sen eksı ye bolbol tatlı sırası bendeyaaa şimdi hatırladımmm çikolatalı gofter istemiştim habire yiyordum hergun 1 tane ama 4 gun falan sonra kestim adet dönemim diye o zamanlarda yerim de acaba ye tatlıyı çıkar hakkıyı mı olacak
şaka gibi yaaaHastaneden aradılar doktorum rahatsızlanmış acile kaldırmışlar randevular iptal
ayyyyy şakası bilem çok korkunç
anaaa geçmiş olsunnn gec olsun guc olmasın canımmmşaka gibi yaaahastaneden aradılar doktorum rahatsızlanmış acile kaldırmışlar randevular iptal
ıkınmayın asla ben ılk bebegımı kaybetme sebeplerınden bırıde buydu:2::2:
anaaa geçmiş olsunnn gec olsun guc olmasın canımmm
ay kıyamam sanaAllah sağlıkla kucahına almayı nasip etsinnn
sen eksı ye bolbol tatlı sırası bende
aaa yarın damı yokmusss
yokmuş canım p.tesiye kaldım:26:sen eksı ye bolbol tatlı sırası bende
aaa yarın damı yokmusss
anaaa geçmiş olsunnn gec olsun guc olmasın canımmm
ay kıyamam sanaallah sağlıkla kucahına almayı nasip etsinnn
ınsallahhhhhhh once saglık sonra cınsıyet tabıkı allah gonlumuze gore versınnayyy evet yaaa sen tatlı yiii oğlun olsun ben ekşi yiyim kızım olsun
Once sağlıklı olsun sonra kız olsun yaa cok hevesim varr kız istiyorum eşimin ailese 1 kız torun var
inşallah 1 tenede ben yapcemAllahın izniyleee
yokmuş canım p.tesiye kaldım:26:
öyle tabi ama başka bi yere mi gitsem yarın bilemedim:44:
amin cok korkuyorum aslında tekrar aynı seylerı yasamaktan bu bebegımdede tehlıke varmıs dua edın bana
kızımdada vardı 9 ay yatmıstım bunda calısıyorum hayırlısı olsun ınsallah
ınsallahhhhhhh once saglık sonra cınsıyet tabıkı allah gonlumuze gore versınn
olsun vardır bı hayır belkı bugun gıtseydın goremezdın keseyı
amin cok korkuyorum aslında tekrar aynı seylerı yasamaktan bu bebegımdede tehlıke varmıs dua edın bana
kızımdada vardı 9 ay yatmıstım bunda calısıyorum hayırlısı olsun ınsallah
canım öncelikle allaha emanet bebeğin banada 5. Ayda erken doğabilir yok zorunlu sezeryan plesenta previa
yani doğuma kan bulundurup gircez dediler 10 kişilik ekiple öyle korktum ki ama kucağıma aldım oğlumu
ilk bebeğimi kaybettim 2. Kez hamile kaldım kimyasal dediler dr bana sen bebek sahibi olamazsın
rahım kapalı parça alıcaz falan dedi dr ama 1 ay sonra hamile kaldım allah buyuk dualarım seninle
inşallah sağlıkla alacaksın kucagına
üzmezsem seni ne sorun vardı acaba:26::26::26:
ben gidiyodum cnm gittim, çok şükür keseyi gördüm15 gün sonra yine gel dedi sadece folic kullanacam karın kasık ağrısı normal dedi bu kadar
birde arkadaşlar çok fazla tukuruk oluyor ağzımda yutarken tuhaf oluyorum
sen neden kaybetten ve kac aylıktı bebıs
amin inş aminn
biri 8 haftalıktı diğeri 4+3 tü çok ağlamıştım üzülmüştüm şuandada tek korkum bunu kaybetmek ama allaha emanet ettim yavrumu
kızlar böyle şeyler paylaşmayalım artık,,okurken çok üzülüyorum, kötü hissediyorum kendimi
ben geldimmmmdeğerim 49.38 çıktı ilk değerim 19.33 idi 1 günde 30 değer yükselmiş arkadaşımında 49.55 idi suanda 16 haftalık hamile