2014 Kasım Anneleri

arkadaş sordu ondan yazdım canım kötü hissetme allahın izniyle kucaklarımıza alıcaz bıdıklarımızıııı

bazen çok korkuyorum,, ne kadar iyi düşünmeye çalışsamda ya yine aynı şeyi yaşarsam diyorum
pazartesi randevum var,içim içimi yiyor,,kesem büyüdü mü ne alemde diye meraktan ölüyorum.. bide hergün karından iğne çok geriliyorum,morarıyo iğne yapılan yerler kendimi tuhaf hissediyorum. 2 gündür ota .... ağlıyorum herşeye. çok duygusallaştım

Tebrik ediyorum hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer hamileliğin
sağol canım inşallah hepimizinnn

işte öyle düşünmemen lazım duygusallaşman çok normal ben çizgi filme ağlardım yaa sen stres yapma üüzlme allahın izniyle kucağına alacaksın
söyle düşün kucağına alınca hersey daha güzel olacak inan bana o iğnelerde ne diyeceksin

biri 8 haftalıktı diğeri 4+3 tü çok ağlamıştım üzülmüştüm şuandada tek korkum bunu kaybetmek ama allaha emanet ettim yavrumu
sacmalamaaaa bırsey olmayacak emın ollll
suanda zeytinin dibine vurdum
cok tuzlu yeme cnm

yasamayacagız emın ol sadece bıraz dıkkat hersey duzeltır.
Bolbol ayetel kursı okuyun rabbım koruyacaktır.
Neden ıgne vuruluyordun sen cnm
o aglamak bendede var ıs yerınde ozellıkle cok aglıyorum

iğne yaksın canımı önemli değil,karnım olduğu için tuhaf geliyor eşim son günlerde korkudan bana nasıl davranacağını şaşırmış durumda.. ağlıyorum ne dese önce bi yanlış anlıyorum artık bebeğimin kalp atışlarını görmek istiyorum

SUCUK CEKTI ILK CANIM ODA PEK HAYIRLI DEGIL :d

AKSAM KURU KAYISI VE SABAH AC KARNINA KURU KAYISI BIRDE DRUM ILAC VERDI ONU ICTIM IKI BUYUK BARDAK SU ICTIM BUGUN BIRAZ RAHATIM DENE SENDE CANIM IYI GELIO BIRAZ
evet seninkide pek masum değil sucuk:)

hmmmm bixim işler zor eşlerimizin ki bizden daha zor...

ayyyy nasipse hayırlısıyla bende istiyom bi kızzzzz:)

benim kizim cok sever cig hamuru.. her hamur isi yaptigimda usulca sokulup gözümün icine bakar.. az yiyebilirmiyim diye :)

azmin sonucu yaptım sonunda ayy çok mutlu oldum hırs yapmıştım

eksikler varsa benim gözümden kaçan yollayın bilgileri girerim

öpüldünüz hepiniz :))

süper ellerine saglik

normaldir. iyi olduğu için ölçü söylememiştir muhtemelen. hemen kötü düşünme canım benim :) benim 5+3 te küçük buldu biraz oyüzden merak ettim

bir sonraki gidişimde ölçtüreyim o zaman 21 martta gidecem tekrar baharın gelişi gibi müjdeler duyarım inşallah

ay benmkide yarınnnn yazarmısın gelince ne dicekk bakalımmm

iptal oldu canım benim randeve doktorum rahatsızlanmış ya belki de bugün gitseydim alttan muayene edecektı (hiç istemiyorum) her şeyde bi hayır var diyorum sen güzel haberlerle gel inş.

dilerim yolunda gider herşey hepimiz için.. iğne önlem için canım,kanpıhtılaşmasını engelliyo. aslında öyle bi sıkıntım olup olmadığını bilmiyoruz tedbir sadece. ya sorma hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,dün okadar çok ağladımki akşam yediğimi çıkardım

iptal oldu canım benim randeve doktorum rahatsızlanmış Ya belki de bugün gitseydim alttan muayene edecektı (hiç istemiyorum) her şeyde bi hayır var diyorum Sen güzel haberlerle gel inş.
neden alttan muayane edecek onu anlamadım cok ılgınc.

amin inş.
Anladım cnm ılerde belkı hapa cevırır coraspırın falan verır belkı ben varızlerım ıcın kullandım coraspırını oda kan sulandırıcı dıye bılıyorum
aglamalar gececekmı acaba yaa..
Senınle aynı gıdıyor gebelık durumumuz:)

selam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:

bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.

coraspinde kullanıyorum canım,,, doktor gebelik boyunca iğne yapmamı istedi..
benim geçmeyecek galiba ağlamalar (sebebi kötü tecrübelerim,,derinlerde yani..
normalde duygusalım zaten
sende benim gibi çoook mu ağlıyorsun?? acaba diğer arkadaşlarımızda benzer şeyler yaşıyor mu?
canım senin gün içinde baş dönmelerin oluyor mu??

selam kızlar nasılsınız persembe keseyi görmeye gidicem ama zaman gecmıyor sankı ya:26:

bu arada ben 4+4 teyim asagıda neden 5 haftalık görünüyorum kızlar.
tatlım 4+4 yani dört haftan dolmuş beşinci haftadan da dört gün almışsın yani 5 hafralıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…