rahatladım))))
ama hic böyle olmamıştım ben
çiğ hamur ne alaka)
azmin sonucu yaptım sonundaayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım
eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim
öpüldünüz hepiniz :))
normaldir. iyi olduğu için ölçü söylememiştir muhtemelen. hemen kötü düşünme canım benim :) benim 5+3 te küçük buldu biraz oyüzden merak ettim
ay benmkide yarınnnn yazarmısın gelince ne dicekk bakalımmm
sacmalamaaaa bırsey olmayacak emın ollll
cok tuzlu yeme cnm
yasamayacagız emın ol sadece bıraz dıkkat hersey duzeltır.
Bolbol ayetel kursı okuyun rabbım koruyacaktır.
Neden ıgne vuruluyordun sen cnm,
o aglamak bendede var ıs yerınde ozellıkle cok aglıyorum
bir sonraki gidişimde ölçtüreyim o zaman 21 martta gidecem tekrar baharın gelişi gibi müjdeler duyarım inşallah
neden alttan muayane edecek onu anlamadım cok ılgınc.iptal oldu canım benim randeve doktorum rahatsızlanmışYa belki de bugün gitseydim alttan muayene edecektı (hiç istemiyorum) her şeyde bi hayır var diyorum Sen güzel haberlerle gel inş.
dilerim yolunda gider herşey hepimiz için.. Iğne önlem için canım,kanpıhtılaşmasını engelliyo. Aslında öyle bi sıkıntım olup olmadığını bilmiyoruz tedbir sadece. Ya sorma hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,dün okadar çok ağladımki akşam yediğimi çıkardım
kuzum ozaman gittiğinde kalp atışlarını bile duyarsın kese ölçtürtmene gerek kalmaz
neden alttan muayane edecek onu anlamadım cok ılgınc.
amin inş.
Anladım cnm ılerde belkı hapa cevırır coraspırın falan verır belkı ben varızlerım ıcın kullandım coraspırını oda kan sulandırıcı dıye bılıyorum
aglamalar gececekmı acaba yaa..
Senınle aynı gıdıyor gebelık durumumuz:)
tatlım 4+4 yani dört haftan dolmuş beşinci haftadan da dört gün almışsın yani 5 hafralıksınselam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:
bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.
ha öyle mi inşallah cnm sen de hepimiz de hayırlı sağlıklı haberler alalım