2014 Kasım Anneleri

Bende bugün ceviz fındık gün kurusu incir aldım çoook faydalıymış yalnız daha susamdanda küçük olduğu için benim depolar ona fazla fazla yetermiş annelik sarınca yinede yiyim diyorsun

Ben doymuyorum yaaaaaaa Cok yeyıncede mıde agrısından geberıyorummm
napcam ben

umarım arkadaslıklarımız daım olur 2012 subat annelerı topıgımızde olan arkadaslarımla hala gorusuyorum
ınsallah goruruz keselerımızı:))

bu arada calısan arkadaslarım varmı aranızda acaba

ben çalışıyorum cnm.

uyumadan bi bardak daha süt içiyim o zaman

Bende bugün ceviz fındık gün kurusu incir aldım çoook faydalıymış yalnız daha susamdanda küçük olduğu için benim depolar ona fazla fazla yetermiş annelik sarınca yinede yiyim diyorsun

öyle de canım bende hem kansızlık vitaminsizlik ne ararsan var normalde de tırnak yapım çok zayıf kırılır fln tırnak etlerim hep ayrılır şimdi bakıyorum daha kötü durumda bebeğimden benden alırken ben kendime depoluyorum gerçi ilk üç ayda çok kilo almamak lazımmış 1 kilo kafiymiş. bakalım hayırlısı

kesınlıkle ıc... Tecrube konusuyor

Bende iştahım kapandı ordan dengelemeye çalışıyorum gaz şiksyeti başladı mı:44: bebeğim için herşey feda ama bazen çok ses çıkarıyor karnımm

Bende iştahım kapandı ordan dengelemeye çalışıyorum gaz şiksyeti başladı mı:44: bebeğim için herşey feda ama bazen çok ses çıkarıyor karnımm

Ay benim gaz bu aralar çok agritiyo.. fena oldu.. aglicak gibi oluyom bazen. . Bi de daha kasik ağrısı geçmedi.. anlamiyom nerem ağrıyo.. :)

gaz değil de ben de kabızlık başladı normalde her gün tuvalete çıkan biriyimdir ama son bikaç gündür sıkıntı çekiyorum üstelik bu kadar su içmeme rağmen

ben zorlanıyorum sızlerde oylemısınız.

ben henüz zorlanmıyorum çok şükür. ama kızımda 6 haftalıkken başlamıştı bulantılar. yakındır bunda da başlar. 5. haftaya yeni girdim henüz. iştahımda açolmadı benim. normal yani. ama sık sık adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. bi de kasıklarıma aniden sancı saplanıyor sık sık. kızımda hiç biri olmamıştı. aynı kadının bile her hamileliği farklıymış. cidden öyleymiş

Merhabalar arkadaşlar 01/11/2014 tahmini doğum tarihim dün keselide gördüm şükür Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

geceye dayanamayıp şimdi içicem
iç iç
gaz değil de ben de kabızlık başladı normalde her gün tuvalete çıkan biriyimdir ama son bikaç gündür sıkıntı çekiyorum üstelik bu kadar su içmeme rağmen
kabızlık cok tehlıkelı kabız olmamaya bak kuru ıncır ve kuru kayısı ye cnm

Aynen

benim de çok sık olmamakla beraber kasıklarımda sızlama oluyo ve bel ağrım da var

iç iç

kabızlık cok tehlıkelı kabız olmamaya bak kuru ıncır ve kuru kayısı ye cnm

Aynen

az önce kayısı yedim yarın sabah inşallah kahvaltıdan önce aç karna yicem kayısıları kuru incirim de var aslında onda iyi gelir sanki dimi?

Aranızda mide yanması olan yok mu kızlar bende aşırı fazla.onun dışında hiçbirşey yok bulantı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…