2014 Kasım Anneleri

yaaa şimdi hatırladımmm çikolatalı gofter istemiştim habire yiyordum hergun 1 tane ama 4 gun falan sonra kestim adet dönemim diye o zamanlarda yerim de acaba ye tatlıyı çıkar hakkıyı mı olacak
sen eksı ye bolbol tatlı sırası bende
şaka gibi yaaa Hastaneden aradılar doktorum rahatsızlanmış acile kaldırmışlar randevular iptal

aaa yarın damı yokmusss

ayyyyy şakası bilem çok korkunç

Aynenn :)
Ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gün önce rüyamda sucuklu pide yiyordum, bi uyandım ağzım sulanmış, açık yer olduğunu bilsem gidip yiyecektim o derece vala canım
Başkada aşermem olmadı şuanlık, sadece iştahım fena açık :)

anaaa geçmiş olsunnn gec olsun guc olmasın canımmm

ay kıyamam sana Allah sağlıkla kucahına almayı nasip etsinnn

amin cok korkuyorum aslında tekrar aynı seylerı yasamaktan bu bebegımdede tehlıke varmıs dua edın bana
kızımdada vardı 9 ay yatmıstım bunda calısıyorum hayırlısı olsun ınsallah

sen eksı ye bolbol tatlı sırası bende

aaa yarın damı yokmusss

ayyy evet yaaa sen tatlı yiii oğlun olsun ben ekşi yiyim kızım olsun

once sağlıklı olsun sonra kız olsun yaa cok hevesim varr kız istiyorum eşimin ailese 1 kız torun var
inşallah 1 tenede ben yapcem allahın izniyleee

ınsallahhhhhhh once saglık sonra cınsıyet tabıkı allah gonlumuze gore versınn
yokmuş canım p.tesiye kaldım:26:

öyle tabi ama başka bi yere mi gitsem yarın bilemedim:44:

olsun vardır bı hayır belkı bugun gıtseydın goremezdın keseyı

amin cok korkuyorum aslında tekrar aynı seylerı yasamaktan bu bebegımdede tehlıke varmıs dua edın bana
kızımdada vardı 9 ay yatmıstım bunda calısıyorum hayırlısı olsun ınsallah

canım öncelikle allaha emanet bebeğin banada 5. ayda erken doğabilir yok zorunlu sezeryan plesenta previa
yani doğuma kan bulundurup gircez dediler 10 kişilik ekiple öyle korktum ki ama kucağıma aldım oğlumu
ilk bebeğimi kaybettim 2. kez hamile kaldım kimyasal dediler dr bana sen bebek sahibi olamazsın
rahım kapalı parça alıcaz falan dedi dr ama 1 ay sonra hamile kaldım allah buyuk dualarım seninle
inşallah sağlıkla alacaksın kucagına

sen neden kaybetten ve kac aylıktı bebıs
amin inş aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…