benim iştahım yerinde hala maşallah hattta daha özenliyim kahvaltı yapmazdım önceden şimdi kalkıp kahvaltı yapıyorum mesela sütü her gün içmeye çalııyorum yoğurt ceviz ve fındık ve özellikle su baş gıdalarım
bulantılara gelince benim sabah değil de genelde gün içinde oluyo ama midem bulansa da elimden geldiğince zorluyorum kendimi yemek için
umarım arkadaslıklarımız daım olur 2012 subat annelerı topıgımızde olan arkadaslarımla hala gorusuyorum
ınsallah goruruz keselerımızı:))
bu arada calısan arkadaslarım varmı aranızda acaba
uyumadan bi bardak daha süt içiyim o zamankızımda hıcbırsey yıyemıyordum ılk aylarda cok kılo vermıstım bu gebelıgımde ıse sofradan kalkmıyorum hıc ıstıfram olmadı sadece kesık kesık bulantılarım var.
mutlaka verır ılac zaten ve mutlaka gunde ıkı bardak sut ıcın cok asırı yararı var
Ohhhhhhhhhhhh afıyet olsunnn
Bende bugün ceviz fındık gün kurusu incir aldım çoook faydalıymış yalnız daha susamdanda küçük olduğu için benim depolar ona fazla fazla yetermiş annelik sarınca yinede yiyim diyorsun
ben çalışıyorum cnm.
uyumadan bi bardak daha süt içiyim o zaman
öyle de canım bende hem kansızlık vitaminsizlik ne ararsan var normalde de tırnak yapım çok zayıf kırılır fln tırnak etlerim hep ayrılır şimdi bakıyorum daha kötü durumda bebeğimden benden alırken ben kendime depoluyorumGerçi ilk üç ayda çok kilo almamak lazımmış 1 kilo kafiymiş. Bakalım hayırlısı
kesınlıkle ıc... Tecrube konusuyor
uyumadan bi bardak daha süt içiyim o zaman
öyle de canım bende hem kansızlık vitaminsizlik ne ararsan var normalde de tırnak yapım çok zayıf kırılır fln tırnak etlerim hep ayrılır şimdi bakıyorum daha kötü durumda bebeğimden benden alırken ben kendime depoluyorumgerçi ilk üç ayda çok kilo almamak lazımmış 1 kilo kafiymiş. bakalım hayırlısı
Bende iştahım kapandı ordan dengelemeye çalışıyorum gaz şiksyeti başladı mı:44: bebeğim için herşey feda ama bazen çok ses çıkarıyor karnımm
Bende iştahım kapandı ordan dengelemeye çalışıyorum gaz şiksyeti başladı mı:44: bebeğim için herşey feda ama bazen çok ses çıkarıyor karnımm
gaz değil de ben de kabızlık başladı normalde her gün tuvalete çıkan biriyimdir ama son bikaç gündür sıkıntı çekiyorum üstelik bu kadar su içmeme rağmen
Ay benim gaz bu aralar çok agritiyo.. fena oldu.. aglicak gibi oluyom bazen. . Bi de daha kasik ağrısı geçmedi.. anlamiyom nerem ağrıyo.. :)
ben zorlanıyorum sızlerde oylemısınız.
iç içgeceye dayanamayıp şimdi içicem
kabızlık cok tehlıkelı kabız olmamaya bak kuru ıncır ve kuru kayısı ye cnmgaz değil de ben de kabızlık başladı normalde her gün tuvalete çıkan biriyimdir ama son bikaç gündür sıkıntı çekiyorum üstelik bu kadar su içmeme rağmen
ben henüz zorlanmıyorum çok şükür. Ama kızımda 6 haftalıkken başlamıştı bulantılar. Yakındır bunda da başlar. 5. Haftaya yeni girdim henüz. Iştahımda açolmadı benim. Normal yani. Ama sık sık adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Bi de kasıklarıma aniden sancı saplanıyor sık sık. Kızımda hiç biri olmamıştı. Aynı kadının bile her hamileliği farklıymış. Cidden öyleymiş
ben henüz zorlanmıyorum çok şükür. ama kızımda 6 haftalıkken başlamıştı bulantılar. yakındır bunda da başlar. 5. haftaya yeni girdim henüz. iştahımda açolmadı benim. normal yani. ama sık sık adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. bi de kasıklarıma aniden sancı saplanıyor sık sık. kızımda hiç biri olmamıştı. aynı kadının bile her hamileliği farklıymış. cidden öyleymiş
iç iç
kabızlık cok tehlıkelı kabız olmamaya bak kuru ıncır ve kuru kayısı ye cnm
Aynen
Canım dr ne diyo kasık ağrına :26:
Ben doymuyorum yaaaaaaaCok yeyıncede mıde agrısından geberıyorummm
napcam ben